Wkodk

Sådan lykkes på engelsk klasse

Har du nogensinde ønsket at trives i engelsk klasse? Her er nogle måder at blive den ultimative engelske studerende.

Steps

Sådan lykkes på engelsk klasse. Læse, læse og læse nogle flere.
Sådan lykkes på engelsk klasse. Læse, læse og læse nogle flere.
 1. 1
  Læse, læse og læse nogle flere. Altid have en bog i hånden og læste det under alle reservedele øjeblik: mellem klasser, mens du er på linje for mad, som du spiser, i bussen, Læs mv nogle af de engelske klassikere, og hvis du er følelse ambitiøs, læse digte (især Shakespeare).
 2. 2
  Læs hvad andre mennesker, især litterære kritikere, siger om de bøger, du har læst. Sammenlign deres synspunkter, og beslutte, hvor du står.
 3. 3
  Del dine meninger. Når folk, uanset om det er en lærer eller en peer, spørge dig om en bog, som du læser, forklare, om du kan lide bogen eller ej, og hvorfor.
 4. 4
  Løft din hånd i klassen til at stille spørgsmål. Lærere LOVE IT. Det viser, at du betaler opmærksomhed. For eksempel, hvis hun taler om Oliver Twist, og du har læst den, og hun taler om en del, du kan lide hæve din hånd, og siger, "Åh, ja, (Mr. / Mrs. / Ms.) ___, Jeg kunne godt lide denne del. Jeg elsker bare, hvordan _________! " eller noget af den slags.
 5. 5
  Vær specifik. I stedet for at sige "Ja, det er awesome," siger noget lignende "Jeg kan lide den måde forfatteren skaber tegn, der synes at være polære modsætninger af hinanden..."
 6. 6
  Sammenlign de situationer, du læse om i bøger til situationer i det virkelige liv. Hvilken sætning er forfatteren gør om samfundet? Var han eller hun beskriver samfundet på det tidspunkt bogen blev skrevet? Hvis det er tilfældet, er beskrivelsen gælder stadig, og i hvilket omfang?
 7. 7
  Tag noter. Hvis du læser, og du kommer på tværs af et stykke tekst, der slår dig på nogen måde, eller der virkelig indbegrebet budskabet i bogen, markere teksten med en midlertidig stick-on fanen. Farvede dem som 'post-it' tape flag, der er let fjernes. Må ikke tegne eller understrege direkte i bogen. En lærer, der ser de farvede faner stikkende ud af en tildelt bog vil vide, at du virkelig arbejder på teksten. Du kan også kopiere tekst på et kartotekskort eller i en notesbog, sammen med eventuelle reaktioner, indsigter eller spørgsmål, du måtte have.
 8. 8
  Deltag i klassen. Ikke dominerer diskussionen, forsøge at få andre studerende til at deltage. Del din mening, når du føler det tilføjer til diskussionen - ikke hæve din hånd blot at nævne bittesmå fakta. Den bedste måde til at deltage, er at (1) Del din mening, (2) forklare, hvorfor du føler på denne måde, og (3) udgør en beslægtet spørgsmål.
 9. 9
  Skriv din egen litterære kritik essays, uanset om det er til klassen eller i løbet af din egen tid. Læse dem højt for dig selv at sørge for, at teksten flyder jævnt og. Kopiere redigere dit arbejde - dårlig stavning og grammatik er utilgiveligt for top engelske studerende.
 10. 10
  Når du er færdig skrive dit essay (eller hvad) bare for at kontrollere stavningen, tænde computeren og skrive det ud på MS Word, for at kontrollere stavemåder og grammatik. Sure, hvis dit essay er lang tid det kan tage tid, men i det mindste du ved, at det er korrekt!
 11. 11
  Hvis din lærer markerer dit arbejde strengt (e g:.? Måske en novelle), så skal du ikke være bange for at spørge, hvorfor de har været markere den strengere end de markerer de andres. Eller bare sætte pris på det, da det viser, at de ser dig som en klippe over de andre og forventer en højere standard fra dig.
 12. 12
  Når du skriver, er du velkommen til at tage et andet perspektiv fra hovedemnet, bare sørg for at det hele stadig giver mening. For eksempel, hvis du nødt til at skrive et papir om naturen gå lige videre og skrive om, hvordan du ikke kan lide det, eller gøre essay om de ti bedste ting i naturen, som irriterer dig.
 13. 13
  Læse dine tildelte essays eller skrive højt. Læs det til dine venner, familie eller endda din hund. Må ikke haste: Tag en god pause efter hver periode (kaldet en "fuld stop" i UK). Markér eventuelle dele, du har svært ved at læse højt, og når du er færdig, gå tilbage og forenkle denne tekst. Ofte den nemme måde at forenkle dit skrive er at bryde det op i kortere sætninger.
 14. 14
  Handel skriftlige arbejde med dine venner i klassen. Få dem til at give dig en ærlig vurdering. Læreren har måske ikke tid til at gøre mere end kragetæer et brev lønklasse på dit arbejde, men din klassekammerat kan tale med dig i dybden om din skriftligt og de punkter, du gør.

Tips

 • Når du skriver, skal du bruge din synonymordbog! Det vil hjælpe med at forbedre dit ordforråd. (Se Advarsler)
 • Når du støder på et ukendt ord, slå det op i en ordbog, og øve at bruge det i en sætning.
 • En sammensat historie eller oplevelse er lige så god som en sand én, så længe det drejer sig om, hvad du skriver og beviser dit speciale. Det er ikke så hvis din engelsk lærer vil kalde din familie og venner til at se, om hvad du har skrevet om der rent faktisk skete. Vær sikker, selv om, at dine historier er specielt velskrevet, realistisk, ikke beskrive dine ulovlige aktiviteter osv.
 • Lærerne vil hellere læse en interessant essay end en kedelig én.
 • Hvorfor ikke prøve at deltage i en online skriftligt klub til at dele dit arbejde med og få råd fra?
 • Lær latin, græsk og fransk, som vil hjælpe dig gætte på betydningen og oprindelsen af ​​svære ord (på både engelsk og spansk), når du ikke har en ordbog ved hånden. På et minimum, lære de engelske rødder, der kommer fra disse sprog.

Advarsler

 • Når du bruger en synonymordbog, må ikke puttes i store ord, bare fordi de er opført. Sørg for at du ved, hvad ordene betyder nøjagtigt. Bare fordi det er et synonym betyder ikke, at det har den samme nøjagtige betydning. Kig det nye ord op, før du bruger det.
 • Må ikke argumentere med læreren om små punkter på en quiz eller test, fordi nogle vil få forværret, hvis du nitpick for meget.
 • Må ikke læse, mens du går. Selv om det kan vise dit engagement, kan du ende med at gå ind i nogen, noget eller værre - at blive ramt af en bil.