Wkodk

Sådan bliver wildland brandmand

Syg af at arbejde på kontoret 9 til 5? Ønsker du at få betalt til og for mindst en time hver dag? Få et job på føderalt plan som en wildland brandmand wiil give dig mange muligheder i uddannelse, rejser, og gøre store penge ved at kæmpe wildland brande og reagere på offentlige nødsituationer.

Denne artikel forklarer kravene for at blive en wildland brandmand, samt give oplysninger om, hvordan du kan anvende.

Steps

Sådan bliver wildland brandmand. Mød de indledende væsentlige.
Sådan bliver wildland brandmand. Mød de indledende væsentlige.
 1. 1
  Mød de indledende væsentlige. Du skal være et Europa, borger og mindst 18 år for at arbejde som en brandmand for føderale agenturer eller bureauer.
 2. 2
  Være i fremragende fysisk form. Hver wildland brandmand er forpligtet til at opfylde visse fysiske krav, når de starter på jobbet, og i starten af ​​hver sæson. Din fysiske kondition vil blive testet gennem "arbejdsevne test" (WCT). Hver agentur eller bureau kræver, at du udfylde denne test før han bliver en wildland brandmand:
  • Det vigtigste element i WCT er kendt som "pack test". Hver brandmand skal gennemgå de "besværlige" pack test. Denne pakke Testen består af en tre mile gåtur med en £ 45 pack. Du skal være i stand til at fuldføre det i 45 minutter eller mindre, ingen jogging eller kører. Der kan være yderligere fysiske krav, afhængigt af typen af ​​besætningen, du vil deltage.
  • Testen administreres, når du første rapport til tjeneste - hvis du ikke opfylder kravene til pakken testen i første omgang, har du to uger til at tage det igen, og hvis mislykket anden gang, risikerer du at miste jobbet.
  • Hvis du ikke er i form, allerede begynde at træne. (Især holde tunge vægte samtidig med at gå op og ned ad bakke), og er fremragende former for træning. For de fleste agenturer, starter ilden sæsonen omkring maj, så vil du ønsker at give dig selv et par måneder af ordentlig uddannelse i forvejen.
 3. 3
  Se din læge. Det USFS anbefaler, at du konsultere din læge, før træning eller væsentligt øge dit aktivitetsniveau. Dette er afgørende, hvis du er og har været inaktiv, har en historie af en hjertesygdom eller brystsmerter, eller har en fælles eller knogle problem, der kunne forværres med en ændring i fysisk aktivitet.
 4. 4
  Børste op på din. Det er en enorm hjælp, hvis du er fortrolig med følgende:
 5. 5
  Forbedre dine chancer ved at tage klasser. Hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med wildland brandslukning, der er grundlæggende klasser, som du kan være i stand til at fuldføre lokalt. Gør disse kan øge dine chancer for at blive ansat. De grundlæggende brand kurser er S-130 Brandmand Uddannelse og S-190 Introduktion til Wildland Fire Behavior. Bedre endnu, overveje at forfølge en grad i brand videnskab. Kontakt din staten Skovbrug agentur eller Community College for at se, om de tilbyder nogen af ​​disse klasser.
 6. 6
  Har gode holdånd. Du forventes at komme sammen med hvem der er i din besætning - dit liv og andres liv afhænger af kooperativ adfærd. Jobbet kræver, at du til at arbejde med en bred vifte af mennesker, nogle gange i par, undertiden med teams så stor som 20. Din evne til at kommunikere godt og får sammen med dine besætningsmedlemmer, besætningens vejledere og andre i wildland brand management organisation er afgørende.
 7. 7
  Foretag kontakter. Du vil få en masse videre i din søgen efter at få et job ved at ringe og stoppe som kontorer for brand personale. Gå ind i din lokale ranger station, uanset om det er en National Parks kontor, US Forest Service station eller Bureau of Land Management (BLM) station. Forklar personen i receptionen, at du er interesseret i at blive en wildland brandmand og spørge:
  • Om der er nogen brand personale holdninger, der måtte være til rådighed;
  • Uanset om du kan tale med nogen, der kan hjælpe dig med at nå dette mål;
  • Stil spørgsmål som: "Hvilke stationer leje?" og "Med min erfaring, hvad ville position I kvalificere sig til?" og "Er der nogen der kan hjælpe mig med ansøgningsprocessen?".
 8. 8
  Vær vedholdende! Hvis du finder en station, du vil arbejde på, gå besøge det. Mød kaptajnen og de andre, der arbejder der og stille dem spørgsmål om deres karriere, om hvordan du kan blive en del af det, og bede dem om at fortælle dig om, hvad det er virkelig som at være wildland brandmand. Finde ud af deres egne indtryk af jobbet kan hjælpe dig med at få en bedre idé om, hvorvidt det er en god karrieremulighed for dig.
 9. 9
  Anvend. Når du har foretaget kontakter og begyndte din proces at komme i form, er det tid til at anvende. Det er de nuværende vigtigste måder at anvende (Site links er under "Kilder og citater"):
  • US Forest Service jobs - gennem Avue Digital Services;
  • BLM, BIA eller National Park Service (alle under Department of the Interior) - anvende gennem Europa Jobs;
  • Fire Integrerede Rekruttering Beskæftigelse Systems (brande): Under denne ansættelsesproces du kan vælge op til syv forskellige steder i Department of the Interior ved hjælp af en applikation.
  • Søg efter jobs på disse foreslåede sider. Skriv "Brandmand", "Skovbrug Aid" eller "Skovbrug tekniker" i søgefeltet og beskæftigelse bør poppe op på det næste skærmbillede for dig.
  • Udfyld ansøgningsskemaerne. Vær opmærksom på at udfylde ansøgninger på disse websteder kan være lidt tricky på grund af den måde, hvorpå de er formuleret og sat op. Hvis du er i tvivl, eller hvis du oplever problemer udfylder ansøgninger bede om hjælp fra en human ressource person på dit lokale føderalt agentur valg distrikt kontor.
 10. 10
  Når det lykkes, før du starter dine pligter, fortsætte din uddannelse som skitseret ovenfor. Hertil kommer, finde ud af, om der er nogen specifik uddannelse, du kunne gøre, før arbejdet påbegyndes. Andre ting at overveje, omfatter:
  • Breaking i dine støvler. Du vil blive forsynet med de fleste nødvendige elementer (hård hat, læderhandsker, brandsikre tøj, rygsæk, telt, etc.), men du skal købe dine egne støvler og US Fish & Wildlife Service anbefaler, at du bryder disse i før du tænder op til tjeneste!
  • Finde ud af om boliger valgmuligheder. Finde ud af, om boliger er forudsat, hvis udlejningsejendomme er i nærheden, osv., før du tænder op til tjeneste.
  • Sikring af, at din vilje, fuldmagt, osv., ligger i up-to-date orden.

Tips

 • Kig op wildland brand hjemmesider og forskning deres materialer til at få så meget viden som du kan af jobbet, og hvad det indebærer.
 • Jobbet kræver en masse vandreture. Det er den måde får du at de fleste brande, da de er i skoven. Nogle dage vil du vandre op til syv miles at komme ind i en brand, der ikke kan køres til, men det meste af tiden, vil du vandre i gennemsnit to til tre miles om dagen, mens en brand opgave. For at komme i form til dette job, er det bedste du kan gøre, er at gå vandreture. Sæt på en lys pack til at starte med, og gradvist øge vægten, transporterer vægte er også en god øvelse aktivitet.
 • Du vil højst sandsynligt blive ansat som midlertidigt ansat til at starte med, men når du har din fod i døren, kan du kigge ind saettes som en fastansat.
 • Har en god holdning og en vilje til at arbejde hårdt.
 • Der er også statslige arbejdspladser i wildland brandbekæmpelse - gøre en online søgning efter job i din egen stat.
 • Evner med en motorsav er meget vigtigt, vil erfaring med en sav hjælpe en masse.