Wkodk

Sådan skal du tage en tur

Uanset din alder eller erhverv, alle kunne bruge lidt frisk luft fra tid til anden. Tager en tur med dine venner eller familie kan være en udmærket måde at kaste nogle gamle hud og leve lidt, destress og glemme dine problemer for en stund, og for at gøre nogle gode minder undervejs. Det er også en af ​​de ceremonier for dem, der bor i et land, stor nok til at gøre road trips virkelig spændende, såsom Europa, Canada og Australien - mindst én road trip i en levetid er afgørende, før du virkelig kan føle, at du forstå pulsen på dit land bedre. Her er hvordan man forynge din ånd ved at trykke på vej...

Steps

Sådan skal du tage en tur. Overvej hvilke mennesker, du gerne vil komme med dig på din rejse.
Sådan skal du tage en tur. Overvej hvilke mennesker, du gerne vil komme med dig på din rejse.

Tage din egen road trip

 1. 1
  Overvej hvilke mennesker, du gerne vil komme med dig på din rejse. Disse mennesker burde have behov for nogle sjove, og villig til at have det. De har brug for at være forberedt på at usleben det på tidspunkter og til at blive hængende i bilen i flere timer ad gangen, når du bare holde på kørsel. Det hjælper også, hvis hver person kommer sammen er i stand til og er villig til for nogle af vejen, så du kan dele den drivende akkord (naturligvis med undtagelse af børn).
  • Læs Sådan skal du tage en tur til din familie, og hvordan at tage en tur med en ven for flere ideer.
 2. 2
  Tag en dag eller aften for at komme sammen med disse folk til at brainstorme ideer til din rejse. Middage og shoppingture er gode måder at gøre det, men i løbet af et par cocktails er den bedste måde for mange at få deres kreative safter flyder. Planlægning af turen skal være sjovt og få folk glade. Må ikke stress om detaljerne, eller du er helt besejre formålet. Selv en generel idé om en retning kan være tilstrækkeligt, med måske en meget ønskede sted eller websted at besøge indgår som en skal-do eller en tur tilbage point.
  • Der er masser af online planlægning websteder, der vil hjælpe med at gøre det super nemt for dig at planlægge et groft rejseplan og få rejsetider osv. Ved hjælp af disse kan fremskynde beslutningsprocessen.
 3. 3
  Få en idé om, hvor længe din vil være, og hvilke typer af steder, folk måske ønsker at besøge. Det eneste, du behøver at huske på, mens du slentrer langs på biltur er hjemrejsedatoen. Det kommer ikke til at være meget nyttigt at være i San Francisco, når du har brug for at være i New York den næste dag eller deromkring. Nogle planlægning er afgørende for at sikre, at din road trip får dig tilbage til hvor du kom fra til tiden! Desuden skal-do, hvis der er særlige besøg, finde ud tider åbning, datoer for særlige begivenheder, og indkvartering behov. Hvis du er på vej til en festival eller et lignende arrangement, kan indkvartering bookes ud, hvis det er populært, så skal du måske være parat til at sove i bilen eller uslebne det i bivouacs, i det mindste vide på forhånd, så du kan være forberedt.
 4. 4
  Sæt et budget og holde sig til det. Hvis du er lav på kontanter, lave en pagt for at bo i billige hoteller og sjuske med spisning. Også pack godt, så du har håndklæder, tæpper, soveposer, mad og andre forsyninger, der vil hjælpe til at holde prisen ned, hvis du har brug for at uslebne det, eller du kører ind i byen for sent til et anstændigt måltid, osv. Nogle forslag til ting at pakke er skitseret i senere trin. Har mindst et kreditkort for nødsituationer, helst en per person, samt små mængder af kontanter for de cash-is-bedste tilbud såsom billig indkvartering og forplejning.
  • Planlægge for priser ved at bruge sites som gasprices.mapquest.com eller roadtripamerica.com (både Europa sites).
  • Hvis du stopper for en svømmetur efter roughing det for natten, bruge deres brusere til at rydde op. Andre steder at finde brusere inkluderer camping grunde og RV parker, men normalt har du til at betale for det privilegium at en i disse steder.
  • Ophold i nationalparker og stat / provins parker (du skal bruge en årlig pass). Hvis du gør dette, vil det koste meget lidt hvert ophold, og du vil få gavn af en bil plads og et telt plads (bare være sikker på at tage dit telt), samt basale hygiejne faciliteter. Og der er intet som at vågne op til lyden af ​​naturen i de tidlige morgentimer.
  • Undgå betalingsveje og storbyens stopper, og du vil undgå at skulle betale for vejudnyttelsen og parkering. Tag en up-to-date road atlas med dig, så du ved, hvordan de kan undgå vejafgifter.
  • Læs Hvordan man vælger en camping stedet på en road trip for flere ideer.
 5. 5
  Kontrollér bilen. Din vigtigste element i en road trip er din bil, som både skal være pålidelige, brændstoføkonomiske og sikker. Det er klart, at starte med en bil i top stand, og få den inden de forlader. Tilbringer det meste af vejen trip sidder fast i en garage vil ikke være sjovt, så spare dig selv sådan en mareridtsagtig resultat ved at have bilen tjekket først. Nogle ting du måske brug for at overveje at omfatte hjul kursjustering, dækskifte, frisk olie, fastsættelse af en tilhugget, kontrol kobling og bremser samt generelle tilstand af motoren. Når du er tilfreds bilens i god form, har du en stor vægt off dit sind.
  • Har reservehjulet kontrolleres også. Og hvis du ikke har en, få en nu, sammen med en donkraft. Spørg mekaniker til at vise dig, hvordan man skifter et dæk, hvis du ikke allerede kender, det er bedre at være lidt flov nu end at være frustreret i midten af ​​ørkenen med ingen i miles til at hjælpe dig.
  • Kontroller, at der er startkabler i bilen.
  • Du vil også ønsker at lave kopier af bilnøgler og give alle et sæt. Dette vil holde dig fra at få låst ude, og det vil være mere praktisk, når du skifter drivere. Det hjælper også bør én person mister deres sæt nøgler, ved leasing én anden person vil have en back-up!
  • Vær sikker på at tilmelde dig vejhjælp, såsom AAA. Samt vejhjælp, ofte sådanne selskaber kan sætte dig op med gratis kort og endda retninger til din endelige destination.
  • Hvis det er muligt, skal du vælge den mest brændstoføkonomiske bil over eventuelle benzinslugere.
  • Læs Sådan tjekker din bil, før en tur for at få flere oplysninger.
 6. 6
  Pack forsyninger. Nogle planlægning for uforudsete er vigtig. Fødevarer, sovende elementer, tøj og vand er væsentlige for at tilføje til din pakning, så du er selvhjulpne. Vær sikker på at bære og tage behageligt tøj, som du vil sidde i lange perioder og og du ikke ønsker at føle varme og trange.
  • Omfatte nogle sovende gear. Har mindst én sovepose, en pude og et polar fleece eller bomuld tæppe per person rejser. Tilføj en presenning eller to for alle mulige formål og nogle karklude / håndklæder eller lignende til hurtige interimistiske gardiner for bilens vinduer, hvis du er nødt til at sove i det natten over.
  • Kast i nogle aktivitet gear, ligesom en fodbold til at sparke på vej stopper, en frisbee til at kaste, og en pakke kort til et spil eller to på en cafe.
  • Medtag papirhåndklæder,, viskestykker rengøring gear, opbevaring og skraldeposer, og reservedele toiletpapir. Alle disse "just-in-case" elementer kan hjælpe med at spare penge og få din ud af en knibe.
  • Husk, at du kan rejse gennem midten af ​​ingenting temmelig ofte, og bliver nødt til at pakke et par sikkerheds ting. Bringe en gallon (3,7 liter) vand og en gallon (3,7 liter) olie. Bring 50-100 fod (15 til 30 meter) af, gaffatape, en førstehjælpskasse, en lommelygte (den slags, der ikke bruger batterier er rart, fordi du ikke behøver at bekymre sig om batterier), bug spray, jumper kabler, en lommekniv, et kompas, en paraply og tæppe (r). Det kan også være nyttigt at have en el-konverter til opladning af din musik-afspillere, bærbare computere, mobiltelefoner osv.
  • Hvis du har planer om at krydse landegrænser, har din pas og eventuelle visa behov, samt at kontrollere, at dit pas har tid nok på det.
 7. 7
  Pas på mad og snack behov. Fødevarer er et af de vigtigste aspekter af turen, især hvis du forsøger at køre cross-country i to dage. Hvis du ønsker at dække de mest jorden, kan du ikke holde op med at spise alt for ofte. Hvis du er bekymret for sundheden, bør du ikke gøre drive-through hele tiden, enten. Faktisk, hvis du spiser en dårlig kost, mens den vej, du vil være søvnig og mindre bevidste, hvilket øger risikoen for ulykker. Vær parat til at pakke ting, du ikke kan lide at spise, men må alligevel. Snack eller energi barer er et godt valg, samt frisk frugt, korn, nødder, frø, trail mix, osv. For madlavning, tage langs nogle krydderier, pasta, quick-kok, og camping stil mad pakker, og du kan afhente frisk frugt, grøntsager, fisk og kød, som du rejser, især fra lokale landmænd og fiskeri - friske er bedst, og det er en del af din opdagelse oplevelse på en road trip. Det er især vigtigt at bære rigelige forsyninger af mad, hvis du har via kosten begrænsninger, såsom gluten intolerante, vegetar, etc., da vejene diners ikke altid vil have, hvad du kan spise.
  • Find en god, sammenklappelig cooler, der ikke vil tage mere plads end ét sæde og pakke det fuld. Køb isposer eller forsegles poser og fylde dem med is. Må ikke lægge is direkte i køleren, fordi når det smelter, vil det være en smerte, og du bliver nødt til at få mere is ved hver stop, altid have det i en container. Hvis du bor i overnatning, kan en icepack genfryses i bar køleskab, men husk at tage den med dig hver gang.
  • Du kan altid bage småkager, æg eller andre fødevarer på din bil motor, hvis du bringe langs nogle aluminiumsfolie og krydderier! Se Sådan bage cookies på din bil instrumentbrættet og hvordan at tilberede mad på din bils motor for inspiration.
  • Læs Sådan holder maden frisk på en tur for flere ideer.
 8. 8
  Pakke en kort og / eller. Altid har papirkort eller et kort bog med dig, selvom du har GPS. Noget kunne gå galt med GPS, og du ikke ønsker at være strandet, bare fordi det er alt, du påberåbes.
 9. 9
  Lad hver person skaber et med et tema for køreturen. For eksempel.. en med al musik, der minder dem om sommeren, musik, der var populær i junior high school, etc. Hver person skal bringe elementer til bilen, der er sammenfaldende med dette tema, såsom slik, tiaras, billige solbriller, tie-dye... du får billedet. Det er sjovt, hvis du holder disse oplysninger en hemmelighed, indtil du kommer til vejen.
 10. 10
  Pas kørsel. En biltur er en fantastisk oplevelse, men ikke skæmmer det ved at køre faretruende eller tankeløst. Prøv at køre i de køligere dele af dagen (mindre air-condition og ikke så varmt for jer alle) og bruge cruise control hvor det er muligt at aktivere en konstant hastighed. Der er en række ting at være meget bevidst om, når du kører en biltur:
  • Aldrig passere eller overhale på blind bøjninger eller bakker, uanset hvor sikker du begynder at føle, som du holde på kørsel. En anden bil eller lastbil kommer anden vej har intet at gøre med din tillid!
  • Hvis du føler som om du har gjort nok kørsel for dagen, agt den følelse. Presser dig selv ud over dine grænser sætter dig ind i farezonen for døsighed, dårlig reaktionstid, og dårlige beslutninger. Enhver bør hoert; finde den nærmeste rasteplads, trække over og tage en god 20 minutters pause, der omfatter stretching, gå, og måske spise og drikke.
  • Agt den nødvendige plads til store køretøjer såsom lastbiler, autocampere, busser, etc. ved overhaling eller passerer dem, samt give dem bred kaj, når de vender. Husk, at hvis du ikke kan se deres spejle, kan de ikke se dig, gå forbi dem hurtigt, men sikkert, og ikke skære i alt for hurtigt, når du trækker igen
  • Har én person søvn, og én person vågen, hvis du tilfældigvis være på rejse om natten.
  • Hvis du nødt til at køre gennem natten og alle er trætte, tage vagter, der er 1 time og 45 minutter lang. Alle sover i cyklusser, og disse cykler er typisk 1,5 time lang. Tilføjelse af ekstra femten minutter giver mulighed for dig at bosætte sig i og få til at sove. Det er også bedst at begynde at vågne den næste person op et par minutter før du rent faktisk stoppe.
  • At holde sig vågen: drikke koffein, spise sprøde ting som æbler, skinne lys i øjnene, rulle ned for vinduerne, slå musikken op (medmindre dette vågner de andre), bide din kind, knivspids selv, eller skifte vognbane ofte. Læs Sådan at holde sig vågen, når du kører for flere detaljer.
 11. 11
  Sove med omhu, hvis bil-bundet. Hvis du vælger at sove i bilen, passe med dit valg af sovende placering. Kig efter områder, der er godt belyst, ud af vejen for fodgængere eller køretøjer, og det er ikke sandsynligt at have trafik patrulje banker på dit vindue!
  • Parkeringspladsen af ​​motel, der fortalte dig, at de er alle fulde kunne være en god beliggenhed, især hvis du er alle virkelig træt og træt leder efter et sted at sove. Disse er ofte godt belyst og ud af vejen for trafikken, men pas på muligheden for tyvene forsøger at bryde ind i biler, der kan blive overrasket af folk i en bil!
  • Campingpladser og RV parker kan være et sted at parkere (for en omkostning), men faktisk ikke komme ud af din bil. Dette vil stadig koste dig, men kan spare tid ved ikke at sætte et telt op, hvis du er i en fart.
  • Veloplyste lastbil stopper er et godt valg til at sove. Mange lastbilchauffører bruger dem, så det er en almindeligt accepteret vane i sådanne steder.
 12. 12
  Travel mod peak trafik eller udenfor myldretiden, når gennemkører byer og store byer. Der er ikke noget mere frustrerende (og somethings skræmmende) end en fri-as-a-fugl road trip hænge fast i en trafikprop, mens du rejser gennem en ukendt by for at komme til den anden side. Tjek vores trafikstrøm (syltetøj opstår normalt i store bycentre i de tidlige morgentimer, og væk fra dem i midten til sent på eftermiddagen), og undgå at gå den vej. Eller vælge at transit igennem, når trafikken er eneste ikke-peak.
  • Hvis du bliver fanget op, og du føler dig drænet for energi, skræmt af trafikken, eller træt, tage den første afkørsel og vente det ud. Brug den som en chance for at udforske, hvor du har slukket for at, eller for at få en kop kaffe.
 13. 13
  Tag ud og nyd drevet! Når du har taget sig af al den planlægning, kontrol, og du er fuldt ud klar over, hvordan man beskæftige sig med nogen af ​​de risici og problemer, der kan dukke op, er det tid til at afværge på din road trip. Vejen tur vil være så monumental, fantastiske og mindeværdigt som du beslutter at gøre det, så ikke blive hængt op af forudfattede opfattelser eller urealistiske ideer. Hvis tingene interesserer dig undervejs, som du ikke forventer at, give efter for indfald og opdage noget helt nyt. Du vil ikke fortryde at opdage og udforske nye sider af livet omkring dig, og du kan endda opfylde de mest utrolige mennesker.
  • Hvis du er i en anden del af landet, tage når du kan. Du kan blive overrasket over, hvor anderledes og smuk dit land kan være.
  • Være spontan. Hvis du ser et stort skilt for nogle off-the-wall butik eller en skør tiltrækning, go. Må ikke blive fanget i en rute eller tidsplan.
  • Uanset hvor du går, Sørg du gå ud i byen og blande sig med de lokale.
  • Gør dit bedste for at undgå at spise på kæden restauranter. Lokale restauranter er meget bedre 95 procent af tiden og meget mere sjov 100 procent af tiden. Desuden er du mere tilbøjelige til at opfylde nogle store tegn på lokalt og restauranter.
 14. 14
  Hold morede. Husk, at samtalen vil sandsynligvis være dit nummer en kilde til underholdning, men du nødt til at planlægge for de tidspunkter, hvor du løber tør for ting at tale om for øjeblikket. Det er lang tid inde i bilen, og du vil ikke altid blive underholdt af kulisser eller samtale om bord. Hvis du kan læse i en bil, kan bøger og blade arbejde for dig at videregive nogle tid. Hvis ikke, undersøge mulighederne - lyt til din eller musik i cd-afspilleren, se dvd'er på en bærbar dvd-afspiller, kigge efter figurer i skyerne, tælle biler, etc. og spille nogle bil spil:
  • Spil spillet "": Vælg et objekt alle kan se og sige "Jeg ser med min lille øje, noget der begynder med [indsæt brev], eller noget, der er [indsæt farve / size]." Hvem gætter rigtigt, får lov til at gå næste.
  • Play "Gæt nummerpladen": Spot, hvor biler kommer fra, og finde ud af stat eller provins, måske endda land, som de kommer fra. Vinderen er den person, der har set de fleste stater / provinser ved udgangen af ​​vejen turen. (Det er nok en god idé at holde en post i en lille notesbog.) Eller variere spillet ved hjælp af bogstaver i hvert nummerplade at lave en sætning, som "CBD" kunne være "køer i dagslys", osv.
  • Play "Scavenger hunt": Har nogen opstille en liste over emner, der skal spottet under den indstillede tid. Den første til at afkrydse alle de punkter på listen vinder.
  • Play "Tæl køer": Tæl så mange køer eller andre genstande som muligt inden for en bestemt periode af turen. Passing en kirkegård taber dig alle dine point, og du er nødt til at starte igen. Vinderen er den med det højeste antal.
  • Spille "Alphabet spil": Søg for hvert bogstav i alfabetet på din side af vejen, i skilte, butiksfacader, på køretøjer, osv. Vinderen er den ene at få hele alfabetet først.
  • Play "": Simply relatere en linje, så den næste person har at gøre op en anden linje, og så videre, indtil en hel fortælling er spundet. Det skørt, jo bedre, har en god griner!
  • Læs Sådan vælger kid spil til road trips for flere ideer. Og glem ikke synge alongs!
 15. 15
  Nyd udviklingslandene relationer om bord din road trip køretøj. Som du rejser sammen, vil du komme til at kende hinanden mere end nogensinde. Hvis du og dine kolleger road Campaign skændes, forelskelse, opdage dybe og meningsfulde ting om hinanden, etc., tage den nødvendige tid til at sortere gennem dine følelser og udvekslinger med hinanden. Dette er absolut en del af vejen trip - limning og lære mere om hinanden, så ikke bare ignorere noget, og lad følelserne komme ud af kontrol. Stoppe op og lytte til hinanden!
  • Bliver så tæt i så lang tid med nogle venner kan føre til venskab nå break point. Hvis ja, kan dette være særligt akavet, når du stadig nødt til at køre 1000 miles hjem med den fyr, så sørg for at tage "breathers" alle nu-og-da, så du ikke får på hinandens nerver.
 16. 16
  Hold regnskab med din road trip. Endelig, men ikke mindst, holde dine minder af biltur i live for resten af ​​dit liv ved at dokumentere den i digital og skriftlig form. I det mindste, tage billeder! Uanset hvor du er, eller hvad du laver, hvis du ikke gør, vil du fortryde ikke at tage billeder af dine oplevelser. Samt, så prøv at holde mindst en skelettet daglig registrering af de steder, du har besøgt og rejste igennem. Hvis du også har energi til at nedskrive dine følelser, gør det også. Alle disse minder vil bringe turen tilbage til dig i mange år fremover.
  • Digital er vejen at gå, når du tager rejsebilleder. Bare sørg for du har masser af fuldt opladet batterier og tilstrækkelig lagerkapacitet. Hvis hukommelseskort få fuld de kan downloades til cd'er på foto afdelinger på store kasse butikker og apoteker overalt. Eller hvis opholder med familie eller venner, bare bruge deres computere til backup til disk.
  • Må ikke være nærige med fotos, tage mange, og der vil være mindst en perle per runde af skud i samme monument, kulisser eller funktion!
  • Foto sådanne strukturer som en bro krydser mellem stater, grænsekontrol skilte, moteller, hvor man sov og har en sjov historie at fortælle, interessante skilte mv
  • Lav en tjekliste over billeder, der skal tages af hver person på turen. For eksempel skal hver dag nogen tager et billede med en tilfældig familie, en havenisse, et monument, en bestemt franchise, en kirke osv. Tag et billede af en person på hver stat eller provins linje. Selv om det kan være klæbrig, er du garanteret latter og disse fotos vil gøre store souvenirs senere.
  • Vær sikker på at få masser af billeder af dine medrejsende. Og hvis du kan, få deres daglige eller almindelig indtryk af turen også og skrive dem ned.

Tips

 • Medbring en bil oplader til din mobiltelefon.
 • Altid har et telt i bagagerummet. Du ved aldrig, hvornår det kan komme i handy.
 • Hvis du planlægger at opholder sig i hoteller eller moteller, foretage reservationer, før de forlader, så du er sikker på et sted at bo. Brug din mobiltelefon til både lokalisere og bestille sådanne steder, som du rejser i regionen. Brug tid estimatorer på kortene for at lade motel kender din sandsynlighed ankomsttid, men det hjælper også at fortælle dem, hvor du er i øjeblikket, så de forstår, hvis du er senere end du sagde, du ville være.
 • Vidste du? I Europa, motorvej ruter, der kører nord og syd har ulige numre, mens motorvej ruter, der kører øst og vest har lige numre.
 • Hvis du rejser med børn og / eller kæledyr, træffe alle nødvendige foranstaltninger for at bringe deres grej og tage sig godt af dem. Begge har brug for hyppige stop, hyppig fodring, god ventilation på alle tidspunkter, underholdning og tryghed. Det kan gøres, men det vil gøre dit road trip oplevelse lidt mere "ansvarlig"!
 • Hvis planlægning på opholder sig med venner eller familie overalt langs vejen, sørg for at spørge først, og ikke bare antage, at de har plads, tid eller interesse i at have dig. Være høflig og sørg for at de har plads til alle. Hvis det er klart, at de føler sig akavet, så lad dem vide, det er ikke noget problem, og foreslår, at du bare indhente for kaffe eller et måltid sammen i stedet. Og du kan altid besøge couchsurfing.com hvis du virkelig har brug for at køje ned et sted gratis.
 • Hvis du ønsker at arbejde under road trip, kigge efter sæsonarbejde, kig i de lokale arbejdsformidlinger tidender, besøg et vikarbureau med speciale i dagarbejde, hjælpe folk, der er oprettet ved arrangementer eller swap mødes, finde ud af, hvilke begivenheder er på ved at spørge på lokale handelskammer, som du måske være i stand til at få arbejde på, og besøge resorts for at se, om nogen løsarbejde er tilgængelig.
 • Hvis det er muligt, leje en campingvogn, det vil være lettere at opbevare mad, søvn og måske se nogle film.

Advarsler

 • Kør ikke så langt, at du ikke har råd til at komme tilbage.
 • Selvom det ikke at vide, hvor du får ende, er en del af det sjovt, være sikker på at du i det mindste have en generel idé om, hvordan du får tilbage hjem, eller du kan være i problemer.
 • Følg alle færdselsreglerne / forordninger, når de rejser ud af staten (r) for første gang nogensinde. Du ønsker at være sikker og stadig har din sjovt, og det inkluderer iført din sikkerhedssele.
 • Må ikke fortsætte kørslen, når du er træt. Brug råd i tips afsnit er kun til at holde dig advare, indtil du når den næste rasteplads. Tøv ikke med at vække en anden op, hvis du er træt! Kort sigt søvn (selvom det kun varer 1 eller 2 sekunder) kan føre til fatale bilulykker. Må ikke risikere det.
 • Undgå picking up fremmede eller blaffere. Det er farligt og kan ende galt.
 • Valg af musik kan forårsage en vis uenighed blandt de rækker, hvis smag er meget forskellige. Hvis der er argument, lad chaufføren vælger.
 • Må ikke sladre dine venner til pinlige ting, de gjorde ved deres tilbagekomst. Sandsynligvis vil de fortælle en historie om dig, hvis du gør det.
 • Være opmærksomme hele tiden på eventuelle problemer. Må ikke overdrive noget, men være opmærksom på mulige farer fra dyr på vejen til folk stjæle ting fra dig..

Ting du behøver

 • Tasker, tøj, sko
 • Mad og vand, herunder snacks
 • Mobiltelefon
 • Underholdning (musik, spil, bøger, skrive materialer)
 • Tidsskrift eller dagbog og pen
 • Kamera
 • Nødforsyninger til bil (Jack, reservehjul, sikkerhed trekant, osv.)
 • Nødforsyninger for dig (medicin, førstehjælp kit, stearinlys og varmt tøj, hvis du rejser i vinter, vand (du kan aldrig få for meget) osv.)
 • Sleeping gear, puder, nakkepuder og klude til dækning vinduer, tarp
 • Budget, kreditkort og kontanter
 • Kort, atlas, GPS
 • Solbriller, læsning / kørsel briller, solcreme, hat, insekt frastødende, antiseptiske servietter
 • Personlige ejendele (deoderant, tandbørste, tandpasta osv.)