Wkodk

Hvordan man kommunikerer i en selvhævdende måde

Taler selvsikkert er ikke magi. Det er en teknik, som du kan øve alene eller med nære dem til at give feedback. Denne artikel giver nogle tips til at være selvhævdende gennem kommunikation.

Steps

Hvordan man kommunikerer i en selvhævdende måde. Hav en god kropsholdning.
Hvordan man kommunikerer i en selvhævdende måde. Hav en god kropsholdning.
 1. 1
  Brug det ord, jeg. Undgå at bruge dig, da dette stopper dig fra at tillade kontrol af lytteren. Brug alvidenhed fjerner kontrollen af ​​højttaleren, skal du, fordi "You" bruges kun til at udtrykke ubeslutsomhed.
 2. 2
  Bevar øjenkontakt. Du skal være stirre på din lytternes øjne, når man taler. Afværge dine øjne konstant eller har ingen øjenkontakt helt vil vise timidness eller ubehag.
  • Øjenkontakt bør ikke være en 'stirrende contest ". Breaking øjenkontakt under uvigtige dele under en samtale præsenterer et naturligt miljø med dig og din lytteren.
 3. 3
  Hav en god kropsholdning. Tænk på dig selv strækker sig fra dit hoved til tæerne, siddende eller stående. Vær opmærksom på nakke, skulder og øvre ryg regioner. Hold ryggen oprejst og din skulder skubbet tilbage naturligt. Du skal ikke være spændt, men du bør være opmærksom på din krop og dens fatning.
 4. 4
  Express kropssprog. Foretag gestus, der giver en følelse af varme og åbenhed på dine vegne-åbne håndflader, cirkulære armbevægelser, smil, rynker på næsen, knus osv.
 5. 5
  Undgå tvetydighed. Forklar dig grundigt og forsøge ikke at skabe obskure svar.
 6. 6
  Husk at tavshed er et værktøj, ikke en fjende. Lær at være komfortabel med tavshed og brug pauser. Det er også nyttigt for offentlige taler.
  • Hvis du har tendens til at sige Umm, du ved, ligesom, Yeah, eller aflang det sidste ord før en utilsigtet pause, øve at bruge pauser i stedet for mumler. Folk, der ubevidst siger medhjælpere tendens til at lide stilhed.
  • Tal tydeligt. Mumlende, mumlende og cirkulære sætninger gøre noget for at den videre kommunikation.
 7. 7
  Brug passende sprog. Må ikke bande eller tale uforskammet. Sjofelheder viser ikke selvsikkerhed-det viser rå opførsel og uansvarlighed på din forståelse.
  • Denne metode til at forstå anstændighed kaldes savoir-faire.
  • Vær forsigtig med tonen i din stemme. Hold det modereret.
 8. 8
  Hvis du føler tårer eller vrede kommer på, trække vejret meget dybt fra maven-du bør være i stand til at se din mave stige ud og trække sig tilbage i. Denne dybe vejrtrækning vil berolige dig i så lidt som 4-5 vejrtrækninger.
 9. 9
  Vær opmærksom på din stemme. Hvis du er for blød, vil den anden person tror, ​​du forsøger at skjule sig selv og kan ignorere dig. Hvis du er for højt, kan den anden person bliver bange eller ærgerlig af din stemme.
 10. 10
  Det vigtigste er at tro, at du er ansvarlig for dig selv. Ingen andre er ansvarlig for din adfærd og din personlighed.
 11. 11
  Udtrykke dine følelser tydeligt. Fokusere på, hvordan du føler.

Tips

 • Mange af os forsøger at søge folks godkendelse vores handlinger, tale osv. Før vi gør noget eller siger noget, forsøger vi at tænke, om den anden person vil blive vred på os eller ej. Vi forsøger at undgå at sige ting, der kan tjene vrede andre, selv om det er den rigtige ting at sige eller gøre. Når vi giver slip på denne vane, vil vi ikke kun være i stand til frit at udtrykke vores tanker, kan vi også blive mere selvsikker. Vi vil sige og gøre ting uden at bekymre hvad andre vil tænke på os, og det kan hjælpe med at gøre os til en mere karismatisk person.
 • Må ikke råbe eller sige ting, du vil fortryde senere. Det kan synes som en nem mulighed på det tidspunkt, men minderne hængende og det opnår intet mere end omrøring og ophidser begge parter. Selvhævdelse handler om at formidle dine ønsker og behov uden at hæve stemmen.
 • Læring assertiv kommunikation tager tid. Giv ikke op, bare holde på at øve i hverdagssituationer - supermarked køer er fremragende!
 • Hvis du er en person, der holder dine følelser undertrykt og kroppens muskler tager hele byrden, er det vigtigt at motionere og strække disse muskler til at stoppe dette. Du vil stå højere, trække vejret bedre og føle sig stærkere, hvis du gør dette, og motion hjælper til at frigøre dine følelser.
 • Du bør bekymre sig, hvis du fornærmer nogen. Du bør bekymre sig for andres følelser, men på en positiv måde, ikke på en måde, der svækker dig. Der er ikke noget problem, hvis du tøver med at sige noget, fordi du ikke ønsker at såre lytteren, men hvis din tøven skyldes frygt og ikke på grund af ægte sympati for lytteren, så er du nødt til at arbejde på at overvinde denne negative træk i dig.
 • Hvis du har været for vane konstant søger andre godkendelse, så du kan ikke overvinde denne vane natten over, men hvis du holder arbejder på det, til sidst kan du. Efter konfrontationer, se tilbage på tidligere dem og sammenligne dine reaktioner på kontrast dem - det kan stadig føle sig lige så truende, men det er opmuntrende at se fremskridt i, hvor godt du optrådt. Breaking "folk glædeligt" vane er normalt ikke en simpel alt-eller-intet beslutning.
 • Hvis samtalen bliver for opvarmet, bede om time-out eller en pause. Forklar, at det har intet at gøre med den anden person, er det bare, at du føler dig forvirret, træt eller har brug for tid til at reflektere og at du vil genoptage samtalen senere.

Advarsler

 • Hvis du lider nogen form for vold, straks søge professionel hjælp eller et tilflugtssted / husly. Vold er ikke kommunikation, det er dominans.

Ting du behøver

 • Tid til at øve vejrtrækning og tale tydeligt foran et spejl
 • Familie eller venner, du kan stole på at øve med
 • Et åbent sind og en modig hjerte