Wkodk

Hvordan man skriver et brev til din USA senator

"Kortfattethed er den bedste anbefaling af talen, enten i en senator eller en taler." - Marcus Tullius Cicero

Skrivning til din senator kan hjælpe med at løse problemer i din tilstand. Det er en god måde at få deres opmærksomhed, og kan gøre din stemme hørt. Der er et par skridt til at få din stemme hørt korrekt, dog.

Steps

Hvordan man skriver et brev til din USA senator. Slå op i senator postadresse.
Hvordan man skriver et brev til din USA senator. Slå op i senator postadresse.
 1. 1
  Slå op i senator postadresse. Sites som senate.gov kan være til stor hjælp her.
 2. 2
  Skriv spørgsmålet på konvolutten. Hvis brevet er om et emne i øjeblikket foran Senatet, notere udstedelsen eller regningen nummer i nederste venstre hjørne af kuverten. De ansatte vil håndtere mail, der er relevant for den aktuelle session først.
 3. 3
  Hold dig til ét spørgsmål og ét spørgsmål, når du skriver. Du er mere effektivt på denne måde. Nævne for mange sager kun vil forvirre det vigtigste spørgsmål. Anmodning om et svar.
 4. 4
  Brug en virksomhed som tone, men vær ikke bange for at fortælle din personlige historie om, hvorfor dette problem betyder noget for dig.
 5. 5
  Brug en computer, hvis du kan, for pænheden tæller. Sørg for at holde brevet kort som muligt.
 6. 6
  Brug standard engelsk og betaler en vis opmærksomhed til stavning og grammatik, men ikke ærgre sig over dette. Du kan have nogen stand proof-læst brevet for dig, hvis du virkelig vil, men det vigtigste er at være klar i din idé.
 7. 7
  Vær sikker på at inkludere dit navn, adresse og telefonnummer og e-mail-adresse, så de kan svare dig, og så de ved, de hører fra en person, der bor i deres distrikt. Sørg for, at alt, hvad du skriver, især dine kontaktoplysninger, er læselig.
 8. 8
  Den passende form for adresse er: Kære Senator (last_name).

Tips

 • Mange stater har en skarp forskel mellem senatorer i form af lydhørhed, osv. Hvis du har et presserende personligt problem tale til begge, og følge op med alt efter hvad personalet virker mest støttende. Mindre populære senatorer ofte fokusere mere på konstituerende ydelser.
 • Senatorer besvarer ikke personligt at mail. Praktikanter og personale assistenter normalt sortere post ved udstedelse er Hvorpå svar skrevet af lovgivningsmæssige korrespondenter og flere praktikanter. En senator vil aldrig se en standard stykke post, men på grund af note vil blive taget hensyn til de bekymringer, der er udtrykt i brevet, og det vil hjælpe informere Senator beslutningsproces.
 • Send ikke standardbreve eller kopiere teksten til et andet brev. Sådanne breve er næsten altid ignoreret.
 • Vær på vagt over affilierede dig selv med en specifik gruppe (en pressionsgruppe, klub, forening osv.) at skrive et brev, og dette vil mindske virkningen af ​​Deres brev, især hvis en hel gruppe skriver. I stedet giver en fyndig personlig eksempel på et stykke lovgivning indflydelse på dit liv.
 • Må ikke få forstyrret, hvis du ikke får et svar med det samme. Husk en senator er normalt travlt, og modtager mange breve hver dag.
 • Senatorer kan ikke, og vil ikke, behandle korrespondance fra ikke-vælgere. Nogle senatorer vil svare angiver, at, mens andre vil sende dit brev til den relevante Senator (s), andre vil bare ignorere dit brev. Sørg for, at du skriver til dine egne senatorer uanset spørgsmål, selv om sagen vedrører noget, der skete i en anden stat.
 • Hvis du skriver om din politiske følelser om et emne, kan svaret ikke være nødvendig, og du kan eller ikke kan få en. Bare være tilfreds mindste, du skrev, og at nogen i Senator kontor har læst dine kommentarer. Hvis på den anden side, du har brug for et svar på et spørgsmål, du har brug for umiddelbar personlig assistance med, skal du ikke være bange for at lave en opfølgende telefonopkald, hvis du ikke hører fra senator kontor inden for en rimelig frist.
 • Hvis du skriver om en sagsbehandling problem, du bør tage brevet til distriktet kontor Senator tættest på dit hjem, og ikke Washington DC kontor. En privacy release form er nødvendig for en senator at gå i forbøn på dine vegne, og disse kan normalt udskrives online fra senatoren hjemmeside og skal sendes med beskrivelsen af ​​sagsbehandlingen problemet.

Advarsler

 • Undgå enhver form for truende tone, da dette ikke vil hjælpe din sag, og kan udløse et besøg fra Capitol politiet eller Secret Service.
 • Med henvisning til Deres historie som en loyal vælgere / afsendelse teposer / tyder på, at du vil stemme en person ud af kontoret / etc. er generelt uhensigtsmæssigt.