Wkodk

Hvordan man kan forbedre dine karakterer

Er dine karakterer temmelig lav? Måske er det begyndelsen på skolen, og du ikke komme ud til en god start. Nå, vil denne let at forstå guide viser dig hvordan du forbedre dem!

Steps

Hvordan man kan forbedre dine karakterer. Opbygge gode vaner i starten af skoleåret.
Hvordan man kan forbedre dine karakterer. Opbygge gode vaner i starten af skoleåret.
 1. 1
  Opbygge gode vaner i starten af skoleåret. Dette gør det føles lettere at gøre arbejdet, fordi du har lyst til det er lidt af en rutine, som du er vant til. er en vigtig del af at være en god elev. Læs alle dine lærebøger.
 2. 2
  Må ikke snyde!. Snyd på en test ikke er en del af at være en god elev, at være en god elev betyder at holde dine øjne på din egen test. En masse af de studerende får høje karakterer på test og quizzer, fordi de snyder, så på deres sidste eksamen, de gør en lav score. Bare gør dit bedste, og du vil. De fleste forsøg udgør en masse af din klasse.
 3. 3
  Arbejde hårdere på dine opgaver, studere for test, tage ekstra lånemuligheder, og sørg for at hånd alt til tiden. Gør dette, uanset hvad en lærer siger, dine chancer er. Også deltage mere i klassen.
 4. 4
  Prioriter. Du får brug for tid og engagement til at få disse scoringer op. Afslut procrastinating og gøre arbejdet.
 5. 5
  Tal med dine lærere om din klasse. Spørg hvis der er noget mangler, eller noget andet, du kan gøre for at forbedre det.
  • Opnå ekstra kredit. Det gælder for regelmæssige opgaver så godt. Hvis du skal skrive mindst 8 dømt stykker, prøv at skrive 9 eller 10. Hvis du kan tilføje farve til en opgave, (dette ofte gælder for videnskab opgaver) gøre det! Nogle lærere vil give dig mindst 1 point ekstra kredit.
 6. 6
  Må ikke få distraheret. fokusere på at forbedre din karakter. Ikke at sige, at du ikke kan hænge ud med dine venner, eller gå ud overalt, indtil din klasse bedre, men sørg for at fokusere. Det betyder, hvis du har et papir til at skrive for fredag, måske få det hele gjort på mandag eller i det mindste inden onsdag. Eller hvis du har lektier, gå ikke nogen steder, før den er færdig. Som de siger altid, arbejder først spiller senere.
 7. 7
  Byg positive relationer med klassekammerater. Danner stærke studiegrupper har to dybe fordele. Den første er, at du kan modtage hjælp fra studerende, der forstår det materiale bedre end dig. Den anden er, at du også kan spille rollen som en vejleder, og besvare spørgsmål, som dine klassekammerater måtte have. Undervisning andre er en bevist måde at øge hukommelsen fastholdelse og styrke læring. Efter alt, er to hoveder bedre end én!
 8. 8
  Være ansvarlig. Dette betyder ofte rense ud dine bindemidler, smide, hvad du ikke har brug for og organisering. Prøv at lave en mappe til hver klasse, som du kan sætte dine opgaver i. Eller lave en lektier mappe, som du bærer med dig til hver klasse. På denne måde kan du nemt holde styr på dine lektier, og se, hvad der er gjort, og hvad der ikke er.

Tips

 • Hvis det er matematik, du arbejder på, så prøv at tjekke dine svar på bagsiden af ​​lærebogen. Gøre arbejdet, så tjek dine svar. Hvis du kan se, at du har et svar forkert, så gå tilbage og omarbejde det problem, indtil du får det rigtige svar.
 • Forstå begreber ved at læse, som vil danne en base, og praksis spørgsmål grundigt og huske områder af almindelige fejl. Forbedre konsekvent på din nøjagtighed for at opnå højere karakterer.
 • Det helt betale sig, hvis du arbejder hårdt i skolen, ikke bare fordi det er for din uddannelse, men du vil snart indse, at uddannelse er den eneste ingen kan stjæle fra dig.
 • Altid forsøge at deltage i klassen, den måde, hvis du får noget galt din lærer kan korrigere dig, og du sandsynligvis ikke vil gøre denne fejl igen.
 • Gå til ekstra hjælp. Hvis dine forældre har for travlt til at hjælpe dig og din har problemer, skal du ikke gøre det sværere for dig selv. Lærerne har ekstra hjælp i begyndelsen af ​​skole og efter. Gå til dem.
 • Har gode håndskrift, så dine noter er nemmere at studere med.
 • Tal med din lærer, de er der for at hjælpe.
 • Må ikke være for hård ved dig selv.
 • Med matematik, bør du prøve at bruge en lommeregner, når du er færdig med alle dine problemer med at kontrollere, om du er forståelse meste af dit arbejde.
 • Start en studiegruppe med dine klassekammerater.
 • Se en rådgiver for ekstra hjælp, hvis nødvendigt.
 • Det kan være en god idé at optage dine noter og spille dem for dig selv, så prøv at skrive alt, hvad du husket. Dette vil hjælpe dig se, hvor meget mere du nødt til at lære, og du vil også føle sig meget bedre se, hvor meget du kan huske.

Advarsler

 • Må ikke smide ting, du har brug for. Det er bedst at tale med din lærer om, hvad du skal eller ikke skal beholde.
 • Tag ikke lektier og classwork let. Selv hvis du gør godt på tests, kan dit hjemmearbejde lønklasse bringe dig ned en masse. Afhængigt af nogle klasser, du kan holde får gode karakterer på din test, men stadig ikke i klassen.