Wkodk

Hvordan man bliver en succesfuld politiker

Tror du, du har hvad det kræver at få succes i politik? Der er dem, overveje, hvad de ville gøre, hvis de fik muligheden, men meget få mennesker rent faktisk lykkes at få chancen. Læs videre for et par trin og tips, der kan give dig en kant.

Steps

Hvordan man bliver en succesfuld politiker. Vide, hvorfor du tjener.
Hvordan man bliver en succesfuld politiker. Vide, hvorfor du tjener.
 1. 1
  Vide, hvorfor du tjener. Tjene offentligheden, ikke dig selv. Regeringen er at være organiseret og hjælpsomme. Det er op til dig at beslutte, hvilke måder, du kan se passer til at tjene, så længe de er forfatningen. Det handler ikke om dig.
 2. 2
  Øv din offentlige taler færdigheder. Tal i organiserede begivenheder, såsom byens møder. Også tale med de mennesker du møder dagligt, ligesom hos købmanden, og folk, der er ved siden af ​​dig i lange linjer. Bare praksis taler til fremmede, og din angst niveau vil gå ned.
 3. 3
  Foretage tilslutninger i dit samfund med alle slags mennesker, især dem i stand til at hjælpe dig i dit bud til et offentligt embede. Ligesom i trin 1, tale med fremmede. Ikke nødvendigvis hver enkelt person, du ser, men folk du møder i lange linjer, osv.
 4. 4
  Hold op med aktuelle begivenheder. Dette omfatter lokale, statslige, nationale og internationale nyheder. National-level politikere nødt til at holde sig orienteret om, hvad der foregår i verden. Slå op nyheder på nettet og altid læse aviser.
 5. 5
  Lær af fortiden. Hvis historien ikke er din yndlings emne, kan nationale og internationale politik ikke være for dig. De bedste offentligt ansatte har en fast forståelse af de prøvelser, fejltagelser, fiaskoer og succeser i deres lands tidligere ledere.
 6. 6
  Være dedikeret til, hvad du forsøger at opnå. Hvis du ikke er villig til at anvende alle dine bestræbelser på at dit mål, vil du ikke lykkes. Du skal også vise dine vælgere, at du har drevet og motivation til at presse på, når du føler mindre end i stand.
 7. 7
  Tilegne sig nye færdigheder. Deltag og forfølge aktiviteter, der vil hjælpe dig med at udvikle kunsten at diplomati og lære de færdigheder af samtalen.
 8. 8
  Lær af dem, der er lykkedes. Læs selvbiografier skrevet af præsidenter og andre succesfulde højtstående embedsmænd til at give dig en idé om, hvor dine meninger og overbevisninger kan passe, og at lære mere om den politiske proces. De har vundet valget, og ved, hvad det kræver at være en succes på dette niveau.
 9. 9
  Start i det små. Løb for lokale kontorer, så kongres eller statsligt niveau positioner. En anden vej er at indtaste den militære og blive en respekteret officer. Hvis du stadig er i skole, køre for klasse kontor. Tal med dine kammerater og finde ud af deres bekymringer. Dette kan følges ved at køre i lokalvalg. Det handler om erfaring.
 10. 10
  Deltag i konkurrencer ofte, fordi du skal udfordre dig selv til at gå til at iscenesætte modigt. Jo mere du udfordre dig selv, jo mere vil du lære.

Tips

 • Vær venlige mod andre, fordi offentligt ansatte skal forstå, hvad det er som at gå i andre folks sko.
 • Husk at bære et smil med andre hele tiden. Sommetider folk vil støtte en person simpelthen baseret på, hvem der er mest venligt.
 • Må ikke være bange for at begå fejl. Du lærer bedst af dine fejltagelser.

Advarsler

 • Husk dem, der hjælper dig. De, der vil højst sandsynligt hjælpe dig på vej op kan godt være dem, du møder, når du lige er startet ud. Du vil lære, at dine sande tilhængere er dem, der vil holde sig omkring, skal dine mål ikke realiseret som planlagt.
 • Vær forsigtig med "skeletter i dit skab", så sørg for at du ikke tilknyttet eller har været tilknyttet nogen upopulære grupper eller har meget upopulære ideer, eller har sagt noget eller gjort noget diskriminerende eller ulovligt, da disse kan blive opdraget i en kampagne. Hvis du føler at være kendt omkring dine kammerater til noget som dette, så er det ikke bedst at blive politiker.
 • Prøv at undgå at udvikle dårlige vaner, såsom at være uforskammet. Hvis du allerede har nogle træk som det, arbejde på at kontrollere og / eller fjerne dem tidligt.
 • Giv ikke op, hvis du fejler.
 • Lyt til begge sider af arguement, træffe beslutninger til gavn for både regeringen og den offentlige