Wkodk

Hvordan til at planlægge en grand canyon ferie

Når din familie sætter dig ansvaret for at planlægge din Grand Canyon ferie, alt hvad du kunne sige, var "Help!" Denne artikel vil vise dig, hvordan man planlægger en tur til Grand Canyon.

Steps

Hvordan til at planlægge en grand canyon ferie. Beslut hvilken del af grand canyon at besøge.
Hvordan til at planlægge en grand canyon ferie. Beslut hvilken del af grand canyon at besøge.
 1. 1
  Beslut hvordan du vil komme til Grand Canyon. De fleste besøgende begynder deres Grand Canyon ferier fra en af ​​to storbyområder lufthavne inden for et halvt dags kørsel af parken: McCarran International i Las Vegas (LAS), eller Sky Harbor International i Phoenix (PHX). (Check out Sådan få en god plads på et fly.) Dem, der ønsker at tilbringe mere tid i parken og mindre på vejen kan overveje pendler flyvninger fra Phoenix til Flagstaff, Arizona (FLG), eller Page, Arizona (PGA). Hvis du vil køre til området, skønnede drev gange til den sydlige rand fra store vestlige byer er som følger:
  • Phoenix, Arizona: 4,5 timer
  • Las Vegas, Nevada: 5 timer
  • Albuquerque, New Mexico: 7 timer
  • Los Angeles, Californien: 8 timer
  • Salt Lake City, Utah: 8 timer pr
  • Denver, Colorado: 13 timer
 2. 2
  Beslut hvilken del af grand canyon at besøge.
  • Hvis det er dit første besøg i Grand Canyon National Park og / eller du rejser med børn, vil du højst sandsynligt ønsker at besøge den sydlige rand for sin relative overflod af hoteller, tjenester og aktiviteter. Grand Canyon South Rim er åben året rundt, hvilket gør det til det bedste valg for en vintertid besøg. Bemærk, at du vil være på et højt højde, så du måske ønsker at læse Hvordan undgår højdesyge, just in case.
  • Planlæg at opleve solopgang, solnedgang, eller begge dele, hvis det er muligt. De er spektakulære. Hvis du planlægger at tilbringe natten gør dine værelsesreservationer før du forlader hjemmet. Værelserne er begrænsede. Camping er tilgængelig, men også begrænsede.
  • Planlæg at gøre nogle Vandreture ned en af ​​de stier i canyon til værdsætter fuldt omfanget af Canyon. Det vil tage dobbelt så lang tid at vandre ud af canyon, at det vil vandre ned. En halv time gåtur ned vil tage mindst en time tilbage. En time ned kan nemt blive en 4 timers prøvelser med tiden bruges til at nyde udsigten. Dehydrering er et fælles problem. Bring vand med dig selv for korte vandreture. Del dit vand med dem, du ser lider. Du vil blive en instant hero.
  • Grand Canyon North Rim, som kun er åben fra midten af ​​maj til midten af ​​oktober, er bedre egnet til par, og dem, der søger en roligere, mere afdæmpet Grand Canyon oplevelse. Besøgende tjenester på den nordlige rand er færre i antal og mindre i omfang.
  • Hvis du har begrænset tid til en Grand Canyon oplevelse, hvis du ønsker at opleve at gå til bunden af ​​Grand Canyon, eller hvis din læge har anbefalet dig at undgå store højder, mener Grand Canyon vest på Hualapai Indian Reservation. Grand Canyon West er åben året rundt.
 3. 3
  Beslut hvornår at gå til grand canyon. Sommeren er den varmeste, tørreste og travleste tid på året på Grand Canyon, især den sydlige rand. Sene forår og tidlige efterår tilbyde den bedste vejr sene efterår er lidt mindre overfyldt. Vinter bringer køligere temperaturer og mulighed for sne, hvilket gør det til det mest stille tid af året i parken. Ønsker du at spare penge? Planlæg dit besøg i vintermånederne (november til februar), hvor mange Grand Canyon hoteller tilbyder betydelige rabatter.
 4. 4
  Beslutte, hvor du ønsker at bo og bestille den (og lave en beredskabsplan i tilfælde af dit første valg er udsolgt). Der er 6 hoteller inde i parken på South Rim og én i den nordlige rand. Alternative logi steder for Grand Canyon South Rim er: Tusayan (10 minutter væk), Williams (1 time væk), Flagstaff (1,5 timer væk), eller Page / Lake Powell (2,5 timer væk). For den nordlige rand, er alternativ logi til rådighed i Jacob Lake (1 time væk), Kanab, Utah (2 timer væk), eller Page / Lake Powell (2,5 timer væk). Der er ingen logi i Grand Canyon vest på nuværende tidspunkt. Den nærmeste logi til Grand Canyon West er i Peach Springs, Arizona eller Kingman, Arizona (1,5 timer væk).
 5. 5
  Planlæg nogle grand canyon eller aktiviteter Aktiviteter som Grand Canyon muldyr forlystelser, Grand Canyon luft ture, Colorado River rafting ture, vandreture, tog ture, 4x4 safari-jeep ture eller ranger-guidede aktiviteter kan gøre din Grand Canyon ferie mere mindeværdig. Mange ture og aktiviteter er ikke anstrengende og passer til de fleste aldre (undtagelser er muldyr forlystelser, indvendig canyon vandreture og white water rafting).
  • Den nye Grand Canyon Skywalk er ikke en del af Grand Canyon National Park. Det er beliggende på Grand Canyon West, på Hualapai indiske Tribal Lands. Den vigtigste adgangsvej til komplekset er asfalteret for en afstand af omkring 15 miles. Selvom nyligt sorteres, er det stadig meget ujævn og dybt rutted i nogle områder. Disse kørsel udlejningsbiler frarådes kraftigt at tage køretøjer ad denne vej. Dette vil kunne ugyldiggøre din forsikringspolice. Se Hvordan kan man vide hvilken forsikring til at tage på en leje bil.
 6. 6
  Tænk om andre steder, du måske besøge, hvis du har tid. Hvis din samlede ferie er længere end 3 dage, vil du sandsynligvis ikke ønsker at tilbringe hele tiden på Grand Canyon. Andre områder, du måske overveje at besøge omfatter, men er ikke begrænset til: Hoover Dam, Sedona, Lake Powell, Monument Valley, Paria Canyon, Zion og Bryce Canyon.
 7. 7
  Foretage reservationer - For alt. Arranger alle elementer i din ferie i forvejen, flybilletter, udlejningsbil, hoteller, ture, Las Vegas shows, middag reservationer (nødvendig på nogle steder), alle af det. Grand Canyon logi tendens til at blive reserveret 6 måneder til et år i forvejen i rejse højsæson (som er hovedsageligt fra Spring Break gennem Thanksgiving). Efterspørgslen er kun lidt lavere for campingpladser. Booking dit hotel eller campingplads er den vigtigste komponent i din Grand Canyon ferie planlægningsprocessen og vil være "drivkraften" omkring hvilken resten af ​​dine planer vil dreje.
  • Booking via telefon? Vælge en med en "genopkald" knappen. Grand Canyon reservationer centre tendens til at opleve en meget høj opkaldslydstyrke i spidsbelastningsperioder rejse måneder. Må ikke blive overrasket, hvis du får en travl signal;.
  • Aflysninger sker. Hvis stand til at reservere en plads på et muldyr ride eller anden aktivitet, holde øje med siden, eller spørge om ventelister, når du ankommer. Samtidig, overveje alternative aktiviteter.
 8. 8
  Opret en "ferie dossier". Print dine forskellige bekræftelser og holde dem i en notesbog, konvolut eller hvad der virker for dig. Tag denne papirarbejde med dig på ferie, så du kan henvise til det hurtigt, hvis det er nødvendigt. Du kan senere bruge noget af det til ture down memory lane: Hvordan man starter en scrapbog.
 9. 9
  Bekræfte dine arrangementer. Om en uge før din ferie, skal du ringe dit flyselskab, leje bil agenturet, tour selskab og sikre, at alle er i orden for dit besøg.

Tips

 • Indse, at lange køreture er en kendsgerning i den europæiske sydvest. Eksempel: Flagstaff, den nærmeste by til Grand Canyon South Rim, er en 90 minutters kørsel fra parken.
 • Planlæg at klæde skødesløst og komfortabelt. Den holdning til påklædning i den sydvestlige er generelt afslappet, og selv de mere fornemme restauranter vil normalt have en meget afslappet dress code. Slid komfortable sko til walking.
 • Vær opmærksom på, at er nok tørrere end du er vant til. Vær klar til at bære vand og drikke det. Bær en hat, solbriller og solcreme året rundt. Kontaktlinsebrugere skal pakke et ekstra par briller i tilfælde af klima gør dine linser ubehageligt. Pakke masser af dine foretrukne hårbalsam, fugtighedscreme og læbepomade.
 • Husk at pakke en førstehjælpskasse bare i tilfælde af eventuelle skader.
 • Købe eller bringe lamper eller forlygter. Kunstig belysning er bevidst holdt på et minimum i nationalparker, hvilket gør nætter ekstremt mørke. Nogle Grand Canyon hoteller er beliggende i skovbevoksede områder.
 • Selv om de kan være uoverkommeligt dyre, kan du ønsker at overveje at bringe en satellit telefon, hvis vandreture, især uden en guide.
 • For at finde Grand Canyon South Rim på MapQuest, Yahoo!, Google Maps, etc., indtaste "Grand Canyon AZ," Zip Code "86023" eller lufthavnen kode "GCN".

Advarsler

 • Nogle aktiviteter, såsom Grand Canyon muldyr forlystelser, white water rafting og vandreture har nogle fysiske krav og begrænsninger, der er strengt håndhævet. Vide, hvad disse er, før du begår.
 • Du kan ikke vandre Colorado-floden og tilbage på en dag. Dette er ekstremt anstrengende og farlig. Hvis du ikke kan sikre overnatningsmulighed eller en campingplads i den indre canyon, tage en dag vandretur eller overveje andre måder at komme til bunden af ​​kløften, såsom en tur til Grand Canyon West.
 • Har et "reality check" på alle veje du har til hensigt at rejse, selvom du har kortlagt din rejse på nettet. Mange af områdets veje er fortsat asfalteret og er lejlighedsvis gjort ufremkommelige af flash oversvømmelser, støvstorme, etc. Når du er i tvivl, så tjek det ud.