Wkodk

Hvordan at flytte til holland

Så du ønsker at flytte til den fantastiske land i Holland, men du er ikke sikker på præcis, hvordan man gør det? Det er virkelig et fantastisk sted at bo, når du har slået sig ned i, men det kan være en hård oplevelse. Men ved at læse denne artikel, vil du forhåbentlig gøre din flytning til hjemmet af vindmøllen gå glat.

Steps

Hvordan at flytte til holland. Få alle juridiske sorteret dokumenter.
Hvordan at flytte til holland. Få alle juridiske sorteret dokumenter.
 1. 1
  Undersøg Holland. Du behøver at finde ud af så meget som du kan om landet. Kultur, historie og jura er gode udgangspunkter. Derefter gå videre til ting som køkken og sprog.
  • Sørg for at tjekke arbejdsmarkedet i Holland, for at se hvilke job er behov for arbejdskraft. Selv om det kan være svært at finde et job i dette land, er nogle virksomheder skriger efter højtuddannede indvandrere. Husk dog, at disse job kan være dem, at alle de nederlandske arbejdstagere ikke ønsker at gøre, så muligheden for at det er noget ubehageligt kan være høj.
  • Hvis du har børn, søge efter gode skolegang eller børnepasning muligheder.
 2. 2
  Få alle juridiske sorteret dokumenter. Denne del er afgørende, eller du vil blive nægtet indrejse i Holland, og vil blive anholdt på mistanke om at være en illegal indvandrer forsøger at indtaste Holland. Du skal bruge et pas, et visum, arbejdstilladelser og opholdstilladelser. Du bør også medbringe kopier af vigtige dokumenter såsom din fødselsattest og vielsesattest.
  • Besøg en hollandske ambassade tæt på dig for at spørge om specifikke visumkrav for din situation. Hvis du bor i USA, vil du har brug for et visum og midlertidig opholdstilladelse (MVV), hvis du planlægger at opholder sig i Nederlandene i mere end 3 måneder. For at ansøge om et visum, vil du nødt til at bringe et pas, to farvefotografier af ansøgeren en korrekt underskrevet og udfyldt visumansøgning, og de dokumenter, du har relation til dit træk, så som job udflytning papirer osv.
 3. 3
  Besøg lægen og modtage de nødvendige vaccinationer og eventuelle sundhedscertifikater du kan kræve.
 4. 4
  Etablere et budget. Nu hvor du har besluttet, at du kommer til at bevæge sig, er det tid til at gemme nogle penge. Sørg for at du har penge nok til den slags ejendom, du ønsker. En by lejlighed i Amsterdam? En 3-værelses hytte? Skriv ned, hvad slags hjem, du er på udkig efter. Vær sikker på at tænke det grundigt igennem. Nogle typiske huspriserne i Nederlandene:
  • Rækkehuse (også gamle huse, herunder hytter) - Around £ 300.000 / 324.630€.
  • Rækkehuse - Omkring 150.000 £ / 160.450€
  • Lejlighed - Omkring 55.000 £ / 59710€
  • Villa stil hjem - Omkring 200.000 £ / 223.890€
 5. 5
  Bestil din metode til transport i holland. Den nemmeste, men ikke altid billigste måde er med fly, men hvis du bor i Europa, er det muligt at gå med bus og båd. For en nem og stress fri tur, nedskrive hver eneste lille detalje, at du bliver nødt til at bruge for at kunne bruge din valgte metode til transport, såsom flynummer, lufthavne, og check-in tider.
 6. 6
  Pak dine tasker. Store emner kan overføres separat, så kun bringe, hvad du kan passe ind i en taske! Ting som iPods og bøger, for eksempel, kunne sættes i håndbagagen til at underholde dig under rejsen. Essentials her er emner som tøj, toiletartikler, noget mad og drikke til at få dig i gang, og vigtigst af alt: Penge. Hvis du ikke kender meget af sproget, så bringe en ordbog. Det vil gå en lang vej, før man kan tale hollandsk flydende.
  • Hvis du bringer bærbare apparater som elektriske barbermaskiner eller hårtørrer, sørg for at de er kompatible med stikkontakter i Holland, hvor spændingen er 220 volt. Hvis de ikke er, kan du ønsker at købe en omformer, eller stole på batteridrevne apparater.
  • Ifølge den nederlandske Turistbureaus og konventioner, er den hollandske afslappet om tøj, så du kan bære, hvad du føler dig tryg i. For eksempel, Amsterdam er et sted, hvor mennesker selv deltage i operaen i jeans og t-shirts. Men hvis du har planer om at gå på jobsamtaler eller spise i fancy restauranter, bør du medbringe en jakkesæt og slips (mænd) eller en nederdel (kvinder). Derudover bør du planlægge dit tøj for årstiderne: sørg for at pakke shorts og en letvægts regnfrakke til sommer og varmt tøj er egnet til 35 grader (F) vejr for januar og februar.
 7. 7
  Konvertere din valuta til euro. Husk, at jo flere penge, du bringer, jo bedre starten, at du vil få i Holland. Huske på, at euroen kan mere eller mindre værd end din egen valuta, så hold et kig ud på de udenlandske valutamarkeder, som du kan være i stand til at få en lille smule ekstra penge!
 8. 8
  Flyt din opsparing til en hollandsk bank. Du kan gå online, eller endda gå til Holland dig selv for denne del af processen. Du får eksperthjælp fra bankerne, der kan gøre denne tilsyneladende kompliceret procedure en flot, enkel. Nogle hollandske banks du kunne slutte omfatte: Fortis Bank og SNS bank
 9. 9
  Finde ud af, hvordan du vil være dækket for sundhedspleje. Hvis du har en international sygeforsikring pass, har du ret til sygehjælp, hvis du har brug for det - hvilket betyder, at alle tjenester, der er omfattet af en sygeforsikring, vil blive refunderet. Mængden af ​​pleje, dog forudsat, er relateret til, hvor længe du bor i landet. Få en sygeforsikring politik og find dig selv et Huisarts (læge). Hvis du ikke er forsikret, vil du modtage grundlæggende lægehjælp, men du kan forvente en høj regning. Men hver Hospitalet har en fond for ikke-forsikrede eller folk uden papirer, Du vil aldrig blive nægtet akut lægehjælp. Pr. 1. januar 2006, skal alle hollandske resident få en grundlæggende sygeforsikring på omkring€ 900 -€ 1000 om året. Du kan vælge din egen forsikringsselskab, og du kan vælge ekstra forsikring pakker for udgifter, der ikke er omfattet af den grundlæggende forsikring pakke.
  • Nederlandene har gensidige sundhedspleje aftaler med EU og EØS-landene samt Australien, Kap Verde-øerne, Kroatien, Marokko, Tunesien, Tyrkiet, Forbundsrepublikken Jugoslavien (Kosovo, Montenegro, Serbien, Vojvodina), Bosnien-Hercegovina og Makedonien. I tilfælde af ikke-EU og ikke-EØS-lande vil sundhedsvæsenet kun gives, hvis den nødvendige behandling ikke kan udsættes, indtil den besøgende vender tilbage til hans eller hendes hjemland.
  • Hvis dit land ikke har en gensidig sundhedsvæsen aftale med Holland, bør du tegne en rejseforsikring, der omfatter dækning for medicinsk behandling. Hvis du har spørgsmål om sundhedspleje i Holland kan du ringe til Agis Health Insurance International afdeling på (31) (0) 30 233 06 00.
 10. 10
  Lær sproget. Købe nogle bøger eller bånd er en god start. Eller hvis du har en lille smule ekstra penge, så meld dig til en klasse. Hollandsk kan være vanskelig at lære, men er lettere at lære, hvis du er fra lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, eller andre lande, der taler engelsk. Du vil finde hollandsk svært, hvis du er fra lande uden for Europa.
 11. 11
  Kig efter ejendomme i holland. Besøger landet selv giver en herlig mulighed for at få en lille smagsprøve på livet i Holland. Den næste bedste måde er ejendomsmæglere. De vil give dig den bedste rådgivning. En anden god teknik til at finde et hjem er at bruge ressourcer tæt på dig, såsom internet og bøger.
 12. 12
  Pas på dine kæledyr. Hvis du flytter fra et andet EU-land, dit kæledyr har brug for et europæisk pas. Du kan få denne pas på en registreret dyrlæge i dit hjemland. Dit kæledyr også brug for en let læselig tatovering eller chip. Vær sikker på, at du anvender dyrepas et par uger, før du flytter, da det tager noget tid at få det. Hvis du ikke har en europæisk dyrepas, ved ankomsten i Holland, vil dit kæledyr får en vaccination mod rabies. Efter dette, vil dit kæledyr skal forblive i karantæne i 30 dage. For nogle dyr, skal du bruge et sundhedscertifikat (fugle, heste, køer og ræve). For andre dyr, behøver du ikke et sundhedscertifikat eller pas. Kaniner, harer og fisk kan bringes til Nederlandene uden nogen problemer. For mere information, kontakt den hollandske Tax & Customs Department.
 13. 13
  Sig farvel til deres kære, hvis de ikke ledsager dig på farten. Dette vil sandsynligvis være meget følelsesladet, så husk at medbringe væv! Hug hver og en af dem og fortælle dem, du elsker dem, og at de er velkomne til at komme og besøge helst de ønsker. Lover at holde i regelmæssig kontakt.
 14. 14
  Ankommer til lufthavnen / båd / banegården / busstation flot og tidligt. Du ønsker ikke at gå glip af turen! Hvis du er i en lufthavn, kan du også gå og kigge rundt på de mange gode faciliteter på tilbud. Hvis du sidder fast for ideer, hvorfor så ikke tjekke artiklen Pass tid i en lufthavn?
 15. 15
  Check in. Sørg for at du har dit pas og alle juridiske dokumenter med dig. Hvis ikke, kan du være i en masse problemer. Det er afgørende, at du bringer disse dokumenter med dig.
 16. 16
  Bord din metode til transport, og gå til Holland. Slap af på turen, og føler ophidset, at du kommer til at starte et nyt liv, i et helt nyt land, og at det vil være et stort eventyr for dig. Også, ikke bekymre dig for meget om venner eller familie, som de er bundet til at komme og besøge ofte, og desuden vil du få masser af nye venner!
 17. 17
  Bered dig på kulturchok. Ting kan tage nogle få bruges til, såsom kørsel på en anden side af vejen, eller temperaturen. Men prøv og grine det ud, og du vil gøre alting virke en lille smule bedre. Disse ting vil komme i gang.
 18. 18
  Mød nye mennesker. Selv om den nederlandske er kendt for at være en direkte og temmelig udadvendt parti, de generelt ikke invitere dig til deres hjem, medmindre du har lavet din vej ind i deres kreds af nære venner og familie. Dette er Holland, ikke Spanien eller Italien.
  • Du møder bekendte på arbejdet, i pubben, i fitnesscentret, på skolen eller på din hobby klub. Når du er inviteret til en persons hjem, er din status blevet opgraderet fra bekendtskab til en ven. Bemærk, at du nu forventes at deltage i hver fødselsdagsfest i familien.
  • Når du foretager dit første skridt ind i det hollandske samfund, kan du finde det nyttigt at komme i kontakt med landsmænd, der har været præcis hvor du er nu. En af de rigeste ressourcer for expats i Holland er Expatica.
 19. 19
  Få statsborgerskab. Der er tre måder at blive hollandsk statsborger:
   • Ved fødslen, mindst én af forældrene, hvis er hollandsk. Hvis forældrene ikke er gift, kan barnet få den hollandske statsborgerskab, hvis moderen er hollandsk. Hvis forældrene ikke er gift, og kun faderen har den hollandske statsborger, han har til at anerkende barnet, før det er født.
   • Gennem "Optie procedure«, kan børn af indvandrere får den hollandske statsborgerskab, hvis de er født i eller brugt det meste af deres liv i Holland.
   • Gennem naturalisation alle kan ansøge om en hollandsk statsborgerskab.
    • For at opnå den hollandske statsborgerskab ved naturalisation, skal du opfylde alle de følgende betingelser:
     • Du er 18 år eller ældre.
     • Du har levet (lovligt) i Nederlandene, De Nederlandske Antiller eller Aruba i en periode på mindst fem år. Hvis du er ægtefælle eller registrerede partner til en hollandsk statsborger, kan du allerede søge om naturalisation efter tre års ægteskab eller partnerskab, uanset din bopæl. Det eneste krav er, at du har boet sammen i tre år.
     • Du har en hollandsk opholdstilladelse for en ikke-midlertidig formål (f.eks familiesammenføring eller arbejde). En opholdstilladelse til et midlertidigt formål (f.eks studier eller medicinsk behandling), er ikke tilstrækkelig.
     • Du har tilstrækkeligt integreret i det nederlandske samfund, og du kan tale, læse, skrive og forstå hollandsk. Dette vil blive testet i en naturalisation eksamen.
     • I de sidste fire år, har du ikke modtaget en fængselsstraf eller finansielle bøde på et beløb, der overstiger€ 2,453.78.
     • Du er parat til at opgive dit nuværende statsborgerskab. I nogle tilfælde er dobbelt statsborgerskab er tilladt.
     • Du skal være i stand til at råd til det. Hele proceduren kan tage op til et år og koster noget omkring€ 1250 (i 2012-omkostninger), afhængigt af din indkomst.

Tips

 • At få nye venner i Holland har sine belønninger. Selv have en ven i et andet land er forbløffende. Men efter at have flere kan være fantastisk for dig, da de vil hjælpe dig med at finde vej rundt, og også hjælpe dig med simple ting som at købe en kop kaffe, eller bestille en pizza.
 • Må ikke føler hastet til at gøre en beslutning, det er en massiv øjeblik i dit liv, og kun du kan beslutte, hvad du vil gøre. Du forlader en masse bagefter, så du har ret til at have masser af tid til at tænke.
 • Du skal vide en god mængde af hollandsk, før du forlader. Mange hollandske arbejdsgivere ikke vil ansætte en person, der knap kan tale sproget. Hvis du har en hollandsk talende person i din familie, bede dem om at lære dig lidt.
 • Prøv at slå hjemve. Langsomt vil du vænne dig til at være væk fra familie og venner, som du vil få nye venner. Hvis du har dine kære telefonnumre, e-mailadresser eller adresser, så vil du stadig være i stand til at holde i regelmæssig kontakt med dem.
 • Hvis du har ekstra penge, som du ikke har noget imod at bringe, så tag det! Det vil få dig ud til en bedre start. Hvis du ikke kan bringe nogen ekstra penge selv, så fortvivl ikke, som den nederlandske er ganske et billigt sted at bo, og de ekstra penge ville kun være for et par mere luksus.
 • For at ansøge om naturalisation, er du nødt til at besøge rådhuset i den kommune, hvor du bor. Der, vil din identitet blive kontrolleret og din straffeattest kontrolleret. Derefter, er din fil sendes til IND sammen med et råd om at meddele dig den hollandske statsborgerskab eller ej. Hvis IND beslutter, at du kan blive en hollandsk statsborger, vil dokumentet modtage dronningens underskrift og du er officielt en hollandsk statsborger.

Advarsler

 • Med hensyn til narkotika Holland er meget liberal. Men der er misforståelser og begrænsninger. En sådan misforståelse er, at hver hollænder bruger cannabis og ved, hvor den nærmeste kaffebar kan findes. Drug tolerance handler om valg, og de fleste hollændere træffe det valg ikke at bruge narkotika. Der er grænser med hensyn til narkotika tolerance. Salg hårde stoffer er ulovlig og vil blive retsforfulgt. To italienske turister fandt der ud når de gik til den hollandske politi og bad om nogle hårde stoffer skal testes på kvalitet. De blev straks arresteret og fængslet.
 • Hvis Holland appellerer til dig, stor. Men venligst ikke vove der uforberedt. For IND (nationalisering services, INS), du skal have en gyldig grund til at flytte til Nederlandene fx et job, vise din kontrakt familie skabelse, vil din forlovede (e) er nødt til at vise, at de har tilstrækkelig indkomst til at støtte dig / sponsor dig, eller familiesammenføring. I dag er der også en obligatorisk post test, der i de fleste lande er dette skal tages FØR du kommer til Holland. Kontakt din lokale hollandske ambassade eller konsul til at forhøre sig om disse regler og bestemmelser!
 • Kulturelle forskelle inden for Nederlandene er store. Folk fra syd deler nogle egenskaber med den franske, mens folk fra nord til tider kunne sammenlignes med skandinaver. Oven i købet: hollændere er slet ikke ens. Når du tror, ​​du kender de hollandske vaner og skikke, vil du lære noget andet.
 • De fleste mennesker i Holland forstår og taler engelsk varierende fra rimelighed meget godt. Hvis nogen ikke synes at forstå dig, bruge enkle ord, fx ikke tale om din ejerlejlighed, men om dit hus.
 • Hollændere er meget åben og direkte. De kan kritisere politik i dit hjemland. Må ikke blive fornærmet, men engagere og uddanne.
 • Du kan få fornærmet, fordi du er en udlænding. Men dette næppe nogensinde sker, og hvis det gør, er den bedste ting at gøre, bare ignorere det hele. De mennesker er sandsynligvis sjov med dig alligevel.
 • Mange mennesker ender ønsker at gå hjem, og derefter få sig pakket ind i enorm gæld. Sørg for, at denne bevægelse er, hvad du ønsker at gøre, da dette vil påvirke dit liv dramatisk.
 • Den hollandske learn britisk engelsk i skolen, men se en masse af europæiske tv-programmer. Huske dit valg af ord, kan de ikke forstå nogle typiske britiske eller europæiske udtryk.
 • Det er nemt at fare vild i en storby. Vær især forsigtig på steder som Amsterdam, hvor der er nogle dele, som du ikke bør vove sig ind, medmindre du ønsker det.

Ting du behøver

 • Pas og juridiske dokumenter
 • Penge
 • Et nyt hjem
 • Telefon (ekstraudstyr, til kontakt med elskede ens)
 • Billetter til transport (hvis du har brug for nogen)
 • Møbler (hvis du bringer dine møbler over)
 • Kort
 • En bil