Wkodk

Sådan opretter hemmelige koder og ciphers

En hemmelig kode er et system, hvor hvert ord eller en sætning i din besked er erstattet med et andet ord, sætninger eller serie af symboler. En cipher er et system, hvor hvert bogstav af din besked er erstattet af en anden bogstav eller symbol. Gør koder og ciphers er sjovt, og det kan bruges til at narre folk, der forsøger at knække din besked.

Hemmelig kode og kryptering er involveret i alvorlige situationer som i krige. Folk vil ønsker at bryde koder og ciphers at finde ud af, hvad budskabet er.

Denne guide giver mange former for koder og ciphers. Du kan bruge dem til at narre Codebreakers. Også, hvis det skulle falde i fjendens hænder, kan det forblive sikker.

At skrive på computeren, vil gøre det lettere for de koder og ciphers der er angivet til højre for dette stykke. Det er lettere at skrive de symboler, der ikke let kan skrives ud på computeren. For eksempel indebærer Rosenkreuzer Cipher symboler i stedet for bogstaver. Disse symboler kan ikke indtastes på computeren. Sørg for at du bruger en skrifttype som Courier New eller OCR A Udvidet, så hvert bogstav fylder den samme plads.

 • 1 trin
  • 1.1 Sample Kodede Afsnit
  • 1.2 Koder
   • 1.2.1 Book Code
   • 1.2.2 Ordbog Code
   • 1.2.3 Pig Latin
   • 1.2.4 Turkish Irish
  • 1.3 Word Clue Code
  • 1.4 Ciphers
   • 1.4.1 Caesar Cipher
  • 1,5 St. Cyr. Skub
   • 1.5.1 Tastatur Cipher
   • 1.5.2 Dato Shift Cipher
   • 1.5.3 Kombination Ciphers
  • 1.6 Sløring
   • 1.6.1 Null Cipher
   • 1.6.2 Space Code
   • 1.6.3 Sebald Code
 • 2 Tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du skal bruge
  • 4.1 Koder
  • 4.2 Ciphers
 • 5 Relaterede Googles
 • 6 Kilder og citationer

Steps

Sådan opretter hemmelige koder og ciphers. Tænk over, hvilken type kode, du bruger, og hvad der ville være det mest effektive.
Sådan opretter hemmelige koder og ciphers. Tænk over, hvilken type kode, du bruger, og hvad der ville være det mest effektive.

Prøve kodede stykkerKoder

 1. 1
  Forstå. Vi er nødt til at indse, at det meste af tiden, når folk taler om at gøre koder og bryde koder, er de ikke taler om koder på alle. De er virkelig tale om ciphers. Husk, at en kode er et system, hvor hvert ord eller en sætning erstattes med et andet ord, tal eller serie af symboler. En cipher er et system, hvor hvert bogstav af din besked er erstattet af en anden bogstav eller symbol. Du bliver nødt til at forstå dette, da det er afgørende.
 2. 2
  Tænk over, hvilken type kode, du bruger, og hvad der ville være det mest effektive. Hvilken slags kode vil du oprette? En bog kode? En ordbog kode? Selv Pig latin er stor! Men der er nogle ting, du bliver nødt til at forstå, om disse koder.

Book kode

 1. 1
  Få 2 bøger, som er præcis det samme. De skal være nøjagtig den samme, det samme copyright dato den samme udgave, ord, bogstaver, sprog, alt, ellers koden vil ikke fungere. Hånd en kopi af bogen til din partner og du vil bruge den anden. (Ordbøger virker bedst).
 2. 2
  Lær om at bruge koden. Hvordan skaber man en bog kode? Nå, der er flere variationer fra den vigtigste. Lad os tale om den vigtigste idé. For eksempel, du ønsker at sige "Disse billeder var i en bog." godt, vil du nødt til at søge efter disse ord i bogen. Den vanskelige del er, hvis bogen har alle disse ord eller ej. Hvis ja, så læs videre. Hvis ikke, få en anden bog, og prøv igen. Husk, vil en ordbog aldrig mangle ord. Når du finder et ord, skal du notere sidetal. Sige som ordet "Disse" er på side 212.. Nå, de første 3 cifre i din kode er 212.. Derefter skal du finde rækken af ​​ord. For eksempel ordet "disse" er i række 4 i den bog, du bruger. Så nu din kode er 21204. Læg mærke til hvordan jeg satte 0 foran 4 at gøre det en 2-cifret tal. Nu siger, at "disse" er den 7. ord i 4. række på side 212.. Din kode vil være 2.120.407. Ved hjælp af denne kode, skal alle koden have 5, 6 eller 7 cifre (afhængigt af om bogen har 1000 sider eller mere, 9 eller færre rækker, eller 9 eller færre ord i hver række).
 3. 3
  Test det ud med en partner. Gå fremad, prøv det! Når du lærer denne enkle, men effektive kode, vil det være virkelig svært for en fjende at bryde den.

Ordbog kode

 • Ordbogen har været den mest populære bog, der anvendes til at skabe bogen kode. Men ordbøger normalt trykkes i 2 kolonner, så du bliver nødt til at justere formlen lidt. Start med sidetallet, tilføjer 0'erne at gøre det til en 3 eller 4-cifret nummer. Nu du finder den kolonne, det er tændt. Sige, at de venstre og højre kolonner 1 og 2. Nu du finde ordet. Sige som ordet "skandale" er på side 1197 til den venstre kolonne, og det er den 3. ord i kolonnen. Din kode vil være 1.197.103. Ved hjælp af denne kode, skal hvert ord har 6 eller 7 cifre i koden, afhængigt af om din ordbog har 1000 eller flere sider.

Pig latin

 • Pig Latin er ikke svært at mestre, og det har intet at gøre med grise eller latin. Det er ikke en meget hård kode for at bryde, hvis det er skrevet ud. Men hvis det er talt preciously og hurtigt, kan det være en effektiv kode.
 1. 1
  Identificer ord, der begynder med en vokal (vokaler variere inden sprog til sprog). Hvis den gør det, skal du blot tilføje "ay" i slutningen af ​​ordet. For eksempel bliver øre earay, arch bliver archay og isolering bliver insulationay.
 2. 2
  Identificer de ord, der begynder med en konsonant. Hvis den gør, skal du flytte det første bogstav i ordet til slutningen, og tilføj "ay". Hvis den indledende konsonant lyd består af to bogstaver, som TH og CH, du flytter både til slutningen og tilføje "ay". For eksempel bliver stammen unktray, briller bliver lassesgay, og mæslinger bliver easlesmay. Det er ikke svært, faktisk er det virkelig simpelt at mestre Pig Latin. Hvis den begynder med en semi-vokal, ligesom y og w, gælder på samme måde.

Tyrkisk irsk

 • Du skal blot sætte ab før den første vokal i et ord. For eksempel bliver fødder fabeet og nag bliver grabudge. Igen, ligesom Pig Latin, fungerer denne kode bedst, når der tales.

Word clue kode

 • Denne kode er enkel (endnu let at bryde). Visse ord er instruktioner, som 'møde mig på bogen mixed-up humle', som betyder 'møde mig på bogen shop', fordi »humle« scrambled er "butik". Du kan gøre 'omvendt', hvilket gør et ord stavet bagfra «scrambled 'eller' mixed-up ', der betyder at anagram det, eller" lyder som "betyder ordet lyder som det. Medmindre du bruger en sandkasse, denne kode er for let at bruge til at narre folk og komplekse variationer skal anvendes for at imødegå dette problem. Du skal også til at bevise, at denne zzbz sgssbs xhsa (kode) vil blive forstået.

Ciphers

 1. 1
  Forstå hvad en cipher egentlig er. Hvilken slags cipher vil du bruge? Der er kun to typer af kryptering, du kan bruge: gennemførelse og substitution. Begge har deres fordele og ulemper. Udskiftningsovertrædelse ciphers er lettere at bryde, men gennemførelse ciphers er ikke så let at bruge. En substitution cipher er, at du erstatte et bogstav og erstatte det med et andet bogstav eller symbol. En gennemførelse cipher er, hvor du omsætte eller omarrangere placeringen af ​​bogstaver.

Caesar cipher

 • Caesar Cipher forskyder alfabetet 3 pladser. A bliver X, B bliver Y, C bliver Z, og så videre. Så hvis du skulle skrive "Møde i morgen kl station," du ville skrive det som Jbbqfkd qljloolt XQ pqxqflk.
 • Prøv det. Sørg for, at det skifter alfabetet tre steder. Ikke to, ikke én, ikke fire, men tre.

St. Cyr. Skub

 • Cæsar kun flyttet alfabetet 3 gange. Men St. Cyr. Slide er en mere alsidig cipher. Du kan ændre alfabetet så  bliver K, B bliver L, og så videre. Eller man kan sige, at  bliver B, B bliver C og så videre.
 • The St. Cyr. Slide bør følge i samme retning. Det betyder, at du ikke kan bruge tilfældige bogstaver. Hvis du gjorde, ville cipher brevet nemt slå op på samme sted som det oprindelige alfabet. Du kan også bruge tal. sige, at A = 1, men bliver 1 4. Igen, disse er alle variationer, så du kan afprøve nogle af dine egne.

Keyboard cipher

 • Få et tastatur, og sørg for, at det har alle 26 bogstaver i alfabetet. Dette anbefales, hvis du skriver din besked på computeren. Du skal bruge en Qwerty type, fordi tastaturer fra forskellige lande vil have forskellige bogstaver.
 • Tastaturet er lidt ligesom St. Cyr. Slide. Men alfabetet på tastaturet (placeringer) er forskellige fra almindeligt alfabet. Du kan ændre tastaturet til et bogstav plads til venstre, så på dit tastatur, H bliver G, F bliver D og A bliver L ("slå over til den anden side"). For eksempel, ", Ring til mig, så hurtigt som muligt", hvis du ville skrive, du ville skrive det sådan her: xlkk nw la aiin la oiaauvkw.

Dato shift cipher

 • En anden måde at sende en hemmelig besked er den dato shift cipher.
 1. 1
  Pick a date. Et eksempel kunne være Steven Spielberg fødselsdag: 18. december 1946.
 2. 2
  Skriv ud af, at dato med numre og skråstreg mærker: 12/18/46.
 3. 3
  Slippe af skråstreger, hvilket efterlader dig med en seks-cifret nummer, som du vil bruge til at kryptere din besked: 121.846. Antag budskabet er "Jeg nyder film af Steven Spielberg." Under besked, kan du skrive dit sekscifret tal igen og igen, indtil du kommer til en ende: 1 21846 121 846.121 84 612184 612.184.612 er den hemmelig besked. Det er dog ikke færdig endnu.
 4. 4
  Skriv ud alfabet fra venstre til højre.
 5. 5
  Shift hvert bogstav i klartekst med antallet af pladser angivet af nedenstående det. Det brev, jeg skifter et rum, hvilket gør det J E skift 2 rum, hvilket gør det G. Notice i ordet budskab Y skifter 6 pladser, få dig til at ombryde omkring tilbage til begyndelsen af alfabetet, der lander i E. Din afsluttende besked vil være: J gorse UJF usbjgt wj yugwmr yqkftfksi.
 • Hvis du ønskede at dechifrere denne besked, skal du blot vende processen: skrive det talkode, derefter gå tilbage, at mange pladser i alfabetet.
 • Den dato Shift Cipher har en ekstra fordel i den på at det er forholdsvis tilfældigt - du kan ændre datoen på noget tidspunkt. Dette giver dig mulighed for at opdatere dit system meget mere lettere end andre ciphers. Berømte datoer, såsom December 7, 1941 (12/07/41), bør undgås, dog.

Kombination ciphers

 • Du kan også anvende flere krypteringsmetoder hinanden, således at der skabes et stablet cipher.

Sløring

 1. 1
  Forstå betydningen af fortielse. Koder og ciphers ikke skjule budskaber, de erstatte det. Sløring er anderledes, fordi budskabet kan blive afsløret, men er skjult.
 2. Sløring virker meget bedre, hvis en streng af ord mening med hinanden, hvilket gør en legitim sætning. Dette vil narre folk meget længere end nonsens ord.

Null cipher

 • En null er noget, der udfylder hemmelige beskeder, når der er ekstra mellemrum venstre. Du kan bruge ethvert brev, men E, T, A, O og N er de mest effektive, da de er den hyppigst anvendte. Q, J, Z og X ville se meget gerne nuller til alvorlige kode-breakers.
 • Den Null Cipher er et af de mest grundlæggende måder at skjule en meddelelse. Dette er en fortielse taktik, hvor kun visse bogstaver i en længere meddelelse er meningsfulde. Resten af ​​bogstaverne i en længere meddelelse gør et stort stykke arbejde for at skjule din rigtige budskab. Nedenfor er et budskab ved hjælp af null cipher:
 • Skunk lavine lodret let går oktober normalt fjerne alvorlige evige lap evigt.

Tjek det første bogstav i hvert ord, og det vil løse sig: Gem dig selv. Det er den hemmelig besked, behændigt skjult i denne perlerække af 12 uafhængige ord. Selvfølgelig er der andre måder at skjule en besked på denne måde.

Plads kode

 • En plads kode bevæger plads til et andet sted i en besked. For eksempel meddelelsen "Jeg er din ven" kunne være Ia Myou RFR iend. Igen, dette er en kode, hvor du bliver nødt til at tale det for at skjule den. Hvis du skriver det ned, kunne en person nemt finde ud budskabet ved at se på det fra en relativt lang afstand fra papiret.
 • Det følgende er eksempler på plads koder:
 • Mig ETM spiser 34t har nuefo Rame eting Niende ebui ldin gin fron til ftheco rner.
 • Ho wdoy Ouge tt hatte cre ENSA ver?

Sebald kode

I denne kode, efter ordet "ring" vises i et Sebald kodet meddelelse, det første ord, og efter at hver 11. ord, indtil ordet "ring" vises igen, vises meddelelsen. Her er et eksempel:

 • The One Ring er skunk klare brænde mudder yam pave lemlæste køligt abs konge han gong pong yaw kæbe none nu pow pige dreng fængslet i live.

Budskabet, selvfølgelig, er, "Er han i live?"

Tips

 • For Cæsar Shift, kan du flytte bogstaverne men mange rum, du ønsker, fremad eller bagud. Bare sørg for at det er det samme for hvert bogstav.
 • Når du bruger tyrkiske irsk, behøver du ikke specifikt bruge ab før en vokal. Du kan bruge ea, br, er, eller enhver anden plausibel udseende bogstavkombinationen.
 • Når du bruger plads kode, er du velkommen til at tilføje, fjerne eller endda flytte bogstaverne fra et sted til et andet for at gøre det sværere at tyde. Sørg for, at din partner forstår, hvad du laver, ellers vil det ikke fungere for ham / hende. Du kan space det, så det er tre, fire eller fem bogstaver hver og derefter vende dem rundt.
 • Du kan lave din egen kode ved blot at skubbe rundt bogstaverne i et ord i vilkårlig rækkefølge som "vrimle em ta het arpk". Mød mig på park!
 • Hvis du gør din egen kode, skal du ikke gøre det alt for kompliceret, så andre ikke kan regne det ud. Det kan være for svært for dig at finde ud af det også!
 • Send altid koder til agenter på din side.
 • Bortskaf altid den tydes kode.

Advarsler

 • Hvis du skriver koderne uforsigtigt, vil det gøre den hemmelige kode sværere at dechifrere for din partner, medmindre der er en variation af en kode eller cipher, der var specielt designet til at forvirre læseren (undtagen din partner, selvfølgelig).
 • Pig Latin bedst til kortere ord. Længere ord fungerer ikke så godt, fordi de ekstra bogstaver ikke skjule det. Speaking vil ende i samme situation.

Ting du behøver

Koder

 • Bog eller ordbog
 • Blyant
 • Papir

Ciphers

 • Tastatur til tastatur Cipher
 • Blyant
 • Papir
 • En tilfældig dato