Wkodk

Hvordan bliver en gratis software hacker

Skrivning og bruge Gratis software er ikke bare en form for programmering, er det en slags filosofi. Mens kende et programmeringssprog er alt du behøver at programmere, denne artikel handler om, hvordan man slutte sig til fællesskabet, få venner, gøre store arbejde sammen, og blive en respekteret specialist med en profil kan du ikke få andre steder. I en verden af ​​Gratis software kan du hellere let få opgaver, der i en virksomhed kun eliten, øverste niveau programmører er tilladt at gøre. Tænk på mængde erfaring dette kan bringe. Men hvis du engang har besluttet at blive en Gratis software hacker, skal du være parat til at investere lidt tid i at nå dette mål. Dette er fortsat tilfældet, selv hvis du er en IT-studerende allerede. Også denne artikel handler ikke om, hvordan du bliver en krakker.

Steps

Hvordan bliver en gratis software hacker. Få en god unix distribution.
Hvordan bliver en gratis software hacker. Få en god unix distribution.
 1. 1
  Få en god unix distribution. GNU / Linux er et af de mest populære for hacking, men GNU Hurd, BSD, Solaris og (til en vis grad) Mac OS X anvendes ofte.
 2. 2
  Lær nogle populære programmeringssprog, indtil du når en mere eller mindre tilfredsstillende niveau. Uden dette, kan du ikke bidrage med kode (den vigtigste del af noget software-projekt) til fri software-fællesskabet. Nogle kilder tyder til at begynde på en gang med to sprog: et system sprog (C, Java eller lignende) og én scriptsprog (Python, Ruby, Perl eller lignende).
 3. 3
  For at være mere produktive, lære solformørkelse eller en anden lignende integreret udvikling værktøj.
 4. 4
  Lær versionskontrol (, version kontrol er sandsynligvis det vigtigste samarbejde værktøj til fælles softwareudvikling. Forstår at oprette og anvende patches (tekst forskel filer). Most Gratis software udvikling i samfundet er færdig med at oprette, diskutere og anvende forskellige patches.
 5. 5
  Find et passende lille gratis software-projekt, som du let kunne slutte sig til at få erfaring. De fleste af disse projekter, der nu kan findes på SourceForge.net. Den passende projekt skal:
  1. Brug det programmeringssprog, du kender.
  2. Vær aktiv, med de seneste udgivelser.
  3. Allerede har 3-5 udviklere.
  4. Brug versionskontrol.
  5. Har nogle del, du tror, ​​du straks kan begynde at gennemføre uden at ændre den eksisterende kode for meget.
  6. Bortset fra koden, et godt projekt har også aktive diskussionsgrupper, fejlrapporter, modtager og gennemfører anmodninger om forbedring og viser andre lignende aktiviteter.
 6. 6
  Kontakt administratoren af det udvalgte projekt. I et lille projekt med få udviklere din hjælp vil normalt blive accepteret omgående.
 7. 7
  Omhyggeligt læse reglerne for projektet, og mere eller mindre følge dem. Reglerne i kodning stil eller nødvendigheden af ​​at dokumentere dine ændringer i en separat tekstfil kommer først latterligt for dig. Men formålet med disse regler er at gøre det delte arbejde muligt - og de fleste projekter har dem.
 8. 8
  Arbejdet på dette projekt i flere måneder. Lyt omhyggeligt, at administratoren og andre projektdeltagere sige. Bortset programmering, har du en masse ting at lære. Men hvis du virkelig ikke kan lide noget, bare gå væk til et andet projekt.
 9. 9
  Må ikke holde sig til den underjordiske projektet for længe. Så snart du finder dig selv med held at arbejde i dette hold, er det tid til at kigge efter den alvorlig.
 10. 10
  Find en seriøs, højt niveau gratis software eller open source-projekt. De fleste sådanne projekter ejes af GNU eller Apache organisationer.
 11. 11
  Som vi gør en seriøs spring nu være klar til den langt køligere accept. Du vil sandsynligvis blive bedt om at arbejde for et stykke tid uden direkte skriveadgang til den kode repository. Den tidligere underjordiske projekt skal imidlertid have lært dig en masse - så efter flere måneder af produktive bidrag, du kan prøve at kræve rettigheder, du tror, ​​du skal have.
 12. 12
  Tag og gør en seriøs opgave. Det er på tide. Må ikke være bange. Gå på, selv efter du opdager, at opgaven er masser sværere, end du oprindeligt troede - i dette trin er det vigtigt ikke at give op.
 13. 13
  Hvis du kan finde anvendelse med din alvorlig opgave at google er "Summer of Code" for at få nogle penge fra dette eventyr. Men bare ligeglad, hvis ansøgningen ikke accepteres, da de har langt mindre finansierede stillinger end rigtig gode hackere.
 14. 14
  Kig efter en passende konference sker i nærheden ("Linux dage" eller noget lignende), og forsøge at præsentere dit projekt der (alt projektmateriale, ikke kun den del du programmerer). Når du fortæller du repræsenterer en alvorlig Free / Open source-projekt, arrangørerne ofte slipper du fra konferencen gebyr (hvis de ikke gør det, konferencen er sandsynligvis uegnet alligevel). Medbring din Linux bærbare computer (hvis du har en) og køre demoer. Spørg projektets administrator for det materiale, du kan bruge, når forberede din tale eller plakat.
 15. 15
  Søge på nettet for annonceringen om install part sker i nærheden og forsøge at slutte det første gang som en bruger (se for alle problemer, og hvordan hackere løser dem) og næste gang som en installatør.
 16. 16
  Fuldføre opgaven, dække med automatiske tests og bidrage til projektet. Du er færdig! For at være sikker, så prøv at møde nogle hackere i projektet fysisk og har et glas øl.
 17. 17
 18. 18
  For bedre at forstå, se på reelt eksempel på udviklingen historie for en gratis software-projekt (ovenfor). Hver optagelse kurve repræsenterer et bidrag (linjer kode) fra en enkelt bygherre. Udviklere tendens til at blive mindre aktive over årene men projektet ofte endda accelererer som nye mennesker deltage. Derfor, hvis du allerede kommet med nogle nyttige færdigheder, er der ingen grunde til, at holdet ikke ville invitere dig.

Tips

 • Altid fortsætte hacking du startede. Bygger ikke, ikke kører, går ned? Der er grunde til alt, og hvis du har kildekoden det betyder normalt, at man kan tvinge systemet til at gøre hvad du vil, især med hjælp af web-søgning. Denne regel har sine begrænsninger, men, ja, aldrig give efter nemt.
 • Hvis du stadig ikke har tillid til dig selv nok, starte fra en del af kode, som du synes mangler, og kan skrives fra bunden. Ændringer i eksisterende kode er meget mere tilbøjelige til at tiltrække kritik.
 • For starten, skal du vælge en klasse, modul eller en anden enhed, hvorunder ingen er meget aktivt i øjeblikket. Arbejde sammen på den samme klasse eller endda fungere brug for flere kompetencer og en masse omsorg fra alle sider.
 • Før du beder nogen spørgsmål om arbejdsregler inde i projektet, så prøv at søge efter svaret i projektet dokumentation og postlistearkiver.
 • Arbejdsgiverne på nogle hackere synes motiveret nok til at tillade bidrag i løbet af deres arbejdstid (som regel fordi institutionen bruger Free / Open source program, som hackeren er ved at udvikle). Tænk, måske du kan få mindst en del af den nødvendige tid på denne måde.
 • Kun sige du er en hacker efter nogle sande hacker samfund anerkender dig som sådan.

Advarsler

 • Hvis du planlægger at mødes Gratis software hackere i øjenhøjde, altid efterlade din Windows bærbar computer derhjemme. Mac OS tolereres noget bedre, men heller ikke velkommen. Hvis du gør medbringe din bærbare computer, skal det køre Linux eller andet operativsystem, som de anser som "Free software".
 • Hvis din mail-klient understøtter HTML-beskeder, slå denne funktion fra. Aldrig vedhæfte dokumenter, at kun proprietær software (som MS Word) kan åbne ordentligt. Hackere forstår dette som fornærmende.
 • Mens ordet "hacker" lyder med hensyn til størstedelen af de faglige miljøer, for nogle uinformerede mennesker kan det forbinder med at bryde ind i sikkerhedssystemer og andre computer-relaterede forbrydelser, at en anden social gruppe ( crackere ) gøre. Medmindre du er klar til at forklare, se til hvem fortæller du dette ord. Rigtige hackere, da de er beregnet i denne artikel aldrig slutte programmering aktiviteter, der synes for dem ulovlige. Først, de er stolte af at følge hacker-etikken. For det andet er de krænkelser ikke nødvendigvis bedre betalt.
 • Må ikke frivilligt til virksomhedsejede projekter, der ikke frigiver nogle dele af de kode under godkendte Open Source licens. I sådanne tilfælde er de virkelig vigtige dele af projektet sandsynligvis at bo bag lukkede døre af ejeren, forhindrer dig i at lære noget nyttigt.
 • Må ikke starte fra lille kode optimeringer, ekstra kommentarer, kodning stil forbedringer og andre lignende "små" ting. Det kan tiltrække langt mere kritik end nogen seriøst bidrag. I stedet samler disse i en enkelt »oprydning« patch.
 • Undgå at spørge nogen spørgsmål relateret til grundlæggende principper for programmering eller programmeringsværktøjer. En gratis software programmør tid er kostbar. I stedet diskuterer det grundlæggende i programmering i fællesskaber for amatør eller ny programmører.
 • Af samme grund forventer aldrig en ældre hacker at skrive en detaljeret beskrivelse af din opgave eller endda give nogen form for tilsyn for dig. Mens open source-projekter, kan have en masse strenge regler, de normalt arbejder i retning af, hvad der er kendt som ekstrem programmering i programmeringen metoden.
 • I det uformelle møde ligesom øl, hvis projektet kan du aldrig har bidraget noget kode, du vil have ubehagelige følelse af at være meget ignoreret. Må ikke bekymre dig, nogle hackere er gode venner senere, efter at du tjener respekt med din kode.
 • Må ikke begynde at starte dit eget projekt, med mindre du ønsker at holde fast i en stolt ensomhed for evigt. Af samme grund ikke starte fra forsøget på at genoplive den forladte projekt, som allerede har tabt sin tidligere hold (se).
 • Din hacker status i projektet samfund afspejler din nuværende mere end din fortid. Især hvis du ønsker en henstilling fra projektlederen eller noget lignende spørge indtil du stadig bidrager aktivt.
 • Allerede meget vellykkede projekter kan have skrevet eller uskrevne politikker aldrig returnere noget tilbage til dit arbejde (ingen penge, ingen mulighed til selv - at fremme, ingen ophøjede status, uanset af bidraget, etc. - se Wikipedia ). Hvis du ikke accepterer dette godt, holde med flere mellemtone projekter, der ikke har råd sådan holdning.
 • Store fri software-projekter, især omkring GNU domænet, ikke behandler dit job som din personlige sag. Når du får eller skifte job i et software - relateret virksomhed, de bede din arbejdsgiver til at underskrive visse aftaler, at disse kan eller ikke kan underskrive. Dette kan tvinge til at vælge projekt med løsere krav.
 • I kooperativ verden af ​​Free software, du kode og i sjældne tilfælde endda alle projekt af din gruppe kan være uventet erstattes af en anden bidrag. Eksempler på stor skala overskriver kunne være den nu glemte Harmony eller flere nyere historie GNU classpath, for eksempel. Modne hackere siger "Velkommen" og tage fordelene ved den nye kode bliver til rådighed - der er bare ikke nogen bedre måde at reagere. Dette er dog ikke kommer naturligt og skal læres. Se et eksempel på en sådan holdning.

Ting du behøver

 • Linux. Mange gratis software projekter er enten mere kompliceret at bygge under Windows eller ikke bygge ordentligt på alle. Dette gælder især for de avancerede projekter, der afsættes til programmeringen af mobiltelefoner, miniature computere, USB-nøgler og andre fantastiske enheder.
 • En computer med relativ god internetforbindelse. Hvis du ønsker at beholde den dual boot med Windows, en anden harddisk eller partition til Linux ville være en god løsning.
 • Grundlæggende kendskab til mindst et programmeringssprog og en stærk intention om at lære mere. De mest populære sprog i øjeblikket synes at være og java.
 • Betydelig mængde tid, mindst 5 timer om ugen (en typisk hardcore hacker bidrager så mange som 14).
 • Mens formel uddannelse i informatik vil gøre din vej meget lettere, behøver du ikke det som en obligatorisk betingelse, og ingen nogen reel hacker samfund nogensinde vil spørge dig. Hackere dommer om hinanden af ​​ens hacking, ikke falske kriterier såsom grader, alder, race eller position. Men mindst 60% af hackere, der ser dig patches har den "rigtige" universitetsuddannelse og vil ikke tillade dig at gøre noget nonsens i projektet.
 • I løbet af de sidste trin (konference og installere parti) du vil have gavn af din egen bærbare computer. Men det er ikke godt for at arbejde hjemme, så kun købe det, hvis du har råd til den anden maskine.
 • Den beskrevne vej at blive en hacker har brug for mindst omkring to år at være afsluttet.