Wkodk

Hvordan man kan forbedre din viden om engelsk

Engelsk er hurtigt ved at blive kendt som verdens sprog. Mange mennesker er forpligtet til at lære engelsk ordentligt at hjælpe en virksomhed eller karriere succes på den internationale scene. Følg disse strategier til at nå dit mål. Denne artikel forudsætter, at du kender det grundlæggende i engelsk udmærket.

Steps

Hvordan man kan forbedre din viden om engelsk. Læs enhver engelsk sprogede avis højt og langsomt.
Hvordan man kan forbedre din viden om engelsk. Læs enhver engelsk sprogede avis højt og langsomt.
 1. 1
  Læs enhver engelsk sprogede avis højt og langsomt. Gå så langsomt som muligt for at forstå betydningen af ​​det, du læser, herunder nuancer. Mens strukturen af ​​engelsk er forholdsvis enkel i forhold til mange andre sprog, dens idiomer gøre det til et mere svært sprog i tilstrækkelig grad at mestre.
 2. 2
  Find nogle børnebøger. Dem, der indeholder mange lignelser, fabler, noveller, og legender er gode, fordi de er nemme at læse og bære interessante budskaber så godt. Læsning sådanne historier vil give dig en bedre forståelse af ordene, og du vil forbedre dit ordforråd gennem læsning. Børnebøger med illustrationer som illustreret ordbøger, er en fremragende ressource for dem at lære engelsk som andet sprog.
 3. 3
  Forbered din egen ordbog af ord. Hver dag, så prøv at skrive ned nogle af de vigtigste nye ord, som du har mestret den dag.
  • Gå gennem denne ordbog en gang om ugen, så du husker de betydninger af disse ord, og de permanent holde fast i din hukommelse. Hver gang du går gennem denne ordbog, visualisere betydningen af ​​disse ord. For eksempel, ", hallucination" efter ordet prøve at forestille sig, hvad ordet egentlig betyder - du kan prøve at billedet nogen, der har en mareridtsagtig drøm, mens vågen måske. Denne visualisering metode vil gøre dig forstå de subtile forskelle mellem tilsvarende ord som "samtykke" og "tilladelse", og samtidig acceptere, at engelsk har sådan en rig ordforråd, ofte du simpelthen nødt til at lære så mange nye ord, som muligt, at alle bærer ens eller identiske betydninger!
 4. 4
  Konstruere dine egne sætninger ved hjælp af de ord, du har noteret i din ordbog. Brug disse ord i dit daglige samtale med dine venner og i dine skriftlige kommunikation. Dette vil bevidstgøre dig til de nye ord.
 5. 5
  Vær metodisk. Hvis du følger denne metode for de næste par uger, og derefter bruge nye ord vil blive en vane.
 6. 6
  Læst op så ofte du kan. Hvis du er genert af andre, vil du kun være et offer. Derfor bør du aldrig tøve med at tage initiativ og engagere folk i samtale. Højtlæsning vil bidrage til at give dig den ekstra tillid til, at du kan tale ordene tydeligt og i den rette kontekst.

Tips

 • Tøv ikke med at tale med andre. Dette er den mest effektive måde at lære et sprog, og engelsk højttalere er meget accepterende over for nye elever i det engelske sprog. Du vil lære hurtigt på denne måde.
 • Tøv aldrig med at læse højt. Hvis du er genert af andre, vil du kun være et offer, så aldrig tøve med at tage initiativ.

Advarsler

 • Sørg for, at de artikler, du læser blev skrevet af engelsk som modersmål. Hvis ikke, være skeptisk over idiomer / kollokationer, de bruger, da de kan forsøge at bruge idiomer, der ikke eksisterer på engelsk. Brug en ordbog til bekræftelse.
 • Må ikke give op. Jo mere du træner, jo bedre vil du få!
 • Gå langsomt, mens du læser.