Wkodk

Hvordan man kan motivere dine medarbejdere

Motivere dine medarbejdere behøver ikke at være en udfordring længere. Det er simpelt. Hvis du ønsker at motivere dine medarbejdere, er du nødt til at gøre dem føle sig glade for at komme på arbejde hver dag, og at tilbringe tid sammen med dig og hinanden. Så hvordan kan du gøre det? Bare følg disse nemme trin.

Steps

Hvordan man kan motivere dine medarbejdere. Opret en behagelig atmosfære.
Hvordan man kan motivere dine medarbejdere. Opret en behagelig atmosfære.

Opret et venligt arbejdsmiljø

 1. 1
  Opret en behagelig atmosfære. Dine medarbejdere tilbringe en stor luns af deres liv arbejder på deres kontor, så du bør forsøge at gøre kontoret ser så venlige og tiltalende som muligt. Hvis du opretter en venlig og behagelig atmosfære for dine medarbejdere, så vil de være mere ivrige efter at gå på arbejde hver dag. Her er hvordan du gør det:
  • Skabe et rum, der ikke er alt for trange. Har dine medarbejdere føler sig som de har plads til at gå rundt og trække vejret, eller som de er stuvet sammen i ligesom sardiner? Jo mere fri de føler at flytte rundt, jo lykkeligere de vil føle.
  • Sørg for, at temperaturen på kontoret ikke er indstillet til at være for varmt eller for koldt. Dine medarbejdere vil ikke være motiveret, hvis de er frysning eller så varmt, at de ikke kan fokusere.
  • Opret en behagelig atmosfære gennem belysning. Selvom du ikke kan være i stand til at hjælpe det, hvis dit kontor har barske fluorescerende lys, kan du gøre en stor forskel ved at sætte op et par lavere watt pærer, der er lettere på øjet.
  • Sørg for at dine medarbejdere har masser af naturligt lys og placere dem ved siden af ​​windows når du kan. De vil være mindre tilbøjelige til at føle sig kvalt, hvis de er i nærheden lys og frisk luft.
  • Hvis dit miljø er mere afslappet, kan du oprette mere afslappende møbler rundt på kontoret og fortælle dine medarbejdere, at de kunne arbejde der fra tid til anden så godt, hvis de ikke behøver at være rodfæstet i deres skriveborde.
 2. 2
  Udnyt din vægplads. Dine medarbejdere vil bruge en masse tid på at stirre på dine vægge, så dette er et godt sted at fange deres opmærksomhed og motivere dem til at gøre en bedre arbejde. Her er et par ting, du kan sætte på dine vægge:
  • Sæt en opslagstavle, hvor folk kan sende billeder, fødselsdagskort, og alle relevante personlige oplysninger, som de ønsker at dele med deres kollegaer. Dette vil gøre folk føler sig mere afslappet og komfortabel, og de kan endda smile, når de kig på brættet.
  • Genkende fremragende medarbejdere. Selvom du ikke behøver at skrive på "månedens medarbejder" på din væg, kan du sende et lille varsel eller skrive en persons resultater på et whiteboard til hele kontoret at se.
  • Hvis din virksomhed er i fuld vigør, sætte nogle plakater, der viser virksomhedens udvikling til at motivere medarbejderne til at gøre et godt stykke arbejde.
  • Du kan lægge op et par motiverende slogans, men ikke overdrive det. Du ønsker ikke dine medarbejdere rullende deres øjne på dine overdrevent begejstrede skilte.
  • Hæng et par billeder, der er behagelig for øjnene. Må ikke udbudt højt og skrigende plakater, i stedet tage sig tid til at sætte op et par billeder eller malerier, der efterlader en behagelig indtryk.
 3. 3
  Brug mad som incitament. Må ikke undervurdere effekten af ​​at have noget mad rundt på kontoret. Folk vil være meget mere spændt på at komme til at arbejde, hvis de ved, at der vil være noget mad venter på dem. Her er et par fødevarer tricks, der vil motivere dine medarbejdere:
  • Hold et køkken fyldt med te og kaffe, så dine medarbejdere bruger mere tid hængende omkring kontor i stedet for at træde ud til kaffe.
  • Bring i bagels og donuts til morgenmad en dag om ugen eller måneden. Dette vil få dine medarbejdere til at komme til kontoret tidligere og til at tilbringe mere tid der.
  • Bestil pizza til frokost en gang imellem. Du kan endda indføre en "pizza dag" en gang om måneden.
  • Har snacks rundt på kontoret. Gør popcorn, sætter i chips og guacamole eller bage brownies.
  • Erklær en potluck dag. Dette er en billig måde at give alle noget godt at spise, og at have folk taler.
  • Bring i en kage eller cupcakes på en medarbejders fødselsdag.
  • Skabe en festlig miljø gennem fødevarer. Bring i påskeæg omkring påske, matzoh løbet påsken og slik skud i julen at gøre alle føle sig hjemme.
  • Bare husk at have sunde muligheder så godt. Nogle mennesker tager på i vægt, når de begynder at arbejde på et kontor med en masse af indstillinger for fødevarer.
 4. 4
  Institute casual kjole dage. Casual kjole dage vil gøre folk mere glade for at gå på arbejde, og vil gøre dem føle sig bedre tilpas i arbejdsmiljøet. Du kan indføre en afslappet fredag ​​eller tilfældigt vælge at tilføje ekstra afslappet dage til kalenderen.
  • Du kan endda lave dine casual kjole dage tema. Hvis Super Bowl eller marts Madness kommer op, kan alle bære farverne på deres favorit hold.
  • Dit afslappet påklædning kan også bruges til at fremhæve kommende ferie, når tiden er inde. I løbet af julen, kan folk bære fjollede rensdyrgevir, eller folk kan bære orange og sort omkring Halloween.

Anerkende og belønne dine medarbejdere

 1. 1
  Erkend dine medarbejdere på et individuelt grundlag. Hvis de har gjort noget virkelig fremragende, så skal du tage dig tid til at lade dem vide. I stedet for at fortælle folk, at alle gør godt, tager det tid til at trække en bestemt person i dit kontor eller skrive en e-mail eller en note sammen med, at personens check, for at lade ham vide, at hans arbejde er virkelig fremragende.
  • Du kan også genkende medarbejderen ved udstationering noget om den ansattes arbejde på din front opslagstavle, eller sende langs en email fremhæve personens resultater.
  • Hvis personen gjorde noget virkelig enestående, ligesom underskrive en ny og prestigefyldt klient, kan du stå op og komme med en meddelelse at rose denne person. Vær ikke bange for at følge dine ord op med en runde af bifald, så længe det føles naturligt.
  • Erkender dine medarbejderes individuelle indsats er vigtig, men du bør sørge for, at ingen føler sig udenfor, hvis du altid anerkende de samme få medarbejdere.
 2. 2
  Erkend dine medarbejdere som en gruppe. Du bør tage sig tid til at lade dit team vide, at de gør solide arbejde som en enhed, og vise, at du værdsætter deres indsats på alle tidspunkter. Tager kun et par minutter ud af din dag til at rose dine medarbejdere for et godt teamwork kan motivere dem til at arbejde meget hårdere. Her er hvordan du gør det:
  • Hold et møde for at drøfte virksomheden som helhed, og for at vise, hvordan dine medarbejderes indsats bidrager til virksomhedens mission. Dine medarbejdere ønsker ikke at føle sig som tandhjul i et hjul, men ligesom de bidrager til noget værdifuldt, så tag dig tid til at gøre dem føle sig speciel. Hvis du har fakta og tal at vise meget dit hold bidrager til virksomheden, endnu bedre.
  • Send ugentlige emails, opdateringer eller nyhedsbreve, der fortæller dine medarbejdere, at deres hårde arbejde betaler sig. Anerkende den indsats af dit team og bruge positive adjektiver til at fremhæve deres gode arbejde.
  • Hvis du føler, at der er plads til forbedringer, det er okay, også. Bare være ærlig med dine medarbejdere om det arbejde, der stadig skal gøres. Lav en mental note om at rose dine medarbejdere mere end du giver dem negativ feedback. Dette vil gøre dem føle sig meget mere positivt om det hårde arbejde, de gør.
 3. 3
  Beløn ​​dine medarbejdere til hårdt arbejde. Etablering af et system af belønninger er en glimrende måde at motivere dine medarbejdere. Uanset om du opretter en konkurrence for at se, hvem der kan udrette noget den hurtigste på en bestemt dag, eller hvis du har en konkurrence for at se, hvem der kan generere mest omsætningen ved udgangen af ​​måneden, enhver konkurrence, der har en belønning, selv om det er fjollet, vil holde dine medarbejdere motiverede til at producere solide arbejde. Her er nogle store belønninger for at tilbyde dine medarbejdere til et job godt gjort:
  • Belønne dem med små gaver. Giv dem to billetter til en film, et gavekort til en butik, eller endda højt eftertragtede billetter til en sports spil. Sørg for at tjekke ind med dine medarbejdere om, hvad de mener gør en god belønning i forvejen. Dine medarbejdere vil ikke være så motiveret, hvis de ikke er begejstrede for prisen.
  • Beløn ​​dine medarbejdere med afspadsering. Du vil blive overrasket over at se, hvor hurtigt dine medarbejdere begynder at arbejde, når du tilbyder at lade dem forlade 15 eller 30 minutter for tidligt, eller hvis du giver dem mulighed for at komme på arbejde en time for sent den næste dag.
  • Beløn ​​dine medarbejdere med en hjemmefra. Den medarbejder, der gør mest arbejde kan få lov til at arbejde fra hjemmet for en dag. Bare sørg for det gør det ikke ligne alle ville foretrække altid at være derhjemme - husk, er dine medarbejdere formodes at være begejstret kommer til at arbejde.
  • Beløn ​​dine medarbejdere ved at gøre deres arbejde for dem. Folk elsker at se deres chef gøre deres job, uanset om det er til at holde virksomheden badeværelset rent eller foretage et par opkald til kunderne.
  • Belønne dem med afslappet påklædning. Medarbejderne elsker dressing henkastet, og at medarbejderen kan tjene det privilegium at klæde afslappet for en given dag.
  • Beløn ​​dine medarbejdere med frokost. Den medarbejder, der vinder arbejdet contest kan optjene en gratis frokost fra dig - en mulighed for at komme til at kende dig bedre.

Udvikle store relationer på arbejdspladsen

 1. 1
  Få at vide dine medarbejdere. Du kan føle som om du har for travlt til at tage sig tid til at komme til at kende dine medarbejdere - ja, så tro om igen. Hvis du udvikler et stærkere forhold til dine medarbejdere, vil du ikke kun have en bedre fornemmelse af, hvad der driver dem, men de vil også gerne dig mere og vil være mere motiverede til at arbejde for dig som et resultat. Her er hvordan du gør det:
  • Starte en "kaffe fredag", hvor du tilbringer tyve eller 30 minutter chatter med en medarbejder over en kop kaffe i dit kontor. Du behøver ikke at tale om arbejde på alle. Du kan bare komme til at kende hinanden bedre ved at tale om dine interesser, hobbyer og familier. Må ikke være bange for at bede om feedback under disse møder. Dine medarbejdere kan hjælpe dig vide, hvad der virkelig motiverer dem.
  • Lær noget om dine medarbejderes familier. Husk, at dine medarbejdere er rigtige mennesker med rigtige familier og reelle kampe. Hvis du kender navnene på deres mænd, børn eller endda kæledyr, vil du have mere at snakke om, og du vil se mere omsorgsfulde, når du spørger om deres familier.
  • Lær noget om dine medarbejderes interesser. Hvis du finder ud af, at en af ​​dine medarbejdere ure en af ​​dine foretrukne tv-shows, kan du bruge den som en samtale punkt.
  • Husk, at der er en forskel mellem at opbygge et stærkt forhold til dine medarbejdere og opbygge en intim venskab med dine medarbejdere. Dine samtaler og kontakt skal være venlige og åbne, men ikke for personligt.
 2. 2
  Skabe sociale arrangementer. Have et par sociale arrangementer i kalenderen vil hjælpe folk i dit kontor kommer til at kende hinanden. Folk vil være meget mere spændt på at komme til at arbejde og til at gøre deres arbejde, hvis de er venlige eller endda venner med deres kolleger. Her er hvad man skal gøre:
  • Har folk går ud for at spise frokost sammen en gang om måneden. Dette vil hjælpe folk føler sig mindre isoleret under frokost tid og kan hjælpe dem med at få hinanden at kende.
  • Opret et hold bowling eller softball liga. Dette vil ikke kun være en god måde for dine medarbejdere til at lime, men folk vil føle sig mere af en følelse af holdånd efter at have arbejdet sammen som en del af en anden slags team. Bonuspoint hvis du kan spille mod andre selskaber eller filialer af din afdeling.
  • Har en happy hour for dine medarbejdere til at slappe af og grine efter arbejde. Dette kan være organiseret af en af ​​dine medarbejdere, men vær ikke bange for at deltage i, hvis stemningen er rigtig.
  • Opret et hold frivillige liga. Du og dine medarbejdere vil ikke kun gøre en god gerning, men de vil komme til at kende hinanden bedre.
 3. 3
  Brug temadage til din fordel. Temadage er en fantastisk måde for folk at komme til at kende hinanden og være mere begejstrede at komme på arbejde. Under temadage, er folk mere afslappede og har lettere ved at komme til at kende hinanden, mens du arbejder. Her er et par ting, du kan gøre for at udvikle stærkere relationer på arbejdspladsen gennem sjove temaer:
  • Har en mad temadag. Alle vil være ansvarlig for madlavning eller bringe i en fødevare fra en bestemt type køkken, såsom mexicanske. Hvis du har et mangfoldigt kontor, kan du have alle medbringe et måltid fra hans eller hendes kultur eller baggrund.
  • Kjole op til helligdage. Selvom du ikke ønsker dine medarbejdere udtværing Halloween makeup hele deres tastaturer, kan du lade folk klæde sig ud til Halloween og endda have et kostume contest.
  • Har en sports tema dag. Alle kan klæde sig ud som deres foretrukne sport helten.
  • Har en hawaiiansk temadag. Vælg en sommerdag for alle at klæde sig som de er på ferie, og folk vil føle sig mere afslappet.

Tips

 • Vis ægte interesse i dine medarbejdere. Engagere dem til at tale om sig selv, mens der viser interesse i, hvad de har at sige. Medarbejdere elsker arbejdsgivere, der bekymrer sig om dem personligt, snarere end blot det arbejde, de gør.
 • Tænk ledere, der har motiveret dig. Hvad med dem inspirerer dig? Hvilke egenskaber og idealer som indehaves af disse ledere er dem, gel med dig og motivere dig? Bruge denne viden til at bygge dine egne motiverende færdigheder.
 • Være venlige og imødekommende. Hils hver medarbejder med et smil og en "god morgen", "god dag", osv. at formidle, at du er meget glad for at se ham.
 • Må ikke irettesætte medarbejder offentligt. Planlæg et møde på dit kontor for at drøfte problemet.
 • Team-building øvelser er en anden god måde at forbedre færdigheder af dine medarbejdere, og at udvikle stærkere arbejdsrelationer.
 • Må ikke være bange for at bede om feedback. Du kan få stor indsigt i, hvordan man motivere dine medarbejdere, hvis du ved, hvordan de mener om deres arbejde og arbejdspladsen.
 • Være overdådige med din ros, og påholdende med din kritik. Husk, at mere skade sker ved kritik end over-rose medarbejderne.
 • Være positive over for dine medarbejderes manglende arbejdsliv. Genkend de udfordringer, de står over for og udvide ægte bekymring for dem, når de er i en tid med problemer.
 • At have en tombola er en sjov måde at motivere medarbejderne, selvom prisen er fjollet.
 • Medarbejder uddannelse og omskoling er en anden god måde at opbygge motivation. Bare gør det lyde som en sjov og udfordrende aktivitet, i stedet for blot nogle travle arbejde, som alle frygter.