Wkodk

Hvordan at sende en s.a.s.e. (frankeret svarkuvert)

Du læser en annonce, der har en spændende tilbud, men det siger at "send en SASE" (eller "SASE") for at deltage i en konkurrence med post, modtage godbidder eller oplysninger, eller send et digt til en litterær tidsskrift. Hvad taler de om?

En SASE (eller SASE) er en "selvstændig rettet stemplet kuvert." Det bruges, når en virksomhed er villig til at sende dig noget (eller returnere noget til dig), men de forventer du at betale porto begge veje.

Steps

Hvordan at sende en s.a.s.e. (frankeret svarkuvert). Sæt den mindre konvolutten i større kuvert.
Hvordan at sende en s.a.s.e. (frankeret svarkuvert). Sæt den mindre konvolutten i større kuvert.
 1. 1
  Find to kuverter. Ideelt set vil man være lidt større end den anden. Hvis det er en typisk virksomhed tilbud, bruge regulære konvolutter. Begge kuverter skal være store nok til hvad du ønsker at sende og modtage.
 2. 2
  På mindre kuvert, skrive din egen adresse som "til" adresse, i den nederste midten af konvolutten, og derefter sætte en førsteklasses frimærke på kuverten i øverste højre hjørne. Teknisk set denne mindre konvolut er nu en selvstændig rettet stemplet kuvert (SASE), som vil komme tilbage til dig i sidste ende. Må ikke forsegle det! Selskabet vil forsegle det, efter at de indsætter hvad du beder om (eller for at vende tilbage, hvad du har sendt).
 3. 3
  Sæt den mindre konvolutten i større kuvert. Så på den større konvolut, skriver selskabets adresse. Du kan bruge din egen adresse som "return" adresse i øverste venstre hjørne. Du bliver nødt til at sætte en førsteklasses stempel i det øverste højre hjørne af denne konvolut så godt.
 4. 4
  Det er fint at skrive en note til selskabet og sætte det i den større kuvert sammen med den mindre kuvert. De vil tage ud af din note og de mindre konvolutten, når de modtager større kuvert adresseret til dem.
 5. 5
  Lick flappen af den større kuvert (som nu ejer en mindre forseglet stemplet kuvert og eventuelt et notat fra dig til virksomheden), tryk på den lukkede, og send det via U. S. Post Office.
 6. 6
  Vent ivrigt for dit svar. Forvent det til at tage 4-6 uger for noget at komme tilbage til dig. Dette er baggrunden for posthuset transittid samt for tid til det modtagende selskab til at behandle din anmodning.

Tips

 • Husk at stemple den lille konvolut! Dette er den letteste del at glemme.
 • Begge kuverter skal være stort nok til at rumme, hvad du og det selskab, der udveksler. Standard "junk mail" er "business" størrelse, alias # 10, og kan gå til en førsteklasses frimærke, hvis det ikke er over 1 ounce i vægt eller 1/4 "tyk. Papir butikker, kopi-centre, og mailing butikker har som regel lidt mindre # 9 konvolut så godt. Men hvis begge konvolut er større end postvæsenet giver mulighed for førsteklasses "business" størrelse, får du opkrævet mere porto.
 • Jo mindre kuverter, jo mindre du vil betale i porto, så prøv at vælge konvolutter, der er lige stor nok - ikke bruger gigantiske konvolutter, medmindre du sender en gigantisk manuskript eller noget lignende.
 • Hvis du er en ivrig person opmærksom på din kalender, når du har sendt anmodningen, så gå fremad 6 uger og sætte en anden note i din kalender minde dig om, at svaret skyldtes, allerede!
 • Må ikke flipper ud, når du får en kuvert adresseret til dig i din egen håndskrift. De første par gange, kan det overraske dig. "Hvad?" du vil sige, efterfulgt hurtigt af, "Oh, yeah, jeg sendte det til dem, gjorde jeg ikke?"
 • Det er klumpet skriften på større konvolut med alle de ting i det, er det ikke? OK, kan du faktisk tage fat på større konvolut, før du vedlægge et mindre, så længe du forstår konceptet.
 • Hvis du kun har to kuverter af samme størrelse, kan du folde en af ​​dem (de "mindre" kuvert) i tredjedele, så det passer i "større" kuvert. Selskabet vil udfolde den til normal størrelse, før de sender det tilbage til dig. Men nu større konvolut kan være for tyk til at blive sendt med én førsteklasses frimærke. Hvis du har spørgsmål, tage det på posthuset og spørge dem, hvor meget porto, du behøver.

Advarsler

 • Hvis du har mere end bare en lille kuvert og en note, sørg for at have nok porto på den store kuvert til dækning af sin størrelse og vægt. Det kan kræve mere end en regulær førsteklasses frimærke. Postkontoret vil rådgive dig, hvis du tager i begge kuverter i forvejen, sammen med hvad du ønsker at sende.

Ting du behøver

 • 2 business-kuverter, helst en lidt større end den anden (fx en # 9 og en # 10 konvolut)
 • Hvis du bruger standard # 9 og # 10 business brev kuverter, 2 førsteklasses frimærker
 • Hvis du bruger større kuverter, 2 sæt porto, tilstrækkelige til at maile den større kuvert til selskabet, og for virksomheden til at returnere den mindre kuvert til dig.