Wkodk

Sådan får smart i matematik

Hvis matematik ikke er en af ​​dine stærke kompetencer, og man kæmper med det, så læs videre for at lære, hvordan du kan forbedre din forståelse og udmærke sig i emnet.

Steps

Sådan får smart i matematik. Tilmeld dig i en matematik klasse.
Sådan får smart i matematik. Tilmeld dig i en matematik klasse.
 1. 1
  Tilmeld dig i en matematik klasse. Hvis det ikke allerede er en del af din studieordning, tilmelde dig en matematisk klasse på et niveau, der er en udfordring, baseret på din nuværende viden. Den eneste måde at få stærkere på noget, er at strække og arbejde ud-og det omfatter din hjerne!
 2. 2
  Vær opmærksom i klassen. Du kommer ikke til at få nogen bedre til matematik, hvis du ikke lytter, eller hvis du ikke ved, hvad der foregår. Lyt og være opmærksomme på, hvad læreren siger.
  • Selv hvis du betaler den strengeste opmærksomhed, vil der være tidspunkter, hvor et begreb er bare ikke giver mening. Der findes forskellige typer af elever, og du måske nødt til at nærme et problem på en anden måde.
  • Spørg i klassen, for afklaring af et bestemt begreb. Hvis svaret ikke rigtig kaste lys over emnet, tale med læreren efter klasse. De kan have nogle forslag, one-on-one, at de ikke kunne gå ind under normal klasse tid.
 3. 3
  Sørg for at du ved, hvad ordene betyder. Math, ud over simpel addition og subtraktion, er generelt en samling af adskilte transaktioner. For eksempel også multiplikation indebærer tilsætning, og division også involverer subtraktion. Før du kan forstå et koncept fuldstændigt, skal du forstå betydningen af ​​alle de involverede operationer. For hvert ord bruges i en matematikopgave (for eksempel "variable") prøv dette:
  • Huske definitionen fra bogen. "Et symbol for en række, vi ikke kender endnu. Det er normalt et brev som x eller y."
  • Øv eksempler på konceptet. For eksempel, "4x - 7 = 5", hvor x er den variable, mens 4, 7, og 5 er "konstanter" (en anden definition at se op).
 4. 4
  Vær især opmærksom på at lære reglerne. Egenskaber, formler, ligninger og metoder er de redskaber for matematik, og vil gøre matematik og beregning meget lettere, når du forstår alle de værktøjer arbejde. Lær at stole på dem som en god tømrer ville hans sav, målebånd, hammer, etc.
 5. 5
  Deltag i klassen. Hvis du ikke kender svaret på et spørgsmål, bede om en afklaring. Forklar hvad du forstår, så læreren kan fokusere på de dele, der er forvirrende.
  • For eksempel ved hjælp af variable problem ovenstående sige "Jeg forstår, at 4 gange en ukendt variabel (x), minus 7 er lig med 5.. Hvad er det første, jeg skal gøre?" Nu læreren ved, hvordan man hjælpe med at bringe dig ind i diskussionen. Hvis du havde sagt: "Jeg forstår det ikke," læreren måske tror, ​​de har brug for at forklare konstanter og variabler først.
  • Aldrig være bange for at stille spørgsmål. Selv Einstein stillede spørgsmål (og derefter svarede dem)! Du kommer ikke til at pludselig forstå det ved at stirre på problemet. Hvis du ikke ønsker at spørge en lærer, så spørg en nærliggende elev eller ven.
 6. 6
  Søg hjælp udefra. Hvis du stadig har brug for hjælp, og læreren er i stand til at forklare tingene på en måde, du forstår, så spørg dem, hvem de ville anbefale for mere dybdegående assistance. Find ud af om der er en læsesal eller vejledning program eller spørge, om en lærer kan give dig ekstra hjælp før eller efter klasse.
  • Ligesom der er forskellige læringsstile (auditive, visuelle, etc.), der er forskellige undervisningsmetoder. Hvis du er en visuel læringsstil, og har den bedste lærer i verden for auditive elever-vil du stadig finde det svært at lære af dem. Det er ikke umuligt, men har supplerende hjælp fra nogen, der underviser på samme måde, du lærer, vil være en stor hjælp.
 7. 7
  Skriv dit arbejde. For eksempel, når de arbejder ud ligninger opdele din løsning i trin, skrive ned, hvad du gjorde, du komme til næste trin.
  • At skrive dit arbejde hjælper dig med at holde styr på det arbejde, som du gør det, og det kan hjælpe dig med at få en delvis kredit, hvis du laver en fejl et eller andet sted.
  • Skrive dine skridt ud, vil vise dig, hvor du gik galt.
  • Skrive dine skridt ud, vil også bidrage til at styrke og styrke det, du allerede kender.
 8. 8
  Forsøg på at løse alle problemer, der er givet til dig. Efter at have forsøgt et par eksempler, kan du få hænge af det. Hvis ikke, vil du have en bedre idé om, hvor du bliver hængt op.
 9. 9
  Gennemgå dine sorterede hjemmeopgaver, når de er returneret til dig. Læs lærerens notater, og lære, hvor du gik galt. Spørg din lærer til at hjælpe dig gennemgå eventuelle problemer, du stadig ikke forstår.

Tips

 • Selvom matematik er udfordrende for dig, ikke at frygte det. Nervøsitet vil bare gøre tingene værre. I stedet være tålmodig med dig selv og tage sig tid til at lære trin for trin.
 • Når du bevæger dig ud over aritmetik i dit studium af matematik, i algebra, geometri, og ud over vil de nye ting, du lærer begynder at bygge videre på de ting, du allerede har lært. Således sørge for, at du har en klar forståelse af hver lektion før flytning.
 • Må ikke sidde bare fordi du er bange for at lave fejl. Prøv noget, selvom du ikke er helt sikker endnu.
 • Hvis du viser dit arbejde vil det være lettere.
 • Prøv at forstå, hvad du gør. Må ikke bare "plug and tøffer". For eksempel, hvis du er ved at lære at tilføje et større antal tænke over, hvorfor du bærer overskridelsen til det næste sted, og hvis du stadig ikke forstår, spørger.
 • Sørg for at du. Du kan endda skrive dine egne problemer at praktisere.
 • Stil spørgsmål og hvis du ikke forstår, så spørg læreren i klassen eller efter klasse. Lad ikke frygten komme foran dig. Lad ikke folk sætter dig ned.
 • Have det sjovt. Selvom det måske ikke ud som om det endnu, kan matematik være bemærkelsesværdigt smukt til sin kendelse og elegance.
 • Hvad enten vi kan lide det eller ej, evnen til at træffe hurtige og præcise aritmetiske beregninger spiller en integrerende rolle i både vores forretning og personlige liv.
 • Praksis math for mindst 30 minutter om dagen.

Advarsler

 • Må ikke huske matematiske eksempler. I stedet insistere på, at din lærer forklare det for dig, og sørg for at forstå, hvad der foregår. Hvert eksempel er forskellige, og nøglen er at forstå, hvorfor de arbejder på den måde.