Wkodk

Sådan skriver en lov essay

Lov essays kan være svært at begynde med, da de ofte kræver en stor del af forskningen på en foranderlig og ukendte emne. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at oprette en god lov essay.

Steps

Sådan skriver en lov essay. Begynd med at læse spørgsmålet grundigt.
Sådan skriver en lov essay. Begynd med at læse spørgsmålet grundigt.
 1. 1
  Begynd med at læse spørgsmålet grundigt. Understreg de søgeord, du bemærker.
 2. 2
  Læs gennem din vigtigste lærebog om dette emne. Bemærk nogen ressourcer, de har brugt i deres skriftligt (du kan ofte gøre dette ved at se på de fodnoter) og gøre et notat af disse. Du kan tage noter på, hvad du finder relevant for dit essay som du går sammen, eller du kan bare gemme oplysninger i dit hoved for nu - forskellige ting arbejde for forskellige mennesker!
 3. 3
  Arbejde gennem din liste over yderligere ressourcer, gør det samme, som du gjorde for din oprindelige lærebog. Dette vil sandsynligvis resultere i en meget lang liste. Gør livet lettere for dig selv og vælge at læse de seneste kilder på din liste først, da disse vil have den mest up-to-date information. Desuden vil de nyeste artikler har også diskuteret, argumenteret for og imod og nåede konklusioner på de noterede tidligere anførte artikler, så dette vil lette din læsning byrde! Fra de seneste argumenter, bør du være i stand til at udlede, hvilke er de vigtigste ældre artikler til at følge op. Du kan også finde artikler du ikke fange tidligere, at er perler af viden.
 4. 4
  Begynd at skrive dit essay. Brug en plan, der hjælper dig med at drille hinanden de forskellige elementer i det spørgsmål, for at sikre, at du dækker alt. Bring i nye oplysninger, som du ikke har dækket i løbet, eller som ikke er i den vigtigste lærebog, hvis muligt. Definitely udvikle dine egne originale tanker så godt, bakke op om disse med fortilfælde og andre forfatteres diskussioner. Professorer kan lide at læse essays, der træder ud af run-of-the-mølle og vise nytænkning og initiativ.
 5. 5
  Være bred i din tankegang. Ikke nødvendigvis begrænse sig til loven. Tænk på relaterede emner som politik, økonomi, psykologi mv, der kan have ekstra indsigt i emnet, som du skriver, der vil give dig en særlig vinkel, andre studerende måske ikke har overvejet (eller er for rodet til opnå!).
 6. 6
  Forkort den! Lov essays tendens til at være lang - for lang, i virkeligheden, da mange studerende ofte overskridelse ordet grænse! Prøv at være så kortfattet som muligt (brug "almindelig engelsk" og ikke "juridiske aftaler"), og kun bruge så mange ord på et argument, som den har brug for. Skrive det én gang og derefter gå igennem det med den røde pen. Det er faktisk meget nemmere på et trykt eksemplar end på skærmen, så udskrives først og redigere med kortfattethed i tankerne. Husk, vil en god advokat gør deres point kortfattet og behøver ikke gentagelse til hammer en god pointe.
 7. 7
  Bevis læse igennem essay, før du udskrive den endelige kopi.
 8. 8
  Indsend dit essay - On tiden, inden for ordlængde og med al fornøden dokumentation vedhæftet. Hvis din professor forventer en erklæring om originalitet / nej plagiat, omfatter det så godt. Nogle gange er det en flot finish, selv om det ikke er nødvendigt, da det viser, at du holder nok til at skrive dit eget arbejde.

Tips

 • For juridiske tidsskrifter, sørg for at tjekke dit biblioteks hjemmeside for at se, om de har kopier af dette tidsskrift. Der er ikke noget værre end at gå ind i biblioteket på din fridag kun opdage at der er noget, du ønsker der!
 • Gør grundig brug af elektroniske tidsskrifter. Lettere at opnå, nemt at downloade og mindre at bære! De giver også mulighed for en større bredde i forskningen.
 • Mens korrekturlæsning, dobbelttjekke dine referencer. Sørg for at dine citater til tidsskriftsartikler og cases er korrekte i henhold til den måde, dit universitet eller college forventer citatet. En god måde at dobbelttjekke er at skrive din reference til en juridisk database, og se hvad der kommer op.
 • Du kan prioritere din læseliste endnu mere ved at vælge at læse forfattere, du er fortrolig med først.

Advarsler

 • Sørg for at læse instruktionerne omhyggeligt. Du ønsker ikke at skrive en vidunderlig essay, men så mister mærker, fordi du gik over ord tæller, eller brugt det forkerte formatering.
 • Hvis du virkelig er fast på ord tæller, kan du flytte nogle af dit argument i dine fodnoter. Men vær advaret: undervisere er hurtigt voksende klogt at denne praksis, og du kan finde dit mærke droppe hvis du stole på denne metode for ofte. Faktisk har nogle jura afdelinger vokset så klogt at denne praksis, at de nu efterspørgsel fodnoter indgår i ord tæller! Dobbelttjek instruktionerne for at sikre din lov afdeling er ikke en af ​​disse snedige få.