Wkodk

Hvordan til at træde tilbage yndefuldt

Det er tid for dig at gøre en forandring, det være sig en ny karrierevej eller blot en ny udfordring. Proceduren for er enkel nok: at give varsel, helst på forhånd. Men hvis du ikke ønsker at brænde nogen broer og skabe hindringer for fremtidige muligheder, skal du være særlig forsigtig og hensynsfuld. Afgående er let, men fratræder yndefuldt ikke. Denne artikel dækker specifikt flere måder en person kan gøre deres afskedsbegæring så glat og som nag-fri som muligt.

Steps

Hvordan til at træde tilbage yndefuldt. Hold det for dig selv.
Hvordan til at træde tilbage yndefuldt. Hold det for dig selv.

Afgående yndefuldt

 1. 1
  Hold det for dig selv. Når du har taget beslutningen, ikke går blabbing det hele virksomhedens bakke indtil ordet kommer til din nærmeste leder. Tænk fremad, ligesom en generel, og ved, at viden er magt.
  • Giv din chef eller supervisor tid til at absorbere og bearbejde oplysningerne. Hvis virksomheden gør et attraktivt counter-offer, vil det være akavet, hvis du allerede har bebudet dine planer om at kolleger.
  • Til gavn for virksomheden, er det bedst ikke at anmelde dine kolleger, før du underrette din chef. Følelser er en høj og produktivitet på et lavt, når dine kolleger ved, at du forlader før din chef gør.
 2. 2
  Planlægger at give varsel. Hvis du ønsker at forlade under de bedst mulige vilkår, ikke forlader din arbejdsgiver høj og tør, scrambling at dække din position.
  • Giv mindst to ugers varsel (eller den mindste varsel angivet i din ansættelseskontrakt hvis relevant), så din chef kan forberede sig på at få andre dækker for dig, eller har tid til at nette en erstatning.
  • Selv hvis din kontrakt angiver ikke en meddelelse tidslinje, du ønsker at skyde for 2-3 uger som en ekstra service til din arbejdsgiver. Færre end to uger, og din arbejdsgiver sandsynligvis ikke have en passende erstatning, mere end tre uger, og din arbejdsgiver vil være undrende, hvorfor du stadig rundt.
 3. 3
  Spørg din chef om en aftale for at drøfte en vigtig sag. Stikke hovedet ind og beder om et øjeblik af hans eller hendes tid vil gøre - bare være respekt for det faktum, at din vejleder har et job at gøre, og kan ikke være i stand til at slippe alt på det præcise øjeblik, du er parat til at foråret nyheder om ham eller hende.
  • Hvis der er for meget går på, vil du kun tilføje til din hans eller hendes besvær, så hvis det er overhovedet er muligt, skal du vente en tid, hvor din chef vil have et par øjeblikke til at fokusere på dine nyheder.
 4. 4
  Være forberedt, direkte og høflig. Øve privat vil hjælpe dig være klar, når din vejleder har dig i at snakke. De fleste ledere er meget travlt, og de vil sætte pris på din direkte tilgang, afkald fristelsen til "afbøde", "finde den rigtige måde at sige dette", eller på anden måde slå omkring Bush. Man kan sige noget lignende:
  • "Jeg har været overvejer mine muligheder her i nogen tid, og jeg har besluttet at det er tid for mig at komme videre. Jeg er taknemmelig for de muligheder, jeg har fundet her, men jeg må give mine to ugers varsel."
  • ELLER... "Jeg har brug for at lade dig vide, at jeg er blevet tilbudt en ny stilling i en anden virksomhed. Jeg har virkelig nydt at arbejde her, men jeg har brug for at give dig mine to ugers varsel i dag. Virker det for dig, hvis min sidste dag er [hvad to uger er da]? "
 5. 5
  Vær parat til at diskutere. Chancerne er du har arbejdet med denne boss i nogen tid, og hvad dine grunde er til at forlade, kan han eller hun har nogle spørgsmål.
  • Din chef kan værdsætte dig meget mere end du realiseres, og gøre en counteroffer. At være høflig og værdig om din fratræden kunne gøre dette muligt. Du bliver nødt til at overveje på forhånd, om du vil bo for en lønforhøjelse, flere fordele, a, eller andre incitamenter.
  • Dette ville være en førsteklasses forhandlings mulighed, så vær forberedt på det, og kender din egen bundlinje. Hvis der opholder sig er en mulighed, hvad ville gøre du åbner til det? Tjek advarslerne nedenfor, men fordi counteroffers kan have nogle alvorlige ulemper.
  • Hvis du får en counteroffer, Sørg for at anmode om enhver counteroffer sættes skriftligt og underskrevet. Disse underskrifter ville helst være din chef, supervisor, og menneskelige ressourcer.
 6. 6
  Fremhæv. Vær ærlig, men høflig. Hvis chefen spørger, om han eller hun havde noget at gøre med din beslutning, og de ​​var en faktor, er det bedst at stole på takt og diplomati at gøre et ærligt svar spiselig.
  • Med andre ord, vil du ikke hjælpe dig selv ved at sige: "Ja, du er en elendig vejleder og jeg (eller nogen) ville have været måde bedre stillet uden dig," (selvom thatt sande). Du kan være sandfærdige uden at være grusom: "Det var en faktor, men ikke hele grunden til at jeg følte vores arbejdsmetoder stilarter og tilgange bare ikke var en kæmpefordel, og at vi aldrig masket så godt som jeg ønskede, vi havde stadig,.. den samlede oplevelse her har været positive, og med denne mulighed, mener jeg spændt på at få nye udfordringer. "
  • Husk, at formålet med afgående yndefuldt er altid at sætte dig selv i en god position med de mennesker du smedede et forhold med, mens på arbejdspladsen. Hvis du blæse alle på din snart-til-være tidligere arbejdsplads, de sandsynligvis ikke vil skrive dig en meget flot anbefaling, eller måske ikke fortælle dig om, at salget job, de har hørt om gennem en ven. Være taktfuld, høflig og smart om din afrejse vil sikre, at du har givet dig selv den bedst mulige chance for succes i fremtiden.
 7. 7
  Har en kopi af din afskedsbegæring i hånd. Gør din korte, ikke-konfronterende og professionel.
  • Her er et eksempel på noget du kunne skrive: "Kære Mr. Spacely: Det har været mig en ære at arbejde for Spacely Tandhjul, Inc. Dette brev er at meddele dig, at jeg vil forlade at acceptere en ny stilling med et andet selskab, som i [ en dato, som er på mindst to uger fra datoen for Deres samtale og brev]. Modtag min tak for vores forening, og venlig hilsen til dig og hele virksomheden til fremtiden. hilsen, George Jetson ".
 8. 8
  Ryste hænder, og takke din chef. Uanset om din afrejse er at flytte, for at tage et bedre job, eller bare at komme væk fra denne fyr, vise nogle klasse, når du går ud af døren.
  • Ryste hænder, tak din snart-til-være-tidligere vejleder (yay!) for "alt," og forlade.
  • Gå til dit arbejde station og blive der i mindst 10 minutter Nu kan du gå blab det til alle, men ikke gnide det i din chefs næse -. være klassiske og blot bekræfte, at du vil forlade.

Tips

 • Overveje nogen counteroffer objektivt og i dybden. Det kan være klogt at nægte nogen tilbud at bo med din nuværende arbejdsgiver. Accept af et pay raise eller andre bonus efter truer med at forlade kan kaste dig i et negativt lys med kolleger og virksomheden som helhed. Det kan også gøre dig synes ubeslutsom og af tvivlsom loyalitet. Altid holde et referat af counteroffer, hvis du kommer tilbage til virksomheden i fremtiden, da det kunne bruges som løftestang.
 • Jerk du efterlader i dag kan meget vel ende med at blive din chef igen - eller måske endnu værre, din slave - i fremtiden. Og husk også, at nogle gange disse jerks er ligeglade med det faktum, at de ikke er vellidt. Hvis du er husket som en, der var positiv, og i fortiden, kan du godt være at smøre hjulene til en stor fremtid som denne tidligere chef for jeres som nu din nye chef sætter dig (venligt ansigt han husker fra før) foran de fremmede i den nye position. Dette kan lette overførsler til andre afdelinger, bedre opgaver, og meget mere.
 • Husk, at der er meget få, der er så fri som dem, der har noget at miste - men det vil ikke tjene dig godt i fremtiden, hvis du går skyde din mund off bare fordi du er på vej ud. Det vil ikke dræbe dig at gøre i to uger, fordi du komme ud, og snart hele oplevelsen vil være bag dig.
 • Efter at have underrettet din vejleder, skal du sørge for personligt at fortælle andre ledere eller nøglemedarbejdere med hvem du har arbejdet, at du er fratrådt. Sig det på en måde som "tak" den person, for at hjælpe dig med at udvikle din karriere. "Jeg ved ikke, om du har hørt, men jeg trækker mig tilbage for at tage stilling i en anden virksomhed. Før jeg forlader jeg ønskede at være sikker på at lade dig vide, hvor meget jeg har nydt at arbejde sammen med dig." Disse mennesker kan overlade til andre job i fremtiden, og du vil have dem til at have positive minder om dig. Hvem ved, hvornår de kan påvirke din næste karriere flytte.

Advarsler

 • Nogle chefer ikke tager venligt til dig at være "kvalifikationskamp." Vær sikker på at du virkelig kan tillade sig at gå væk fra dit job den dag, fordi nogle gange vejlederen tager det meget personligt, at du forlader, fortælle dem, der er ingen grund til at give varsel, og bede dig om at forlade det samme. Du vil være den bedste dommer over dette, så gør dit bedste for at vurdere, om din chef er en af ​​disse mennesker - men vær opmærksom på, nogle gange kan man bare ikke forudsige, hvad man vil gøre. Genlæst din ansættelseskontrakt - du skal være opmærksom på alle virksomhedens og dine egne opsigelse muligheder. Hvis der ikke er nogen formel ansættelseskontrakt, fortrolig med standardindstillingerne bestemmelserne i din tilstand / provins lov.
 • IKKE komme ind i en klage session med dine kolleger, før du forlader. Opfører sig som om du var tilbage som normalt, og enhver negativ ting, du siger, vil komme tilbage til chefen eller til den person, du klager over. Igen, du aldrig vide, hvornår disse mennesker vil dukke op igen i din karriere. Hvis du skal have en udluftning session, så gør det kun med én meget betroet medarbejder. Gem det til efter du er gået - og definitivt, så gør det væk fra kontoret.
 • Være fysisk parat til at gå væk, at dagen: før afgående, til disk eller e-mail til en privat konto noget du behøver gemme og har ret til at tage, såsom kontaktoplysninger for kunder, leverandører eller andre referencer, arbejde prøver, en liste over projekter, du arbejdet på osv. [Husk på, mange af de oplysninger og andre emner, du havde adgang til under ansættelse ofte proprietære og ejet af selskabet. Sørg for det er inden for rammerne af din kontrakt og loven, før du tager dette råd].
 • Tillader en boss, du har uglesete til p dig ind fornærme ham eller hende vil ende dårligt. Du ønsker ikke at ende med at blive eskorteret fra lokaler ved sikkerhed. Må ikke give efter for fristelsen til at sige, hvad du virkelig tror, ​​at hvis det er negativt.
 • En counteroffer er undertiden, fordi arbejdsgiveren har ingen andre tilgængelige som er i stand til at gøre dit job. Hvis det er tilfældet, og du tager counteroffer, vil de formentlig bede dig om at uddanne andre til at overtage din position. Du kan ende med uforvarende træne en erstatning, blot for at opdage, at den næste ændring ikke på dine vilkår.
 • Vær opmærksom på alle typer af fordele, du kan være berettiget til. Hvis du er ved at blive afskediget, kan du have en aftrædelsesordning, eller mulighed for at indsamle dagpenge. Disse kan være meget praktisk, hvis du ikke har sikret et nyt job. Fratræder en stilling kan diskvalificere dig fra at modtage noget. Det kan være bedre i nogle tilfælde til at modtage disse ydelser mens du leder efter din næste position.
 • Når man overvejer en counteroffer ærligt vurdere, hvorfor du ønsker at forlade - og beskytte dig selv. Mens et raise kunne være rart, kan det ikke løse andre spørgsmål, der kræver enten en forfremmelse (hvis dit job avancement er gået i stå), eller en overførsel til en anden gruppe (hvis du har personlighed konflikter med din chef). Du kan beskytte dig selv fra at blive hævngerrigt fyret senere ved at kræve, at for mindst to år, du holder op med at være en "efter forgodtbefindende" medarbejderen og kan kun blive fyret "for årsag."
 • En counteroffer (hvis det er et raise kun) kan være en anerkendelse af, at du bliver underbetalt. (Det kan også være, at din arbejdsgiver opdager, at en investering på flere penge i dig nu, vil gemme dem på bekostning af uddannelse og tabt produktion, mens en udskiftning er uddannet og opdraget til fart.) Hvis du bliver opdraget til en ordentlig lønniveau kun under trussel om at forlade, vil du sandsynligvis nødt til at stå over for lønforhandlinger (eller fratrædende) igen i fremtiden.