Wkodk

Hvordan til at opbevare oplysninger, når du studerer for en test

Studerer til en test, såsom et ordforråd, videnskab, samfundsfag, osv. Her er en god måde at fastholde, at oplysninger og Esset test!

Steps

Hvordan til at opbevare oplysninger, når du studerer for en test. Læse over kapitlet eller pensum.
Hvordan til at opbevare oplysninger, når du studerer for en test. Læse over kapitlet eller pensum.
 1. 1
  Læse over kapitlet eller pensum.
 2. 2
  Sørg for at du forstår indholdet eller teori.
 3. 3
  Test dig selv mentalt. Gå over spørgsmål eller punkter i dit hoved. Normalt vil der være nogle sammenfattende spørgsmål i slutningen af ​​kapitlet, som du kan bruge.
 4. 4
  Skriv på kartotekskort. På den ene side af kartotekskort bør være spørgsmål eller ordforråd ord, og på den anden side sætte svar eller definition.
 5. 5
  Gå gennem kortene og læse hver side. Braklægning to bunker. Én bunke for dem, du kender svaret på, og den anden bunke for disse spørgsmål eller definitioner, du har problemer med.
 6. 6
  Tager fra bunken, du ikke kender, kan du læse den ene side af kortet og derefter sige svaret højt. For eksempel den ene side af kortet kunne læse "hvad farve er himlen?" Sig dit svar højt og derefter vende over for at se, om du er korrekte.
 7. 7
  Bland kortene og læse dem igen og sørg for du er helt forberedt til din kommende tests.
 8. 8
  Gennemgå dit materiale lige før de går til at sove. Din hjerne rent faktisk vil arbejde gennem dette materiale, mens du sover! Gennemgå atter så snart du vågner.

Tips

 • Alle har forskellige metoder, der hjælper dem med at lære. Nogle lærer visuelt, mens andre kan lide at skrive definitioner gentagne gange. Prøv forskellige metoder, indtil du finder en, der virker for dig.
 • Det er blevet bevist, at folk kan huske deres hukommelse bedst, hvis de huske materiale i samme indstilling som hvor de skal gylpe det (fx hvis du vil være i et koldt miljø i en test udenad materialerne i en lignende miljø). Også det samme gælder for betingelserne for kroppen (dvs. følelser som føler sig trist eller glad eller deprimeret, alkoholpromille, sukker niveau, og andre forskellige faktorer, der påvirker, at kroppen på en eller anden måde). Så gør det bedste du kan for at holde alt det samme på dagen for eksamen, som den var, da du studerede for det.

Advarsler

 • Resultater kan variere.

Ting du behøver

 • kartotekskort
 • en kuglepen eller blyant
 • et sted, hvor du er mest tilbøjelige til at koncentrere
 • dine noter, tekst bog, osv.
 • en masse tid