Wkodk

Hvordan laver bogstaver i det engelske alfabet

Ønsker du at lære at skrive store bogstaver i det engelske alfabet? Kom ud din blyant og holde læsning. (Bemærk: Må ikke indeholde de perioder eller kommaer efter hvert trin.)

Steps

Hvordan laver bogstaver i det engelske alfabet. Letter A.
Hvordan laver bogstaver i det engelske alfabet. Letter A.

Store bogstaver

 1. 1
  Letter A: Tegn en vinklet lodret linje mod højre: /. Tegn en anden vinklet lodret linje overfor venstre: \, der sikrer begge linjer rører hinanden på de øverste øverste tip: / \. Tegn en vandret linie i midten af de to linjer: A. Dette er en.
 2. 2
  Letter B: Tegn en lodret linje: |. På sin højre side, tegne to halve bobler, der går ned linjen: B. Dette er B.
 3. 3
  Bogstavet C: Tegn en halv-moon, med en åbning til højre: C. Dette er C.
 4. 4
  Letter D: Tegn en lodret linje: |. Derefter starter ved sin top til højre, tegne en baglæns C (trin 3): D. Det er D.
 5. 5
  Bogstavet E: Tegn en lodret linje: |. Tegn tre vandrette linier, der alle på den højre side af dette, hver 1/3rd kortere end den oprindelige (men den midterste linie er kortere end linjerne på top og bund). Man går på toppen, en i midten, den ene i bunden: E. Det er E.
 6. 6
  Bogstavet F: Tegn en E (trin 5), men udelader nederste vandrette linje: F. Dette er F.
 7. 7
  BREV G: Tegn en C (trin 3). Derefter tegne en vandret linje, der begynder ved foden af den nederste spids, halvvejs gennem C: G. Dette er G.
 8. 8
  Bogstavet H: Tegn to lodrette linjer ved siden af hinanden: | |. Derefter tegne en vandret linje i midten, der forbinder dem: H. Det er H.
 9. 9
  Brev I: Tegn en lodret linje: |. Hvis det ønskes, sætter to korte vandrette linjer i toppen og bunden af ​​den lodrette, placere dem så den lodrette forbinder dem i midten af ​​de vandrette linjer. Det er jeg.
 10. 10
  Brev J: Tegn en bagudvendende fiskekrog: J. Det er J.
 11. 11
  Letter K: Tegn en lodret linje: |. Derefter tegne to linjer, der starter fra den højre side, hver udgår fra midten. Én vinkler op, den anden ned: K. Det er K.
 12. 12
  Brev L: Tegn en lodret linje: |. Derefter tegne en kortere vandret linje nederst til højre: L. Dette er L.
 13. 13
  Letter M: Tegn to lodrette linjer ved siden af hinanden: | |. Derefter starter fra de indre, top tips, tegne to kortere vinklede linier, kontakt 1/2 vejs i midten: M. Dette er M.
 14. 14
  Brev N: Tegn to lodrette linjer ved siden af hinanden: | |. Derefter tegne en linje, der starter fra den indre øverste spids af venstre linje og vinkel den, så den rører den anden linje, på den indvendige bund tip: N. Dette er N.
 15. 15
  Bogstavet O: Tegn en fuldmåne: O. Det er O.
 16. 16
  Bogstavet P: Tegn en lodret linje: |. Derefter trækker en 1/2 boble på højre side øvre spids, og rører midten af den lodrette linje: P. Dette er P.
 17. 17
  Bogstavet Q: Tegn en fuldmåne: O. Så i den nærmeste nederst til højre, tegne en lodret linje lystfiskeri højre, del-vej i O, og en del-vej ud: Q. Dette er Q.
 18. 18
  Bogstavet R: Tegn en P (trin 16). Derefter starter fra, hvor bunden 1/2 boble rører den lodrette linje, tegne en lille linje lystfiskeri højre og ned: R. Dette er R.
 19. 19
  Letter S: I et slagtilfælde, en bølget linje tegne ledes til venstre, derefter til højre, derefter til venstre (som at tegne 1/2 af en 8): S. Det er S.
 20. 20
  Brev T: Tegn en lodret linje: |. Derefter tegne en kortere vandret linje øverst: T. Dette er T.
 21. 21
  Bogstavet U: Tegn din måne, O (trin 15), men lade en del af den øverste åbne: U. Dette er U.
 22. 22
  Letter V: Tegn to lodrette linjer ved siden af hinanden, men vinkle den venstre til højre og ned, og den rigtige til venstre og ned: V. Dette er V.
 23. 23
  Letter W: Tegn to V'er (trin 22) ved siden af hinanden: W. Dette er W.
 24. 24
  Letter X: Tegn en lodret linje ledes op og til højre. Tegn en anden lodret linje op og lænede sig til venstre: X. Dette er X.
 25. 25
  Letter Y: Tegn en V (trin 22). Så hvor de to linier mødes, tegne en lodret linje: Y. Dette er Y.
 26. 26
  Letter Z: I et slagtilfælde, en vandret linje tegne, så en lodret linje, vinkler nedad til venstre, derefter en vandret linie til højre: Z. Dette er Z.

Små bogstaver

 1. 1
  Brev a: Dette brev er det undertiden sker på forskellige måder. Lav en upside-down J og lave en baglæns kapital D til højre for det. Hvis du ønsker at gøre din "a er" en anden måde, så læs videre. Tegn en cirkel. Når du kommer til det sted, hvor du startede cirklen, lave en lodret linie: |. Dette er en.
 2. 2
  Brev b: Tegn en lodret linje: |, og derefter en lille stort D.
 3. 3
  Brev c: Du skriver c på samme måde, uanset om det er i store eller små bogstaver, men hvis du skriver små bogstaver, gør din c mindre end et stort C, så det er den samme størrelse som de andre små bogstaver.
 4. 4
  Brev d: Lowercase d er skrevet som en baglæns b (trin 2 under små bogstaver). Tegn en lodret linje, og derefter til venstre for det, trækker en lille baglæns, stort D.
 5. 5
  Brev e: Du tegner små bogstaver e med en hel kurver. Først tegne et kort, vandret linje. Kurve den rundt for at gøre ac form, med en linje i midten.
 6. 6
  Brev f: Mange mennesker gør loops og fancy ting med deres fs, men for nu bare prøve den enkle måde. Tegn en kurve, og bringe det ned i en lodret linie. Lige over midten af ​​brevet, tegne en kort vandret linie gennem vertikal.
 7. 7
  Letter g: Du vil måske se mere kompliceret gs på computerskærme, osv., men for nu bare trække den normale version. Draw ac, og derefter en på hovedet, små bogstaver f (trin 6 under små bogstaver), uden den vandrette linje i midten) under det.
 8. 8
  Letter h: Tegn en lodret linje, så en kurve i en anden lodret linje.
 9. 9
  Brev i: Tegn en lodret linje, og derefter sætte en prik på toppen af det.
 10. 10
  Letter j: Samme som store bogstaver J, men gør det længere nede i rækken af at skrive og sætte en prik på toppen af det.
 11. 11
  Letter k: Samme som store bogstaver K, bortset linjerne vinkling op og ned ikke helt nå toppen.
 12. 12
  Brev l: Tegn en lodret linje. Du kan stoppe her, eller tegne en kort vandret streg under den lodrette linje (den lodrette skal være i centrum for denne vandrette linje) og en kortere vandret linje over den lodrette linje fra venstre side.
 13. 13
  Brev m: Tegn en lige linje. Startende fra lidt under toppen, til højre, lave en pukkel, der går til toppen, kurver nedad ("spild vand" og ikke "holder vand") og går ned i en lige linje. Derefter kan du spore den lige linje og foretage endnu en pukkel på samme måde.
 14. 14
  Letter n: Samme som små m (trin 13 under små bogstaver), men kun lave én pukkel.
 15. 15
  Bogstavet O: Samme som stort O, bortset fra at det er størrelsen af de andre små bogstaver.
 16. 16
  Letter p: Samme som store bogstaver P, men lavere på linje skriftligt.
 17. 17
  Bogstavet Q: Ligesom et tilbagestående små p (se trin 16 under små bogstaver).
 18. 18
  Bogstavet R: Tegn en lige linje. Startende fra lidt under toppen, lave en lille buet linje overskrift til højre og krummer ned ("spild vand").
 19. 19
  Brev s: Samme som store bogstaver S, medmindre det er størrelsen af de andre små bogstaver.
 20. 20
  Bogstavet T: Samme som store bogstaver T, undtagen her den vandrette linje er lidt under toppen i stedet for på toppen. Også, hvis du ønsker, kan du kurven den lodrette linje opad i bunden ("holder vand"), til højre.
 21. 21
  Letter u: Lav et stort U størrelsen af de øvrige små bogstaver, men tilføjer en lige linje til højre og sætte en lille "hale" i bunden af denne linje.
 22. 22
  Bogstavet V: Samme som store bogstaver V, medmindre det er størrelsen af de andre små bogstaver.
 23. 23
  Letter w: Der er to måder at gøre dette. Enten skrive et stort W størrelsen af ​​de andre små bogstaver, eller skrive to stort U'er siden af ​​hinanden, hvilket gør dem til størrelsen af ​​de andre små bogstaver. (I virkeligheden er dette brev navn udtales "double u"!)
 24. 24
  Letter x: Samme som store bogstaver X, undtagen, det er størrelsen af de andre små bogstaver.
 25. 25
  Letter y: Tegn et lille v (se trin 22 under små bogstaver), men på det punkt, hvor linjerne mødes, en linje, der fortsætter den rette linje i v. trækker
 26. 26
  Bogstavet z: Samme som store bogstaver Z, medmindre det er størrelsen af de andre små bogstaver.

Tips

 • Øvelse gør altid perfekt!
 • Når du får det ned, så prøv at sætte bogstaver sammen til ord. For eksempel: Kombiner trin 20, 8 og 5, for at gøre. Kombiner trin 3, 1 og 20, for at gøre Cat.>. Eller trin 1, 20 og 5 for at gøre ATE. Sæt disse tre ord sammen til en sætning:. THE CAT ATE ATE>.
 • Kontroller en ordbog til at gøre mindre bogstaver.