Wkodk

Sådan scorer 5 på AP verdenshistorien eksamen

Klarer sig godt på en AP eksamen giver dig mulighed for at modtage kollegium kredit i High School. En 5 er den højeste kvalitet, som du kan få på testen.

Steps

Sådan scorer 5 på AP verdenshistorien eksamen. Tilmeld dig og begynde AP verdenshistorien kursus udbudt af din skole.
Sådan scorer 5 på AP verdenshistorien eksamen. Tilmeld dig og begynde AP verdenshistorien kursus udbudt af din skole.
 1. 1
  Tilmeld dig og begynde AP verdenshistorien kursus udbudt af din skole. Hvis kurset ikke tilbydes, kan du stadig tage testen, det tager bare en meget større indsats.
 2. 2
  Få interesseret i emnet! Læs bøger om historiske tal, perioder, osv. Selv læser historisk fiktion bøger hjælper! Vær sikker på at læse om alle områder, ikke kun europæiske eller europæisk historie.
 3. 3
  Gøre godt i klassen. Deltag så meget som muligt, og sætte reel indsats i alle dit arbejde. Tag noter, og være omhyggelig med at fokusere på vigtige oplysninger-lærebøger indeholder overskydende oplysninger, der ikke vil hjælpe dig på prøve.
 4. 4
  Øve skrivning dokument-baserede skriftlige spørgsmål (dbqs) og være opmærksom på den feedback, du får. Da du kun har 10 minutter til at læse dokumenterne og 40 minutter til at skrive dit svar, er det vigtigt at øve, så du kan skrive en DBQ under 50 minutters frist.
 5. 5
  Tilmeld dig testen. Nogle skoler vil automatisk registrere dig, hvis du tager kurset. Hvis du ikke tager kursus eller din skole gør ikke dette, skal du finde ud af, hvor og hvornår de skal registrere til testen. Hvis du stadig ikke sikker på, så spørg din rådgiver om hjælp.
 6. 6
  Køb en AP verdenshistorien undersøgelse guide snarest muligt, i det mindste en hel måned før prøven. Læs den kapitel for kapitel, og tage kapitlet quizzer. Hvis du finder nogen problematiske områder, være særlig opmærksom på dem og læse op på dem.
 7. 7
  Begynder at tage praksis tests, herunder essays. Tag så mange som muligt ved at samarbejde med dine venner og bruge deres anmeldelse bøger. For essays bruge tips givet til dig i revision bogen.
 8. 8
  Gå ind og tage testen på den udpegede dagen (normalt i midten af maj). Må ikke være nervøs, fordi det er virkelig nemt at rod op, og ikke stress eller terpe. Du vil modtage dine testresultater fra juli.

Tips

 • Kig efter de underliggende temaer i historien, og være særlig opmærksom på dem hele året. Normalt er de skriftlige spørgsmål formuleret omkring en af ​​disse temaer.
 • Prøv altid på essays, selvom du har næsten ingen anelse om emnet. De gradere ønsker at give dig point, så bare proppe i et væld af oplysninger, der er næsten tilsluttet. BS-ning er din ven på denne test.
 • Kig op og huske Essay rubrikker, indtil du fuldt ud forstår Kontinuitet og ændre sig over tid, DBQ og Sammenlignende Essays.
 • The Princeton Review og Barron er er begge store muligheder for din bedømmelse bog. De har gode praksis prøver og fortælle dig, hvordan du skriver essays. SparkNotes anbefales ikke, hvis du kun bruger det, og bogen. Hvis du vælger at gennemgå bruge SparkNotes, bruge et andet review site / bog så godt.
 • Der er tre essays, du bliver nødt til at skrive: Dokumentet baserede spørgsmål (DBQ), kontinuitet og forandring over tid (CCOT) samt sammenligne og kontrast. Hver af disse essays har et unikt klassificeringssystem, og hvis du kender det, så kan du få point uden egentlig at vide noget. Dette gælder især for DBQ.
 • Hvis du ikke har råd til en gennemgang bog, så prøv at købe en secondhand eller låne en fra biblioteket. De virkelig er afgørende for succes på testen.
 • Må ikke være alt for bekymret, hvis du får en 60 eller 70 procent på alle dine praksis multiple choice-spørgsmål. Du kan blive brugt til at få en 100 procent i klassen, men AP spørgsmålene er meget sværere. Også, hvis du får en 60 eller 70 procent, du er i området for at få en 5 stadig.

Advarsler

 • Må ikke stress ud. Dette vil såre din præstation på test, især i essays. Prøv at studere nok, så du er sikker på dine evner.
 • Aldrig proppe dagen eller weekenden før, som du ikke kan muligvis huske det hele. I stedet plads din studere ud. Gennemgå, hvad du har læst med jævne mellemrum.
 • Altid vide, hvad du skriver om. Instruktørerne vide, når du laver ting op.

Ting du behøver

 • En AP Verdenshistorie anmeldelse bog
 • 90 dollars til at bruge på test (hvis din skole ikke betaler til eksamen for dig)
 • En arbejdsmoral for at gøre mange sider af Cornell Notes og kapitler.
 • En forståelse af, hvordan komplicerede og hyppige essays er.