Wkodk

Sådan laver du din egen whiteboard (tør slette bord)

Store hvide boards kommer i handy, men de har tendens til at være dyrt. Du kan lave en selv for en masse færre penge, de kan gøres for omkring 31 dollars.

Steps

Sådan laver du din egen whiteboard (tør slette bord). Bekræft dimensioner af bestyrelsen.
Sådan laver du din egen whiteboard (tør slette bord). Bekræft dimensioner af bestyrelsen.
 1. 1
  Bekræft dimensioner af bestyrelsen. Størrelsen er helt op til dig. Det materiale, du vil bruge til at skabe det hvide bord kommer i 4'x8 'plader, så hvis du har brug for noget større du får brug for flere ark.
 2. 2
  Tag en tur til din lokale home forbedring butik. Kig efter et produkt kaldet melamin. Det er en træfiberplade ark, der har en hård plast-lignende belægning på den ene side. Nogle gange er de tekstureret at ligne fliser, som kan hjælpe, hvis du har brug for at layout pladser, men dette normalt kommer i vejen. Vælg en glat overflade, da de slette lettere og ser bedre, når skrevet på.
 3. 3
  For et klart udseende, brug plexiglas eller "lexan" et tyndere polymermateriale, som begge er tilgængelige på de lokale byggemarkeder. Lexan er at foretrække, fordi det er en klar polycarbonat omkring 1/2 så tyk som plexiglas og mere brudsikkert, det er en lidt dyrere end plexiglas, men vejer mindre, ikke splintres under boringen, og har en pænere glaslignende overflade end plexiglas. Denne type bord fungerer bedst, når monteret på glatte vægge, hvis en væg har en masse bump fra tekstur, kan der være et par millimeter mellem væg og bord.
 4. 4
  Læg mærke til bestyrelsen er meget tynd, kun omkring en 1/4 ". Dette vil ikke være et problem, hvis du sætter det direkte på væggen med lim. Hvis du skal flytte dit bord omkring en masse købe en Backer bord til at lime det til for ekstra stabilitet.
  • Hvis dit bord skal være mindre end 4x8, så bliver du nødt til at skære det. Hvis du ikke har det rigtige værktøj det er fint, som en tømmer værftet eller hjem forbedring butik vil skære det for dig. Sørg for, at associerede bevæger saven langsomt gennem materialet eller det vil chip meget dårligt. Vær sikker på at have den backer cut så godt, hvis du ønsker en backer.
 5. 5
  Saml limen / skruer / bøjler / etc. du planlægger at hænge det med. Du kan også ønsker at klæde det op med nogle trim, eller en afsats til at holde dine markører.
 6. 6
  Opdel tavlen i "dage" og "uger", så du kan spore fremskridt og planlægge tingene let.
  • Hvis du ønsker at opdele din bord, købe nogle automotive pin striping fra en auto reparation butik. Sort nålestribet kommer i to størrelser, 1/4 "og 1/8", der fungerer godt for en fed alligevel regelmæssig effekt. Du kan få nålestribet i masser af farver, størrelser og endda nogle mønstre.

Tips

 • Hvis du skærer materialet derhjemme, kan du ønsker at købe en ny klinge til din sav, mens du er i butikken for at gøre et rent snit. Køb en klinge til at skære krydsfiner og laminat.
 • Alternativt, kan du bruge en lige kant (lineal) og et barberblad kniv til at score en linje på materiale, hvor du vil være savning. Dette vil holde overfladen fra chipping.
 • Du kan også slå kniven rundt på dit bord eller rundsav, så det skærer i den "forkerte" retning. Dette giver dig en ren chip fri cut, bare skære lidt langsommere. Dette trick virker også på PVC produkter som rør eller gitter.
 • Ved skæring Melamin, stikning tape over det skærelinjen holder kanten af ​​spånplader på plads og forhindrer skår.

Advarsler

 • Vær omhyggelig med ikke at skære dig selv med det skærende enhed, hvis du vælger at skære materialet personligt.

Ting du behøver

 • Dimensionerne af bestyrelsen.
 • Melamin (En form for plast - for leverandører i ikke-amerikanske lande, google "plastfolie leverandører")
 • skruer, kroge og andre finish
 • hammer, skruetrækker, niveau