Wkodk

Hvordan til at være diplomatisk

At være diplomatisk er også undertiden benævnt som at holde dine meninger for dig selv, eller være et folk-pleaser, men diplomati betyder ikke nødvendigvis ikke at give udtryk for dine meninger eller gør dig selv hørt. At være diplomatiske midler til at vurdere en situation, før du taler eller handler, og at tage det bedste fremgangsmåde uden at være overdrevent fræk eller fed skrift. Det tager evne til at fortolke tingene, lidt underfundighed, og vide, hvordan og hvad man skal sige til at være diplomatisk. Mens diplomati kan være svært i visse situationer, især i dem, der personligt påvirker dig, eller som involverer noget, du føler stærkt for, et par grundlæggende tips og påmindelser kan gøre det nemt at være diplomatisk i dagligdags situationer.

Steps

Hvordan til at være diplomatisk. Tænk før du handler.
Hvordan til at være diplomatisk. Tænk før du handler.
 1. 1
  Tænk før du handler. Selv hvis du er vred eller føler fornærmet, tage en anden til at trække vejret og tænke tingene igennem, før du siger eller gør noget. Hvis du er nødt til, tror faktisk, "Breathe" i dit hoved for at holde dig i ro. Det kan synes svært, men tager det ekstra sekund til at vurdere situationen vil holde dig fra at virke hidsige eller anmassende.
  • Det er især vigtigt, hvis du er i et offentligt situation ligesom fat på en uhøflig sælger i en detail indstilling eller forsøger at løse problemet med et uregerligt barn, der er forstyrre dit måltid fra den næste tabel på en travl restaurant.
 2. 2
  Fokus på de faktiske omstændigheder i situationen. Tag et øjeblik til at træde tilbage og evaluere situationen objektivt og vurdere de faktuelle oplysninger, før du uden at medtage dine følelser.
 3. 3
  Brug afgørende sprog. Tal tydeligt i et enkelt sprog, så den eller de personer, du adressering vil ikke misforstå dine point.
 4. 4
  Være ikke-konfronterende. Det er okay at være selvhævdende og selvhævdelse kan endda hjælpe dig med at få dine diplomatiske points hørt, men undgå sprog, der kunne høres som konfronterende eller alt for aggressiv.
  • Prøv blot at sige, "Nej" i stedet for at sige, "Der er ingen måde..." eller "You got at være kidding".
 5. 5
  Undgå stærkt følelsesmæssige situationer. Hvis du er involveret i en diskussion, der allerede følelsesmæssigt opladet eller argumenterende, at dine forsøg være diplomatisk vil gå uhørt. Prøv igen senere.
  • Foreslå til de berørte parter, at alle kan tage en pause og vende tilbage til samtalen på fem minutter, når roen er vendt tilbage.
  • Tilbyd at mægle en diskussion, når alle har afslappet og afkølet. At være en mægler vil tillade dig at være diplomatisk med alle involverede, uden at nogen fornemmelse af, at du tager sider.
 6. 6
  Nægte at blive afbrudt.
  • Høfligt bede om, at den person afbryde du tillader dig at afslutte dine tanker og fortsætte med dit kontoudtog.
  • Spørg dem til at fortsætte deres tanker når du er færdig.
 7. 7
  Vælg en diplomatisk kropsholdning.
  • Brug et neutralt kropssprog for at få din diplomatiske budskab igennem. Kig andre mennesker lige i øjnene, når man taler og bruge en rolig tone i stemmen.
  • Slap dele af din krop, som kan blive anspændt under påståelige diskussioner, ligesom dine hænder, skuldre og bryn.
  • Undgå vinke dine hænder, når du taler, da dette kan ses som aggressiv eller distraherende.
  • Tror ikke, at du er nødt til at smile eller grine hver to sekunder for at være diplomatisk. Bliver overdrevent venlige, vil gøre dig vises spottende og dine kolleger vil tage dig mindre seriøst.
 8. 8
  Stå din jorden.
  • Bliver diplomatiske midler stående op for dig selv, så gør det det. Stå fast i dine svar og meninger og stå ved dem.

Tips

 • Mange gode bøger give tips om diplomati. Du kan prøve at læse så mange som du kan for at lære denne vigtige færdighed. "Sådan Win Friends og påvirke folk", skrevet af Dale Carnegie, byder på en masse gode råd om dette emne.
 • Øvelse gør mester. Du bør øve diplomati med dig overalt.
 • Øv diplomati med din ven.

Advarsler

 • Vær forsigtig med brugen af ​​ordet "Nej" Du bør forsøge at lytte godt til andres synspunkt, og accepterer, at du forstår deres synspunkt, men ikke nødvendigvis enig med hvad de sagde.