Wkodk

Hvordan at vide, hvornår ikke til frivilligt

Frivilligt arbejde er et vigtigt og væsentligt bidrag fra alle medlemmer af samfundet til at hjælpe andre, os selv og for at holde liv kørende. Men det er muligt at overbelaste dig selv og opleve udbrændthed. Denne artikel er ikke beregnet til at afskrække dig fra at frivilligt arbejde. Snarere handler det om at udforske de situationer, hvor der eksisterer meget gode grunde til ikke at tilbyde dine frivillige tjenester, eller når, i det mindste, skal du variere dit frivillige tilbud.

Steps

Hvordan at vide, hvornår ikke til frivilligt. Ophøre med at tilbyde at udføre frivilligt arbejde, hvis du ikke har tid.
Hvordan at vide, hvornår ikke til frivilligt. Ophøre med at tilbyde at udføre frivilligt arbejde, hvis du ikke har tid.
 1. 1
  Ophøre med at tilbyde at udføre frivilligt arbejde, hvis du ikke har tid. Hvis du ikke kan afsætte den nødvendige tid, siger ikke, at du kan. Du skaber problemer for andre frivillige, når du ophører vender op eller sjældent dukker op. Det er også forstyrrende at få dine fraværet opstår på centrale øjeblikke, når du sagde, du ville gøre noget, men var ude af stand til at følge op. Det er bedre ikke at tilbyde til alle, end at lade nogen ned. Dette er især vigtigt, hvis du har tilmeldt dig til at besøge plejehjemsbeboere. Ensomme ældre vil hurtigt komme til at afhænge af dine besøg, og vil ikke forstå, hvis du holder op med at dukke op.
 2. 2
  Afslå, hvis du allerede er over-forpligtet til frivilligt arbejde. Hvis du allerede er på en forælders bord, og gør cookies for hver bage salg, og hjælpe voksne til at lære engelsk i tillæg til at arbejde på fuld tid, kan du være begyndt at sprede sig selv alt for tynd. Må ikke føler sig forpligtet til at påtage sig mere, selv hvis nogen spørger. Frivillige overbelastning er ikke godt for dig, din familie eller dine arbejdskolleger og det er bestemt ikke godt for den frivillige organisation, der kan ikke stole på din deltagelse, fordi du er overbooket. Du må forklare spørge organisationen, hvorfor du ikke kan strække dig selv på det tidspunkt, og minde dem om, at du er åben for frivilligt arbejde i fremtiden, når dine nuværende forpligtelser er blevet opfyldt. Men, behøver du ikke skylder nogen som helst forklaring. Du kan blot sige "Jeg er ikke tilgængelig".
 3. 3
  Undgå frivillige aktiviteter, som du ikke har temperament. Må ikke blive en frivillig brandmand, hvis du er bange for ild, eller du mangler fysiske kondition. Må ikke blive en frivillig sundheds assistent, hvis du besvimer ved synet af blod. Må ikke frivilligt i dit barns videnskab klasseværelse, hvis du ikke forholde godt til børn. Lad andre tage de roller, som du ikke egnet til. Hunt omkring roller bedre egnet til dig. Eller fortælle frivillig organisation, hvad dine evner er, og lad dem finde en position passer bedre til din evner og interesser. Det er langt mere nyttigt at afsætte et par timer til at gøre noget, du kan gøre det godt i stedet frivilligt mange timer i retning af noget, du ikke egnet til.
 4. 4
  Vær forsigtig med at tage på frivilligt arbejde, der er "tæt på hjemmet". Dette betyder at passe på, at dine personlige problemer og følelser ikke smitte af på det frivillige arbejde på en måde, der påvirker negativt på jer. Hvis du er blevet misbrugt dig selv og du har besluttet at hjælpe andre, der bliver misbrugt, være helt sikker på, at du har arbejdet gennem de spørgsmål, der sandsynligvis vil blive rejst i din rolle som frivillig. Du ønsker ikke at bryde ned, når de konfronteres med et spørgsmål, der stadig er meget råt for dig. Dette er ikke til at sige, at du ikke skal finde katarsis i over de spørgsmål head-on gennem frivilligt, men det betyder, at du skal føle stærk nok i sig selv til at klare de følelser som de præsenteres tilbage på dig fra en anden lidelse dem. Gode ​​frivillige organisationer vil tale dette igennem med dig i starten.
 5. 5
  Vær opmærksom på, at der er visse stadier i dit liv, når frivilligt arbejde er ikke en god mulighed for dig. Selvom midlertidig, er der visse tidspunkter i dit liv, når dine frivillige aktiviteter bliver nødt til at træde tilbage og tage et bagsæde til dit eget liv. Disse tider kan nævnes: død et familiemedlem, eksamen tid fødslen af ​​et barn, sygdom (se nedenfor), og flytte hus. Hver af disse aktiviteter bedømme stærkt, og du er i din fulde ret til at lægge alle dine kræfter i at se dig selv og din familie gennem midlertidig afbrydelse. Med tiden vil du have genvundet eller bevæget sig fra den hårde del og være klar til at vende tilbage til at hjælpe andre. Det handler om at vide, hvornår at lade andre hjælpe dig for en kort tid! På den anden side, kan frivilligt arbejde nogle gange være den eneste virkelighed, du er nødt til at hænge på at give dig stabilitet, som når du går gennem en skilsmisse eller du har mistet dit job. Omhyggeligt veje dine personlige fysiske og følelsesmæssige krav i forhold til, hvad energi du måske har tilbage at forbruge på andre, være ærlig, før overdrive tingene. Du vil blive en bedre frivillig, hvis du tager tid ud til at styrke dig selv først.
 6. 6
  Undgå frivilligt arbejde for noget, bare fordi en ven er frivilligt arbejde. Du skal bekymre sig om frivilligt arbejde, at du tager op, en grund som "min ven gør det, så vil jeg også," er usund. Med alle midler sammen med en ven, hvis begge du virkelig er opsat på det pågældende arbejde, men hvis du kun gør det for din vens skyld, kan du ende op resenting frivillige arbejde og måske endda din ven. Fortæl en over-entusiastisk ven, at du støtter ham eller hende, men at din frivillige indsats bliver placeret andetsteds.
 7. 7
  Må ikke blive mobbet, tvinges eller selvsupplering i frivilligt arbejde. Det er ikke usædvanligt at blive valgt på et møde, som du ikke deltage, eller at blive skubbet frem af en menneskemængde uvillig selv at påtage sig en position, en klub / skole / organisation behov fyldt. Hvis du er til stede ved en sådan afstemning, give udtryk stærkt dit afslag. Stat klart, at du er optaget, også utilpas, også over-engagerede osv. for at påtage sig denne holdning på dette tidspunkt. Hvis det sker i dit fravær, sende en blidt formuleret brev nægter positionen til bestyrelsen, hvori korte grunde, hvorfor du ikke accepterer nomineringen. Eller bare sige, at du ikke accepterer. Du skal have lyst til at påtage sig frivilligt arbejde, ellers kan skade dit selvværd, tidsstyring og andre forpligtelser.
 8. 8
  Spørgsmål myndigheder, der søger at over-afhængige af frivillige. Hvis du føler, at en organisation, skole eller andet sted er for meget forlangt af frivillige, tale op og sige, at dette arbejde bør udføres af lønnede personer. Der kan være en tendens til at stole for meget på den goodwill af mennesker. Især er kvinder udsat for urimelig pres for at påtage sig mere frivilligt arbejde, end de føler sig i stand til at klare. Træn din brevskrivning eller ringe færdigheder og bede skolelederen, den lokale kommune eller dit lokalt valgt medlem, hvorfor finansieringen er så lav for visse aktiviteter, og bede om, at lønnet beskæftigelse skal betragtes som eller yderligere finansiering forudsat at lette presset ved at over- bearbejdet frivillige.
 9. 9
  Find andre måder at hjælpe ud af, at der ikke sap din tid / energi / økonomi / god vilje. Hvis du virkelig ønsker at arbejde frivilligt, men du kan ikke, tænke på andre måder at hjælpe ud. Hvis du har penge, men ingen tid, donerer pengene. Hvis du ikke har nogen penge, men har tid, donere din tid. Hvis du hverken har, donere dine beskeder af goodwill og støtte. Vær kreativ. Selv skrive et brev til redaktøren af ​​en lokal avis for at fortælle om de gode gerninger bliver gjort af andre, er en stor frivillig øvelse, der ofte overses af mange. Omtanke, ros og opmuntring for dem, der frivilligt arbejde er det vigtigste bidrag fra alle.
 10. 10
  Må ikke risikere din sikkerhed. Hvis du føler dig usikker, skal du kontakte den ansvarlige person, og lade dem vide. For eksempel hvis du bliver bedt om at vove sig ind i en uvant del af byen, sent om natten og alene, anmode om, at nogen gå med dig. Hvis du er på en byggeplads uden hjelm eller handsker, bede om sikkerhedsudstyr. Stol på dine instinkter. Hvis du bliver nægtet nogen af ​​de sikkerhedsforanstaltninger, du har anmodet om, er du i din fulde ret til at forlade.
 11. 11
  Vær på vagt over for enhver organisation, der beder dig om at betale dem for at arbejde frivilligt, især hvis du er strapped for kontanter. Der er mange andre værdige organisationer derude, der ikke opkræver, og vil give flere timer for en mindre indsats.
 12. 12
  hvis du ikke har penge nok til at komme forbi, så er du den, der skal være omfattet af frivillighed. Nogle mennesker vil hellere frivilligt end at have et job - det er fint, men hvis du ender bankerot familiemedlemmer for ikke have et job, det er simpelthen uacceptabelt.

Tips

 • Må ikke frivilligt blot for kredit-eller håneretten. Sørg for at det er noget, du er i stand til, og nyde.
 • Hvis du har brug for en særlig færdighed sæt, særlig beklædning eller andet udstyr til at udføre dit frivillige arbejde, og det er ikke blevet leveret, kræver det. Din sikkerhed, sundhed og komfort er lige så vigtig som enhver form for lønnet medarbejder.
 • Hvis du er ansvarlig for frivillige, tak dem regelmæssigt. Må ikke forvente, at være tilfreds med lejlighedsvis ros - de behøver ikke at være der, og deres vrede kan sprede sig, slutter et godt samarbejde eller endda resulterer i opløsning af organisationen eller klub selv.
 • Hvis du ønsker at arbejde frivilligt, men ikke ønsker, eller ikke kan gøre, et langsigtet engagement, så husk at lejlighedsvise eller engangs-eller kortsigtede forpligtelser kan hjælpe enormt. Bloddonation tager ikke ret lang tid - og du kan føle rigtig godt om at hjælpe andre, når du gør det.
 • Mange frivillige muligheder er sæsonbetonet, såsom at hjælpe til at tjene Thanksgiving middag på en hjemløse husly, eller samle back-to-school forsyninger til trængende børn. Hvis du virkelig er presset på for tiden, overveje at hjælpe en gang om året.
 • Må ikke undgå frivilligt bare fordi du ikke kan blive generet. Alle samfund har brug for frivillige, der er kompetente, entusiastiske, tilgængelig og villig. Når du føler dig i stand til at påtage sig frivillige forpligtelser, så gør det i en flash. Der er en enorm trade-off i frivilligt at du kun vil forstå, når du gør det. Mens organisationen / club / skole / samfund bliver din tid og energi til gratis, du får tillid, tilfredshed i at gøre en god gerning, personlig vækst, opfostring og måske uddannelse og andre færdigheder, som du ikke nødvendigvis ville få ved at holde sig til dig og din alene. Vær åben over for verden, og en dag, det bare kan være dig, der har brug for og får denne hjælp returneres.
 • Husk på, at Google er altid på udkig efter frivillige redaktører! Stick rundt og hjælpe!

Advarsler

 • Tage dine børn sammen kan synes som en god mulighed for at lære for dem. Men nogle jobsites ikke tillade mindreårige på grund af sikkerhedsmæssige og forsikring spørgsmål. Check med vejlederen eller koordinator før viser med dine børn.
 • Må ikke frivilligt, hvis du er syg. Du er ikke hjælpe nogen, hvis du ender med at give dem en forkølelse. Dette er især vigtigt, hvis du arbejder på et hospital eller med ældre, børn eller personer med svækket immunforsvar (såsom dem med hiv / aids).
 • Vær opmærksom på dine omgivelser. Du kan blive en fristende mål for de underprivilegerede. Overveje at tage en ven, hvis du er i en uvant kvarter. Efterlade værdigenstande bag. Vis ikke frygt. Dette signalerne svaghed og kunne være fornærmende.
 • Hvis du er kronisk syg, ikke frivilligt, hvis din sygdom kan forværres ved at udføre de frivillige opgaver. Mens nogle mennesker stadig kan udføre opgaver i løbet af en sygdom (og for nogle, er det endnu en måde at undslippe sygdommen), hvis der er nogen mulighed for, at din sygdom kan blive forværret af den tilføjede stamme af frivilligt arbejde, tilbage for en tid indtil du føler dig bedre. Det gælder mange sygdomme fra kræft til kronisk træthedssyndrom. Du kender dig selv bedst - lad ikke andre "overtale" dig, at du vil være bedre stillet gøre noget andet end at blive hjemme. Kun frivilligt din tid, hvis du virkelig føler, at det ikke vil skade din opsving, og at du har energi til at gøre det.
 • Når frivilligt arbejde, alle personlighedstyper kommer sammen. Dette er måske mere end på en arbejdsplads, hvor visse personlighedstyper vil være tilbøjelige til at komme sammen gennem rekruttering udvælgelse søger specifikke færdigheder og personlighedstræk. Som sådan vil du møde folk fra alle samfundslag, med forskellige tilgange til at gøre tingene på. At beskæftige sig med dette, nogle gange du får brug for stor tålmodighed og en lukket mund. Hvis tingene bliver opvarmet, så lad folk sige deres mening, og derefter stille og roligt opsummere deres position, men derefter gå videre til at foreslå at gå på kompromis sti. Du ønsker ikke at miste frivillige på grund af personlighed sammenstød, eller dem, der kender det hele. Ofte er disse mennesker vil flyve i, fortælle alle andre, hvordan man gør det, og så droppe ud lige så hurtigt som de ankom. Frivillige, der lykkes mest, er dem, der holder sig omkring i det lange løb, der kender baggrunden og som behandler hinanden med respekt.