Wkodk

Sådan falske et overbevisende fransk accent

Mange mennesker kan eftergøre en britisk accent, eller en tysk accent, eller et land accent, men i denne artikel kan lære dig at eftergøre en fransk accent.

Steps

Sådan falske et overbevisende fransk accent. Den "r" lyd.
Sådan falske et overbevisende fransk accent. Den "r" lyd.
 1. 1
  Den "r" lyd. Den første og vigtigste del af en falsk fransk accent er "r". Når du siger, for eksempel, "Rat," du ville skubbe tungen på bagsiden af ​​din hals, som om udtalen et "jamen" lyd. Din "r" vil vise sig at være en rullet / stønnede "RGR".
  • Det er vigtigt at slappe den bløde del af bagsiden af ​​din mund samt spidsen af ​​tungen lidt. Når du forsøger at tvinge luften mellem din tunge og bagsiden af ​​din gane, forventer at høre sygelige lyden af ​​løst kød flakke væk.
  • En anden måde at skabe en autentisk fransk "r" lyd er at erstatte "r" med en engelsk "h" lyd, men prøv at virkelig uslebne det op, næsten gurgle som du gør det "h" lyd.
  • I ord, hvor "r" er svært at udtale, kan det lyde ikke-rhotic helt. For eksempel, "tømrer" kan lyde som "cahpente RGR".
 2. 2
  Vedvarende "e" s. Dernæst når du siger din "e" s, vil du gøre det så længe som muligt. Eksempel: "recorder" kan lyde fuldstændig forvandlet som "RGR e h-caw-d e eh-caw-d r".
 3. 3
  Forvandlet "i" s. Når du siger en kort "i" lyd, du tænder den til noget mere som en "ee". For eksempel, "fish" vil lyde mere som "Feesh", men ikke gør det længere, end du ville "fisk".
 4. 4
  Lige understrege. På fransk har hver stavelse om lige stress (da-da-da-dum), i modsætning til engelsk, som har tendens til at være iambic (stress kommer andet, Da-DUM-da-dum). Så det er godt at tænke lidt trochaic at modvirke den engelske tendens (stress kommer først, DUM-da-DUM-dum). Så i stedet for "po-[lus] 'de-[del]'-ment", tænker "[PoE] '-Leece [dee]'-Part-[mænd] '."
 5. 5
  "Th" til "dz". Den "th" si ord læses som en "z". Og hvis du ønsker at være virkelig præcis, skyde for en "DZ" lyd, som "dzees" for "denne".
 6. 6
  Understreger den sidste stavelse. På fransk understrege altid den sidste stavelse i en sætning, eller før du holder en pause med en stigende tonehøjde, som om at stille et spørgsmål. (Fx "Jeg er fra New York (?)").
 7. 7
  Euh. Vær sikker på at smide i masser af umotiveret "EUH" s. "Euh" på fransk svarer til "Ummm" eller "Ah..." på engelsk, gør et sted-holder lyd mennesker, når de tænker på, hvad de vil sige næste. Det udtales mere eller mindre som det er skrevet her. Hold på dig din "euuhhhhhh", så længe du kan og forsøger at starte hver sætning med mindst én god "euuhhhhhhhhhh". (Aldrig nogensinde sige "Ummm" eller "Ah..." når man taler eller forfalskning fransk!)
  • For bedre at udtale "EUH", starter med et "eh" lyd (som i "seng") og langsomt glide din vej mod de "oh" lyd (som i "so"), men ikke nogensinde får der! Du skal slutte på en lyd om halvvejs mellem, men gør ingen antydning af "oh" lyd.
 8. 8
  Din "h s" skal være tavs. I stedet for, hvordan det er 'ow og hospital er' Ospital.
 9. 9
  Nu øve praksis praksis! Jo mere du arbejder på det, jo bedre din accent får!

Tips

 • Må ikke bekymre dig, hvis du ikke får det rigtige første gang.
 • Lyt til franske accenter hvor du kan. ( http://www.youtube.com/watch?v=zE9xrel-voI )
 • Tag fransk sprog klasser.
 • Forankre spidsen af ​​tungen bag dine nederste tænder (som dette er, hvordan den franske har lært at sige). Du vil blive overrasket over, at dette sammen med de andre tips på denne side, vil give dig en meget autentisk accent.
 • Jeg vil holde det for et stykke tid længere, men jeg vil gerne se nogle forskellige ideer. Min kone kan lide det mere end jeg gør. Men det gør hende til en glad kone!

Advarsler

 • Vær opmærksom på, at der i nogle fransktalende områder, kan naturligvis faking en fransk accent ses som en fornærmelse, hvis du kunne tale det franske sprog (ex. Quebec og canadisk fransk)
 • Vær opmærksom på at canadisk fransk er anderledes end den franske, du ville høre fra Frankrig. Nogle ord forandring som 'sok "bliver til" chausette «i Frankrig og» bas "i Canada, og accent gør det samme. Også, Canadas to officielle sprog er engelsk og fransk, derfor er mange (men ikke alle) folk er flydende i både. Ikke enhver person, der kalder French deres første sprog vil have en accent på engelsk.
 • Gør ikke drosle selv over "r" lyd eller din hals vil begynde at gøre ondt.