Wkodk

Sådan at rejse til Hangzhou fra Shanghai


Hangzhou er hovedstaden i Zhejiang-provinsen i Kina. Berømt for sin maleriske natur og rige historie, har Hangzhou altid været blandt de øverste turisme steder i Kina. Det er kun omkring 120 miles væk fra Shanghai, hvilket gør det til det ideelle sted for en weekend ferie, hvis du tilfældigvis er i Shanghai og ønsker at se den mere traditionelle side af Kina. Der er mange måder at rejse til Hangzhou fra Shanghai. Her er flere muligheder, du kan vælge efter din placering, budget, komfort niveau og tidsbegrænsninger.

Steps

Sådan at rejse til Hangzhou fra Shanghai. Lej en udlejningsbil.
Sådan at rejse til Hangzhou fra Shanghai. Lej en udlejningsbil.
 1. 1
  Tag toget. Dette er den billigste, sikreste og mest behagelige måde at rejse til Hangzhou fra Shanghai. Der er mere end 40 tog pendling mellem Shanghai og Hangzhou hver 24 timer, og den høje hastighed toget er tilgængelig nu. Det er en 45-minutters til 1 times kørsel til omkring 82RMB (13USD) én måde. Togene kører hver 30 minutter (i hvert fald i myldretiden) fra Shanghai Hongqiao train station (den ene ved siden af ​​SHA Shanghai lufthavn). Du kan finde toget tidsplan. Der er engelsk-udgave billet automater, der er din bedste løsning at købe billetter. Togene gå op til hastigheder på 350 kilometer i timen.
  • Den enkeltbillet prisen varierer fra 20RMB (3 USD) til 100RMB (14USD), afhængigt af niveauet af toget og den klasse af dine billetter.
  • Den opdaterede tidsplan i kinesisk kan findes. Selv om det er i kinesisk, er det nemt at læse tid og tognummer. Du kan enten vælge Shanghai togstation ("上海") eller Shanghai South Railway Station ("上 海南"), afhængigt af hvor du afvige fra Shanghai. Der er også to ankomsttider stationer på Hangzhou: Hangzhou togstation ("杭州") eller Hangzhou East Railway Station ("杭州东"). Hangzhou togstation er tættere på de store turiststeder, så hvis du vælger at tage toget, så prøv at undgå ankommer Hangzhou East jernbanestation, hvis muligt. Det er også en gammel station, så faciliteterne er i relativ dårlig stand.
  • Der findes flere typer af togene differentieret ved start bogstav i tognummeret. Generelt er der fire typer af tog, der kører mellem Shanghai og Hangzhou. Den hurtigste og mest komfortable tog kan du finde nu kalder "Dong Che Zu" ("动 车 组") starter med bogstavet "D" for eksempel "D689". Det er meget nye og rene, og tager kun 1 time og 40 minutter at rejse fra Shanghai South banegård til Hangzhou banegården. Dem starter med bogstavet "T" for eksempel "T797" er eksprestog og dem starter med bogstavet "N" for eksempel "N489" er hurtige tog. De er generelt også accepteres med omkring 2 til 2 og en halv time rejsetid. Dem, der starter med "K" (fx "K89"), eller har intet bogstav (fx "1597"), anbefales ikke. De normalt stoppe i mellem Shanghai og Hangzhou der forsinker rejse. Også, de fleste af dem er gamle tog uden aircondition.
 2. 2
  Rejse med bus. Bus er den mest bekvemme måde at rejse i løbet af dagen tid. Motorvejen mellem Shanghai og Hangzhou er en af ​​de bedste i Kina og absolut matcher internationale standarder. I gennemsnit tager det 2-3 timer station til station rejsetid.
  • Den eneste måde billetprisen er 50RMB (7 USD).
  • I forhold til at tage toget, er det mere hyppige. Busserne afgår næsten hver 10 til 20 minutter tid fra 08:00 til 20:00.
  • Der er flere busstationer i Shanghai, og du kan vælge den ene tæt på din afrejse placering. De fleste af bussen ankommer til Hangzhou East busstation ("杭州 东"), som er en gammel station og i relativt dårlig stand. Nogle gange er du nødt til at vente i en lang kø for at få en taxa på grund af den frygtelige trafik omkring det.
  • Hvis du forlader fra Shanghai Pudong internationale lufthavn, den nemmeste måde at komme til Hangzhou er ved at tage en lang distance lufthavn bus. Du kan finde bussen på det første niveau af afgangshallen. Billetprisen er RMB100 (USD14) for én måde. Det tager omkring 3 timer afhænger af trafikken. Der er imidlertid to ulemper med denne bus. Først, hyppigheden af ​​bussen er forholdsvis lav. Det efterlader i hver tre timer startende fra 09:00 til 18:00. Sekund, kvaliteten af ​​bussen er fattigere i forhold til andre transportformer.
 3. 3
  Fange en taxa. Dette er den mest fleksible, men også den dyreste måde at rejse til Hangzhou. Du kan stort set få en taxa alligevel, når som helst fra Shanghai. Og det normalt tager omkring 2-4 timer dør til dør, med rejser tid, afhængigt af trafik og din afrejse og destination steder.
  • Du kan enten vælge at betale i henhold til de målere, eller forhandle et engangsbeløb på forhånd. Forhandle en samlet på forhånd anbefales, men du kan også holde måleren kører på samme tid, bare for at se, hvor meget det rent faktisk ender. Den samlede pris er normalt mellem 700-800 RMB (100-115 USD).
  • Hvis du vælger at tage taxa, være forsigtige af de taxaselskaber. Flere tilfælde er blevet rapporteret af kidnapninger på langdistance taxi rides. Tage taxier fra store virksomheder anbefales, især i nat, da de generelt sikre integriteten af ​​føreren og kvaliteten af ​​bilen. Også, hvis du har nogen spørgsmål, vil det være meget lettere at indberette og løse med større virksomheder.
  • Der er to store taxiselskaber i Shanghai: Dazhong og Qiangshen. Begge giver også biludlejning.
 4. 4
  Lej en udlejningsbil. Dette er den mest farlige måde at rejse til Hangzhou, og anbefales ikke. Den udlejningsbil service er stadig under udvikling i Kina. Men der er flere biludlejningsfirmaer tjenester til rådighed, som du kan finde ved at søge "Shanghai udlejningsbil" på en søgemaskine på internettet. Overvejer Kinas high road ulykker rate, de forskellige lokale kørevaner og regler, og det faktum, at du kun kan køre med et gyldigt kinesisk kørekort eller et midlertidigt internationalt kørekort, langdistance kører på motorvejen ikke anbefales til en udlænding.

Tips

 • Hangzhou er et meget travlt sted for turister og kinesisk både. Det er en god ide at købe dine returbilletter, når du ankommer så mange af de tog til Shanghai hurtigt fyldt op. Du kan købe billetter på op til 10 dage i forvejen, og da tidsplanen er konstant, kan du bare dukke op med et stykke papir med dato og tog nummer eller tid, hvis du ikke taler kinesisk. Billetkontoret er også meget travlt, så hvis du ikke køber dine returbilletter før tid, giv dig selv en god 15-45 minutter at komme igennem.
 • Hvis din rejse tidsplan falder fra 08:00 til 20:00, både busser og tog er fremragende valg. Hvis du rejser om natten, er toget meget foretrukket for sin sikkerhed og tidsplan. At tage en taxa i aften for lange afstande anbefales ikke i Kina.
 • Som udlænding rejser i Kina, er det altid godt at bære en lomme engelsk-kinesiske ordbog med dig. Hvis du ikke har en lokal guide, er det bedre at tage den offentlige transport for dets sikkerhed. Selv om de fleste ansatte i den offentlige transport selskaber ikke forstår engelsk, bør det ikke være for svært at nedskrive tog / bus nummer for at købe en billet. Generelt er der engelske vejledning på de offentlige transportmuligheder. Et andet tip er at pludre usammenhængende, indtil en benelovent studerende, der taler engelsk kommer til at hjælpe dig, de uddannede kinesiske ungdom kan være meget venlige til udlændinge.

Advarsler

 • Drikke flaskevand, du vil ikke fortryde det

Ting du behøver

 • Penge
 • En god, nyere kort
 • En oversætter (valgfri)
 • Pas (for udlændinge)