Wkodk

Hvordan til at pakke til en tur til New York City

Millioner af turister fra hele verden ned på New York hvert år for sine mange forskellige attraktioner, shopping, restauranter, natteliv og umiskendelig charme. Planlægning på at betale et besøg snart? Denne artikel vil give nogle nyttige tips til at pakke og nyde bosætte sig i til byen.

Steps

Hvordan til at pakke til en tur til New York City. Hvis du er en kvinde.
Hvordan til at pakke til en tur til New York City. Hvis du er en kvinde.
 1. 1
  Tjek vejret. Vejret i New York varierer med årstiderne, og kan ændre næsten uforudsigeligt. Du kan bruge hjemmesiden Weather.com til kontrol up-to-the-minute betingelser, radarkort, og udvidede prognoser. Du kan også søge efter by eller postnummer for at indsnævre din søgning til et bestemt område. Generelt vejret er den samme i hele Manhattan, så vil en grundlæggende 10001 postnummer arbejde for Manhattan. Bare husk, at byen også omfatter Brooklyn, Bronx, Queens og Staten Island samt.
 2. 2
  Forbered din rejse. Saml hvad du er pakning i et åbent område og evaluere din foreslåede garderobe. Du bør spørge dig selv, behøver jeg virkelig brug for tre eller fire par jeans til min hele turen? Kunne jeg administrere med to par? Prøv også at være opmærksom på aktuelle tendenser i jeans, herunder stilarter vask, nedskæringer, og længde. Du ønsker måske at bringe to par jeans med forskellige udskæringer, så du har mere fleksibilitet:
  • Coats: Du skal muligvis til at pakke mindst en tung frakke, afhængigt af tidspunktet på året, at du rejser. Hvis du pakke det, snarere end hånd bære pelsen, være opmærksom på, at når du gå væk fra flyet på jet måde, kan du være frysning på grund af den luft, der passerer gennem hullerne.
  • Påklædning: Evaluer din foreslåede garderobe for de typer af aktiviteter, du laver, før du begynder at sætte ting ind i din kuffert. Du ønsker måske et dejligt par slacks eller en kjole til et Broadway show
 3. 3
  Shoes: Udvælge mindst et par behagelige sko for at gå rundt i byen, et par kjole sko, der vil arbejde med flere outfits, og et muligt alternativ for fritidssko. Sko vejer meget, med begrænsninger på mængden af ​​vægt, du kan bringe ombord nogle flyselskaber, behøver du ikke ønsker at sidde fast betale penge, fordi du pakket alt for mange sko
  • Tilbehør: Ud over de sko, kan du medbringe et par tilbehør, hvis du virkelig vil. Check hvad der er op til dato i New York
  • Hvis du er en mand, pakke eller bære et flot ur, en høj kvalitet bælte i enten en mørk brun eller sort (helst en, der passer til tonen i kjole sko du plukket ud), hvid til din afslappet og kontrasterende mørk grå, brun eller sorte sokker til din. Hvis du har brug for en uafgjort for en begivenhed, skal du sørge for at pakke det med din kulør for at sikre, at du ikke forlader det bag
  • Hvis du er en kvinde, så prøv at pakke et par nice øreringe eller halskæder, som du kunne parre med flere af dine outfits. Prøv at holde sig væk fra super trendy, i det øjeblik smykker, chancerne er, at på det tidspunkt, tendensen bliver din hjemby, det er længe siden, forlod New York modescene. Du kan hente nogle gode, overkommelige stykker på en af ​​de mange H & M steder i Manhattan
  • Sidste trin: Når du har alle de brikker, du kommer til at pakke, skal du starte layering dit tøj i kufferten. Begynd med tunge genstande både på bunden af ​​kabinettet og på bagsiden, så skrøbelige genstande ikke vil blive knust

Tips

 • Husk, kan du ønsker at gøre en masse shopping i byen, så forlade plads i din kuffert til ting, du køber i the Big Apple.
 • Sørg for at gemme nogle penge til at shoppe, New York mode er meget kantet. Du ønsker måske at afhente et par one-of-a-kind poster at bære, når du er der.
 • Roll beskyttelsestøj for at undgå rynker. Prøv at pakke ting, der kan være i stand til at blive båret lige ud af kufferten uden strygning. Du ønsker ikke at blive hængende i dit hotelværelse strygning hele dagen!
 • Husk den nye regel om at bringe væsker i din carry på. Brug, 3 ounce eller mindre (halv fuld flasker mærket 5 ounce, vil ikke blive tilladt), alle samlet i en 1 Quart pose, med kun 1 pose tilladt per person. Det er bedst, at du pakker noget over denne grænse i din almindelige tjekket bagage.
 • For kjoler og dragter, bør du have en særlig hængende kuffert, så dine fancy kjoler og jakkesæt ikke får krøllet.

Advarsler

 • Prøv ikke at se alt for meget som en turist.
 • Pack mindst én ændring af undertøj, tandbørste, og enhver medicin i en carry on taske, bare i tilfælde af din bagage bliver tabt i transit.
 • Sommetider din bagage bliver lidt squished og rynket. Således ikke bringe mad i dit hoved store kulør sag.

Ting du behøver

 • Kuffert
 • Carry on
 • Særlig kuffert (for kjoler og dragter)
 • Quart-størrelse klar Ziploc baggie til væsker i bære på tasken
 • Penge