Wkodk

Sådan opretter et brev porto skala

Her er en enkel måde at skabe en særlig amerikansk førsteklasses brev skala, der er overraskende præcis og enkel. Du vil vide, om din førsteklasses brev kræver mere end standard porto og hvis ja, hvor meget mere. Det bør tage omkring 5 minutter at udfylde og kan genbruges.

Steps

Sådan opretter et brev porto skala. Vedhæft dit elastik til enden af linealen (eller element, du bruger i stedet for en lineal, se hvad du har brug afsnit).
Sådan opretter et brev porto skala. Vedhæft dit elastik til enden af linealen (eller element, du bruger i stedet for en lineal, se hvad du har brug afsnit).
 1. 1
  Vedhæft dit elastik til enden af linealen (eller element, du bruger i stedet for en lineal, se hvad du har brug afsnit). Bind en knude i den ene ende af elastikken (forlader løkker på hver side af knuden), og fastgør den til slutningen af linealen.
 2. 2
  Sætte et stykke tape over elastik til at hjælpe med at sikre, at den ikke glider eller ændre position på linealen. Elastikken skal være fladt på overfladen af linealen modsat knuden.
 3. 3
  Klip papirclips på elastikken, så det vil være i stand til at holde på et brev, mens hængende fra elastik. En stor papirclips anbefales.
 4. 4
  Flyt linealen så elastikken bare hænger ned fra kanten af et bord. Tabellen skal have en skarp kant.
  • Hvis du ikke har en tabel tilgængelige, bruge noget, der har en skarp kant og en flad og plan overflade, der er i det mindste længden af ​​linealen. En bog på et bord eller lille boks eller skrivebord billedramme kan være tilstrækkeligt. Put denne skarpkantede overfladen ved slutningen af ​​tabellen, der skal anvendes i stedet for tabellen.
 5. 5
  Foretag en kalibrering vægt. Saml 5/4 og lave en stak. Dette er en ounce! Placer stakken af ​​kvartaler på elastik, der er indpakningen linealen. Vær omhyggelig med at sørge for de kvartaler er perfekt afbalanceret på elastik. Hvis de læner off af elastikken og røre linealen, vil skalaen ikke være nøjagtig. Dette er grunden til en middel bredde elastik er nødvendig. En tynd elastik er svært at afbalancere kvartaler på.
 6. 6
  Finde balancen. Langsomt tomme linealen væk fra skrivebordet (eller overfladen med en skarp kant). Herskeren skal være vinkelret på kanten, du bruger. Enhver vinkel, du bruger off på 90 grader vil reducere nøjagtigheden. Du vil finde på et tidspunkt, at herskeren vil begynde at vippe og ønsker at falde af. Gå frem og tilbage mellem det ønsker at falde, og det opholder sig på. Prøv at komme til det sted, hvor enden af ​​linealen langsomt løfter ned fra bordet og begynder at vippe ned mod kvartaler.
 7. 7
  Lav et mærke på linealen. Lav en meget lille og fine linje for at vise, på hvilket tidspunkt herskeren begyndte at falde. Igen, sørg for, at linealen er stadig vinkelret på kanten er det vippe ud af.
 8. 8
  Tilføj mere vægt på kalibreringen. Tilføj en anden stak af 5/4, så 10/4 er afbalancerede. Det er to ounce.
  • Du kan også prøve at bruge tape til at skabe et bundt af kvartaler og hæng bundt fra papirclips. Bare sørg for at bruge tynde, lette tape - ligesom Scotch tape - og ikke meget af det.
 9. 9
  Gentag de foregående tre trin for så mange ounce markerer du kan lide.
 10. 10
  Bekræft din skala, hvis du vil. Med mærker på 1 ounce og 2 ounce, kan du også lave et mærke på 1/2 ounce uden større besvær. Brug et stykke papir og kopiere de mærker, du har foretaget på din lineal til kanten af ​​et papir (kopiere afstand, med andre ord). Nu gør et nyt mærke på linealen det præcise afstand fra 1 ounce mark og overskrift væk fra den 2 ounce mærket. Du skulle nu have tre mærker af nøjagtig den samme afstand med 1 ounce i midten, 2 ounce tættest på elastikken og 1/2 ounce tættest på midten af ​​linealen. Sted 4 Dimes og en nikkel tilbage på din skala (næsten præcis 1/2 ounce!). Skub skalaen til det nye mærke du har lavet, og se, hvor tæt du er.
 11. 11
  Klip en kuvert på papiret klip og fortælle sin vægt. Hvis linealen ikke falder ud af bordet, når pinden er linet op til 1 ounce mark, du er god med et enkelt stempel! Over 1 ounce, men under 2 ounce, tilføje en 17 cent frimærke. Du kan også fortælle den omtrentlige vægt ved at skubbe linealen langsomt, indtil det begynder at tippe væk fra bordet.
 12. 12
  Se, hvor meget porto at sætte på kuverten.
  Vægt Not OverPris
  1 ounce5€ 0,42
  2 ounce5€ 0,59
  3 ounce5€ 0,76
  3,5 ounce5€ 0,93
 13. 13
  Du er muligvis nødt til at tilføje ekstra porto, hvis dit brev er mindre end 3x5 ", større end 6.125 x11.5 over 3,5 OZ eller mere end 1/4" tyk.

Tips

 • Hvis du ønsker at måle din vej til nye skalamærker hvert mærke, du gør, der er lige stor afstand er nøjagtigt fordoble vægten af ​​de tidligere gjort mærker. Svarende til 1/2 ounce fordobles til 1 ounce. 1 ounce fordobles til 2.. Dit næste lige så fjernt mærket vil være 4 oz næste 8 ounce. Halvvejs i mellem 2 og 4, er imidlertid ikke 3 ounce. Halvvejs mærket mellem ounces (i vægt, ikke afstand!) Er faktisk omkring 5/8 af afstanden fra den nederste mod den højere vægt.
 • Hvis du løber tør for plads til at lave mærker, prøv at tilføje en lille vægt, ligesom en fjerdedel, til den modsatte ende af linealen fra elastik. Sørg for, at kvartalet er tapede (eller limet) på godt og vil ikke bevæge sig. Du bliver nødt til at kalibrere med vægten tilføjet.
 • Få en portosats vejledning, vil den fortælle dig alle de forskellige ting, de posttjenester gebyrer for, ikke bare vægt. De går også efter størrelse og tykkelse af brevet (hvis det er større end normalt, og tykkere det vil være nødvendigt at være hånd sorteret, derfor det koster mere end maskinsortering).
 • Hvis du bruger et stykke træ, skal du sørge for at dobbelttjekke din skala på forskellige tidspunkter af året. Fugtighed i luften kan påvirke vægten og smide skala fra lidt.

Advarsler

 • Dette er kun så præcis, som du tillader det at være. Tag din tid at opbygge det rigtige, og det bør få dig inden for en 10. i en ounce eller mindre nøjagtighed.

Ting du behøver

 • 1 Rubber band (helst middel bredde (2mm til 3mm... om tykkelsen af ​​to kvartaler) og ca 3 inches i længden)
 • 10 Quarters
 • Papirclips (større er bedre)
 • en lille bånd af enhver type, du foretrækker
 • en træ eller plastic lineal eller et andet element, der er mindst 1 fod lang og ikke cylindrisk (ikke ønsker det at være i stand til at rulle rundt). Det skal være let vægt, men IKKE fleksibel. Tung genstand vil gøre dette vanskeligt eller umuligt. Jo længere og lysere elementet, jo mere nøjagtig foranstaltningen!
 • en post rate vejledning, for vægt, størrelse og tykkelse afgifter.