Wkodk

Sådan eftergøre en overbevisende amerikansk accent

Europæiske accenter varierer meget fra region til region. Hvis du ikke ønsker at blive spottet som en falsk, bestemme det område, du ønsker at efterligne, og starter med en kombination af centrale sætninger fra dette område.

Steps

Sådan eftergøre en overbevisende amerikansk accent. Bestem det område, du ønsker at efterligne.
Sådan eftergøre en overbevisende amerikansk accent. Bestem det område, du ønsker at efterligne.
 1. 1
  Bestem det område, du ønsker at efterligne. Kendskab til forskellen mellem en Texans drævende og det sydlige stil en person fra Mississippi eller Tennessee kan gøre en verden til forskel. Midwestern accenter fra områder som Chicago, Illinois, Milwaukee, Wisconsin og St. Paul, Minnesota variere så godt. The New York accent kan være en af ​​de mest markante europæiske accenter og Bostonian accent er også kendt.
 2. 2
  Lær centrale sætninger fra det område, du ønsker at efterligne. En sydlig konstante er ordet "y'all", som er en sammentrækning af "jer alle", og bruges som en flertalsform af "dig". Hvis der fra Pittsburgh, Pennsylvania, vil folk sige "yinz" eller "yunz", når der henvises til "du flertal." Massachusetts og nogle andre New England stater bruger "onde" for at vise intensiteten af ​​handling, "Det var en ond dårlig bilulykke." eller "Det test var vanvittigt let." Massachusetts har også den berømte Boston accent. Én sætning at sige i det er, "Park bilen på Harvard Yard og få en kop kaffe", men siger alle de a er lang. Så ville det ende med at lyde som "Pahk den CAH i Hahvehd yahd og få en kop caffee"..
 3. 3
  Undersøgelse film lavet af uafhængige selskaber, der var født og opdrættet i den region du ønsker at efterligne. For eksempel, hvis du ønsker at tale med en Mississippi accent finde en film, der både er placeret i og produceret af et firma baseret i Mississippi.
 4. 4
  Øv de centrale ord og sætninger, der tager særlig omhu at lægge mærke til, hvor du placerer spændinger og slip eller tilføje bogstaver (f.eks wisconsinites har en tendens til at tilføje bogstavet "t" i slutningen af ord, der ender med en dobbelt-s, som "acrosst" i stedet for "på tværs" og connecticuters tendens til enten droppe "d" eller stress på det mindre, da i midten af et ord som "ranom" i stedet for "tilfældig").
 5. 5
  Prøv at udvide disse særlige regler (de droppede og tilføjede breve, hvor spændinger er placeret) i resten af dit ordforråd.
 6. 6
  Hvis der går for en "dal girl" måde at tale (piger), sige ting som "art" (som et Tilråb), "Åh min Gud" og "en masse". (For eksempel, så jeg var ligesom, gå ned ad gaden, og denne fyr var iført, ligesom, de mærkeligste hat var jeg ligesom "Åh min gud" årsag, ja.) Mange moderne teenage-og pre-teen piger taler også sådan. Valley Girl tale ikke ramt Europa indtil 1980'erne, og blev kopieret direkte fra filmene. Elders og voksne bør ikke taler som Valley Girls og foretrækker ikke at. Nogle mennesker finder gør Valley Girl accent offensiv.

Tips

 • Når jeg forsøger at overbevise folk om din europæiske ess, er det nyttigt at kende ordforråd hvem du taler med. Europæerne siger "truck" i stedet for "lastbil", "vandhane" i stedet for "tap", "toilet" eller "badeværelse" i stedet for "loo," og så videre. Også bruge "i stedet" snarere end "snarere" (eller i stedet for, skulle jeg sige) og "soda" i stedet for "pop". (Selvom der i nogle dele af Europa, især i nord, har folk været kendt for at sige sidstnævnte). På steder som det vestlige New York, er ordene i flæng. Også huske på de ord, folk bruger ofte, at der ikke bruges i dit hjemland.
 • Vid, at det samme ord udtales forskelligt i forskellige stater. I New Jersey (eller anden atlantic stater.), Siger vi "wudder", i modsætning til resten af ​​landet, som opfordrer det "wahter". Florida "siger vadefugl."
 • Hold øje med regionens specifikke vilkår. For eksempel, i det nordøstlige Pennsylvania folk drikker sodavand i stedet for pop og spiser hoagies snarere end subs. Sites som denne Dialect undersøgelse kan være til nytte.
 • Tilsvarende det meste af landet, siger "co-ffee", men i nogle områder af New Jersey / New York, siger, at de "Kra-ffee."
 • I Chicago, i stedet for at sige "Hvor er du?", Vi siger "Hvor er du?". Også folk med meget stærke Chicago accenter kan hvæse deres s s og tilføje s s i slutningen af ​​butikken navne. Eksempler: Jewel bliver Juveler, Jewel-Osco fordi Jewel-Oscos, Walmart bliver Walmarts, Target bliver Mål mv
 • I det midtvestlige accent, er det typisk for mennesker, især den ældre generation, at lejlighedsvis glide op og sige "Warsh" for "vaske", som i "jeg warshed (vasket) mit tøj i Warshington (Washington) floden." De har også en tendens til at tale med en meget blød sydlige twang, som i deres udtale af ingenting ("nuthen") og brug af "er ikke."
 • Maryland har accenter inden for deres egen accent. Watch out for folk, der tror, ​​de kan gøre en Baltimore accent. De normalt ikke kan, medmindre de ikke forsøger.
 • Nogle accenter er nemmere at efterligne end andre. For eksempel, med mindre du er en hyppig besøgende eller bor i eller omkring New Orleans området undgå at gøre en Cajun accent, indtil du er helt sikker på du har det ned koldt. Gode ​​efterlignere er få og langt imellem, og eventuelle variationer er hurtigt spottet som forfalskninger af de indfødte.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at fornærme nogen, når du laver en accent (for eksempel hvis du laver en Valley Girl accent i Californien, vil folk blive fornærmet, det er en lille bræmme af befolkningen).
 • Det er bare ikke det europæiske accent, det er mere af en britisk accent.
 • Hollywood-film fra de store selskaber er konsekvent upålidelige i, hvordan accenter er portrætteret. For eksempel, hvis du efterligne de Louisiana accenter fra filmen "Big Easy" (hovedrollen Dennis Quaid), vil hurtigt blive spottet som en falsk. Valley Girl Accents fra filmen Valley Girl eller Clueless vil blive spottet som en falsk. Disse accenter er meget dramatiske udgaver af "the real thing" til teatralske formål.