Wkodk

Hvordan at være en gademusikant

Hvis du kan spille guitar, synger lidt, eller spille nogle andet instrument, kan du være i stand til at være en musiker. Tjene et par bukke. Skærp din ydeevne færdigheder. Feed din indre rockstjerne.

Steps

Hvordan at være en gademusikant. Find et sted at spille.
Hvordan at være en gademusikant. Find et sted at spille.
 1. 1
  Find et sted at spille. Mens udtrykket "gademusikant" indebærer at spille på eller i nærheden af ​​gaden, faktisk ikke gøre, medmindre du har til, eller medmindre du er en trommeslager. Biler tendens til at overdøve akustisk musik, men hvis der er en masse af fodgængere på fortovene, kan det være et forsøg værd. Kig efter en landmænd marked med en åben kabine, et håndværk fair, kunstfestival, eller ethvert andet sted folk kan værdsætte din musik flyder forbi. I almindelighed, jo mere mund trafik bedre, men hvis det ser så overfyldt, at du måske har problemer med at finde en plet på alle, kan det være sværere, end hvis der er et par åbne rum her og der.
 2. 2
  Kjole til tegn med musik. Dette er mere effektivt at fastholde et publikum. Det gør også den erklæring, at du er en seriøs musiker. Også musikers der har bevægelse i deres handling, såsom dans, stepdans for slagtøj, en tamburin fastgjort til en fod gør en meget mere interessant show.
 3. 3
  Bede om tilladelse, hvis du kan finde nogen til at spørge. Det er en meget mere behagelig at spille et sted, hvis du ikke behøver at bekymre dig om at blive kørt fra ved butiksejere, eller værre, cops. Det er sagt, i USA og mange andre lande, er du velkommen til at oprette og spille på offentlig ejendom, så længe du ikke blokerer forbipasserende eller på anden måde skabe et irritationsmoment. Typisk det værste der kan ske er, at nogen vil bede dig om at forlade. Hvis du er nødt til at tilslutte en forstærker eller noget, dog bør du bede om tilladelse først.
 4. 4
  Spil så folk kan høre dig. Stå op, når du spiller, hvis det overhovedet er muligt. Stående op at spille og / eller synge projekter lyden bedre. Hvis du er slags stille og man sidder ned, kan du ikke blive hørt. Sid ned, hvis du er nødt til, selv om. Husk på, at lyden af ​​klimprer akkorder på guitaren bærer en masse bedre end fingerpicking gør.
 5. 5
  Være nådig, hvis nogen beder dig om at forlade. Smile. Måske de vil foreslå et bedre sted at spille. Politi og butiksejere er næsten altid meget nice om at bede dig om at forlade, og du bør være rart, også..
 6. 6
  Saml tips. Husk at medbringe din hat eller tip kop, eller blot åbne din guitar tilfælde foran dig. Folk kan ikke tippe dig, hvis de ikke ved, hvor at sætte pengene. Når nogen giver dig et tip, tak dem med et smil eller gestus, men fortsætte med at spille.
 7. 7
  Må ikke spille inden for hørevidde af andre musikere. Giv dem deres soniske rum. Hvis du klynge for tæt sammen, vil det gøre ondt alles indtjening. I nogle situationer, er der for mange musikere i et område, så de vil skiftes til at spille.
 8. 8
  Smile. En sur holdning fordriver lyttere. Må ikke blive modløs, hvis du ikke laver en masse penge. Måske har du brug for at prøve et andet sted, eller måske er det bare en af ​​de dage. Afspilning på gaden kan være meget frustrerende, men det kan også være meget givende, især i form af at få din musik derude.

Tips

 • "Seed" din hat eller et instrument tilfældet med et par dollarsedler og / eller en håndfuld mønter. Dette trækker øjet af forbipasserende og indikerer, hvor de skal sætte pengene. Hvis du ikke ønsker mønter, fjerne alle mønter fra din sag så hurtigt som muligt - og ofte vil det øge din indkomst, som flere mennesker vil give dig regninger. Hvis du ønsker at være lusket, sat i en 5€ eller 10€ regningen, for at gøre dem tror, ​​at andre mennesker, før dem har været meget generøs, så de bør også!
 • Du ønsker måske at undgå områder med en masse af panhandlers. Disse pletter har generelt masser af mund trafik, men folk ofte bliver slukket af folk beder om penge og vil være mindre tilbøjelige til at stoppe og give dig nogle kontanter.
 • En dejlig, farverig kostume vil medvirke til at tiltrække opmærksomhed og give din præstation nogle intention. Strange hatte er også et plus, eller alt tøj, som griber opmærksomhed forbipasserende.
 • Akustiske instrumenter giver dig en masse mere fleksibilitet med hensyn til, hvor og hvornår du kan spille end noget, der kræver elektricitet.
 • Det kan være godt at give din krop til at bevæge sig lidt rundt (eller meget), mens du udfører på en måde, der er ekspressivt og / eller smukke, men ikke alt for foruroligende. Hvis du udfører med følelse, vil du blive mere succesfuld. Det kan være nyttigt at glemme, at du udfører for penge eller opmærksomhed, og for at spille bare så du kan nyde at lytte til den musik selv. Alternativt kan dit publikum være en kilde til energi eller inspiration til at blive trukket på.
 • Nogle kommuner kræver en licens. Check med den lokale by Clerk kontor.
 • Vær forberedt på anmodninger. Personer, der anmoder sange kan være irriterende, især hvis du spiller originalerne, men de har også en tendens til at betale dig. Det er godt at kende nogle covers, og hvis du ikke kan spille de nøjagtige sang nogen anmoder tilbyde en lignende melodi eller et af samme kunstner.
 • Hvis du har cd'er til salg, bringe dem med dig. Vise dem tydeligt og sætte et skilt op med prisen. Du vil sandsynligvis ikke få en masse af salget, men det er en god måde at bringe i nogle ekstra kontanter og få mere eksponering for din musik. Bemærk, at i nogle byer, du skal have en tilladelse til lovligt at sælge cd'er på gaden.
 • Må ikke sidde ned. Nogensinde. Folk vil synes, du er en panhandler og plejer at give dig så mange penge.
 • Bær interessante tøj! Folk vil stoppe og spekulerer på, hvorfor du er klædt sådan, og også give dig flere penge, fordi det tilføjer til underholdning faktor.

Advarsler

 • Undgå konfrontation med grundejere, lokale embedsmænd og politi. At få disse mennesker vred på dig, vil ikke hjælpe dig med at gøre nogen penge, og det er spild af tid.

Ting du behøver

 • Et instrument og / eller en stemme
 • En god holdning og udholdenhed!
 • Giv ikke op dine drømme.. holde fokus og holde på leve dine mål!