Wkodk

Hvordan at være god til matematik

Nogle gange er den sværeste emne for nogle mennesker er matematik. Der er så mange formler, ligninger og dele af matematik til at vide, det kan være overvældende! Hvis du er i skole og har brug for en god karakter i matematik, masser af pres kan være på dine skuldre at kende materialet. Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan at være et geni i matematik.

Steps

Hvordan at være god til matematik. Forskning matematik på et passende klassetrin fra en pålidelig kilde.
Hvordan at være god til matematik. Forskning matematik på et passende klassetrin fra en pålidelig kilde.
 1. 1
  Pace dig selv. Forsøg ikke at lære alt om matematik på én dag. Find et emne, du gerne vil dække og blive en ekspert på, ligesom målinger eller grafer.
 2. 2
  Forskning matematik på et passende klassetrin fra en pålidelig kilde. Søgning begrebet middelværdi, median og mode 'på Google er ikke god. Find en god matematik bog eller matematik hjemmeside til din alder.
 3. 3
  Læs lektionerne. Tag noter om vigtige ting og gøre eksempler på problemerne.
 4. 4
  Prøv nogle praksis problemer. Når du tror, ​​du kender lektionen finde et par problemer med svar. Arbejde dem ud og se om du får det rigtige svar. Brug ikke en lommeregner, medmindre du er rettet til.
 5. 5
  Tjek dine svar. Hvis du fik dem til højre, komme videre. Hvis du fik dem forkert, se, hvor du har lavet den fejl.
 6. 6
  Få hjælp udefra. Efter at have læst den lektie, laver prøve problemer og kontrollere dine svar, høre nogen, der er meget uddannet i matematik (matematiklærer er et godt eksempel). Se, om dine noter er korrekte, og hvad du behøver at vide.
 7. 7
  Spørg nogen til at skrive op et par prøve problemer for dig. Har disse problemer og derefter få det rigtige svar.
 8. 8
  Husk, at øvelse gør mester, og at ingen får alt ret hele tiden. Hvis du rodet op, holde gennemgå.
 9. 9
  Lad ikke dig selv glemme de erfaringer, du har lært overarbejde. Hold gennemgå, hvad du har lært.
 10. 10
  Når en math test kommer op, studere et par dage forude og høre din lærer om de erfaringer, du måske er gået glip eller ikke forstår.
 11. 11
  Før du tager et avanceret kursus, se om du kan tale med nogen, der allerede har taget kurset og bede om nogle problemer med at se, om du er klar. Rådfør dig med dine lærere, også.
 12. 12
  Huske grundlæggende matematik, som vil hjælpe dig gøre alt. Husk dit addition, subtraktion, division, multiplikation og formler. Selv gør fraktioner involverer dine simple matematiske fakta.
 13. 13
  Hvis du finder dig selv falde bagud i matematik, kan du prøve at få en tutor eller tage en out-of-school math kursus.

Tips

 • Praksis er god, men ikke udmatter dig selv. Din krop har brug for søvn, mad og brusere. Opholder sig op til 2:00 am til at praktisere matematik er sindssyg.
 • Vent ikke til sidste øjeblik, hvis du har en test.
 • En meget vigtig ting er ikke at forsøge at løse øvelsen for hurtigt. Du bør foretrække at være meget langsom og forsigtig i starten, således at tænke en god måde at håndtere problemet. Eller du måske ikke være i stand til at løse det. De fleste mennesker er for hurtige til at begynde at skrive, uden at have en god plan i første omgang. Også, skal du være rolig.
 • Der er mange gratis og nyttige videoer på internettet, der giver god vejledning om en række emner vedrørende matematik, så det hjælper at slå det op!
 • Når du keder dig eller ikke gør noget, praksis math! Øv alt hvad du kan!
 • Afsætte en mængde tid hver dag til at øve matematik. Hvis det er en time eller femten minutter glem ikke at praksis!
 • Beløn ​​dig selv efter at gøre godt i matematik, og sætte mål, når en dårlig karakter eller et område med behov for forbedringer dukker op.
 • Faktisk fokus i undervisningen, ikke spilder din tid goofing ud med en klassekammerat.
 • Må ikke være nervøs, når du får en dårlig karakter. I stedet kigge over dine fejl og rette dem på et særskilt ark papir. På den måde kan du sikre dig at du ikke gør dem igen. Der er altid en næste gang for forbedringer.
 • Læring math behøver ikke at være kedeligt. Find nogle matematik spil for at hjælpe dig med at øve.
 • Må ikke være flov over at stille spørgsmål, når du er forvirret. Alle stiller spørgsmål.
 • Øv med venner eller i en studiegruppe. Bare sørg for tingene ikke løber løbsk.
 • Som du praksis at få god til matematik, så spørg forældre, bedsteforældre, onkler og tanter, venner og endnu ældre søskende til at hjælpe dig.

Advarsler

 • Aldrig bekymre sig for test eller quizzer. Bekymrende får dig til at mislykkes.
 • Få en god nats søvn før din matematik eksamen. Aldrig bo for sent nat revision.
 • Må ikke overanstrengelse din krop.