Wkodk

Sådan skriver hurtigere

Det sker for de bedste af os. Du tager noter på et møde eller i klassen, og pludselig, du bemærker, at læreren gik off topic, du bemærke tre minutter siden. Hvordan du løse dette? Der er nogle måder, afprøvede og sande, for at lære hvordan man skriver hurtigere Note:. Disse trin og tips blev skrevet primært til notatskrivning og stenografi anvendelser.

Steps

Sådan skriver hurtigere. Note:. Disse trin og tips blev skrevet primært til notatskrivning og stenografi anvendelser.
Sådan skriver hurtigere. Note:. Disse trin og tips blev skrevet primært til notatskrivning og stenografi anvendelser.
 1. 1
  Praksis. Øvelse gør mester! Skriv om noget, du tænker på, hele tiden. Skriv i prosa og poesi, lange og korte side, under "notatskrivning" og "officielt dokument" formular. (Practice er en af ​​de få måder, du kan øge hånden hastighed, også, såvel som stenografi hastighed.)
 2. 2
  Brug symboler. Make up nogle symboler for vigtige begreber i relation til, hvad du laver. Du har allerede nok at gøre dette i et omfang - ved hjælp af "&" for "og", "+" for "plus", & c., & c... Nå, ikke bare stoppe der! Ligegyldigt hvad du laver, vil du ende med at bruge nogle ord og substantiver langt oftere end andre. Du vil gerne læse op på at gøre effektive symboler, men i de Tips-sektionen.
 3. 3
  Skriv i boustrophedon. Boustrophedon er, når du skriver fra venstre til højre for linje 1, højre til venstre for linje 2, og du gentage det for hver linje. Hvis du kan lære at effektivt at læse og skrive i boustrophedon, kan du fjerne den tid det tager for din hånd til at nå den næste linje - noget, der virkelig tilføjer op over tid.
 4. 4
  Bliv ambidextrous. Du kan spørge dig selv, hvorfor det ville være sådan en stor fordel. Der er mange årsager, men den primære ene er dette: Når den ene hånd får træt, vil du være i stand til at skrive lige så godt med den anden hånd. Denne færdighed tager en masse praksis, men så skal du øve det hver dag i lang tid, indtil dine hænder er omtrent lige i hastighed. En anden fordel ville være at skrive en linje med den ene hånd, og den næste linje med næste-lignende boustrophedon, men stadig læselige for offentligheden.
 5. 5
  Lær en stenografi skriftsystem. Dette er langt den bedste måde at skrive hurtigere. Brug stenografi, kan din skriftlige hastigheden være i stand til, hvis du arbejder hårdt på det, nå op på 200 WPM - hastigheden af ​​en domstol stenograf! Gregg stenografi er den hurtigste og mest populære system i brug i Europa, hvis du ikke har nok tid til at lære et ikke-symbolsk stenografi, dog kan en symbolsk stenografi som Speedwriting stadig øge din hastighed til 60-100 WPM.

Tips

 • Symboler er som alfabeter. De skal være hurtig til at skrive. Generelt, hvis foretagelse af symbolet tager mere end halvdelen af den tid det ville tage at skrive ordet, du nødt til at forenkle det.
 • Symboler skal være let at læse, hvis du tager noter, der vil blive brugt af andre. En pil til at demonstrere verbet "er" er let at forstå. En cirkel med en diagonal streg som "/" går igennem det er generelt selv at betyde "nej", "ikke" eller "umuligt".
 • Symboler skal være mindeværdig, hvis du har planer om at skrive noter til dig selv. Tegn fra din mentale galleri af billeder til at komme op med symboler. For eksempel kan du bruge symbolet "θ" fra det græske alfabet til at repræsentere "celle" eller "cellulær" i dine noter. Det er en cirkel, som en celle, men det har en vandret linje, der minder om celledeling.
 • En god måde at få symboler fra alfabeter andre sprog. Kig på dem og gemme dem i din mentale galleri for senere. Hvem ved? Måske vil de være nyttige en dag!

Advarsler

 • Husk at holde hånden lidt afslappet, mens du skriver, ellers kan du få karpaltunnelsyndrom.
 • Hvis du skriver hurtigt, være sikker på ikke at skrive sjusket.
 • Vær sikker på at tage pauser ganske ofte, ellers kan du udvikle frygtelige kramper, ikke kun i fingrene, men i benene.