Wkodk

Hvordan til at bygge en ispind pind tårn

Da 200 popsicle sticks, et tårn mindst en meter høje, der kan understøtte 10 fysikbøger bygge. Rekorden for denne fysik klasse er 18 bøger, ca 72 £. Kan det gøres? Kan mere end halvfjerds pounds af bøger blive understøttet med en ispind pind struktur? Bestemt, her er én måde at gøre det..

Steps

Hvordan til at bygge en ispind pind tårn. Bestemt, her er én måde at gøre det..
Hvordan til at bygge en ispind pind tårn. Bestemt, her er én måde at gøre det..
 1. 1
  Foretag firkanter.
  • Udlæg fire popsicle pinde i en firkant. De lodrette dem vil være æglæggende oven på eller over de horisontale.
  • Hver limet stick er en "ispind pind bredde" fra spidsen af ​​stokken den er limet til. En limet samling er en pind bredde ned fra den øverste spids, og en pind bredde til højre for den venstre spids. Tilføj et klat lim på de tre andre steder, hvor Overfarten eller vandret pinde røre de lodrette pinde.
  • Sådan justeres sticks og sikre en "squareness" adskillige klipper plader blev brugt som en straight-kant. De blev også brugt som vægte til at lægge på toppen af ​​kvadrater på "klemme" dem på plads indtil limen tørret. Mursten eller andre flade massive genstande kan mere almindeligt forekommende, og kan anvendes. Du kan bruge en bygherre firkantede eller andre lige kanter for tilpasning.
  • Lægge pinde ud to og to (to pinde ved siden af ​​hinanden) på venstre og to pinde ved siden af ​​hinanden til højre. Placer en passage stok og tilføje en klat lim kun den inderste stick. Fjern yderste stick før limen sætter. De resterende (limet) stick er en ispind pind bredde fra spidsen af ​​passage stick.
  • Sæt en vægt på pladsen, og lad limen at indstille.
 2. 2
  Når limen tørrer på denne grundkvadrat, passer til en tværstiver diagonalt over pladsen. Sørg for at denne tandbøjle er enten inde eller ude alt på modulet, du er ved at opbygge. Du vil gentage denne "lave et kvadrat" proces mange gange, men det kan bidrage til at undgå fejl (spilde popsicle sticks), hvis du bygger en hel terning først.
 3. 3
  Deltag to firkanter til at danne en kube til> Flere pinde bruges til at "binde" firkanterne sammen til en kube. Først de to nederste pinde var limet, vejet og fik lov at tørre, hvorefter strukturen blev vendt og to pinde blev tilsat til at binde sammen den modsatte side af terningen.
 4. Opposing tværprofiler betyder Z afstivet pladsen er sluttet til en S afstivet pladsen.
4
stables og sammen stablet>. Klem benet leddene med tøj knappenåle og give tid til at tørre.
5
At gentage: lave firkantede rammer, deltage firkanter i tern, og derefter slutte sig til terninger i et tårn.
 • Der er to sikringsanlæg typer, en "inside stick cube" og en "udenfor stick cube". Disse suppleant i tårnstrukturen. Den bærende (lodret) stikker hvile direkte på vandrette pinde.
 • De cross-seler på det andet modul er designet til at være counter (modsat) til dem på det første modul. Hvis det første modul kan opfattes som havende Z seler, kan det andet modul opfattes som havende S seler.
6
Færdig.

Tips

 • Den første terning var så dårligt tilpasset, og de tværprofiler ikke blev installeret korrekt for udvidelsesmuligheder, de ikke ville interlock symmetrisk. Pindene blev brudt fra hinanden, før limen havde sat til det maksimale, og disse pinde blev genbrugt senere i processen. Elmer Trælim gør en obligation, der er stærkere end selve træet, så bjærgningen en dårlig modul havde bedst gøres, før limen er fuldt hærdet. Der skal udvises forsigtighed for at undgå at sprænge pinde i stedet for limfugen (en køkkenkniv og blid overtalelse hjalp).
 • Nogle konkurrencer begrænse mængden af ​​lim, dette ene ikke, så limen blev anvendt generøst, flere gange, for hver joint. Den overflod af lim sikrede, at pindene ville bryde før en fælles kom fortrydes.
 • Hvis du søger på nettet, kan du finde en kilde til oplysninger om en tysk ingeniør, der arbejdede på minedrift problemer. Han udviklede en metode til sikringsanlæg tømmer kaldet Square-sæt, der revolutionerede branchen.
 • Den modulære, sikringsanlæg tilgang syntes lettest at opbygge og gentage, den mest logiske fremgangsmåde til opgave. Dette design tillader hver bærende lodrette bjælke til at ligge an mod en vandret tværbjælke. Hver "tunge" fra oven terning passer ind i en rille på den tilstødende terningen. Dette gør det muligt at bære vægten uden at glide til side og sprænge det fælles. Hvert medlem af stablen blokeringsanordninger, og hver ladning bæres på en bottom-medlem, der har det vægt horisontalt fordelt. Denne struktur forhindrer vridning og tillader stabling ved at fordele belastningen fra hvert modul på vandrette bjælker af det næste modul.
 • Giv dig selv masser af tid, begynde at arbejde på opgaven så tidligt som muligt. Hvis tingene går skævt, kan du stadig tilpasse og ændre designet. Lim tager lang tid at tørre. Afhængigt af dit arbejdsområde, kun et par moduler måske kan være under opførelse på et tidspunkt. Du ønsker også en dag eller så den endelige limning til helt helbrede.
 • Snarere end at måle ting, dette projekt brugt en 1 PSWU (Popsicle Stick Bredde Unit) standard for justere sticks. Dette gav en konsistent mål for limning retningslinjer og stick placering.
 • At arrestere torsionsstivhed twist, tværprofiler er nødvendigt, kan selv kraftige ben bryde sammen på grund vride. De fleste tårne ​​set har cross afstivning, så dette er en velkendt og anerkendt metode til at løse problemet med shear vridning under vertikal stress. Lær af hvad der er gået på, før du.
 • Da du har at gøre med træ, anvendes en alifatisk Harpiks, Elmer ® Professional Carpenters Trælim af Borden ®. Andre i klassen brugte "tacky lim", og varm lim med mindre succes, bruge den rigtige lim til opgaven!
 • Du vil få bedre og bedre til at bygge bokse, som du fik oplevelse. Det betyder, at nogle af dine tidligere kasserne kan være "mindre præcis"... Hvis du har ubegrænset popsicle sticks kan du overveje at bygge yderligere bokse og kassere nogle af de første forsøg.
 • Lære om "firkantede sæt" var nok inspiration til at komme i gang med dette projekt. En stabil, udvidelig, sikringsanlæg struktur, der kunne støtte kolossal vægt kunne skabes fra simple boks som formularer.
 • Stick tilpasning og ensartet stick offset er kritisk, skal delene alle måle det samme. Ensartede enheder er obligatoriske. Gør hvert modul så firkantet og regelmæssig som muligt.
 • Hvert ben skal være 10 pinde høj (afkast 1,05 meters totalhøjde for vores tårn)
 • Læs vejledningen på limen. Følg dem. Den siger at klemme på plads, indtil tørt, og vi gjorde det med vægte (klipper), når man bygger de flade moduler og tøj pins Ved montering af modulerne i et tårn. Opmærksomheden på de grundlæggende principper sikrer succes for det endelige projekt.

Udfordringen

12. klasse fysik klasse øvelse:
Da 200 popsicle sticks, et tårn mindst en meter høje, der kan understøtte mindst 10 fysikbøger bygge. Rekorden for denne fysik klasse er 18 bøger, ca 72 £.

 • Bogen er Fysik Principper og problemer. Én bog vejer cirka 4 pounds hver.
 • Hvor mange fysikbøger kan stables på tårnet?


Resultaterne

 1. Det første forsøg var 26 fysikbøger, bare at ud gøre en klassekammerats (Manuel) 25 bøger... Intet problem. Dette tårn slå de bedste hænder ned, hvad der ellers kan dette tårn holde?
 2. Der er kun så mange fysikbøger, så læreren foreslog at sætte eleverne på det i stedet. En fysik bog var sted på toppen af ​​tårnet, og derefter Katie (omkring 105 lbs) tog plads på den. Hun bemærkede knirkende, men tårnet stod høj.
 3. Derefter en anden kvindelig studerende ved navn Cassie "red tårnet" (omkring 110 lbs). Dette tårn nemt støttede hendes vægt.
 4. Så en anden elev, Blake (omkring 150 lbs). Intet problem, kan dette tårn tage mere vægt end det.
 5. Så Mr. Akines, Fysik læreren selv. Ca. 200 lbs. Tower stadig står unphased.
 6. Så Zack, ca 235 £. Tower stadig står ufortrødent.
 7. I sidste ende er den største person til rådighed, en fodboldspiller kælenavnet "Big John", der vejer 285 £ red tårnet... Tårnet står stadig højt.... Big john vejer svarer til omkring 71 fysikbøger. 71. Den tidligere rekord (18 bøger) er blevet knust.

Konklusion

 1. I sidste ende, scorede dette design i alt over 712 point ud af 100 mulige for testen... overgår langt den oprindelige mål og langt alles fantasi. Det skabte en mindre skole forstyrrelse som andre klasser i gangen havde til at komme og se, hvad balladen var alle om. Alle var forbløffede!
 2. Hvor meget vægt kan en ispind stick tårn support? Det blev bevist til at understøtte mere end £ 289. Tårnet blev ikke understreget over for det punkt for fiasko, så den samlede vægt det kan støtte er ukendt.
 3. Forhåbentlig vil denne side vil hjælpe guide dig i "bestialsk" dette forsøg på at finde den strukturelle grænse for lim og enkle popsicle sticks. Hav det sjovt at designe.

Advarsler

 • Dit tårn er måske ikke så stærk for forskellige årsager. Hvis du bygge en stærk nok til at sidde på, har folk til at fange dig, hvis strukturen kollapser.

Ting du behøver

 • Mindst 200 popsicle sticks (der har mere kan tillade "praksis")
 • Rock plader, mursten, eller flade vægte af en slags (gamle bøger?)
 • Frisk trælim
 • Klemmer (tøj pins fungerer godt)
 • En ren flad bygning overflade, der kan modstå lim drypper osv...
 • Tid til limen tørre