Wkodk

Hvordan at være en god bugtaler

Ventriloquism er kunsten at gøre en livløs genstand ser ud til at komme til live. Denne artikel giver tips og vejledning for at blive en god bugtaler.

Steps

Hvordan at være en god bugtaler. Lær at tale uden at bevæge dine læber.
Hvordan at være en god bugtaler. Lær at tale uden at bevæge dine læber.
 1. 1
  Lær at tale uden at bevæge dine læber. Hold en finger over munden, som om at forsøge at fortælle nogen at være stille. Dette vil hjælpe med at forhindre dine læber bevæge sig. Derefter gå gennem alfabetet. Du vil opdage, at bogstaverne "B", "f", "m", "p", "q", "v" og "w" vil gøre din læber træk. At sige disse uden at bevæge dine læber, skal du bruge udskiftninger. For "b" siger "d" eller "geh." For "f", siger "th." For "m", siger "n", "nah" eller "Neh". For "p", siger "kl" eller "t". For "q", siger "koo". For "v", siger "th." Og for "w", siger "ooh". Du tror måske, de nye ord med substituerede breve lyder latterligt, men hvis du lærer at sætte stress på stavelser, der ikke indeholder disse breve, hans ord vil begynde at lyde naturligt.
 2. 2
  Skift din stemme. Et overbevisende "vent" stemme skal være meget forskellig fra din. Prøv at lytte til dig selv tale. Taler du højt eller sagte? Hurtigt eller langsomt? Har du har en lav stemme eller en høj stemme? Prøv at gøre din partners stemme anderledes end jeres i alle eller de fleste af disse kategorier. For at ændre din stemme, skal du bruge forskellige funktioner i din krop. For eksempel mærke til, at når du taler og klemme din næse, din stemme ændringer.
  • Et glimrende måde at hjælpe med at ændre din stemme er at tvinge luft gennem næsen i stedet for munden, når du taler.
  • En anden god måde er at tvinge lyden fra dybere inde i din hals, og også tvinge lyden fra mellemgulvet. For at tvinge lyden foregive du er ved at hoste. Du vil bemærke, at musklerne omkring din mave vil stramme. Nu bruger disse muskler, så prøv at tale. Dette vil resultere i en dybere, raspier stemme, som også kan være handy, afhængigt af hvilken type personlighed, du vil have din partner til at have.
  • Vælg din "vent" stemme nøje afhængigt af hvilken type partner, du ønsker. Hvis han eller hun er smart og vittig, få ham eller hende tale hurtigt uden stammen. Hvis han eller hun er uintelligent eller langsom, få ham eller hende tale i en lav, langsom stemme. Den stemme, du vælger er med til at forstærke din partners personlighed og hjælper med at bringe ham eller hende til livet.
 3. 3
  Medbring din nye ven til livet. Beslut hvilken slags partner, du ønsker. Du skal altid sørge for, at hans eller hendes personlighed er forskellig fra din egen, for at give den illusion, at du ikke er den samme person. Hvis du er en venlig, ansvarlig person, gøre din partner en drilagtig jokester. Du skal bare vælge noget, der vil kontrast din personlighed.
 4. 4
  Prøv at finde en dummy, der vil passe denne karakter. For eksempel, hvis din forestillet karakter er en ung, energisk dreng ikke vælge en dummy, der er en gammel mand eller en ung dame. Sørg for at vælge den rigtige partner til dine behov.
 5. 5
  Overbevis dig selv, at din partner er helt levende. Når du har gjort dette, vil det være lettere at overbevise et publikum. Prøv at sørge for, at fra det øjeblik, du vælger ham eller hende op (tage ham eller hende ud af sin sag, seng osv.), og få fat i kontrollerne, han eller hun er helt i live. Få ham eller hende til at fortælle dig historier om, hvad han eller hun har været op til, hvor han eller hun går i skole osv. Selvom du er teknisk gør dette op, vil det hjælpe dig at tro, at der er liv i din partner.
 6. 6
  Animer din partner ordentligt. Der er mange forskellige kontrolordninger for dummies, men en god, gennemsnitlig en, der er fremragende til begyndere, og selv for avancerede udluftninger er en med en bevægende hoved. Vær forsigtig, når du køber din dummy, som du ikke købe en med en snor på halsen for at betjene munden. Køb en, hvor du lægger din hånd i ryggen, snup en pind fastgjort til hovedet, og skub en udløser for at flytte munden. Dette er nøglen, når animere din partner. Når din partner taler, så sørg for hans eller hendes mund bevæger sig med hver stavelse, at han eller hun taler. Også holde din partner bevæger sig, selv når du taler. Dette vil gøre publikum tror, ​​at han eller hun er reel. Også være sikker på at huske det beløb, som han eller hun bevæger sig. Hvis han eller hun er ung og energisk, har hans eller hendes hoved bevæge sig hurtigt og ryst, mens han eller hun taler. Hvis han eller hun er en ældre person eller en søvnig barn, har hans eller hendes hoved bevæge sig langsomt og ikke meget. Vær sikker på, at hovedet ikke bevæger sig for meget, mens han eller hun taler, eller det vil distrahere publikum fra den faktiske tale. Prøv at observere virkelige mennesker, som de taler, og få din partner efterligne disse bevægelser.
 7. 7
  Hav det sjovt med det. En stor faktor i at være en god bugtaler er at have lidenskab. Du skal altid praktiserer kunsten. Øve hver dag i sidste ende vil gøre dig til en fantastisk bugtaler. Du skal også behøver ikke at øve alene ved at sidde og tale med din partner. Spille spil med din partner, se tv med ham eller hende, bringe ham eller hende til familie sammenkomster og andre har møde ham eller hende. Uanset om du tager op ventriloquism for sjov eller for en karriere, så sørg for at du har det sjovt med det. Illusionen af ​​livet kommer ikke let, men du bare nødt til at tro på din ven til at gøre ham eller hende levende.

Tips

 • Kig på tv og se på berømte bugtaler komikere såsom Jeff Dunham og overholde visse handlinger fra disse mennesker.
 • Pas dig selv og din partner i foran et spejl samtidig med at øve med henblik på at se, hvad du gør forkert og højre. Også, så spørg dine venner og familie til at se dig, så du kan få feedback fra dem.
 • Vi har alle en lille smule af et barn i os. Publikum ønsker at tro din partner er reel, så ikke giver hints eller handlinger (f.eks dreje hovedet i en fuld cirkel), der vil minde alle om, at han eller hun ikke er virkelig levende.
 • Prøv at have resten af ​​din partners krop flytte, ikke bare hans eller hendes hoved. For eksempel har ham eller hende skift rundt på din knæ eller afføringen, han eller hun sidder på. Hvis din partner ikke bevæge sig, vil han eller hun synes urealistisk for publikum.
 • Husk, at det meste af, hvad publikum ser på er, hvor godt du udfører, ikke din fancy partner
 • Hvis du er ny til alt dette bare med at prøve, det tager års praksis at være så god som disse fyre
 • ALDRIG komme ned på dig selv. Du vil ikke gøre så stor, som du kunne gøre!

Advarsler

 • Hvis du har masser af funktioner, skal du sørge kun for at bruge dem, når de er nødvendige. Nogle bugtalere har fået deres dummy øjne, øjenbryn og endda ører bevæge sig, mens det var enkel tale. Dette er meget forvirrende og distraherende for både dig og publikum.
 • Må ikke købe en dummy med masser af funktioner blot for at have de funktioner. Du vil sandsynligvis ikke bruge dem ofte, og det er meget dyrt at få dem tilføjet. Desuden vil de forvirre dig, mens du betjener kontrollerne. Husk, at mange af historiens mest berømte bugtalere, såsom Edgar Bergen og hans partner Charlie McCarthy, havde ingen funktioner overhovedet.
 • Brug ikke din dummy til at fornærme nogen. Ikke alene er det, men de vil kende sin du siger det.

Ting du behøver

 • Du skal bruge en figur med en bevægende mund og en bevægende hoved. Hvis du vil øve dig, inden du køber en, kan du bare bruge en sok marionet eller noget hjemmelavet med sådanne egenskaber. En meget berømt bugtaler (Shari Lewis) brugte en slags sok marionet som partner og blev præsenteret på tv, radio og i mange klubber og teatre.
 • Du får brug for masser af lidenskab, beslutsomhed og optimisme for at skabe illusionen af ​​livet.