Wkodk

Hvordan at være en detektiv

Er du god til at lægge mærke til andre ting mennesker savner? Har du har et drev til at løse problemer? Måske du ønsker at børste dine opdage færdigheder. Her er, hvordan man bliver en amatør eller professionel detektiv.

Steps

Hvordan at være en detektiv. Sørg for, at det er det rigtige job for dig.
Hvordan at være en detektiv. Sørg for, at det er det rigtige job for dig.

Professionel detektering

 1. 1
  Sørg for, at det er det rigtige job for dig. At være en detektiv med en lokal, statslige eller føderale retshåndhævende organ er et krævende job, både fysisk og følelsesmæssigt, foruden at du skal være mentalt skarpe på alle tidspunkter. Du vil sikkert sætte i en masse timer og se foruroligende gerningssteder. Spørg dig selv, hvis du er parat til at håndtere disse elementer i jobbet.
 2. 2
  Få en grad. Hvis du ønsker at være en højtstående detektiv arbejder på prioriterede sager, vil du sandsynligvis brug for en Bachelor of Science grad i strafferetsplejen. Find et godkendt universitet eller college (ikke en hjemmeside, der hævder at tilbyde strafferetlige grader), og lægge dine fire år i. Et kollegium grad vil hjælpe dig med at tjene en højere løn og fremme din karriere.
  • Lære et andet sprog, hvis du kan. Taler et andet sprog, især i en etnisk mangfoldige område, er en kæmpe fordel, da en retshåndhævende officer. Det vil hjælpe dig gøre dig nyttig og tiltrækker positive meddelelse fra dine overordnede.
 3. 3
  Put i patrulje tid. De fleste retshåndhævende myndigheder starter som patrulje officerer og bevæge sig op som positioner åbne. Hold dine færdigheder skarpe, så du kan teste godt og præsentere en fantastisk program, når en detektiv koncert åbnes.
 4. 4
  Indsend et stærkt program. Når en detektiv slot åbner fokusere kraftigt på din ansøgning om forfremmelse. Fremhæv alle de grunde, hvorfor du er den bedste kandidat, og diskutere, hvorfor dine styrker gør dig en perfekt pasform til jobbet. Genlæse eventuelle skriftlige indlæg flere gange for korrekturlæsning, og har en ven læst det for klarhed og stavning, hvis muligt. Vær parat til at tage tests, gennemgår evalueringerne og besvare dybdeborende spørgsmål, såsom hvad dine svagheder er.
  • Display mental sejhed i hele processen. Din evne til at organisere information på en sammenhængende måde, mens modstå pinefulde eller langtrukne situationer vil være afgørende for at blive en kompetent detektiv. Vis dine overordnede, at du allerede i besiddelse af denne aptitude.
 5. 5
  Ophold afbalanceret. Politiets arbejde er nu opført som tredje mest stressende job i Europa. Hold øje med dit stressniveau, og udvikle en hobby til at hjælpe dig slappe af og i sidste ende være bedre til dit job, når du er på uret.

Amatør afsløre

 1. 1
  Dyrk et øje for detaljer. Store observationsstudier færdigheder er afgørende for at være en kompetent detektiv. Vær opmærksom på detaljerne fleste mennesker går glip af, såsom små objekter og små variationer i en historie. For at forbedre dine talenter, praksis hukommelse spil, der tvinger dig til at huske og katalogets detaljer. Lav en vane at observere dine omgivelser, selv når der ikke er noget specielt at observere. Du ved aldrig, hvad man kan få øje på, og du vil blive honing dine evner som detektiv.
  • Hvis du ønsker det, få dig en kit indeholdende observationelle værktøj. Den bør omfatte et forstørrelsesglas, kikkerter, fingeraftryk pudder, osv. Hvis du ikke kan købe et kit, så prøv at finde et sted, der vil fortælle dig, hvordan man laver et sæt med elementer omkring huset eller er let opnåelige.
 2. 2
  Udvikle din ræsonnement. At være i stand til at tænke et problem igennem uden at gøre ulogiske spring vil hjælpe dig med at løse sager og gøre mere kvalificerede gæt. Prøv at øve kryptogrammer, nano gram og sudoku puzzles.
 3. 3
  Vær opmærksom på, hvad der sker. Lær at plukke potentielt interessante begivenheder ud af en menneskemængde ved at bemærke subtile signaler, såsom lidt hævede stemmer eller ophidsede håndbevægelser. Som du være mere opmærksomme på menneskelig adfærd, vil du være bedre i stand til at udvælge ulige og usammenhængende handlinger. Kig nøje på folks ansigtsudtryk og den adfærd, som de er forbundet med.
 4. 4
  Vide hvordan man kan finde information. Lær, hvad er et spørgsmål om offentlig registrering, og hvordan du kan få det. Adskillige regering-relaterede dokumenter kan rekvireres i henhold til Freedom of Information Act. At være tech-kyndige og vide, hvordan at finde information via internettet kan være en af ​​dine mest værdifulde færdigheder.
 5. 5
  Øv at stille spørgsmål. Du bør være i stand til at komme til hjertet af en sag uden at sætte nogen på deres vagt eller gøre dem utilpas. Undgå ja-nej spørgsmål og fokusere på spørgsmål, der kræver reelle svar - for eksempel spørge "Hvor var du omkring 4 pm?" i stedet for "Var du hjemme omkring 4 pm?"
 6. 6
  Hold noter. Skriv dine observationer ned i så mange detaljer som du kan. Læsning over dine noter senere kunne gnist din hukommelse og hjælpe dig huske noget, du troede, du havde glemt.
 7. 7
  Være hårfin. Hvis du laver detektiv arbejde, behøver ikke sende det til alle - detektiver er meningen at flyve under radaren. Hvis du sporer nogen eller indsamling spor, så prøv at se så normal som muligt og blande sig med mængden. Hvis dit mål ser dig, altid have noget, der vil gøre dig ser mindre mistænksom som en bog eller mp3-afspiller.
 8. 8
  Ophold sikker. Gå aldrig på kompromis din sikkerhed i navnet på at løse en sag. Undgå at sætte dig selv i farlige situationer eller sporing mistænkelige folk til afsides steder - de kunne være at lokke dig ind i en fælde.

Advarsler

 • Vær selvsikker. Du kan ikke vise frygt for kriminelle, selvom du er bange. Dette vil give ham / hende til at fange dig off-vagt.
 • Være forsigtig. Civile er topprioritet-holde dem sikkert!
 • Må ikke spionere medmindre du er helt sikker på om personens hensigter.
 • Altid overholde loven. En amatør detektiv ikke har nogen særlige juridiske tilladelser.