Wkodk

Hvordan at oprette og udgive en roman som teenager

Så du ønsker at udgive en roman, men du tror, ​​du er for ung. Du er ikke for ung. Teenagere kan helt sikkert skabe og udgive romaner, lige så godt, hvis ikke bedre end nogle voksne. Så hvad laver du sidder rundt? Få skrive!

Steps

Hvordan at oprette og udgive en roman som teenager. Prøv at skrive lidt hver dag.
Hvordan at oprette og udgive en roman som teenager. Prøv at skrive lidt hver dag.

Oprettelse af din egen roman som teenager

 1. 1
  Start med en idé, passion og en inspiration. Skriv hvad du interesserer dig for. Du skal have en god idé om, hvad din roman vil være som, og du har brug nok passion og drive til at komme igennem det. Du behøver ikke at have en fuld idé at komme i gang, og du kan starte med blot et par karakterer og en indstilling, eller måske bare en åbning sætning. Der er mange mindre generelle artikler, som kan hjælpe dig med at beslutte hvad du skal skrive om, hvis du er usikker (se "tilhørende Googles").
 2. 2
  Find din skrivestil. Du bliver nødt til at spille lidt rundt for at finde ud af hvad der føles behageligt for historien, du skriver. Forskellige stilarter kan omfatte fortid og nutid, 1. og 3. person prosa og vers. Det vil afhænge af stemme dine karakterer, og hvad du forsøger at udtrykke. Prøv at tage din første kapitel og re-skrive det i forskellige stilarter, indtil du rammer den, der passer bedst.
 3. 3
  Prøv at skrive lidt hver dag. Du skal dog ikke være bange for at sætte din bog til side i et par dage, at gøre dette er bedre end dig hade akkord skriftligt. At skrive en bog vil tage dig lang tid, vil det tage nogle hårde arbejde. Når du sidder fast, og hit skriveblokering, ikke flipper ud. Der er omkring hundrede forskellige måder at ødelægge din blok, og den mest praktiserede er bare at vente det ud. Det vil passere. Hver forfatter har en anden måde at komme igennem en roman, så ingen kan virkelig fortælle dig den bedste måde at gå om det. Nogle skriver lige fra start til slut, og andre springe rundt, og nogle skriver et kapitel om dagen, og andre skriver kun, når inspiration hits, der er virkelig ingen definitiv måde at nå frem til slutningen af ​​din roman. Men på en måde, hvis du giver det tid, og hvis du har passion, vil du få der.
 4. 4
  Hvis det er svært for dig at skrive i rækkefølge, og du er mere interesseret i den ene del, og derefter en anden den næste dag, så skriv i stykker. Forhåbentlig vil du kender din plot godt nok til at være i stand til at arbejde i stykker og derefter gå tilbage og sy de stykker sammen. Skrivning i rækkefølge kan blive kedeligt, så skriv hvad der interesserer dig den dag. Selvom det er en anden idé, vil det alt sammen til sidst. Men der er fare for at få dovne og ikke ønsker at gå tilbage og udfylde de dele, der er mere kedeligt at skrive. Må ikke komme til at stedet.
 5. 5
  Rediger og revidere din første udkast. Dit første kritiker er dig selv, du bliver nødt til at gå tilbage over alt, hvad du har skrevet og revidere det til at gøre det bedre. Især hvis det er din første roman, vil du have en masse at lave. Det er svært at give slip, men nogle gange endda god skrivning skal slettes for at flytte historien i den rigtige retning. Der kan være store forandringer, der skal gøres, før du kommer til det næste trin.
 6. 6
  Kom udenfor redigering hjælp. Få et par venner eller familiemedlemmer til at læse den og give dig retning, og så kan du ønsker en professionel litterær redaktør. Du kan finde en online, selv i telefonbogen, og de kan være virkelig super nyttige. Men de kan også være dyrt, så hvis du er sikker, kan du springe pro editor. Desuden bør du vide, at din udgiver formodentlig vil have deres egen editor til at se på det, før det er offentliggjort, alligevel. Alligevel bør du i det mindste sende det til en lærer eller en anden voksen med litterære oplevelse, som du stoler på. Teenagere og venner, selvom nyttige, savner vil tingene, at lærere og andre voksne vil afhente deres første gang igennem. Må ikke være bange for kritik, nogle gange er det ligefrem pinligt, men det meste af den tid, det virkelig hjælper dig med at vokse som en forfatter.
 7. 7
  Send dit færdige produkt direkte til udgiveren, eller få en litterær agent. Bemærk venligst, at ikke alle forlag online er sikkert og sandt. Det vil være svært også at finde en agent. Din agent vil bringe din bog til udgivere, som han / hun mener er tilbøjelige til at udgive det, og mange forlag i dag kun vil beskæftige sig med forfattere gennem en litterær agent. Du bliver nødt til at finde en, der er til rådighed, og sende en forespørgsel brev. Må ikke være bange, hvis man afviser dig, bare gå videre til den næste. Selv JK Rowling blev afvist, tolv gange, da hun forsøgte at udgive Harry Potter.
 8. 8
  Når din agent finder dig en udgiver, vil du være i stand til at arbejde derfra med forlaget. Lad dem ikke se ned på dig for din alder, få dine royalties afgjort, snakke om, hvad du ønsker for omslag, din mening udtrykke. Du vil sikkert ønsker at bringe en erfaren voksen ven til at være din rådgiver med royalties og sådan. Forskellige virksomheder vil arbejde på forskellige måder og forventer forskellige ting, men de vil holde dig i loop. Nyde processen, selvom det tager tid.
 9. 9
  Få din bog derude. Du er en offentliggjort forfatter. Tilmeld dig offentlige aflæsninger, forfatter og bog begivenheder i nabolaget. Har en bog signering på dit bibliotek. Og være stolt af dig selv. Du har arbejdet hårdt.

Tips

 • Så ærlig som du ønsker at være sammen med de agenter, du forespørge, er det bedst ikke at fortælle dem din alder. Du ville blive overrasket over, hvor mange forfattere (selv de voksne dem) ikke fortælle agenterne hvor gamle de er. Hvis du skriver din forespørgsel og manuskript godt nok de agenter vil lade skriften taler for sig selv, og de vil ikke engang klar over, at du er tretten, eller fjorten eller 1017. Hvis de kan lide det, de ringer, uanset din alder og tidligere legitimationsoplysninger.
 • Det er virkelig svært at finde tid til at skrive som en teenager, med skole, lektier, venner, fester, og distraktioner, men holde sig til det. Der er altid et par minutter her, et par minutter der. Slutresultatet er det værd.
 • Må ikke holde op sent, hele natten, forsøger at få det hele færdig i en måned. Det er tvivlsomt, at der kommer til at ske, og det vil kun gøre dig virkelig træt. Dette vil igen, vil gøre det sværere for dig at tænke og arbejde på, hvad du har. Få nok søvn, spise morgenmad, gøre sig godt i skolen, osv. Du vil få det færdigt, selv om det tager et år, vil du få den færdig, hvis du arbejder på det. Farende gennem ting kommer ikke til at forbedre din skrivning, hvis noget det kommer til at gøre det værre.
 • Hvis agenten gør dig utryg på nogen måde, så du afslutte samtalen så hurtigt som muligt. Må ikke blive udnyttet. "Ja, tak så meget. Men jeg har haft et par andre tilbud (også selvom du ikke har, stadig bruge denne. Den er høflig, det er en hvid løgn, og det er bedre at udskyde en dårlig agent og vente en god en, vil dårlige agenter ikke hjælpe dig.), og jeg vil gerne tænke over dem. Jeg takker Dem meget for din tid. Skal jeg kontakte dig, hvis jeg beslutter, at jeg gerne vil have dig til at repræsentere mig, eller skal Vi arbejder ud af noget andet? " Eller sådan noget. En dårlig agent får du ingen vegne.
 • Må ikke blive intimideret. Du er kompetent. Din alder betyder ikke noget. I virkeligheden, hvis du skriver en teenager roman din alder forbinder dig til dine læsere.
 • Må ikke få så involveret med din skriftligt, at du glemmer alt andet. Tilbring tid med folk, grine, har pude slagsmål, spise så meget slik, som du føler dig syg. Bare ting, spille sport, gør dit hjemmearbejde, og læse andre bøger. En forfatter har brug for at opleve alle faser af livet til fulde. En masse gange gør disse ting vil udløse ideer og disse ideer kan ofte være afgørende, og afgørende for dit arbejde.
 • Husk at tage din tid. Hvis du når et punkt i romanen, hvor du sidder fast tage en pause og komme tilbage til det senere. Frustration vil være din eneste belønning, hvis du bare sidde der kæmper og forsøger at gøre noget, du ikke kan. En god bog eller serie tager tid at lave. JK Rowling og hendes bøger (Harry Potter) tog hende over 17 år at færdiggøre. Tag din tid og i det lange løb vil det være det værd.
 • Når en agent kalder - og giver dig opkald - så være glad. Være høflig og høflig, og takke dem meget for at læse hvad du har skrevet. Vær ydmyg, ikke sammenligne dit arbejde til bedste sælgere eller andre bøger, de har repræsenteret eller andre værker overhovedet. Det er slemt formular. Du kan stille spørgsmål, selv litterære agenter ved ikke alt. Vær professionel og når de spørger din alder, hvis de spørger din alder, være meget moden og fortælle dem præcis, hvor gammel du er. Liggende vil ikke hjælpe, kan du ikke underskrive en kontrakt, når du er under atten - det er ulovligt - og lyver vil kun komme tilbage og bide dig i røven.
 • Gå på biblioteket for at forsøge at finde en bog om udgivelse. Der var én gang.
 • Send dit arbejde til flere agenter ad gangen. De er gode, men få er mirakelmagere, og de er meget travlt. De har fået snesevis på dusinvis af manuskripter at læse udover din. I din forespørgsel, så glem ikke at takke repræsentant (er) for deres værdifulde tid: den tid, der kunne interessere dem i dit arbejde og få dig publiceret. Desuden er det almindelig høflighed.
 • Når du leder efter en agent, skal du finde en, der er interesseret i den genre af bogen, som du skriver i. Læs en god artikel om at skrive forespørgslen breve, få nogle praksis, ikke går over en side, og følg agentens præferencer. Hvis de siger til kun sende snail mail, så send snail mail. Hvis de ønsker det første kapitel, ikke giver dem hele bogen. Prøv agentquery.com for et første kig.
 • Læse, en masse. Læse så meget som du skriver. Læs alle genrer, ikke bare, hvad du skriver - læs poesi, fiktion, faglitteratur, biografier, fantasy, ordbogen. Det vil hjælpe dig til at skabe en fantastisk historie.
 • Lad ikke andre mennesker fortælle dig, hvordan din bog skal skrives. Du er forfatteren. Selv hvis en professionel redaktør giver dig de forslag, du kan tage dem eller ej.
 • Du vil få afvisning glider. Du kan få en masse afvisning glider. Du kan få en hundrede afvisning glider. Lad det ikke tage pippet fra dig - alle får afvisning glider. Selv Tolkien fik afvisning glider.
 • Sende dit manuskript direkte til udgiveren kan spare agent omkostninger, men det tager meget lang tid for disse nice og i stand og travle udgivere og redaktører til at komme igennem, hvad der er almindeligt kendt som "The Slush Pile". Der er en grund til, at det hedder det. Få en litterær agent. De er ikke billige, men de gør en forfatters arbejde let. Mange forlag (som nævnt ovenfor) kun fungere ved de nævnte litterære agenter. Send dit arbejde til dem, de er nice og de virkelig hjælpe. Men sørg for, at du giver dem, hvad de beder om, hvis du ikke de er utilbøjelige fra starten til at repræsentere dig. Og det vil kun gøre tingene sværere.
 • Aldrig give op, hvis det første udgiver vender dig ned. JKRowling fik slået ned ved første også, og se, hvor hun er nu!
 • Folk siger, at agenter ikke vil tage forespørgsler fra forfattere, der er ikke tidligere offentliggjort, eller berømt - det er en decideret fejlslutning og er ikke sandt i det mindste. Næsten hver agent, undtagen for dem, der er mere eksklusive i deres klienter baseret på klienten, ikke indholdet, accepterer forespørgsler fra alle, der blev skrevet en roman om en genre, de repræsenterer - det er på engelsk.
 • Det tager tid. Må ikke haste tingene. Hvert skridt her, vil tage en hel masse tid.
 • Find sammen med andre forfattere. Der er teen skrivning lejre og klubber. Få støtte fra andre teen forfattere omkring dig, og det vil hjælpe enormt.
 • Du kan også udgive historier på et site som Miss Literati eller Wattpad!
 • Ikke alle agenter opkræve men de kan tage en sum ud af de penge, du foretager fra bogen.
 • Læs skrive opslagsværker. Disse former for bøger bare give tips og ideer til at hjælpe dig ud af skriveblokering, og plus, de er morsomt.
 • Om oprettelse af din roman:

Mere end sandsynligt, skriver du om en teenager eller preteen fast i nogle situation. Nogle ting, du ønsker at huske, er: Brug ikke forvirrende ord og lange afsnit. Din læser vil få slukket øjeblikkeligt. Betingelser, som preteens og teenagere bruger ældes over tid. Hvis du bruger disse ord, er dette også en strømledning. Brug ikke det samme begreb igen og igen. Din læser vil kede sig. Sørg for at det er passende for den alder, du skriver til. For eksempel ikke skrive en teenage roman kaldet "Rainbow Magic Pony redder dagen." Når du er færdig, vise dit arbejde til en ven, forælder eller lærer. Få dem give dig feedback på, hvad du skal redigere.

Advarsler

 • Som en teenage forfatter, er du ikke kommer til at blive taget så seriøst som nogen, der har gået på universitetet eller college. Det er sagt, du har fået til at være professionelle og seriøse mens diskuterer og sende dit manuskript ud til forlag.
 • Send ikke dit arbejde til en litterær agent, når du ikke har færdig og poleret det fulde manuskript. Udover at være uprofessionel, kan en agent være interesseret i, hvad du nødt til at skrive (selvom det nogle gange virker som der aldrig kommer til at ske, det gør, chokerende nok), og når de er interesserede, de vil bede om det fulde manuskript. Der er ingen sikkerhed for, at de kommer til at sætte jeres off længe nok for dig at afslutte det. Chancerne for at det sker er slanke, medmindre du er en super Typer og kan skrive sider og sider og sider om dagen, men igen meget usandsynlig.
 • Send aldrig dit manuskript til et forlag, medmindre du har googlede deres navn ved siden af ​​ordene forfængelighed eller fidus. Hvis du ikke ved, hvad en forfængelighed udgiver er at gøre noget mere forskning.
 • Giv ikke op på dig selv. Det kan tage måneder og måneder for at blive accepteret af en udgiver, men der er mange af forlag. Det er et spørgsmål om at finde den rigtige.
 • Må ikke sende din historie online om at skrive sites. Det lyder godt, men det er ikke copyright sikkert før efter den er blevet offentliggjort.
 • Drøm stort, men drømmer ikke for stor. Denne måde, hvis du ikke bliver en nationalt berømt forfatter, kan du stadig have at skrive og lad ikke nogen fortælle dig anderledes
 • Lær at tage kritik. Ingen god forfatter kan overleve længe uden.
 • Sørg for, at agenten eller redaktør du finder er pålidelige. Du ønsker måske at gøre forskning i andre bøger, de har gjort. Der er folk derude venter på at scam en første gang teen forfatter, der aldrig gjort det før.
 • Altid redigere dit arbejde mindst to gange. Mindst to gange, vil du sandsynligvis glip af ting.

Bøger af teenagere

 • Profetien af Stones af Flavia Bujor,
 • Bran Hambrick af Kaleb Nation,
 • The Pet Smart trilogi af Aaron E. Kates
 • Swordbird og Sword Quest af Nancy Yi Fan
 • Eragon, ældste, Brisingr og Inheritance af Christopher Paolini (Han var 15, da han først begyndte at skrive Eragon.)
 • De Outsiders by SE Hinton
 • In The Forest Of The Night af Amelia Atwater-Rhodes (hun var 14).
 • Corydon og Isle of Monsters af Tobias Druitt (Dette er et pseudonym (falsk navn) for en mor og søn skriftligt partnerskab)
 • 7 i 1 af Joanna Lew
 • Trouble All the Way af Sonya Hartnett
 • De mærkeligste eventyr trilogien af Alexandra Adornetto
 • Halo trilogien af Alexandra Adornetto
 • Sammenknebne By Katelyn Schneider
 • Huller ved Louis Sachar
 • Startere og Mocktales af Aditya Krishnan
 • "A Cry From Egypt" af Hope Auer