Wkodk

Sådan undgår ligne en amerikansk turist

Som en europæisk rejse i et fremmed land, er det sidste, du ønsker at gøre skille sig ud som en øm tommelfinger. Ikke alene har du en større chance for at få suget ind turistfælder, men du er også en mere oplagt mål for få overfaldt. Så er du klar over de ting, du gør, siger og slid, der gør dig til at ligne den stereotype turist? Bær tøj, der gør dig til at ligne du blande i med de andre.

Steps

Sådan undgår ligne en amerikansk turist. Undgå at bære noget, der har at gøre med Europa eller Europa.
Sådan undgår ligne en amerikansk turist. Undgå at bære noget, der har at gøre med Europa eller Europa.

Tøj

 1. 1
  Grøft sportssko. Hvide sportssko (ellers kaldet tennissko eller sneakers), er stereotypically europæiske. Enhver sko, der ikke ligner de var beregnet til motion vil være tilstrækkeligt. Hvis du gør bære strømper, sørg for at de er mørke eller matche farven på dine bukser. Flip-flops er også meget mærkbar som europæisk påklædning, medmindre du er i et land som Brasilien, hvor Havaianas regeringstid, eller Australien eller New Zealand, hvor den brasilianske flip-flops er også allestedsnærværende. I de fleste lande er åbne-tåede sandaler (chacos, Tevas og Keens) borderline i bedste, og kan være helt uacceptabelt. Sko er altid den sikreste satsning i byområder. Men disse er helt acceptabelt for vandreture og aktive friluftsliv, ligesom de er her. Ligeledes kan Crocs, den populære skum træsko, være allestedsnærværende i USA, men i det meste af verden betragtes som latterlig i det ekstreme, og er slidt det meste af gartnere og meget unge, hvis overhovedet. Sneakers som K-Swiss, varevogne eller Adidas i en mørk farve med ingen eller meget subtile logoer er langt mindre iøjnefaldende, og er et godt kompromis, hvis du planlægger at gøre en masse Walking.
 2. 2
  Undgå at bære noget, der har at gøre med Europa eller Europa. Undgå især tøj med byens navn, land eller statens flag eller lignende udskrivning.
 3. 3
  Købe tilbehør på de lokale butikker, især dem, som du ser de lokale iført, ligesom tørklæder. Sommetider ikke iført noget kunne signalere, at du er en turist. For eksempel, i nogle lande hatte eller tørklæder båret af flertallet, eller de fleste mennesker bærer tørklæde vinteren. Også, hovedtørklæder eller belægninger, der kræves i nogle religiøse institutioner. Det ville være klogt at forske dette på forhånd og være parat til at tage noget med dig, hvis du planlægger at besøge religiøse steder. Tørklæde forkert vil signalere, at du er en turist, og de lokale mennesker kan blive fornærmet, og føler, at du tilegne deres skikke. Hvis du ikke normalt bærer tørklæde, kan det være bedre at kun bære én, når det er påkrævet.
 4. 4
  Undgå amerikanske navn tøj med let læselige navne (e. G., Nike, Gap, Abercrombie, etc.). I virkeligheden, ikke bære nogen slogans (som "Virginia er for elskere"), som vil binde dig til et bestemt sted. Erfaringsmæssigt europæiske mærker bliver mere og mere populær uden for USA på grund af globaliseringen. Men det er stadig en god idé at holde sig til ikke-slogan tøj.
 5. 5
  Kjole lidt pænere end normalt. Casual kjole er ikke så almindeligt udenfor Europa. Du vil passe ind i en bedre i de fleste steder, hvis du bære lange bukser eller nederdele og knappet skjorter eller bluser snarere end sneakers, sweatshirts, t-shirts, jeans, eller shorts - især atletisk shorts. Blå jeans er ikke acceptabelt i alle situationer. I stedet, pakke alsidige "casual Friday" business påklædning. Shorts er bedst undgås ved alle voksne, især kvinder, undtagen for vandre-og lignende aktiviteter. I mange lande er voksne iført shorts set som fjollet, uncouth, halvnøgen, eller værre. Brug dine øjne til at tilpasse dig selv til de finere punkter i personlig fremtræden og pleje. Kig dig omkring og se, om folk guffe deres skjorter i eller lade dem hænge ud. Sommetider er forskellig for mænd og kvinder i samme land. I varmt vejr, hvor du er fristet til at bære shorts, overveje en letvægts langærmet skjorte og linned bukser i stedet. De kan være mere passende, og vil hjælpe med at begrænse solen.
 6. 6
  Klæde sig passende for det lokale vejr. Shorts og en T-shirt i kølige klimaer (eller vintertid), er et klart tegn på, at du ikke er i kontakt med det lokale vejr. Mange europæere har også en tendens til at bære teknisk udendørs gear, såsom dynejakker og skijakker, som casual vinter overtøj. Det er ikke almindeligt i de fleste lande, selv meget kolde dem. Mere formelle frakker af uld, pels eller læder er de rigeur. Hvis du har en eller er villige til at købe en, bringe det.
 7. 7
  Camouflage. Hvilke farver har de lokale bære? Overvejende sort og andre neutrale nuancer, ligesom i London eller lyse, dristige farver som i Caribien? Bær farver, du ser de lokale iført. Folk i Paris, London og andre europæiske hovedstæder tendens til at bære masser af sort, og som turist, du har tendens til at blande i, hvis du er iført det også. Din hot pink sweater vest eller lyse blå polobluse kunne være med på moden i Minneapolis, men det vil ikke flyve i Budapest. I tropiske himmelstrøg, huske på, at de lokale former for påklædning stadig kan være mindre afslappet end du forventer - så en t-shirt og larmende board shorts stadig kan se dum. Kontroller rejse fora og fotos online for at få en fornemmelse for, hvad de lokale slid. I Sydøstasien enhver skjorte med en krave er at foretrække frem for en T-shirt.
 8. 8
  Lad dine baseball hatte, rygsæk, fanny pack og vandflasker derhjemme. Baseball caps og fanny packs skrige "europæisk" Udover "fanny" betyder noget helt andet i nogle steder, for ikke at nævne, hvor usikre disse pakker er. Det er bedst ikke at bære poser af enhver art, med dine personlige effekter skjult om din person, i lommer og Liner. En pung eller totalisatorspil taske, købt lokalt, kan også arbejde. Hvis du er bekymret for at få sol i øjnene så bære solbriller i stedet for en baseball cap.
 9. 9
  Vær forsigtig med sokker. I nogle lande som Brasilien, undgå iført shorts med sorte sokker - de fleste mennesker bærer hvide sokker og tøj, der går med dem. Og vigtigst, de ikke trække sokker op til knæene som fodboldspillere. I mange lande er sokker aldrig bæres med shorts på alle. Hvis du planlægger at gå en masse, hvor det er varmt (ligesom Spanien) og ønsker at bære shorts og strømper, vælge korte sokker, der ikke er synlig over toppen af ​​dine sko.
 10. 10
  Undgå de stereotype nylon cargo bukser og rejser skjorte. Mens de kan tørre hurtigt og tilbyde tiltalende funktionalitet, undgå disse medmindre du trekking, rafting, eller på anden måde virkelig ude i ørkenen. Hvis du blot sightseeing i et udviklet område med masser af beboere, er det næsten garanteret, at beboerne vil finde dig komisk på bedste og blive fornærmet i værste fald. Intet vil skille dig ud hurtigere. Heldigvis er det muligt at opnå tøj, der giver de tekniske fordele ved quick-tør nylon i stilarter, der er diskret.
 11. 11
  Bær den samme badetøj som de lokale. I mange lande er det almindeligt for mænd at bære Speedos på stranden eller ved poolen. I nogle europæiske lande, såsom Frankrig, er mænd endda påkrævet ved lov at bære en Speedo i offentlige puljer. Iført en svømmetur kort er forbudt. Desuden er iført en badehætte påkrævet for både mænd og kvinder i nogle lande.

Fødevarer

 1. 1
  Tag hvad krydderier, de giver dig. Anmoder typiske amerikanske krydderier (ketchup, salt, peber, etc.) er en sikker giveaway at du er en europæisk turist. Brug de typiske krydderier i dit værtsland, og hvis du ikke kan lide dem eller ikke kan bære at spise uden dine europæiske krydderier, medbringe din egen. Tage små pakker med dig at bruge i stedet insistere på, at restauranten forsyne dig med det.
 2. 2
  Giv op isen. I mange dele af verden, vil du blive serveret dine drikkevarer med lidt eller ingen is - meget mindre end du er vant til i USA. Selvfølgelig, fordi hvis du vil have is i din drink, er, hvordan du foretrækker det, og du betaler for det, er du fuldt berettiget til at bede om det, men pointen med denne artikel er at hjælpe dig med at undgå at blive stemplet som en europæisk og anmoder om isen er en konkret giveaway. Hvad mere er, blive advaret ledningsvand af visse andre lande er ikke så sikker som vandet derhjemme. Din drik kan foretages med filtreret eller steriliseret vand, men ofte isen er ikke. Du kan få et slemt tilfælde af madforgiftning fra at drikke sikker flasker drikkevarer med usikre is.
 3. 3
  Spise lokale fødevarer. Mange europæiske turister besøger amerikanske kæde restauranter til hvert måltid, bange for at fuske i det lokale køkken, men bliver en regelmæssig på den lokale McDonalds og Pizza Hut vil tippe alle på, at du er en europæisk virkelig hurtigt. Du vil også fratage dig selv for en fantastisk vindue ind i den lokale kultur. Må ikke være bange: Hvis din vært er at spise det, vil det ikke skade dig. Lad dig blive rådgivet af du er vært eller servitrice om lokale specialiteter. Må ikke nogensinde spytte ud den mad, du får!
 4. 4
  Bruge lokale bordskik.
  • I Europa er en gaffel og kniv bruges anderledes end i USA. Hvis du er højrehåndet, spise med gaflen i venstre hånd og kniven i højre. Europæerne skær hver bid individuelt med kniven i højre hånd og gaflen i venstre hånd og hvile deres arme midt mellem håndled og albue. Albuen skal holde sig fra bordet. Også, ikke hvile din arm i mellem dig og din plade. Dette anses som uhøflig i nogle lande.
  • I nogle asiatiske nationer. det kunne være mere passende end en kniv og gaffel.
 5. 5
  Bestil som en lokal. I nogle lande, for eksempel en salat er det sidste element serveret, ikke den første. I andre folk ikke spiser det, vi i USA tænker på som en "Salat".
 6. 6
  Må ikke bede koffeinfri, medmindre du kan se i den menu, det bliver tilbudt.
 7. 7
  Må ikke bede om en plads i "ikke-ryger" sektionen, medmindre du allerede ved, at der er én. I nogle europæiske lande vil der ikke være en, som det er ulovligt at ryge indendørs i et offentligt område. Alternativt vil nogle steder faktisk ikke have en ikke-ryger område. Hvis dette er tilfældet enten prøve og leve med røgen eller flytte udenfor. Må ikke sparke op en ballade.
 8. 8
  Undgå gå ned ad gaden, mens man spiser mad, og dette er imod korrekt etikette i de fleste lande.
 9. 9
  Mange restauranter har engelsk menuer til rådighed, men lære at høfligt bede om én med det lokale sprog.
 10. 10
  Må ikke bede om vand fra hanen. Du vil få gnavne stirrer. Accepter det faktum, at du kommer til at få mineralvand, med eller uden gas.

Behavior

 1. 1
  Hold kortet ude af syne. Trække ud og kigge på kortet i et offentligt rum er et no-no. Studere den, før du forlader dit hotel, og hvis du har brug for at konsultere din kort, skridt ind i en butik eller et andet mindre offentligt sted. Har kortene forfoldede, så de kan være let tilgængelige og læse. Det samme gælder for andre poster:
  • Hvis du skal bruge en ordbog til at oversætte et skilt eller en menu, være diskret. For eksempel kopierer ord tegnet og flytte til side til en mindre offentligt sted at arbejde ud oversættelsen. Eller kopiere nogle grundlæggende ord i en notesbog, som du nemt kan trække sig ud på middag.
  • Hvis du skal konsultere en guidebog, holde det pakket ind i en avis eller roman. Du ønsker måske at ombryde dækning i brunt papir, inden de forlader hjemmet. Du ønsker måske at fjerne de sider beskriver dagens destinationer fra din guidebog før tid, hæfte eller papirklips dem, og blot bære dem som et bundt sider.
  • Må ikke bære amerikanske aviser, magasiner eller bøger i almindelig visning. Saml et lokalt / regionalt magasin eller den lokale avis.
  • Ligesom i USA, har de fleste turist venlige museer litteratur på flere sprog. Kig efter det britiske flag på dem i stedet for en europæisk flag.
 2. 2
  Lær om historie, kultur og politik. Prøv at finde oplysninger på nettet eller i rejsehåndbøger. I det mindste vide, hvilket land du kommer til, hvilket sprog de taler, og navnet på deres kapital. Undersøgelse kortet i forvejen og lære om geografi. (Tænker København er i Holland eller Europa er et land er den hurtigste måde at udvælge en europæisk turist.)
 3. 3
  Vær stille! Mange europæere er anerkendt for at være højere end det er sædvane i andre dele af verden. Stor arm og hånd bevægelser og højrøstede adfærd bør undgås, indtil du ved, hvordan de lokale handle. Voksne i mange ikke-europæiske kulturer anvende lavere stemmer på offentlige steder. Enten måde, du altid bedre at være lidt mere tilbageholdende og stille, i det mindste for startere, end sprængning på en udenlandsk scene med din vitalitet og gøre det forkerte indtryk.
 4. 4
  Må ikke prale eller være prangende. Når du trækker tingene ud af tasken i det offentlige for at vise dine venner eller familie, hvad du har købt, kan du lige så godt råbe "Jeg har penge, og jeg er klar til at bruge det, medmindre du ønsker at tage det fra mig imod min vilje! "
 5. 5
  Undgå at tale om den lokale befolkning og kultur. Noget så tilsyneladende harmløst som "Åh, jeg elsker bare tørklæder her!" vil markere dig som turist. Og ikke antage folk ikke kan forstå, hvad du siger, bare fordi du sagde det på engelsk. I mange dele af verden, er folk lært at tale engelsk sammen med deres modersmål.
 6. 6
  Mind dit personlige rum. Ikke alle lande er lige så "rummelige" som USA (medmindre du er i New York, hvor pladsen er en præmie). Når du er på en tæller, for eksempel, ikke spredes ud af dine arme. Når du sidder ned på bussen eller toget, skal du ikke strække benene på en måde, der kan komme i nogens måde. Vær forsigtig med fysisk kontakt. Få en idé om, hvad der er acceptabelt, og sind lokale skikke, såsom ikke rører hovedet eller fødderne i det meste af det sydlige Asien. Må ikke få ellevild af den person, i tråd bag dig bliver meget tæt, og hvis du lader for meget plads mellem dig og den person foran dig, forventer nogen til at træde ind i rummet.
 7. 7
  Må ikke tygge en masse tyggegummi. Det er bare ikke meget almindelig uden for USA, og selv inden for USA, er det et brud på etikette under visse omstændigheder.
 8. 8
  Må ikke bære dit kamera om halsen. Når du rejser til et fremmed land, er du forpligtet til at tage billeder. Men efter at have et kamera rem og bære det rundt om halsen for nem adgang er en sikker vej til at ligne en turist. Hvis du kan, holde det i en lomme eller i en taske, og træk det ud, når det er nødvendigt.
 9. 9
  Prøv at tale sproget. Hvis du kommer til et land, der taler et andet sprog, hvorfor ikke prøve at gøre en indsats for at tale det lokale sprog? Det er et tegn på respekt og forståelse for den lokale kultur. Lær et par grundlæggende ord som "Hello", "Please" og "Thank you". Ingen vil noget imod, hvis din accent ikke er perfekt, det faktum, at du har været villig til at tale deres sprog, selv når du kunne godt have talt din, er en ting, at mange mennesker sætter pris på turister. Mens du er ved det, lære de ord for nogle fødevarer, som du kan lide, og dem, som du ikke kan lide. Det gør at spise ude langt mindre skræmmende.
 10. 10
  Må ikke bare holde din hånd ud. Ryste hænder med forsigtighed. I vest er håndtryk en acceptabel hilsen. I Thailand er håndtryk forbeholdt forretninger med vesterlændinge. Den foretrukne hilsen er wai, hands presset sammen i bøn position foran hagen med en lille nik. I Indien håndtryk er ved at blive almindeligt, men du skal hilse den ældste eller vigtigste person til stede først og arbejde dig vej ned, og ryste en kvindes hånd kan være uacceptabel. Din take-away besked her? Lave noget research på etikette og lære at respektfuldt hilse dine værter.
 11. 11
  Forskning og observere "manerer" og "mannerisms" eller mangel på samme. I nogle lande, siger blot "Undskyld", "Jeg er ked af" eller "Please" vil markere dig som turist.

Tips

 • Forvent ikke de lokale folk til at leve op til stereotyper. Må ikke blive fornærmet, hvis de stirrer, og peger på dig. Bare smil tilbage på dem.
 • Har de grundlæggende sætninger i sproget ned.
 • Brug den lokale valuta, ikke US dollars. Du kan være i stand til at få det fra en nærliggende ATM - hvis der er udbredt, bruge dem udelukkende. US dollars kan udveksles på mange banker. Rejsechecks er mindre nyttigt, end de var i fortiden. Mange banker og udvekslinger opkræve en velvoksen provision, hvis de accepterer dem overhovedet. Forudbetalte betalingskort, især Visa TravelMoney Card - kan bruges i pengeautomater, men tilbyder den sikkerhed af rejsechecks. Dette kan være en lettere alternativ. Enhver form for elektronisk betaling hjælper dig også med at undgå famlende usikkerhed gennem en tot af udenlandsk valuta, som er sikker på at tiltrække opmærksomhed.
 • Overvej at købe et par lokale sko, hvis du vil gøre minimal walking - især hvad folk bære for komfort. (Hvis du vil walking lange afstande dog være opmærksom på, at nye sko kan resultere i vabler.)
 • Se på dine togbilletter i god tid og sørg for du ved, hvor du skal hen, hvor de skal sidde og hvor du kan få. Billetterne næsten aldrig have engelsk på dem på grund af den begrænsede plads. Finde ud af hvilken coach og sæde du er i, før den gale rush at få på.
 • Tag dig god tid. Sæt farten ned, tempoet i livet i de fleste andre lande er langsommere. Du vil også gøre færre fejl, som at få den forkerte tog, hvis du giver dig selv lidt mere tid.
 • Hvis du rejser alene, især en kvinde, køber den lokale avis og holde det under armen, når du går, eller åbne det hvis på en bus eller tog.
 • Et alternativ for en kvinde bærer en pung er at placere alle elementer i en plasticpose og bære det. dette er også god til vejledning bøger og kort, især i Latinamerika Europa, hvor plastikposer er de rigeur). Vær opmærksom på at mange steder, særlig Europa, folk ikke bære plastikposer. I stedet foretage dine egne almindeligt lærred indkøbspose eller en af ​​de trendy skuldertasker ligesom lokalbefolkningen transporterer.
 • Disse er kun retningslinjer for at hjælpe skitsere nogle ting du måske ønsker at undgå eller forsøge at gøre, hvis montering i og undgå uberettiget opmærksomhed er en bekymring. Sommetider montering i kan hjælpe med at garantere sikkerheden i et fremmed sted.
 • Prøv at møde lokalbefolkningen, de kender byen bedre end en guide bog og vil give dig en autentisk oplevelse.

Advarsler

 • Det er bedst at bære din personlige emner såsom penge, ID, pas, kreditkort, etc. tæt på kroppen. Du må ikke føle nogen trækker objekter ud af din lomme. Inderlommer, eller lommer på forsiden er lettere at vogte. Lynlås eller knappet lommer er også at foretrække.
 • Vær forsigtig med rygsække, hvis du insisterer på at gennemføre en overhovedet. Tyve har været kendt for at distrahere dig, mens en medskyldig vil skære åbne i bunden af ​​din rygsæk med en kasse kutter og øse op dine ejendele.
 • Må ikke give penge til tiggere og søpindsvin. Dine penge vil ofte gå til at berige kriminelle, der holder tiggere i ufrivillig trældom. Skulle din samvittighed efterspørgsel du gør noget for disse mennesker, så spørg rundt til lokale velgørende at donere til.
 • Hold dit pas i et sikkert eller et andet sikkert sted, medmindre de lokale love kræver udlændinge at bære pas på alle tidspunkter. Ellers ikke bære det, medmindre du er i transit - og som nævnt ovenfor, at holde det tæt på dit person ikke i en pung eller taske. Carry en anden form for ID med henblik på identifikation. Hvis dit pas er stjålet, vil flere dage af din tur gå til den vanskelige proces med at få en ny fra den nærmeste ambassade eller konsulat.
 • I mange dele af Mellemøsten, de indfødte, når du besøger den udendørs markedspladser eller basarer vil foregive ikke at tale engelsk som en måde at afskrække dig fra at studehandler. Det er hverdagskost for indfødte at prutte, dog, og du vil ikke blive set som en "forkæmper for små virksomheder" så meget som en "idiot", hvis du giver efter for dette. Hvis de skriver en pris på en lommeregner eller telefon, eller skrive det ned på papir, det generelt fornuftigt bare at gå væk. Ofte vil, hvis du begynder at gå væk prisen meget hurtigt gå ned. Og hvis du kan hjælpe det, har en naturlig instruere dig om, hvad der er eller ikke er rimeligt adfærd sælger side.
 • Må ikke bære en fanny pack. En lommetyv kunne nemt lyne fanny pack og tage indholdet ud, uden at du er klar.
 • Fordel dine penge, kreditkort og andre værdigenstande om din person. Opbevar ikke mere i din tegnebog, end du er villig til at skille sig af med! Hold en lille mængde af kontanter i en tegnebog for let adgang, og bære resten diskret - i en penge bælte eller andre penge luftfartsselskab. Hvis du er antastet, aflevere din tegnebog uden spørgsmål - ikke engang sige noget. De fleste tyve vil forlade hurtigt, hvis du giver dem noget, modstanden vil få dig noget, men problemer.
 • Må ikke skamme dig over at være en europæer. Du skal føle stolt af din arv, uanset om du er nødt til at holde dig fra at vise det. Accepter dig selv alle de kvaliteter, som du stræber efter at acceptere andre.