Wkodk

Hvordan bliver en historiker

Hvis du ønsker at blive en historiker, så ville det være nemmere for dig, hvis du kan lide historie, og er god til det.

Steps

Hvordan bliver en historiker. Beslutte, om dit område af interesse.
Hvordan bliver en historiker. Beslutte, om dit område af interesse.
 1. 1
  Beslutte, om dit område af interesse. Hvilke aspekter af historie interesserer dig? Det kan være lige så bred som den naturlige historie af Jorden, eller så specifikt som historien om din familie. Det kan være et sted, en person, en idé, en gang i historien, en tendens, eller en kombination
 2. 2
  Find inspiration. Find kunst, musik, skrivning, eller lignende, der interesserer dig i dit fag. Vær opmærksom disse kilder måske eller måske ikke være historisk korrekt, men det er et emne for at udforske senere. Hvis du ikke er inspireret, vil du ikke nyde historien.
 3. 3
  Tag historie klasser. Lære at studere historie på en systematisk måde er kritisk. Heldigvis er de fleste mellemledere, sekundære og højere uddannelsesinstitutioner tilbyder historie klasser. Selv hvis du ikke kan tage historien om fransk jazz i midten skole, vil lære at studere verdenshistorien faktisk hjælpe dig studere historien senere. Selv ud af skolen, kan du opsøge lokalhistoriske klasser, der kan findes gennem lokale ressourcer, såsom et historisk samfund.
 4. 4
  Søg hjælp fra institutioner. For næsten alle områder af historien, er der en eller flere museer eller andre institutioner. Selv hvis du ikke kan besøge i person, mange har hjemmesider til rådighed. Hvis du har specifikke spørgsmål eller behov for ressourcer, opsøge folk på personale.
 5. 5
  Læse, forskning og spørgsmål. Find bøger om emnet, du nyder, så tjek den nyeste forskning on-line, spørgsmålstegn ved beviserne.
 6. 6
  Udfylde hullerne. Ingen har alle svarene, selv eksperter. Mens du studerer generelle historie, vil du opdage, at visse aspekter af historien kan underholde dig i særdeleshed, eller du opdager, at noget kan være ufuldstændige, og du forsøger at finde, hvad der er "mangler."
 7. 7
  Udfør tilslutningerne. Historien er kompliceret, og kommer på en person, sted, tid, teknologi mv fra mere end én synsvinkel vil hjælpe belyse problemer.
 8. 8
  Gå efter primære kilder. De bedste ressourcer er første hånd: et interview med nogen ", der var der," en kemisk analyse, en europæisk borgerkrig dagbog, en japansk indskrift oversat af dig personligt. Lær at bruge disse når det er muligt. Dette kan i sidste ende kan betyde at lære et sprog, arkæologi, honing en specifik færdighed eller interviewe ældre mennesker.
 9. 9
  Jo flere, jo bedre. Jo flere oplysninger, du indsamler og bruge effektivt vil bidrage til at øge din statur som en historiker. Du kan komme til det punkt, du bliver nødt til at lære at effektivt at katalogisere din samling, et bibliotek eller arkiv. Også være opmærksomme på bevarelse protokol til beskyttelse af skrøbelige eller letfordærvelige genstande, ligesom gamle papir eller fotografier.
 10. 10
  Deltag i en historisk eller levende historie samfund. Historikere lærer bedst, når de kan dele med hinanden. Deltagelse i en gruppe interesseret i dit emne kan i høj grad forbedre din oplevelse. Living History eller re-enactment grupper er mere populære og tilbyde hands-on forståelse af historien om mange perioder, fra det antikke til det moderne.
 11. 11
  Skrive og udgive papirer. Hvis du har nogen reelle forhåbninger til virkelig blive en historiker, vil du begynde med korte essays og papirer, som du vil højst sandsynligt starte på college med den hensigt at udvikle dem til længere artikler til Historie tidsskrifter eller anmeldelser eller selv for individuel publikation.
 12. 12
  Pass det på de oplysninger, du finder og opdage kan have været videregivet af nogen nu lange døde. Må ikke hamstre dine kilder, relikvier, tekster, interviews, information og artefakter. Hvis du indsamler nyttige oplysninger, være sikker på de i sidste ende væltes over på en institution, pålidelig familiemedlem, by historiske samfund, universitet eller hvad vil tage sig af virkeligt historiske dokumenter.
 13. 13
  Sørg for at holde begejstret, mens du læser historien.

Tips

 • Hvis du nyde historie, og du tror du er god til det, så ville det være et godt job til dig. Der er ingen mening at få et job, som du ikke nyde.
 • Gå til en lokal historisk sted, og se, hvis du kunne gøre et kursus eller lille læreplads der. De er bundet til at have mere ivrige historie elskere der!
 • Må ikke begrænse dig selv til historien du er fortrolig med. Nogle gange kan du falde i kærlighed med et emne, du aldrig ville have normalt set før. En europæisk kan helt sikkert blive en historiker ægyptologi med nok arbejde og engagement.
 • Studere og lære så meget som du kan. Formel uddannelse er en glimrende kilde, men der er masser af selvlærte historikere end der kan være lige så dygtige som deres universitet kolleger.
 • Saml alle interessante bøger, du ser, uanset den tidsperiode eller emne, du aldrig vide, hvad du kunne lære eller bare finde dig selv interesseret i og gøre flere forbindelser.
 • Tag en masse forskellige historie og historie-relaterede kurser i skole. Dette vil give dig mulighed for at se forskellige kulturer og se, hvordan de udvikles, og hvordan de kan have interageret med hinanden.
 • Vær villig til at se på en hændelse på en ny måde, og ikke altid antage at forfatteren har altid ret.
 • Hvis man er stadig i gymnasiet, skal de vælge et fremmed sprog og en computer klasse. Husk, at historikere har en bred vifte af jobs!

Advarsler

 • Skrivning ene papir eller bog er meget usandsynligt, at gøre dig rig og berømt som en historiker. For de fleste historikere er bare at vide, at nogen læser deres arbejde og værdsat mest berømmelse nogle historikere nogensinde vil modtage.
 • Du kan være forkert til tider. Du vil være forkert til tider. Accepter dette og komme videre, enten finde ud af hvorfor nogen mener du er forkert, og argumentere din side eller tage argumentet og forme den i dine egne ideer. Må ikke være bange for at ændre din mening flere gange. Historien er forfølgelsen af ​​fakta, dvs sandheden.
 • Husk Carl Sagan s maksime: "Ekstraordinære påstande kræver ekstraordinære beviser".
 • Historien er også forklaringen på og fortolkningen af ​​disse sande fakta og begivenheder. Nogle historikere udvikle deres egne teorier eller låner dem fra andre mennesker for at forklare mere og mere om fortiden. Nogle gange, historikere er uenige i disse forskellige teorier, og kunne argumentere om dem. Det meste af tiden disse drøftelser er en sædvanlig del af processen med at gøre historien og være en historiker.
 • De fleste historikere ikke lykkes at lave en levende sælger artikler og bøger. Mange er lærere eller tilfældigvis gerne et bestemt emne og kan have fundet tid til at skrive om det.