Wkodk

Sådan skriver din første e-bog

Har du drømt om at skrive din første elektroniske bog, alias ebog? Men hvorfor bare drøm? Hvis det er hvad du ønsker at opnå, hvad enten det er for berømmelse eller rigdom, ikke nøle! Skitsere dine mål og tidsramme, og bevæge sig fremad, et skridt ad gangen, på vej mod din ultimative drøm...

Steps

Sådan skriver din første e-bog. Bryde det ned i håndterbare opgaver.
Sådan skriver din første e-bog. Bryde det ned i håndterbare opgaver.

Skrive din egen e-bog

 1. 1
  Bryde det ned i håndterbare opgaver. Den sværeste del af at skrive er titlen, første punktum, og en eventuel afskaffelse linje. Det første skridt er at skrive ned flere mulige titler, første punktum, og slutter Line. Må ikke bekymre dig om grammatik, hvordan sætningen er formuleret, eller hvis den siger, hvad du først forventet. Det centrale er at få de ord på papir, og derefter kan du komme tilbage og smide dårlige ideer og lade dem, der ser godt ud. Når man ser på hele projektet, det virker som en umulig opgave, men hvis du kan få projektet i gang, selv om det ikke ikke er perfekt, i det mindste du er begyndt at få ordene ned på papir. Tænk på bestige et bjerg. Du står ved foden af ​​det og kigger op på sit topmøde forsvandt i skyerne. Hvordan kan du overhovedet skalere sådan en enorm og farlig bjerg? Der er kun én måde at bestige et bjerg - trin for trin.
 2. 2
  Organiser dine tanker. Den første ting du skal gøre, som hvis du rent faktisk var en bjergbestiger, er at få organiseret. I stedet for at bruge klatring gear, dog skal du organisere dine tanker som følger.
 3. 3
  Finde ud af din e-bog arbejdstid titel. Notere ned et par forskellige titler og til sidst du opdage, at en, der vil vokse på dig. Titler hjælpe dig med at fokusere skrive på dit emne. De vejlede dig i at foregribe og besvare dine læsere 'forespørgsler. Mange fagbøger også undertekster. Titler og undertekster er normalt adskilt af et kolon (se eksempler nedenfor).
 4. 4
  Skriv en afhandling erklæring. Dit speciale er en sætning eller to om, præcis hvilket problem du fat, og hvordan din bog vil løse dette problem. Din afhandling vil holde dig fokuseret, mens du skriver din e-bog. Alle kapitler foråret frem fra din afhandling erklæring. Når du har fået din afhandling erklæring finjusteres, har du bygget din foundation. Fra dette fundament, vil din bog vokse, kapitel for kapitel.
 5. 5
  Når du har din afhandling, før du begynder at skrive, sørg for at der er en god grund til at skrive din bog, en niche for det at udfylde i samfundet. Hvis du kan svare ja til følgende spørgsmål, kan du føler dig overbevist om potentialet i din e-bog:
  • Er din bog præsentere nyttige oplysninger og er, at informationen i øjeblikket relevant?
  • Vil din bog positivt påvirke livet for dine læsere?
  • Er din bog dynamisk og vil det holde læserens opmærksomhed?
  • Har din bog besvare spørgsmål, der er meningsfulde og væsentlige?
 6. 6
  Finde ud af, hvem din målgruppe er. Det er denne gruppe af mennesker, du vil skrive til, og denne gruppe vil diktere mange elementer i din bog, såsom stil, tone, diktion, og selv længde. Jo mere du kan indkredse din målgruppe, jo lettere vil det være at skrive din bog for dem.
  • Hvad er den forventede aldersgruppe af dine læsere?
  • Hvad deres typiske køn?
  • Hvad er dine læsere mest interesseret i?
  • Hvilke socio-økonomiske gruppe har de primært kommer fra?
  • Er de mennesker, der læser modeblade eller boganmeldelser?
  • Har de skriver breve i hånden eller tilbringe timer hver dag online?
 7. 7
  Lav en liste over de grunde, du skriver din e-bog. Ønsker du at markedsføre din virksomhed? Ønsker du at bringe kvalitet trafik til dit website? Ønsker du at forbedre dit ry?
 8. 8
  Nedskriv dine mål i form af publicering. Jo mere du ved oppe foran, jo lettere selve skriveprocessen vil være. Ønsker du at sælge det som et produkt på din hjemmeside, eller ønsker du at tilbyde det som en gratis gave for at udfylde en undersøgelse eller for at bestille et produkt? Ønsker du at bruge de kapitler at oprette en e-kursus, eller brug din e-bog til at tiltrække søsterselskaber rundt omkring i verden?
 9. 9
  Beslut om formatet af dine kapitler. Prøv at holde det format fra kapitel til kapitel ret konsekvent. Måske du planlægger at bruge en introduktion til din kapitlet emne, og derefter opdele den i fire underrubrikken emner. Eller du kan planlægge at opdele det i fem dele, der hver begynder med en relevant anekdote.
 10. 10
  Finde ud af, hvordan du holder din skriftligt engagerende. Ofte anekdoter, testimonials, vil små historier, fotos, grafer, rådgivning og tips holde læseren vende siderne. Sidebars er nyttige til hurtig, tilgængelig information, og de bryder op tætheden af ​​siden.
 11. 11
  Når du har skrevet indholdet til din bog er du klar til næste skridt - Valg din e-bog medium. Mens mange forfattere bruge PDF eller Word dokumenter, disse medier er risikabelt og meget modtagelige for pirateri. Du kan også overveje at tilføje video eller andre multimedie elementer til dit e-bog. Der er mange steder til rådighed, der giver anmeldelser af potentielle softwareprogrammer.

Tips

 • Lad ikke nogen fortælle dig, hvor svært det vil være, eller at du ikke kan skrive. Nogle af de mest berømte forfattere kunne ikke sætte et punktum eller komma i det rigtige sted. Altid huske, er det mere vigtigt at sætte disse ord, hvor de kan blive mere virkelige for dig. Denne ene skridt kan synes enkelt, men er det største skridt du kan tage.

Advarsler

 • Lav sikkerhedskopier af alt arbejde og hvis du har nogen læst det, sørg for at de indledende en papirkopi. Det giver en vis tillid til, at hvis bogen er flået, vil du have nogle referat af, hvem det kunne have været.