Wkodk

Hvordan beregner standardafvigelsen på en TI 89 titanium grafregnerapplikation

Dette vil vise dig, hvordan man beregner Standardafvigelse på en TI-89 titanium grafregneren. Disse skridt bør være den samme for den almindelige TI-89 grafregnerapplikation også.

Steps

Hvordan beregner standardafvigelsen på en TI 89 titanium grafregnerapplikation. Tænd for regnemaskinen og gå til startskærmen.
Hvordan beregner standardafvigelsen på en TI 89 titanium grafregnerapplikation. Tænd for regnemaskinen og gå til startskærmen.
 1. 1
  Tænd for regnemaskinen og gå til startskærmen.
 2. 2
  Indtast de data, du ønsker at finde standardafvigelsen for som et sæt. Gør dette ved at indtaste data ved hjælp af fastsatte beslag {}, får du dem ved at trykke på den blå "2nd"-tasten derefter åbne parenteser "(", hvor du opdager, at "{" er mærket i blåt over "(". Derefter for tæt beslag du gør det blå "2nd"-tasten (gul til almindelig TI-89), og den lukkede parentes nøgle ")" med "}" mærket i blå / gul over det. Når du indtaster tallene, separat hvert nummer med et komma "", som er nøglen direkte over "9" tasten For eksempel data skal se sådan ud, når du skriver det ind:. {19,28,4,65,10,0} Må ikke ramte ind når du er færdig indtastning alle de tal og lukke sættet beslaget!
 3. 3
  Gemme data. Når du færdig indtaste data og bruge det lukkede sæt beslag "}" hit "STO>"-tasten. Det er placeret direkte over "ON"-tasten. Derefter vælge et brev at ringe til din datasæt. Det kan være et bogstav. Du får bogstaverne ved at ramme det hvide "ALPHA" tasten (lilla til almindelig TI-89), og derefter vælge et bogstav på regnemaskinen. Breve er i hvidt Witting over tasterne. Når du har valgt dit brev, og derefter eksempel på dette vil se ud: {19,28,4,65,10,0} -> m Nu kan du ramme ind på regnemaskinen. Det skal returnere sættet som den måde, du indtastet det uden kommaer.
 4. 4
  Beregn standardafvigelsen. Klik på "CATALOG" knappen, som er placeret på den midterste række, tredje knap ned. Når det trækker op kataloget, skal du rulle ned for at finde kommandoen "stdDev (". Det er i alfabetisk orden, og du kan trykke på "s"-knappen for at komme dertil hurtigere. Brug derefter op og ned pilene til at finde kommandoen. Hit indtaste, når du finder den kommando. Nu skal du sætte i det brev, som du tildelte dit sæt ved hjælp af alpha-tasten og lukke parentes. For eksempel bør det se ud som denne "stdDev (m)" Så tryk enter. Udgangen vil være din standardafvigelse for det sæt, du har indtastet.

Tips

 • Du kan også beregne middelværdi og varians for det samme datasæt. Det gør du ved at gå til kataloget og finde "mean (" eller finde "varians (". Du kan derefter indtaste bogstavet og lukke parentes, ligesom du gjorde med standardafvigelsen.
 • Hvis der er en fejlmeddelelse, skal du sørge for parentes er lukket.
 • Brug ikke de variabler "X, Y, Z, T" Disse variable er normalt overladt til andre vigtige funktioner på lommeregneren.
 • Hvis du føler at du har brugt for mange breve, kan du rydde dit hjem skærmen. For at gøre dette, tryk på "F1" værktøjer mulighed. Rul derefter ned til "8.. Clear Home" og ramte enter.Results for * Du kan også beregne middelværdi og varians for det samme datasæt. Det gør du ved at gå til kataloget og finde "mean (" eller finde "varians (". Du kan derefter indtaste bogstavet og lukke pare.
 • Hvis det ikke er problemet, at du har valgt et brev, som du ikke har brugt for nylig til at gemme data.

Advarsler

 • Dette er en nem forkortet måde at finde standardafvigelse, men du bør også kender proceduren trin for at finde standardafvigelsen.

Ting du behøver

 • En TI-89 grafregneren (alle udgaver bør arbejde)