Wkodk

Hvordan man kan forbedre din koncentration

Koncentration kræver stor mængde arbejde og tid. Selv hvis du praktiserer det i en uge eller endda en måned, vil resultatet ikke være produktive, hvis din hjerne ikke virker godt. Hvis du har problemer med koncentration denne artikel, kan komme i handy.

Steps

Hvordan man kan forbedre din koncentration. Vælg et sted efter eget valg-vælge et sted, som du foretrækker mest.
Hvordan man kan forbedre din koncentration. Vælg et sted efter eget valg-vælge et sted, som du foretrækker mest.
 1. 1
  Tag resten. Den største faktor, der påvirker koncentrationen, og det er blevet godkendt af forskningen. Koncentration kræver dit sind til at være rolig. Men dit sind vil blive spredt, hvis du ikke er godt udhvilet. Sørg for at du får den rigtige mængde på det rigtige tidspunkt. Også have regelmæssig søvn tid, og det kan være nøglen skridt for at koncentrere sig.
  • Sover for meget er heller ikke ideel. Oversleeping forstyrrer din naturlige rytme og kan gøre dig doven. Undgå dette ved at have en alarm clock til at vække dig op i tide.
 2. 2
  Lav en plan. Altid har en plan for, hvad du er op til. Når du sidder ned for at arbejde uden en plan, kan du nemt blive fanget i aktiviteter som kontrol mails, instant messaging (chat), og surfe på internettet. Uden et formål, du spilder din tid. Du vil finde dig selv distraheret af en række nagende tanker i stedet for at afsætte al din opmærksomhed på en vigtig opgave. For at undgå dette, lave en klar plan, der opfylder dine behov på forhånd. Tage 10 eller 5 minutters pause i mellem, og bruge denne tid til at tjekke e-mail, og derefter lukke din indbakke og gå videre til din vigtigste opgave. Når du foretager en plan sørge for at afsætte tid nok til underholdning, undersøgelser og søvn.
 3. 3
  Meditere. Denne praksis med meditation vil helt sikkert forbedre vores beføjelser koncentration. Faktisk, når vi forsøger at meditere, er det koncentration, der er den første ting, vi er nødt til at beherske. En daglig periode med meditation giver os mulighed for at arbejde specifikt på koncentration teknikker.
 4. 4
  Vælg et sted efter eget valg-vælge et sted, som du foretrækker mest. Men selvfølgelig nogle steder er bedre end andre. Skolebiblioteker, studie saloner og private værelser er de bedste. Frem for alt bør det sted, du vælger ikke være distraherende. Prøv at holde sig væk fra andre mennesker, hvis du ønsker at koncentrere dig om dit arbejde.
 5. 5
  Hvis du ønsker at mestre kunsten af koncentration, udvikle en kontrolleret og afbalanceret kost. Overspisning lægger et enormt belastning på fordøjelsen og kan gøre du føler dig utilpas og søvnig. Spise lette og sunde måltider kan hjælpe dig med at maksimere din evne til at koncentrere sig. Som Thomas Jefferson sagde, vi sjældent fortryde spise for lidt. Det er sandsynligt, du vil opdage, at du har brug for mindre mad for at tilfredsstille dig, end du tror.
 6. 6
  Øvelse. Evnen til at koncentrere afhænger meget på vores fysiske velbefindende. Hvis vi er trætte, usund og plaget af talrige mindre lidelser, vil koncentrationen være vanskeligere. Selvfølgelig er koncentrationen stadig muligt, men det er blot sværere. Men vi er nødt til at forsøge at gøre livet let for os selv, vi er nødt til at give en høj prioritet til vores fysiske sundhed:
  • få tilstrækkelig søvn
  • opholder fysisk fit
  • sund vægt
  • regelmæssig
 7. 7
  Have en ændring, mens de studerer. Det er svært at koncentrere sig om én ting for en længere periode. Nogle gange er den bedste løsning er at give os selv hyppige ændringer. Hvis vi koncentrere sig om én opgave for en time, kan vi så gå videre noget andet. Denne ændring i aktivitetsniveau gør os til at opretholde vores beføjelser koncentration uden at blive træt af en aktivitet.
 8. 8
  Tag pauser og blande dit miljø. Løbende arbejde på samme sted kan køre alle skøre. Udtagning af konstante pauser kan løse problemet. Dette vil gøre dig aktiv og mere interesseret i dit emne.
 9. 9
  Øvelse gør mester. Koncentration er en aktivitet som alle andre. Det er klart at jo mere vi praksis, jo bedre vores koncentration bliver. Vi ville ikke forvente at være en stærk runner uden at gøre nogle uddannelse. Tilsvarende koncentration er som en muskel, jo mere vi udøver stærkere bliver det.

Tips

 • Opret en indbydende og rolige miljø, så du kan koncentrere sig.
 • Når du finder dine tanker forvilde fra, hvad du skal koncentrere sig om, omdirigere det. Lad det ikke vandre ud.
 • Hvis du ikke er fast besluttet på at gøre det er du sandsynligvis spilder din tid.
 • Hvis du er for søvnig til at koncentrere sig, er det meget tvivlsomt, om du ville være i stand til at afslutte et afsnit i en bog, du læser.
 • Må ikke tvinge dig selv, hvis dit sind holder vandrer. Det hjælper ikke på alle.
 • Når nogensinde du mister selvtillid tænke ur tidligere resultater.
 • Begå en tid til hvad du skal koncentrere sig om. Må ikke tillader dig selv at blive distraheret af problemer eller bekymringer. Setup en award system for dig selv. Lover dig selv belønninger for at bevare koncentrationen.

Advarsler

 • Må ikke arbejde i en overfyldt sted som du vil miste dit fokus.
 • Husk, at de største folk ikke ville udrette noget, hvis de manglede koncentration.