Wkodk

Hvordan at skjule dit drikkeri fra dine forældre, når du er i college

Denne artikel antager, at den juridiske drikke alder i dit land er tyve.

Har du strenge forældre, der tror, ​​du er perfekt? Er du bange for, at de vil straffe dig hårdt, hvis de finder ud af du drikker mindreårig i college? Disse skridt er at gøre du har en fantastisk tre år, før du er myndig.

Steps

Hvordan at skjule dit drikkeri fra dine forældre, når du er i college. Periodisk ringe til dem på en lørdag eller fredag ​​aften, omkring ti eller elleve.
Hvordan at skjule dit drikkeri fra dine forældre, når du er i college. Periodisk ringe til dem på en lørdag eller fredag ​​aften, omkring ti eller elleve.
 1. 1
  Periodisk ringe til dem på en lørdag eller fredag ​​aften, omkring ti eller elleve. Sørg for at du er i et roligt sted. Hvis de spørger, hvad du laver siger du kommer til en vens værelse.
 2. 2
  Hvis de spørge om at drikke, fortælle dem det er »ikke din stil 'eller kommentere på, hvordan usundt det er. Dette kan lyde teatralsk, men antager, at dine forældre virkelig ønsker at tro, du ikke drikker, de vil gribe enhver lejlighed til at sætte deres sind på lethed.
 3. 3
  Lyv ikke, og hævder, at ingen af dine venner drink, medmindre du ved, at dine forældre ikke vil tolerere selv dette. De fleste forældre ved, at blive udsat for drikkevand i kollegiet er uundgåelig, og vil stole på dig mere, hvis du hævder, at nogle af dine venner, drikke, men du ikke.
 4. 4
  Når de kommer op for at besøge dit værelse sørge for der er ingen alkohol i køleskabet, eller liggende omkring dit værelse. Ja, selv den alkohol, der er forklædt som Gatorade har at gå. Jeg vil sige kaste en kæmpe pre-game fest.
 5. 5
  Tag ned og skjule nogen fotos eller billeder af alkohol (dette inkluderer alle drikker dine venner med kopper, dåser eller plakater). Opbevar dem på et sted, som du kan låse. I stedet udbudt billeder af dig og dine venner på en fodboldkamp eller beskæftiget i andre sunde aktiviteter for at fuldføre illusion.
 6. 6
  Få nogle hvile, før de ankommer næste dag. Må ikke vågne op med tømmermænd. Det er stærkt tilrådeligt ikke at drikke hele dagen før.
 7. 7
  Forblive sunde! Hvis du er konstant syge fra feste så de kan blive mistænksom.
 8. 8
  Bliv aktiv! Deltag klubber. Forældre elsker når deres søn eller datter er at holde travlt. Det deres sind, det tyder på, at du feste mindre.
 9. 9
  Må ikke gå ud dagen før en eksamen, eller når du har en opgave at gøre. Kom dårlige karakterer vil alarmere dine forældre og gøre dem mistænkelige.
 10. 10
  Vær venlig med dine forældre. Hvis du konstant argumentere for, at du ikke ønsker at tale med dem, så de ved noget er op.
 11. 11
  Være konstant på vagt over for noget, der kan tjene dig en drikke billet. Må ikke drikke i offentligheden og forsøge at undgå at blive drukket i offentligheden.
 12. 12
  Kør aldrig beruset eller ride med nogen, der kører beruset. Forældre er mere tilbøjelige til at tilgive en episode af drikkevand end en DUI / DWI citation. Hvis du er med en person, der kører beruset, kan du få en drikke billet. Ikke at nævne - i begge situationer, sætte dig dit liv i fare. Det er værd at hoste op de ekstra penge til en taxa.
 13. 13
  Undgå at kalde dine forældre, mens beruset, medmindre det er absolut nødvendigt.
 14. 14
  Under ingen omstændigheder besvare telefonen, hvis de ringer, e-mail, eller kommunikere på nogen måde, mens du er endda lidt beruset. Mange forældre har en "sjette sans" om disse ting, og kan meget vel indse, at du er beruset.
 15. 15
  Bortskaf dit affald korrekt. Mange har fanget af en myndighed tal, når de ved et uheld bemærket en tom dåse i skraldespanden.
 16. 16
  Må ikke hengive sig binging med stærk alkohol. Dine broderskab brødre bekymrer sig om dig. Du kan dø af denne type frådseri.
 17. 17
  Drikker aldrig alene. Dette er for din egen sikkerhed og for at undgå at udvikle en alvorlig, langsigtet alkoholproblem.
 18. 18
  Hvis fanget i en privat off-campus lejlighed, husk at uanset hvad politiet siger, du aldrig nødt til at åbne døren til en privat bolig for politiet, hvis de ikke har en dommerkendelse. Politiet ved, at de fleste mennesker vil blive intimideret og give dem, og de er juridisk tilladt at lyve for at få adgang. Dog være sikker på, at politiet kun vil forstærke deres indsats for at få adgang til din lejlighed, når du har nægtet dem indrejse, fordi de ved, at der foregår noget. I den tid, det tager dem at få en ransagningskendelse, skal du destruere alle beviser uden at mislykkes. Hvis de kommer tilbage med en ransagningskendelse, vil de finde noget skjult i din lejlighed.
 19. 19
  Husk, at den mest almindelige årsag til at komme i problemer med ra s, campus politiet, eller nogen af autoritet er fordi du gjorde for meget støj. Støj og høj musik er sikker på at tiltrække uønsket opmærksomhed.

Tips

 • Sørg for at børste dine tænder. Alkohol gør din mund lugt og turn farver. Også alkohol gør du har en øl gut så gå til gymnastik!
 • Spise hvidløg brød er en god måde at skjule din ånde fra alkohol. Det virkede for mig, når jeg drak vodka med mine venner. Det er stærk og ingen kan lide at være tæt på den. Når du spiste en masse af hvidløg-brød, havde en god nats søvn, kan du nu trygt børste dine tænder, og din ånde vil være okay.
 • Det kan ikke skade at smide i en lille joke med forældrene og næ. For eksempel: "Hvad gjorde du fredag ​​aften?" "Åh, mine venner og jeg bare hang ud." "Really?" "Nej mor, faktisk havde vi en vild alkohol gennemblødt parti og jeg blev kronet beer pong dronning." Dryp nok sarkasme og deres frygt vil mindskes.
 • Pace dit drikkeri. Hvis du ikke drikker meget og formåede at sige, hvornår lugten vil være væk i et stykke tid. Men samme kan ikke siges om hele sted lugter stank. Den anden hånd lugt af alkohol kan stadig banke reelle begyndere ud. Har en ven eller en person, der ikke drikker eller ikke var feste med du lugter værelset. Dine sanser kan sløvet ved at være der hele tiden, og denne persons følelse vil være frisk. Alternativt, gå ud en tur eller bruge lidt tid uden for dit værelse i frisk luft og derefter vende tilbage til at teste lugt.
 • I en nødsituation, for at bruge eau de cologne, parfume og mundskyl skjule enhver lugt. Du må ikke lugte alkohol, men andre kan, hvis de er mistænksomme over for dig. Fortæl dem, at du har ondt i halsen og har været gurgle med Listerine ofte for at forhindre, at få mere syg.

Advarsler

 • Forsøg ikke nogen af ​​disse aktiviteter derhjemme, medmindre du er en uddannet professionel.
 • Hvis du bliver fanget og har ingen måde at komme ud af det, tage din straf ærefuldt.
 • Hvis du bliver konfronteret med en ikke-sovesal indstilling og campus politiet nærmer dig med en kop i hånden, mens din hængende uden, dump det ud og sige, at du forlader. Forsøg ikke at lyve, fordi de er uddannet til at opdage dette, og i din nuværende tilstand er du sandsynligvis ikke tænker lige alligevel. Derefter spørg hvis du er fri til at gå og forlade! Sørg for, at de ikke tror, ​​du vil forsøge at drive et sted.
 • Bærer en falsk id kan være en alvorlig forbrydelse, og en, der er mere tilbøjelige til at tjene dig et citat. Hvis du bliver fanget af politiet, skjule eller endda smide dine falske id. Må ikke bære en falsk id i offentligheden, hvis du ikke har planer om at bruge det (dvs. ikke bære det, medmindre du udtrykkeligt har planer om at bruge det til at købe alkohol eller komme ind i en bar).
 • Ved store fest buster, vær sikker på du og vennerne har en per-bestemt mødested og flygte til fods, spredning i forskellige retninger. Fuzz kan ikke jage alle 100 personer på én gang.
 • Igen, ikke gør dumme ting, mens beruset. Undgå den fælles fristelsen til at urinere offentligt, styre fri af slagsmål, og forlade, hvis partiet kommer ud af hånden, og er sikker på at tiltrække uønsket opmærksomhed.
 • Drinking kan forårsage fosterskader, sundhedsproblemer, uønskede graviditeter, "øl beskyttelsesbriller", "Whiskey Dick Pub" effekt (ED), kropslugt, dårlige karakterer, opkastning, forlegenhed, "Hvem stjal alle mine penge i aftes?" effekt, afhængighed, kønssygdomme, sang, krampeanfald, arrestationer / citater, DUIs, spille for meget dart, snavsede undertøj, "I kan hoppe off denne 2nd historien veranda og lander på mine fødder" tilstand, falder i søvn under parkerede biler, og strimler poker.
 • Forældre læser disse sider (og MySpace og Facebook).

Ting du behøver

 • Masser af vand
 • Money (masser)
 • Free Time
 • Aspirin (ikke lige før, under eller efter at have drukket)
 • En følelse af oprørskhed
 • Ben, en bus pass, og / eller taxier
 • En mave
 • En lever
 • Evnen til at fortælle hvide løgne
 • Et glas vand