Wkodk

Sådan overlever bor i hawaii

Bor i Hawaii virker som et paradis. Men det er en masse arbejde, hvis du ikke er økonomisk indstillet eller stabil. Hawaii er også tilnavnet "The Melting Pot" som øerne er mangfoldige med en blanding af etniske baggrunde. Denne artikel vil forklare, hvordan man overlever bor i Hawaii.

Steps

Sådan overlever bor i hawaii. Gøre en masse forske på.
Sådan overlever bor i hawaii. Gøre en masse forske på.
 1. 1
  Gøre en masse forske på. Brug Craigslist eller Honolulu Advertiser hjemmeside som hjælp til at finde bolig.
  • Vid, at i gennemsnit kan et studie gå til 450€ til 750€, mens en toværelses lejlighed ville være så meget som 1500€ om måneden, afhængigt af hvilken by eller bydel du kigger ind. Vand kan være inkluderet i lejen, men det er op til dig (lejer) til at betale for el, kabel, og andre elementer.
  • Kig ind ansøger om et college campus i Hawaii. Universiteterne giver sovesale og nærliggende lejligheder til en overkommelig pris på room & board. Tøv ikke med at ansøge om enhver mulighed for økonomisk støtte.
 2. 2
  Har jobsamtaler linet op eller i værker, når du kommer til Hawaii. De fleste kollegium graduate jobs, for eksempel, er sygepleje og computer ingeniør mere svært at finde end en waitressing eller cashiering placering. Hvis det er nødvendigt, kan du prøve at tilpasse sig med to job eller en "anden" en på siden for ekstra penge.
 3. 3
  Vid, at både hawaiiansk og lokale hawaiian pidgin er meget almindelige sprog, der tales med de lokale og indfødte. Mens nogen forsøger at komme ind i en kørebane, og du lader dem i, ikke blive fornærmet, hvis de vinke til dig på en anden måde. Locals bruge "shaka" tegn som en påskønnelse til hinanden.
 4. 4
  Forstå, at Hawaii har sæsoner, men på en anden måde fra resten af verden. Den gennemsnitlige temperatur året rundt er mellem 78-85, med August er den varmeste måned og december er den fedeste måned på midten 60 grader. Regnen sæson strækker sig fra september til februar selvom en uventet regnskyl i to minutter kan vende dagen rundt på stranden. Sne falder ikke i staten Hawaii med undtagelse af de toppe på Mauna Loa og Mauna Kea, der begge ligger på øen Hawaii (Big Island).
 5. 5
  Kig efter og bruge ugentlige specials, annoncer eller andre nyttige ting. I gennemsnit kan en gallon mælk koste mellem 5€ til 10€ og gas priserne spænder fra 5€ 0,00-5€ 0,80 per gallon (fra oktober 2011)
 6. 6
  Prøv at shop på Ross, Wal-Mart, Sams Club, Costco, Target og walgreens for lave priser på bulkvarer.
 7. 7
  Registrer dig selv og din familie med akut kontakt registreringsdatabasen, således at beskytte dem i tilfælde af en lokal nødsituation eller ø katastrofe. Se pårørende Registry (NOKR) []

Tips

 • Kæledyr er ikke alle, velkommen her omkring. Bare tag et kig på Craigslist huslejer, og du vil opdage, at en stor del af tilgængelige huslejer ikke vil tillade kæledyr. Situationen er så slemt, at nogen skulle skabe en leje stedet (mod gebyr baseret), der viser dyrevenlige huslejer, alene.
 • Hvis du er en koncert eller event-goer, være opmærksom på, at dine favorit-events eller musik kunstnere sjældent kan gøre en udseende i Hawaii, grund til at være på den dyre side af forsendelse og flybillet. Mens du er her, så prøv at opleve Hawaiis begivenheder, såsom University of Hawaii fodbold spil på Aloha Stadium eller Bayfest Hawaii på Marine Corps Base Hawaii, hvor nogle af de største kunstnere kommer til at udføre, for eksempel Papa Roach, Alan Jackson, og Lynyrd Skynyrd var alle tidligere års kunstnere.
 • Hvis du er ryger, Hawaii har en rygning lov, der blev oprettet den 16. november 2006. Loven fastslår, at rygning ikke er tilladt 20 meter fra en offentlig døråbning eller åben ventilation (vinduer) af en bygning eller delvist lukkede rum (udhæng eller tage). Du kan blive tilladt at ryge mindre end 20 meter fra en døråbning, hvis virksomheden er lukket.
 • For alle jer sejlere derude, tror ikke på Hawaii som fastlandet. Tænk på det mere som et fremmed land. De statslige havne falder fra hinanden, men slip gebyrer holde går op. Du har muligvis ikke at bekymre dig om det, men da at få en permanent slip på en stat havn er næsten umuligt. Medmindre du er villig til at bestikke den rigtige person. De private lystbådehavne er i temmelig god form, så igen, de er som regel fuld og vil sætte dig på en lang venteliste. Selvom dyrere end statens havne, vil der være strøm og vand for din bekvemmelighed. Sorry for alle de dårlige nyheder, men jeg ønsker at spare dig besværet jeg måttet gå igennem.
 • Hawaii har ikke sommertid. Hvis det er sommertid, vil Hawaii være 3 timer bag Vestkysten og 6 timer bag østkyst.
 • De nødvendigheder i ethvert hjem i Hawaii: En flaske Raid, en paraply, en flue swatter, tøfler (flip flops), og fans. Temperaturen ikke komme under 65, så der vil altid være myrer og kakerlakker eller andet sted. Du behøver ikke at bære sko i huset, og mange japanske og stenplatforme se ned på dette. Hjemmesko eller er barfodet er mest almindelige. Også på grund af fugt og klistret vejr, er en fan et plus at køle dig ned.
 • Du ønsker måske at lære navnene på de store motorveje og veje. De fleste lokale ikke følger de faktiske motorvej numre, men da de reelle vejnavne. (Fx "Kamehameha Highway" i stedet for "Rute 99")

Advarsler

 • Som en "haole" (kaukasisk) Du ønsker måske at undgå Waianae områdets strande, især singler og kvinder. Hawaii, ligesom alle andre, har nogle dårlige mennesker. Være forsigtig. Undgå at efterlade værdigenstande i bilen på afsides strande og parker.