Wkodk

Hvordan man taler til en pige du kan lide

Taler med en person, du er tiltrukket kan være nervepirrende, især hvis du har ingen idé om hvad du laver. Hvis du har problemer med at kommunikere med din knuse, så læs videre og lære at finde din stemme.

Steps

Hvordan man taler til en pige du kan lide. Udvikle dine interesser.
Hvordan man taler til en pige du kan lide. Udvikle dine interesser.

Få en behagelig

 1. 1
  Udvikle dine interesser. Du behøver ikke at være en hjerne for at finde ting at snakke om, men du behøver at have passioner og interesser. En person, der kan tale naturligt om ting han er interesseret i, er altid bedre samtale end en person bevæbnet med præ-skrevet prompter og en vag håb om at få en dato.
  • Lav en kort liste. List alt, hvad du er interesseret i. Gå efter flere detaljer end mindre. For eksempel, ", musik" i stedet for skrive "at spille klassisk guitar, gå til koncerter, indsamling gamle funk lp'er."
  • Udvid listen i emner. Brug eksemplet ovenfor, kan du tænke over, hvad mærke af guitar du ejer eller lejer versus det mærke du ønsker du kunne have, hvilke koncerter du har været til, og hvilke funk bands du nyder.
  • Lav en mental note om din mening om hvert emne. Dette vil hjælpe dig til at kende dig selv bedre. Når man taler om ethvert emne, du har en interesse i, vil du være i stand til at tale selvsikkert om det og forklare, hvorfor du er interesseret i det, hvilket gør for god samtale.
 2. 2
  Øv sige ting højt. Få vant til at tale, eller du vil aldrig være i stand til at tale godt. En af de nemmeste og enkleste ting du kan gøre for at forbedre din komfort niveau er simpelthen at sige ting højt for dig selv. Dette hjælper dig med at få fortrolig med lyden af din egen stemme og med at tale i stedet for blot at reagere på andre.
  • Find en tid og et sted. Når du er alene hjemme, er et godt valg. Det behøver ikke at være regelmæssig, bare gribe mulighederne, når de opstår.
  • Sig noget. Prøv at snakke lidt om noget snarere end blot mumler et par ord. Fortæl dig selv om handlingen i den sidste tv-show eller film du har set. Hvis du ikke kan tænke på noget at sige, finde en bog og læste højt fra den.
   • Når du læser fra en bog, så prøv at gøre ord lyder naturligt, snarere end den opstyltede sight-læsning drone, at mange mennesker forfalde til. Læs en sætning eller to i dit hoved først, derefter sige dem højt, som om du lige havde tænkt på dem selv.
   • Digtsamlinger er ideelle til dette. Poesi er næsten altid beregnet til at blive læst op, og koncentrationen skal være i stand til at læse et digt naturligt vil hjælpe distrahere dig fra at føle fjollet.
  • Holde taler for en stund. Prøv at tale højt i mindst et minut. Over tid vil dette hjælpe dig vænne sig til at indlede samtaler og tale dit sind, som er vigtige færdigheder for at gøre et godt indtryk på din knuse.
 3. 3
  Tal med piger. Uanset hvor du interagerer med kvinder på en regelmæssig basis - arbejde, skole, klubber, eller andre steder - gør en ekstra indsats for at engagere sig i small talk med dem. Dette vil tech dig, at der er intet at frygte om at tale med en pige, selvom du har et crush på hende.
  • Start med folk du allerede interagerer med en lille smule, ligesom kollegaer. Spørg dem, hvordan deres uge har stået, og brug korte spørgsmål for at tilskynde dem til at tale mere. De fleste piger vil være glade for at tale med dig et øjeblik.
   • Hvis en pige spørger om din uge efter hun har fortalt dig om hendes, gør den høflige ting, og fortælle hende, i omtrent samme detaljeringsgrad hun brugte, når du taler til dig. (Udelader det faktum, at du forsøger at blive bedre til at tale med piger.)
  • Vær venlig med projektpartnere. I skolen eller under samfundstjeneste, vil du ofte blive parret med en partner. Når din partner er en pige, du ikke kender meget godt, vil en lille genialitet gå en lang vej mod at gøre tingene behagelig for jer begge.
   • Prøv at tale om projektet snarere end at spørge om hende. Hvis hun reagerer godt, fortsætte på, og blandes i small talk og enkle spørgsmål, som du hen ad vejen.
    • Må ikke spørge hende om sig selv eller hendes liv. I stedet spørger hende, hvad hun tænker på en anden person, som f.eks lærer eller en kommende begivenhed, du begge kender.
   • Tal ikke for ofte. Vis at du er primært interesseret i at blive nyttige og fuldføre dit projekt sammen. Tal som tanker kommer til dig, snarere end at presse samtale sammen.

Tal med hende

 1. 1
  Ophold forberedt. Hvis du ønsker at gøre et godt indtryk på en pige, det mindste du kan gøre er kontrollere din adfærd og din hygiejne.
  • Hold dig en daglig hygiejne regime af badning, ansigt rengøring, tandbørstning og hårpleje. Bær deodorant. Klip dine negle regelmæssigt.
   • Hvis du bruger cologne, så husk: less is more. Spray nok på dine håndled og bunden af ​​din hals, som du kan lugte det fra en fod eller to væk på de fleste, men ikke mere. God cologne vil tørre ned og sidste flere timer, og der er ingen grund til at overdrive det.
  • Altid klæde dit bedste. Brug rent tøj, og planen outfits aftenen før du bruger dem, så du ikke behøver at foretage sidste-øjebliks-udskiftninger.
  • Være på din bedste opførsel. Du behøver ikke at stoppe med at være klassens klovn, hvis det er, hvem du er, men du skal ikke sige eller gøre noget, som du ikke ønsker din knuse at vide om. Du ved aldrig, hvad der kan komme tilbage til hende. Vær venlig og tilgivende med andre, og undgå at komme i problemer med højere-ups.
 2. 2
  Gør din tilgang. Når du ser en god mulighed for at tale med din knuse alene et øjeblik, også selvom andre mennesker er omkring, optrappe og gøre det.
  • Få hendes opmærksomhed. Ring hendes navn og bølge på hende, mens smilende. Se glad for at se hende.
  • Mød hende. Begynd at gå op, så snart hun erkendt dig. Må ikke vente for hende at komme over til hvor du er. Vis, at du er proaktiv og selvsikker ved at lukke afstanden selv.
   • Hvis hun ser ked af det eller generet af din hilsen, eller forsøger at foregive at hun ikke høre dig, vil hun aldrig være interesseret i dig. Klippe dit tab og komme videre. Du fortjener nogen, der vil blive glad for at se dig.
 3. 3
  Tale talen. Ved nu, bør du være behageligt at tale med piger, og sikker på, at du er en interessant person med ting at sige om en række forskellige emner. Dette er din chance for at gøre et stort indtryk med de færdigheder, du har udviklet.
  • Hvis du ikke kender din knuse, introducere dig selv og fortælle hende, hvor du har set hinanden rundt. Når hun genkender dig hun vil sikkert spørge dig en høflig spørgsmål, som "hvad sker der?" eller "hvordan går det?" Må ikke svare affærdigende, i stedet tænke på dine fødder og sige noget som svar, der vil flytte samtale sammen.
   • Hvis alt andet fejler, sige, at du lige har set hende og troede, du ville komme over og indhente for lidt. Dette giver dig mulighed for at hoppe ind i en konversation føring med den næste sætning.
 4. 4
  Holde samtalen i gang for en stund. Spørg hende om mennesker og steder, I begge kender. Reager let, når hun svarer på dine spørgsmål, og brug blide humor at tilbyde dine meninger.
  • For eksempel, hvis du havde begge en klasse med en lærer ved navn Mr. Smith, der altid syntes træt kan du bede hende om Mr. Smith og svare med en bemærkning om, hvor træt han altid så ud, da hun besvarer dit spørgsmål.
 5. 5
  Forblive positiv. Smil og vær ikke bange for at se på hende, mens hun taler. Husk det gamle ordsprog: ". Griner og verden griner med dig, græde og du græder alene" Vi gør vores bedste indtryk, når vi gør andre føler glad for at være omkring os.
  • Efterlad alvorlige og triste emner ud af denne samtale. Hvis man har til at komme op (for eksempel, hvis hun beder om nogen, og du ved, at han lige død), være ærlig, men lad ikke samtalen dvæle på det sted.
 6. 6
  Tage initiativet. Hvis der er en pause i samtalen, men det er ellers går godt, fortælle hende om en nylig begivenhed i dit liv, der har at gøre med en af ​​dine personlige interesser. Fortsætter med den musikalske eksempel fra tidligere, kan du medbringe op en koncert du deltog for nylig, eller et album, du for nylig købt.
  • Må ikke blive for ind i dine egne interesser. Hold det generelt nok, at hun kan følge med i hvad der bliver sagt uden at have nogen særlig viden. Gør masser af plads til hende at indskyde eller skifte emne. Det vigtige er at holde din samtale interessant og levende.
 7. 7
  Spørg efter hendes nummer. Fortæl hende det var dejligt at snakke med hende og foreslå, at de to af jer mødes igen snart, så spørg efter hendes nummer. Afhængigt af hvor langsomt du ønsker at tage tingene, beder om et telefonnummer direkte måske ikke altid være et passende skridt, men det er en god middelvej mellem blot at sige farvel og spørge hende ud på stedet.
  • Alternativt, bare bede om at blive Facebook-venner, eller bede om hendes e-mail-adresse. Det er mindre åbenlyst en invitation til dato end at bede om en piges nummer, og de fleste mennesker har ikke noget imod at give online information.
 8. 8
  Gå væk. Fortæl hende, at du ringer til (eller på anden kontakt) hende snart og efterlade hende med et smil og en bølge. Hvis alt gik godt, bør du kigge på en komsammen eller måske endda en første date inden for en uge eller to.