Wkodk

Sådan køber consolidator flybilletter

Forbehandlingsfirmaer er billet mæglere, der forhandler flyselskab billetpriser (primært internationale billetter) direkte med flyselskaberne og sælge dem til rejsende til rabatpriser, nogle gange til priser på op til 70% lavere end flyselskabernes offentliggjorte priser. Consolidator kontrakter tildeles virksomheder, der viser fremragende sælger optegnelser og store mængder. Denne artikel forklarer, hvordan du køber consolidator flybilletter, giver nyttige tips og lister nogle af de bedre kendte consolidators.

Steps

Sådan køber consolidator flybilletter. Arbejde med en rejse professionel.
Sådan køber consolidator flybilletter. Arbejde med en rejse professionel.
 1. 1
  Planlæg din rejse i god tid, men være fleksible på præcise datoer og fly. Hvis prisen er dit nummer et prioritet, kan booking consolidator flybilletter spare dig penge.
 2. 2
  Arbejde med en rejse professionel. Et rejsebureau er den bedste måde at købe billetter fra en velrenommeret samlegodsspeditør. Rejsebureauer, der beskæftiger sig med consolidator billetter vil have en liste over consolidators, de arbejder med på et ensartet grundlag, så de ved, hvem der er hæderlige, og hvem der ikke er. Selv om de kan tilføje en lille mark-up til billetten, vil den pris, du betaler mindre end andre steder du køber billetterne. Plus, hvis du har et problem med flyforsinkelser eller aflysninger, har du en kontaktperson.
 3. 3
  Undersøg afsnittet rejse i din lokale avis, især søndag edition, for reklamer fra flybillet consolidators, der sælger til det offentlige.
 4. 4
  Gå online. Selv om mange rejsesider annoncere, at de sælge engros billetpriser, kun få af dem rent faktisk gør. Hver af disse steder har et stort udvalg af consolidator billetter, og de håndterer kundeservice på vegne af consolidator så du har en advokat i tilfælde af et problem. Hvis du bruger en online consolidator sørge for du kan kontakte virksomheden fra internettet, i tilfælde af nødsituationer.

Tips

 • Være rede til at rejse fra en større by eller hub. Hvis du ikke bor i nærheden af ​​et vigtigt knudepunkt, kan dit rejsebureau finde dig den billigste måde at komme til udgangspunkt for din internationale flyvning.
 • Rejser lavsæsonen. Priserne er højest i løbet af sommeren og helligdage. Du kan spare så meget som 60% på flybilletter, hvis du rejser i løbet af lave årstider ligesom vinter, forår eller efterår.
 • De fleste af de tilbagediskonterede consolidator billetter er på internationale flyvninger. Indenrigsfly til nedsatte priser er langt mindre udbredt og typisk kun er standby billetter på almindeligt og populære indenlandske flyvninger mellem store knudepunkter, ligesom Denver til New York eller San Francisco til Chicago.
 • Prøv at rejse mandag til torsdag. Dette vil give dig to store prissætning fordele: a) meget bedre ledige pladser, b) at du vil spare i gennemsnit 25€ eller mere pr person i hver retning ved ikke pådrage weekend tillæg. Flere mennesker rejser på weekender og flybillet vil koste meget mere.
 • Minimum ophold lørdag påkrævet. Mange af jer har set det før, men hvad det egentlig betyder? Det er ret simpelt. De fleste flyselskaber kræver rejsende (r) til at tilbringe en overnatning lørdag i hans eller hendes tur. Hvis du afviger på en tirsdag, for at kvalificere sig til en billigere kurs, du skal returnere det mindste på en søndag. Hvis du har brug for at afvige på søndag og returnere den næste lørdag, eller tidligere, vil du ikke være i stand til at kvalificere sig til billigere billetpris.
 • Der er guider til rådighed, der kan hjælpe dig med at sortere de velrenommerede consolidators fra de skyggefulde dem. Nogle anbefalede bøger: er
  • First Class Rejsetips af Jim Burke
  • Air Travels Bargain Basement af Kelly Monaghan
  • Discount flybilletter fra George Hobart
  • Flyv Free bo billigt af Vicki Mills.
 • Tro det eller ej, de fleste rejsehjemmesider (den store 4 inkluderet) ikke sælge consolidator flybilletter.

Advarsler

 • Indkøb consolidator billetter er ikke nogen mere risikable end at købe offentliggjorte flybilletter,, men nogle har flere restriktioner og højere straffe. Hovedparten af ​​consolidator billetter kan ikke refunderes, og er foranderlige med en straf. Vær sikker på at spørge om de sanktioner, før du køber billetterne. Overvej at købe flyvning forsikring, så hvis du er nødt til at ændre dine rejsedatoer eller aflyse turen, kan du modtage en tilbagebetaling.
 • Når du foretager en booking sørg for ikke at lave fejl (datoer, navne osv.). Hvis du finder en fejl kontakte dit rejsebureau så hurtigt som muligt og underrette dem om fejlen. Hvis du ankommer i lufthavnen med det forkerte navn på dine billetter, kan du blive nægtet ombordstigning og kan miste fulde beløb for billetten.
 • Ring til flyselskabet for at bekræfte din reservation 72 timer i forvejen på internationale flyvninger. Sørg for at der har været nogen ændringer i flytider.
 • Hvis du nødt til at aflyse dit fly, skal du huske at ringe til flyselskabet før flyvningen afgår. Ved at gøre dette, kan du få en delvis kredit for værdien af ​​din billet. Hvis flyvningen afgår og du er opført som en "no show" dine billetter har nul værdi.
 • Ofte din consolidator billet vil ikke vise et samlet beløb på købet, det er almindeligt med consolidator billetter med henblik på at opfylde IATA krav.