Wkodk

Hvordan til at leve i fred

Hvis menneskeheden skal gøre fremskridt, Gandhi er uundgåelig. Han levede, tænkte, handlede og inspireret af visionen om menneskehedens udvikling hen imod en verden med fred og harmoni -. Dr. Martin Luther King, Jr.


Fred er ikke kun for hippier! Bor i fred om at leve harmonisk med dig selv, andre og alle levende væsener omkring dig. Bor i fred er både en udad og en indad proces. Udadtil lever i fred er en livsstil, hvor vi respekterer og elsker hinanden på trods af vores kulturelle, religiøse og politiske forskelle. Indadtil er vi alle nødt til at søge i vores hjerter og sind og forstå den frygt, der forårsager impulsen til vold, for at fortsætte med at ignorere de vrede inden for, stormen udenfor vil aldrig forsvinde.

Mens du vil finde dine egne betydninger af fredelig eksistens og ydre manifestationer af et fredeligt liv i henhold til dine overbevisninger og livsstil, er der nogle grundlæggende understøtter lever i fred, kan ikke overses, såsom at være ikke-voldelig, være tolerant, holder moderate synspunkter og fejrer forunderlige-liv. Denne artikel indeholder nogle forslag til at hjælpe dig til at opdage din rejse til at leve i fred, en rejse og livsform, som i sidste ende kun du kan være ansvarlig for.

Steps

Hvordan til at leve i fred. Søg at, ikke styre andre.
Hvordan til at leve i fred. Søg at, ikke styre andre.
 1. 1
  Søg at, ikke styre andre. Ophøre med at søge magt over mennesker og resultater i dit liv er det første store skridt til at leve fredeligt. Forsøger at kontrollere folk er om at søge at påtvinge din vilje og virkelighed på andre uden nogensinde at forsøge at se deres side af tingene. En kontrollerende tilgang til relationer vil holde dig i med andre. Udskiftning af en vilje til at styre med en bred tilgang for at elske andre i stedet, herunder deres fejl og forskelle, er vejen til et fredeligt liv.
  • Tænk fred før magten. Gandhi sagde, at magten er baseret på kærlighed er tusind gange mere effektiv og permanent end magt opnået gennem trussel om straf. Hvis du har lært at "styre" andre mennesker ved truende adfærd, opførsel eller handlinger, vil disse personer udsættes for din magt skal reagere ud af tvang, ikke af respekt eller pleje for dig. Dette er ikke en fredelig måde at leve.
  • Lær de færdigheder, forhandling, konfliktløsning, og selvhævdende kommunikation. Det er vigtige og konstruktive kommunikationsfærdigheder, som hjælper dig til at undgå eller effektivt at bevæge sig gennem konflikt med andre. Ikke al konflikt kan undgås, og ikke alle konflikter er slemt, forudsat at du ved, hvordan man håndterer det dygtigt. Hvis du ikke føler, at du har nok færdigheder i disse former for kommunikation, læse bredt på mulighederne for at forbedre dem. Den klarhed af beskeden er altid afgørende for at sikre fred, så meget konflikt ud af misforståelser.
  • Når du kommunikerer med andre, søge at undgå at bestille, moralisere, krævende, truende, eller overdrevent needling dem med spørgsmål rettet mod at fremkalde for meget information. Hver af disse former for kommunikation vil give anledning til konflikt med andre, der føler, at du forsøger at kontrollere dem i stedet tale med dem som en ligeværdig.
  • Har tillid til, at andre omkring dig er i stand til at leve et så godt liv som muligt alt andet lige. I denne henseende bærer selv giver råd kontrollerende tendenser, når du bruger rådgivning som et middel til at blande sig i et andet menneskes liv, snarere end blot at tilbyde dine egne indsigter uden en forventning, de vil handle på, hvad du mener. Den svenske diplomat Dag Hammerskjöld sagde engang: "Ikke at vide det spørgsmål, var det let for ham at give svaret." Når vi rådgive andre, risikerer vi antager, at vi har en fuld forståelse af de problemer, de er over for, når i virkeligheden, vi normalt ikke, og vi filtrerer deres problem fra vores egne erfaringer. Det er langt bedre til at respektere den andens og bare være der for dem, i stedet for at forsøge at påtvinge din oplevelse som "svar" for dem. På denne måde, vil du dyrke freden i vrede, respekt end trivialisering deres synspunkt, og tillid i deres intelligens i stedet for at fornærme dem.
 2. 2
  Moderat dine overbevisninger. Tænker i absolutter og holde straffedomme uden nogensinde at overveje de synspunkter og perspektiver andres er en sikker vej til at leve et liv uden fred. Denne type af ekstremistisk tankegang fører som regel til reaktiv, forhastet og drevet adfærd, der mangler gavn for refleksion og deliberative tænkning. Selvom det kan være praktisk, fordi det giver dig mulighed for at handle med tillid absolutte overbevisning, det blokerer ud andre virkeligheder i verden og kan let føre dig ind i konflikt, når andre mennesker ikke kan blive enige med dine overbevisninger. Det er hårdere arbejde at blive og er klar til at gennemgå dine forståelser, men det er mere givende, fordi du vokse som person og leve i større harmoni med dem omkring dig.
  • Moderat dine absolutte overbevisning ved altid at være parat til at stille spørgsmål og til. Accepter, at din tro, tro, passioner, eller udtalelser er blot nogle blandt mange andre overbevisninger, tro, passioner, og i verden. Følg en etik om mådehold, der værdsætter den menneskelige værdighed og værdi, følg den ene sande absolutte, som er at behandle andre, som du ønsker at blive behandlet selv (Den gyldne regel).
  • Find en lang række ting at gøre i dit liv, hvis du finder dig selv glide ind umådeholden holdninger om andre mennesker. Det er svært at være umådeholden, når du er travlt med at gøre en række ting og se en bred vifte af mennesker fra alle samfundslag.
  • Dyrk din. Humor er en fred-elsker afvæbnende charme, få fanatikere nogensinde humoristisk, fordi de er for travlt med at tage sig selv og deres sag for alvorligt. Humor gør det muligt at frigøre og at dukke op de repressive tendenser ekstremistisk tænkning.
 3. 3
  Vær tolerant. Tolerance i alt, hvad du tænker og gør, vil gøre en forskel i dit liv og i andres liv omkring dig. Tolerance for andre handler om at værdsætte mangfoldighed, de mange moderne samfund, og er villig til at leve og lade andre leve også. Når vi undlader at tolerere andres overbevisninger, måder at være, og udtalelser kan slutresultatet være diskrimination, undertrykkelse, dehumanisering, og i sidste ende vold. Øve tolerance er kernen af ​​at leve fredeligt.
  • Snarere end at hoppe til negative konklusioner om andre mennesker, skal du ændre dit eget perspektiv og nærer det gode i andre. Ved at ændre dit perspektiv for andre, kan du starte forandringer i deres egen selvopfattelse. For eksempel, i stedet for at se nogen som dum eller inkompetent begynde at kalde dem intelligente, effektive og. Dette vil fodre dem og opmuntre dem til at leve op til det gode, du opfatter dem. Se andre så interessant, særligt, og omsorgsfulde væsener nedenunder deres praleri, vrede og pine, som kan give en stor forandring til det bedre.
  • Læs Google artikler om, hvordan man kan være tolerant over folks meninger, hvordan man kan være tolerant over for andre, og hvordan man kan være tolerant over for andre synspunkter for flere ideer til at skabe mere tolerance i dit liv.
 4. 4
  Være fredelige. Gandhi sagde "Der er mange årsager, at jeg er parat til at dø for, men ingen årsag, at jeg er parat til at dræbe for." En fredelig person ikke bruger vold mod en anden person eller dyr (følende væsener). Mens der er meget vold i denne verden, træffe et valg ikke at lade død og dræbe være en del af din filosofi at leve på.
  • Når en person har til formål at forsøge at overbevise dig om, at vold er okay, holde fast i dine overbevisninger og høfligt uenige. Indse, at nogle mennesker vil forsøge at anspore dig ved at insistere på at du underminerer mennesker involveret i konfliktsituationer. Du ved ikke er sandt, og at det er en skæv vision, værdier konflikt, som efterlader mange mennesker døde, forældreløse eller hjemløse. Den tidligere FN højkommissær for menneskerettigheder, Mary Robinson, sagde: "Min erfaring med konflikt er, at dem, der er involveret i det længes efter endnu en dag med fred at have en dag for ophør af volden, at for mig er en idé. hvis tid er kommet. " Blive styrket af den virkelighed, at volden ikke er noget selv dem der er involveret i den vil, og at fred for menneskeheden som helhed er et gyldigt ønske om at holde.
  • At være fredelige, er at være i stand til at handle med medfølelse mod dem, der er voldelige. Selv kriminelle fortjener at vide, hvordan medfølelse virker, men når et samfund incarcerates og tortur, og gør det muligt vold i vore fængsler og i vore hjerter er vi lige af disse kriminelle. Søg at demonstrere (ikke bare give lip service til) at principperne for en retfærdig samfund og fra dette sæt eksemplet.
  • Undgå voldelige film, nyhedsrapporter for voldelige handlinger, og musik med hadefulde eller nedværdigende lyrics.
  • Omgiv dig med fredelige billeder, musik og mennesker.
  • Alvorligt overveje vegetarisme og veganisme som din fremtidige måde at opretholde sig selv. For mange fred-elskere, er vold mod dyr, der ikke befordrende for at leve et liv i fred. Læs bredt på den måde dyrene behandles i landbruget, jagt, og den farmaceutiske industri, og omkring vegetariske og veganske livsstil, for at bilægge dine egne overbevisninger om andre følende væsener. Juster forståelser du får fra denne forskning med din lever fredeligt.
 5. 5
  Reflect. Refleksion af tanke er vigtig - mange en forhastet reaktion har resulteret i en tragisk udfald, da tid til at tænke igennem alle de spørgsmål og vinkler ikke er taget. Naturligvis er der er tidspunkter, hvor hurtig handling er afgørende for at sikre sikkerheden, men disse tider ikke undskylde de mange andre gange, hvor reagerer med omhu og omtanke vil resultere i langt bedre resultater for alle parter.
  • Hvis nogen sårer dig fysisk eller mentalt, ikke reagerer med vrede eller vold. Stop og. Vælg i stedet at reagere fredeligt.
  • Spørg den anden person til at stoppe op og tænke og fortælle dem, at vrede eller vold ikke vil løse problemet ved hånden. Blot sige "skal du ikke gøre det." Hvis de nægter at stoppe, fjerne dig selv fra scenen eller situation.
  • Bare stoppe dig. Når du har lyst til behovet for at reagere på noget på en måde, der skildrer din vrede, frustration eller irritation, fortæl dig selv "Stop". Tag dig fra situationen, der bringer på forvirring og manglende evne til at reflektere. Ved at give dig selv den plads, du har tid til at overvinde de første vrede følelser og erstatte dem med tankevækkende løsninger, herunder ikke reagerer.
  • Øv reflekterende lytning. Talesprog er upræcis, og folk under stress ofte sige ting, som skjuler den virkelige ting, de gerne vil sige. John Powell sagde, at "I ægte lytten, vi når bag ordene, gennem dem se, for at finde den person, der er ved at blive afsløret. At lytte er en søgning for at finde skatten af ​​den sande person, som åbenbaret verbalt og non-verbalt." Betydningen af ​​reflekterende lytten til at leve et fredeligt liv er, at du holder op med at se folk rent fra dit perspektiv, og begynde at forsøge hårdt at grave ned i, hvad en anden person er virkelig siger og mening. Dette kan føre til effektiv give-and-take frem for at reagere alt efter hvad du tror, ​​du hører ved at udlede og gætte.
 6. 6
  Seek, ikke hævn. Hvor kommer et øje for øje føre til? Normalt at mange øjne mangler. Pointless og selvforstærkende, da historiens erfaringer, vi ved bedre. Uanset hvor vi bor, hvilken religion vi praksis eller hvad kultur, vi dyrker, i hjertet af alt, er vi alle mennesker, med de samme ambitioner og forhåbninger til at hæve vores familie, og til at leve livet fuldt ud. Vores kulturelle, religiøse og politiske forskelle bør ikke danne rygraden til at påberåbe sig konflikter, der kun kan bringe sorg og ødelæggelse til vores verden. Når du føler dig tvunget til at skade en anden ud af en opfattet let til dit omdømme, eller fordi du føler, at deres indsats fortjener en lige så afskyelig reaktion, du forevige vrede, vold og sorg. Erstat det med tilgivelse at søge måde at leve fredeligt.
  • , Ikke fortiden. Dvæle ved det, der burde have været og genopleve fortiden gør ondt vil holde negativer om fortiden i live og bringe konstant indre konflikt. Tilgivelse kan du leve i nuet, at se frem til i fremtiden, og til at lade fortiden bosætte forsigtigt. Tilgivelse er den ultimative sejr, fordi det lader dig nyde livet igen ved at gøre fred med fortiden.
  • Tilgivelse løfter dig op og frigør dig fra. Tilgivelse handler om at lære - at lære at håndtere de negative følelser, der opstod som et resultat af den handling, der gjorde dig vred eller ked, og du lærer ved at anerkende disse følelser snarere end at begrave dem. Og i tilgivende, empati dig med den anden person, der fører dig til at forstå, hvad der motiverede dem, og du behøver ikke at være enig med hvad de gjorde, bare for at forstå.
  • Indse, at det er en fornærmelse at maskere din vrede som værende i "forsvar af en andens ære". Dette tager væk autonomi de mennesker, som du angiveligt forsvarer ved at tale og reagere for dem (som igen tilskynder dem til at være), og det er en voldelig undskyldning for forseelser. Hvor det er opfattelsen, at en andens ære er blevet kompromitteret, skal du lade det påståede offer til at tale deres eget sind (de kan ikke selv se det, som du gør), og for at søge en løsning gennem tilgivelse og større forståelse.
  • Selv når du føler tilgivelse kan ikke gives, er det ingen grund til vold. I stedet distancere dig selv og være bedre person.
 7. 7
  Find indre ro. Uden indre fred, vil du føle i en konstant tilstand af konflikt. Forsøger at fylde dit liv med ejendele eller forbedre dig selv ved social klatring uden nogensinde at stoppe at værdsætte din indre værdi vil forlade dig konstant ulykkelig. Når du beder om noget, og du ikke har det, du er i et sted med konflikt. Det er nemt at glemme at være taknemmelig for, hvad du behøver, når du konstant stræber efter at opgradere dine ejendele, karriere, hus, og liv. Tilsvarende vil eje for mange ting skaber konflikter og forhindre dig i at leve i fred, fordi du altid er på pinde for de "behov" af dine ejendele, lige fra rengøring og vedligeholdelse, til forsikring og sikkerhed.
  • Skær ned til det væsentlige og træffe bevidste beslutninger om, hvad der forbedrer eller forskønner dit liv, mens kassere resten.
  • Når du er vred, finde et dejligt roligt sted at stoppe, tage en dyb indånding og slap af. Sluk for tv, stereoanlæg eller computer. Komme ud i naturen, hvis det er muligt, eller gå efter en god, lang gåtur. Sæt på nogle bløde musik eller skru ned for lyset. Når du føler dig rolig igen, stå op og komme videre med dit liv.
  • Mindst en gang om dagen bruger ti minutter i et fredeligt sted, som under et skyggefuldt træ eller i parken, overalt, hvor du kan bare sidde stille og roligt uden distraktioner.
  • Bor i fred betyder mere end at leve i fravær af vold. Prøv at dyrke freden på alle områder af dit liv ved at reducere stress så meget som muligt. Undgå stressende situationer, såsom trafik, store skarer, etc., når det er muligt.
 8. 8
  Live i. Vælge at se de vidundere i verden er en modgift til vold. Det er svært at være motiveret vold mod det, som du ser så smuk, vidunderlige, fantastiske, og glad, ja, den største fortvivlelse skyldes krige kommer fra ødelæggelse af uskyld, skønhed og glæde. Joy bringer fred til dit liv, fordi du altid er parat til at se, hvad der er godt i andre og verden, og for at være taknemmelig for den vidunderlige aspekter af livet.
  • Må ikke selv-sabotage din ret til at være lykkelig. Følelse uværdig af lykke, at bekymre sig om, hvordan andre vil opfatte dig, hvis du er glad, og bekymre sig om den potentielle præsent, når lykke ender er alle negative tankemønstre, der kan underminere forfølgelsen af ​​glæde i dit liv.
  • Gør hvad du elsker. Livet er mere end dit job. Mens dit job skal være noget, der sikrer dit levebrød, du også nødt til at opfylde dit livs vision. Thich Nhat Hanh har denne vejledning: "Du skal ikke leve med et kald, der er skadeligt for mennesker og natur Må ikke investere i virksomheder, der fratager andre deres chance til livet Vælg et kald, som hjælper realisere dit ideal af medfølelse..." Bestem selv hvor langt at tage betydningen af ​​hans vejledning og søge arbejde, der hjælper med at opretholde et fredeligt liv.
 9. 9
  Vær den forandring, du ønsker at se i verden. Dette er ikke bare en almindeligvis omtales Ord Gandhis - det er en opfordring til handling. Og der er en række proaktive måder, du kan blive den fredelige forandringer, du gerne vil se i verden, herunder:
  • Ændre dig selv. Vold starter med din accept af dens mulighed som en løsning og ofte dens uundgåelighed. Så det er inde i dig, at du skal gå for at stoppe volden og blive fredelig. I forsøget på ikke at skade levende væsener, at leve fredeligt, først ændre dig selv, og derefter ændre verden.
  • Bliv en del af løsningen. Være en person, der elsker hver person for hvem de virkelig er. Gøre folk komfortable omkring dig, og give dem mulighed for at være sig selv sammen med dig. Du vil få en masse venner, og få respekt fra de venner, du allerede har.
  • Deltag og deltage i Peace One Day. Lav et online, verdensomspændende engagement for at fejre FN Internationale Dag for Fred, en årlig dag med global våbenhvile og ikke-vold afholdes hvert 21. september.
  • Tal med andre mennesker om deres synspunkter fred. Udveksle ideer om måder at bidrage til at skabe en mere fredelig verden, og måder at omfavne forskellene uden at falde i. Du kan lide at lave videoer til at placere online, eller skrive historier, digte eller artikler at dele med alle om vigtigheden af ​​fred.
  • Gøre ofre for at hjælpe andre. Den største ædel sag er at vise dit ønske om at skabe fred i denne verden af ​​din egen offer og ikke for dem, der modsætter dine synspunkter. Mahatma Gandhi ofrede sin egen lukrative advokatpraksis i Durban, Sydafrika for at leve et simpelt liv og dele smerten af ​​de magtesløse og nødlidende. Han vandt over hjerter af millioner uden nogensinde regerende magt over nogen - blot med magt af altruisme. Du også kan bringe fred til verden ved at vise jeres villighed til at ofre dine selvcentrerede begær. Vind andres hjerter ved at vise din villighed til at tjene årsager større end dig selv. I det mindste, overveje.
  • Bring harmoni til verden ved at gå forrest kærlighed og fred for alle. Selvom det kan virke skræmmende, reflektere over, hvordan Gandhi var i stand til at vise, at en skrøbelig, ydmygt menneske lille fysisk statur kunne opnå bedrifter af utrolige størrelsesorden, som alle er baseret på en trofast tro på at praktisere fred gennem ikke-vold. Din individuelle input ligegyldigt.
 10. 10
  Udvide din forståelse af fred. Du er fri til at vælge din egen vej. Alt, hvad du har læst i denne artikel er, men suggestion. Det er ikke til at følges som et dogme, er det ikke søger at påtvinge sig selv på dig, og det kan findes som ønsker som enhver anden serie af forslag, du sørge for at læse. I slutningen af ​​dagen, vil leve i fred være din egen bevidsthed, daglige indsats bygger på dine egne stræben og forståelser, erfaringer fra alle hjørner af verden, fra alle mennesker, du nogensinde har mødt og kendt, og fra din egen og viden. Gå ud i fred.
  • Hold læring. Denne artikel har men rørt overfladen af ​​en meget dyb og vedvarende personlige og verden har brug for. Læs bredt inden for fred, især om fredsaktivister og praktikere fra hvem du kan lære en hel del. Del din læring med andre og udbrede fredelig viden, hvor du går i livet.

Tips

 • Accepter, at nogle mennesker aldrig vil gøre det nemt for dig, fordi de ikke gør det nemt for sig selv. Denne slags person skal ses med medfølelse, ikke frygtet eller hadet, men lige, behøver du ikke at danse efter deres pibe eller hænge omkring dem. Være høflig, fast og venlig med sådanne mennesker.
 • Altid søger bekræftelse af dit værd ved andre er ikke en måde at leve, det er en bestemt måde at have dig i overensstemmelse med deres ønsker og leve et konstant urolige liv. I stedet acceptere dig selv for hvem du er og leve livet store, med kærlighed til dig selv og andre.
 • Hvis du bliver bedt om at udføre dissektion i klassen, eller dine børn er, søge alternativer til sådan en skadelig praksis. Der er overlegne alternativer.

Advarsler

 • Undersøgelse ernæring, hvis du vælger en vegetarisk eller vegansk kost, tager det strategi for at indhente alle de næringsstoffer, du har brug for fra kun vegetabilske kilder.
 • Fred for enhver pris vil føre til din slaveri eller fjernelse ved hånden af ​​fjenden. Der er dem blandt os, som følger meget aggressiv ideologi militante eller totalitære systemer. De kan sameksistere fredeligt, men ikke uden evig årvågenhed.

Ting du behøver

 • Aflæsninger fra fredsaktivister