Wkodk

Sådan skriver den sidste sætning i et papir

Alt er godt, der ender godt Det sværeste sætning for nogle forfattere til at skrive i et papir kan være den sidste sætning. Her er nogle tips om at skrive, at afsluttende sætning.

Steps

Sådan skriver den sidste sætning i et papir. Skriv med temaet af essay i tankerne.
Sådan skriver den sidste sætning i et papir. Skriv med temaet af essay i tankerne.
 1. 1
  Skriv med temaet af essay i tankerne. Tilslutning sidste punktum til din overordnede tema er et must, da det vil efterlade læseren med en følelse af lukning. Hvis dit essay har ingen tema, har du fået større fisk at stege.
 2. 2
  Genlæse din afsluttende afsnit. Hvilke punkter har du allerede gjort? Ord har du allerede skrevet? Sætningskonstruktioner har du allerede brugt? Hvis det er blevet sagt og gjort, ridse det, den sidste sætning bør analysere, ikke nødvendigvis gentage.
 3. 3
  Beslutte, hvilken slags note, du ønsker at ende på. Formålet sidste punktum er at give din konklusion nogle pift, hvilket betyder at appellere til læseren følelsesmæssigt. Der er flere måder at gå om at gøre dette:
  • Brug humor. En sidste sætning, der gør læseren klukle vil gøre godt indtryk. Brug kun humor, hvis det er relevant for din essay.
  • Kig på det store billede. Trække lidt tilbage fra dit emne for at vise sin bredere effekt vil efterlade din læser med en varm og fuzzy følelse. Dog kan zoome for langt ud (ex. "Og det er derfor, alle har brug for at spise!") Gør en erklæring vag, indlysende, og ineffektiv.
  • Henvisning titlen. Slyngede titlen til din sidste sætning kan give et "cirkel" effekt på dit essay. For at gøre dette nemt, gem din titel indtil slutningen, og derefter tage en central sætning ud af din sidste sætning til at bruge som din titel.
 4. 4
  Brug en glidende overgang. Uanset hvor genial din sætning kan være, vil læseren ikke være i stand til at værdsætte det, hvis det brister brat fra konklusionen afsnit. Baseret på de sætninger, der fører op til den sidste, en overgangsperiode sætning (eller endda en hel overgangsordning sætning), der binder den sidste sætning til den afsluttende afsnit som helhed skrive. Nogle relevante overgangs sætninger kunne være: jo, på grund af dette, som et resultat, givet disse kendsgerninger, osv.
  • Bemærk, at ikke alle overgangsbestemmelser sætninger skal gå til selve forsiden af ​​din sætning. Ex. "Jane Goodall var trods alt, en kvinde fra to verdener."

Tips

 • Forsøg ikke at opsummere hele din essay med én sætning. Det er, hvad din konklusion er for. I stedet skal du sikre dig afsluttende sætning efterlader læseren med en interessant tanke.
 • Læs din sidste sætning til venner og familie. Bede om deres input.
 • Igen, overveje at bruge et spørgsmål som din slutning. Det vil efterlade læseren med en interessant tanke og noget andet at tænke over efter læsning. Bare sørg for at du ikke ender med noget helt off topic.
 • Praksis. Jo mere du skriver, jo bedre vil du blive på alle aspekter af skriftligt, herunder at skrive en endelig dom. Du skal bare nødt til at huske de vigtigste idé om dit papir / essay.
 • Og hvad så? Besvare dette spørgsmål, og du vil være godt på vej til at skrive den sidste sætning. (Anvende din idé til læserens verden, for eksempel, er en fantastisk måde at gøre dette.)
 • Forsøger at bruge den første sætning som én i det sidste afsnit. Husk konklusionen er meningen at gentage det første afsnit.