Wkodk

Sådan gør en ond latter


Nogensinde vil det perfekte onde grin? Nå, du er i lykke! Ved at følge anvisningerne nedenfor, vil du være i stand til at imponere næsten alle med din nye sickeningly onde latter af rædsel.

Steps

Sådan gør en ond latter. Først og fremmest arbejde dig ind i en ond stemning.
Sådan gør en ond latter. Først og fremmest arbejde dig ind i en ond stemning.
 1. 1
  Først og fremmest arbejde dig ind i en ond stemning. En god metode til at gøre dette er at tygge drøv på onde plots, folk du hader, eller kæledyr peeves. Dine yngre søskende vil fungere okay så godt.
 2. 2
  Beslut, om du ønsker en skinger latter eller en lav latter. Hvis du valgte at gøre en lavt sat grine, og du er i stand til at tilføje en ekko-effekt, så gør det. En højere skingre latter vil have tendens til at lyde hysterisk, så tager denne mulighed, hvis du kan tage på en forrykte slags manisk udtryk.
 3. 3
  Cock det ene øjenbryn højt, mens dyppe den anden lav, alt imens grinende ubehageligt med en ondsindet "Jeg ved noget, du ikke!" eller den altid effektive "Revenge vil snart være min!" udtryk på dit ansigt.
 4. 4
  Udfør din latter, uanset om det er "muhahahaha" eller "hehehehehehehehe" en. Hvis griner "Muhahaha" stil, så gør det fra halsen. Hvis du ikke kan afgøre, hvilken en til at gøre, så prøv en sindsforvirret fnise.
 5. 5
  Fremhæv din skøre griner med vanvittige fagter, du kan smide dine arme i luften danne jeres hænder i kløerne (se "Tips" sektionen) eller gentagne gange stikke luften med din pegefinger. Et alternativ er at bringe dine næver tæt til brystet med albuerne på dine sider mens lidt hug fremad. Kombineret med mørkt tøj og / eller baggrundsbelysning samt dybe stil grine, kan dette skabe en langt mere ildevarslende effekt.
 6. 6
  Hvis du vælger en mere nuanceret tilgang, tryk fingrene mod hinanden ligesom mr. Forbrændinger på The Simpsons. Excellent! Du kan også gnide dine hænder sammen for den ekstra effekt, men det er bedst brugt, mens foroverbøjet med en grusom smørret grin på dit ansigt.

Tips

 • Hvis du er en pige gå til højfrekvent tilgang.
 • Lær at styre en tic under en af ​​dine øjne, og sætte den ud lige efter du er færdig med din latter.
 • Med håndfladerne op, bøj ​​fingrene bagud, mens curling deres tips fremad, og dette vil give et temmelig bekymrende "klo" effekt, der har tendens til at fremhæve din onde udseende.
 • Tænk på Joker griner i Batman: The Animated Series.

Advarsler

 • Må faktisk ikke gøre noget ondt, fordi det sandsynligvis vil resultere i at blive sendt i fængsel, hvor vagterne er aldrig imponeret af maniske latter kapaciteter. Dette vil kun øge din tid bag tremmer.
 • Det er egentlig ikke anbefales, at du forsøger dette i det offentlige, medmindre det er virkelig relevant, eller du er virkelig modig.