Wkodk

Hvordan man beregner BTU per kvadratfod

Den britiske Thermal Unit (BTU) er den grundlæggende målestok for varmeenergi i den kejserlige system. Én BTU er defineret som den mængde varme nødvendigt at hæve 1 £ (0,454 kg) af vand 1 grad Fahrenheit (0,55 grader Celsius). Kendskab til antallet af BTU kræves per kvadratfod af rummet er vigtigt at vælge den rigtige størrelse ovn og klimaanlæg til at opvarme og afkøle dit hus effektivt. Her er hvordan man fastlægger den mængde plads, der skal opvarmes eller afkøles, og hvordan du vælger den rigtige ovn eller klimaanlægget enhed til jobbet.

Steps

Hvordan man beregner BTU per kvadratfod. Bestem firkantede optagelser af hvert rum, der skal opvarmes eller køles.
Hvordan man beregner BTU per kvadratfod. Bestem firkantede optagelser af hvert rum, der skal opvarmes eller køles.

Bestemme, hvor meget at opvarme eller afkøle

 1. 1
  Bestem firkantede optagelser af hvert rum, der skal opvarmes eller køles. De fleste værelser er enten rektangulær eller trekantet form. Værelser, der ikke er nogen af ​​disse figurer kan opdeles i rum sammensat af disse figurer. En ottekantet rum kan opdeles i et rum med et rektangulært center-området og fire ender hver består af en lille rektangel flankeret af en retvinklet trekant på hver side. Du ville finde pladsen optagelser for hver komponent område og derefter tilføje dem sammen for at få den samlede firkantede optagelser af rummet.
  • For et rektangulært rum eller område, multipliceres længden af ​​bredden. (Husk, at et kvadrat er et rektangel, hvis længde og bredde er den samme afstand.)
  • For et trekantet rum eller rum, multiplicere længden af ​​bredden og dividere med 2 (den geometriske formel 1/2 basen gange højden).
  • Hvis rummet er cirkulær, multipliceres afstanden fra centrum til en mur af sig selv og derefter af 3,14 (pi afrundet til 2 decimaler). I tilfælde af en ottekantet eller sekskantede rum, kan du også tilnærme de firkantede optagelser ved at behandle det som et cirkulært rum og måle fra midten til kanten af ​​en af ​​væggene.
 2. 2
  Find den samlede firkantede optagelser af huset, der skal opvarmes eller køles. Hvis du køber en ovn eller centralt klimaanlæg, skal du beregne den samlede firkantede optagelser af huset. Du skal blot tilføje den firkantede optagelser af hvert værelse. Medtag kælder, ovenpå, og loftsrum værelser, hvis du har kanalerne kører til disse gulve.
  • Hvis du køber et værelse air condition, springe dette trin.
 3. 3
  Bestem den nødvendige opvarmning eller afkøling kapacitet. Kapaciteten af ​​ovne og klimaanlæg er givet i Btu timen. Du er nødt til at etablere det korrekte antal BTU per kvadratfod for din brug huset til enten varme eller køle det. De metoder adskiller til opvarmning og afkøling og er beskrevet nedenfor.
  • Som et absolut minimum, kan du bruge et tal på 20 BTU per kvadratfod, og multipliceres med det samlede firkantede optagelser, der skal opvarmes eller afkøles, men det tager ikke højde for klima, mængden af ​​isolering, du har, eller den måde, du bor.

Fastlæggelsen af ​​den korrekte varme-kapaciteten

 1. 1
  Overvej, hvor du bor. I varmere klimaer, skal du kun 30 til 35 BTUs per kvadratfod at opvarme dit hus tilstrækkeligt, mens i koldere klimaer, skal du måske op til 50 til 60 BTUs. I almindelighed, jo længere fra ækvator du bor jo større er antallet af BTU per kvadratfod, du har brug for, men vejrmønstre og geografi ændre dette noget. Et kort over klimazoner for Europa og Canada kan findes på http://www.acdirect.com/systemsize.php.
 2. 2
  Overveje en alder af og isolering i dit hus. Nyere boliger tendens til at være bedre isoleret end ældre hjem på grund af de ændringer af bygningsreglementer i årenes løb. Bedre isolerede boliger har brug for færre BTUs per kvadratfod end ældre huse. Hvis dit hjem er ny eller velisoleret, kan du bruge den laveste af de 2 numre til din klimazone, og hvis det er ældre eller dårligt isolerede, kan du bruge det højere antal af intervallet.
 3. 3
  Multiplicer den samlede firkantede optagelser, der skal opvarmes af varme-faktor. Hvis du bor i et 2.500 kvadratmeter hjem og en klimazone med en opvarmning faktor 40 BTU per kvadratfod, du har brug for en ovn med en produktion på 100.000 BTUs timen.
 4. 4
  Tag virkningsgrad af ovnen i betragtning. Ovne er bedømt ikke af den faktiske BTU output du modtage, men ved mængden af ​​varme, de genererer. Hvor meget af varmen en ovn genererer (input varme), der rent faktisk når dig (output varme) er et mål for, hvor effektiv ovnen er. Effektiviteten udtrykkes i procent i forhold til output til input varme. De fleste moderne ovne er bedømt som enten 80 eller 90 procent effektiv.
  • I eksemplet ovenfor, ville en 100.000 BTU i timen input ovn ikke være nok til at opvarme et hjem behøver en produktion på 100.000 BTUs timen. En 80 procent effektive ovn skulle levere en produktion på kun 80.000 BTUs, mens en 90 procent effektive ovn skulle levere kun 90.000 BTU. Opdeling af en 100.000 BTU output med 0,8 for at finde den ønskede input varme til en 80 procent effektive ovn til at levere så meget output varme betyder, at ovnen skal skabe et input varme 120.500 BTUs timen. For en 90 procent effektive ovn, er den fornødne input varme 110,111.1 BTUs timen.

Bestemmelse af den korrekte kølekapacitet

 1. 1
  Figur samlede firkantede optagelser, der skal køles. Hvis du køber et værelse air condition, behøver du kun at regne det rum, hvis vinduet klimaanlægget vil blive installeret i, hvis du køber en central klimaanlægget eller varmepumpe, er du nødt til at regne hele pladsen optagelser af den hus betjenes af kanalanlæg, som beskrevet under "bestemme, hvor meget at opvarme eller afkøle."
 2. 2
  Bestem den nødvendige kapacitet. En metode til bestemmelse af kapacitet er med indekset nedenfor som stammer fra Energy Star hjemmeside http://www.energystar.gov/index.cfm?c=roomac.pr_properly_sized.
  • Hvis det område, der skal køles, er 100-150 kvadratmeter, du har brug for 5.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 150-250 kvadratmeter, du har brug for 6.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 250-300 kvadratmeter, du har brug for 7.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 300-350 kvadratfod, du har brug for 8.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 350-400 kvadratmeter, du har brug for 9.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 400-450 kvadratmeter, du har brug for 10.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 450-550 kvadratmeter, du har brug for 12.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles, er 550-700 kvadratmeter, du har brug for 14.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 700 til 1.000 kvadratmeter, du har brug for 18.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 1.000 til 1.200 kvadratmeter, du har brug for 21.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 1.200 til 1.400 kvadratmeter, du har brug for 23.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 1.400 til 1.500 kvadratmeter, du har brug for 24.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 1.500 til 2.000 kvadrat fødder, du har brug for 30.000 BTUs timen.
  • Hvis det område, der skal køles er fra 2.000 til 2.500 kvadratmeter, du har brug for 34.000 BTUs timen.
 3. 3
  Juster til særlige vilkår. Hvis du køber et værelse klimaanlægget i stedet for en central enhed, kan du justere dine behov i henhold til følgende faktorer:
  • Reducer den nødvendige kapacitet med 10 procent, hvis det rum, der skal køles er stærkt nedtonet. Men hvis rummet er meget solrig, øge den nødvendige kapacitet med 10 procent.
  • Hvis rummet jævnligt vært mere end 2 personer, tilsættes 600 BTUs for hver person efter den anden.
  • Hvis det rum, der skal køles er et køkken, øger den nødvendige kapacitet med 4.000 BTUs.
 4. 4
  Kig på effektiviteten rating. Mens ovnene bedømt af deres effektivitet i at levere den varme, de genererer, er klimaanlæg bedømt af hvor effektivt de bruger elektricitet i løbet af et typisk driftsår. En sådan vurdering er den Seasonal Energy Efficiency Ratio (SEER) rating, skabt af Aircondition, Varme, og Refrigeration Institute, som er forholdet mellem enhedens køleeffekt i BTU divideret med energiindholdet i watt-timer er nødvendig for at køre det til hele driftsår. A 4.000 BTU timen klimaanlægget køre i 1000 timer i løbet af et driftsår med 400.000 watt-timer (400 kilowatt-timer) i el i løbet af denne tid, ville have en SEER rating af 10 (4.000 x 1.000 / 400.000).
  • Gennemsnitligt strømforbrug kan være regnet ved at dividere enhedens magt i BTUs timen ved SEER rating. For 4.000 BTU timen enhed beskrevet ovenfor med en SEER rating på 10, ville det gennemsnitlige forbrug være 400 watt i timen. Multiplicere dette tal med din prisen på el giver pris pr times drift til at køre klimaanlægget.
  • Centrale klimaanlæg fremstillet i Europa, siden januar 2006 er forpligtet til at have en SEER rating på mindst 13 eller 14 for at være Energy Star kvalificeret. Værelse klimaanlæg er i øjeblikket undtaget fra dette krav, og mange har SEER ratings tættere til 10.

Tips

 • Centrale klimaanlæg enheder ofte har kapacitet kodet ind modelnummeret, for eksempel, ville model RDR36 ​​være en 36.000 BTU enhed. De kan også indberette deres størrelse som tonnage, med 12.000 BTU svarende til 1 ton (12.000 BTU er om mængden af ​​magt er nødvendig for at smelte 1 ton is på 24 timer), og således den model RDR36 ​​ville være en 3-ton enheden.
 • Hvis du montere et værelse klimaanlægget i et hjørne vindue, kigge efter en, der kan sende luftstrømmen i hele rummet, og ikke ind i væggen.

Advarsler

 • Må ikke købe enten et værelse eller centrale klimaanlæg med en større kapacitet, end du har brug for. Hvis du gør, vil enheden køle rummet for hurtigt til også at tage fugtigheden ud af luften. En overdimensioneret central klimaanlægget vil også tænde og slukke oftere, koster mere at køre og have en kortere levetid end en korrekt størrelse enhed.