Wkodk

Hvordan at oprette en simpel en mikrofon lydsystem

Lær at oprette et lille enkelt mikrofon, to højttalere lydgengivelse system for den bedste samlede dækning og holde tilbagemeldinger på et minimum

Steps

Hvordan at oprette en simpel en mikrofon lydsystem. Monter de to højttalere, en på hver side af den forreste del af din målgruppe.
Hvordan at oprette en simpel en mikrofon lydsystem. Monter de to højttalere, en på hver side af den forreste del af din målgruppe.
 1. 1
  Monter de to højttalere, en på hver side af den forreste del af din målgruppe. Ret højttalerne, så den venstre højttaler dækker venstre side af publikum og den højre side højttaler dækker højre side af publikum. Dette er for mono brug. Hvis du vælger stereo, skal du bruge to lydkilder såsom en venstre og højre kanal for musik. Én mikrofon bør altid være tilsluttet mono.
 2. 2
  Afgiv din single Nyremikrofon på sin stand, hvor du planlægger at placere den, der taler, men aldrig foran højttalerne. Når du placerer mikrofonen foran højttalerne, er dine chancer for at producere tilbagemeldinger (som hvinende lyd) stærkt forbedret. En mikrofon placeret bag lydsystem har en langt bedre chance for at afvise feedback. Den nyremikrofonen er et andet navn for en retningsbestemt mikrofon. Sin pick up mønster er rettet væk fra bagsiden af ​​mikrofonen og hjælper til at reducere tilbagemelding samt. En anden type af mic ville være en omni, der har en pickup mønster, der er tæt på at være lig foran og bag mikrofonen. Ikke en god mikrofon til at forhindre feedback i dit system.
 3. 3
  Tilslut mikrofonen kablet til din mixer / preamp på indgang én. Du har måske en "linie" eller "mic" switch over volumenknappen eller skyderen. Brug "MIC" positionen. "Linjen" position anvendes normalt til musikkilder, såsom en cd eller kassette afspiller. Hvis du har en gevinst drejeknap, undertiden kaldet trim) over skyderen eller volumenknappen, sæt den på halv vejen for nu. Det er et godt udgangspunkt for at give tilstrækkelig signal til denne indgang, og bør holde dig fra "overbelastning" input fra for meget signal. (Nogle United vil have et rødt blinkende lys, hvis signalet er overbelastet)
 4. 4
  Slut forforstærker / mixer mono output til mono indgangen på din forstærker. Hvis der ikke er mono indgang på din forstærker, kan du bruge den venstre kanal på forstærkeren til at køre begge højttalere (forudsat du har strøm nok i amp) eller "Y" Venstre og Højre indgange til forstærkeren. Dette betyder, at mono ud af forforstærker er "Y" forbindes til både venstre og højre forstærker indgange. Indstil forstærkerens lydstyrke til minimum indtil vi får et godt niveau kommer ud af din preamp.
 5. 5
  Forbind output kanaler din forstærker til venstre og højre højttaler. Hold kablerne pæn og tapede ned. De er nemme at tur på og forårsage skade på nogen.
 6. 6
  Nu, hvor du er alle tilsluttet, kan du indstille niveauer. Tag mikrofonen og tale normalt i det. Se måler på forforstærker, som du hæve skyderen (eller volumenknappen) langsomt op. Har din master kontrol fastsat til 3/4 eller "7" som et godt sted at begynde. Hæv input én kontrol, indtil du når den maksimalt tilladte indstillingen på din måler. dette ville være "0" på en nål meter (VU Meter) eller det gule lys på et LED-display. Hvis du kommer ind i røde, sænke din gevinst indstilling på "input gain" knappen. Din ideelle indstilling skal være med dit input en slider eller knop på 3/4 eller "7" for korrekt blanding bord operation. Kør aldrig dit input vej ned lav og din master vej højt op. Dette vil kun overbelaster din konsol og giver dig forvrænget lyd. Dine målere skulle "Peak" i 1 eller 2, eller bare når det første røde LED lyser. Når du går højere, din beder om forvridning eller at "fuzzy" lyd i højttalerne.
 7. 7
  Når du har fået dine korrekte indstillinger på forforstærker, langsomt dreje din forstærker volumen styrer indtil en god lydstyrke er opnået. Hvis din mikrofon går i feedback, sænke lydstyrken eller flytte mikrofonen længere væk fra højttalerne.

Tips

 • Placer aldrig din mikrofon foran højttaleren linje.
 • Placer en person i publikum lytter område, hvis din mixer er backstage. Få en udtalelse fra dem, som du ikke kan høre, hvad publikum er hørelsen. Bedre endnu, skal du placere mixer ud i publikum området for at høre præcis, hvad de hører.
 • Brug altid en nyremikrofonen til enkle taleapplikationer.
 • Altid tape dine kabler ned for at forhindre skade på andre.

Advarsler

 • Må ikke anvendes i det røde. Det er ikke en god praksis. Og det påvirker din samlede lydkvalitet.
 • Sørg altid for forstærkeren lydstyrken er skruet helt ned, før du tilføjer / ændrer / fjernelse kabler eller tænde / slukke mixeren pre-amp.
 • Power Amplifier tændes sidst og slukker først sidste>.

Ting du behøver

 • Nyremikrofon
 • to højttalere på stande
 • en sund blanding bord (forforstærker)
 • forstærker
 • sammenkoble kabel
 • bånd (for at holde snorene ned for sikkerheden.