Wkodk

Sådan at blive involveret i lokalpolitik

Når du tænker om din politiske overbevisninger, du favorisere den ene kandidat eller parti? Tror du, at du og dine påvirkninger er på den rigtige side? En ting, du ikke ønsker at gøre, er bilægge for hvad du kan få fra at intimidere, forvirrende eller styring oppositionen vælgerne. Politiske overbevisning vokse til millioner meste én efter én. At være involveret i dit samfund lokale regering er en form for tjeneste for andre, og du kan blive involveret i en række forskellige måder.

Steps

Sådan at blive involveret i lokalpolitik. Definer din position på de spørgsmål og støtte de lovgivere, der bedst repræsenterer dine synspunkter.
Sådan at blive involveret i lokalpolitik. Definer din position på de spørgsmål og støtte de lovgivere, der bedst repræsenterer dine synspunkter.
 1. 1
  Definer din position på de spørgsmål og støtte de lovgivere, der bedst repræsenterer dine synspunkter. Du vil ikke se dig selv repræsenteret godt - med mindre nok mennesker støtte, indflydelse og hjælpe de rigtige mennesker i positioner som byrådet, kommissærer, byretterne, valgt lovgivere, dommere, ikke kun de ledere (borgmesteren, county manager, distrikt advokat eller amt dommerens kontor, guvernør eller endog præsident)!
 2. 2
  Se hvad der vejledende principper er aktive, før de beslutter, hvilke emner at støtte og hvilke ændringer er virkelig de rigtige ændringer? Hvilke ændringer sker som et resultat af de reformer du stemme for? Vil disse ændringer være til det bedre? Vil der være nogle smerter på kort sigt? Overvej alle disse omhyggeligt.

Dine muligheder

 1. 1
  Være en meningsmåling watcher som er valgobservatør. Engang godt før valget, skal du kontakte den part eller ansøgeren, at du støtter og frivilligt til at være en meningsmåling-iagttager, hvis det er lovligt i dit lokale valgprocessen.
  • Du ville modtage instruktioner om de opgaver såsom at holde øje med forkerte gerninger ligesom valgkamp (stående mellem indgående vælgere og valgkabiner med propaganda af enhver art). Du ville ikke blande men kun observere og rapportere til de udpegede myndigheder.
  • Du bør modtage nogle identifikation for denne kandidat eller parti og oplysninger om, hvem du ville ringe eller kontakte, hvis du mener der er uregelmæssigheder eller lovbrud i valgstedet.
 2. 2
  Deltag i afstemningen-place partimøder. Disse møder finder sted med henblik på at afgøre, hvad der vil være på dagsordenen i det kommende år, etc. De er ofte sat op til at blive afholdt i slutningen af ​​partiet primære dagen, så være på valgstedet lige før meningsmåling lukker at blive optaget på de enkelte samfund afstemning sted. (Nogle stater bruger "townhall eller caucus" - små konvention stil møder - i stedet for individuelt afstemningssteder, så find ud af hvad tid til at være der for at deltage.)
  • På den primære distrikt møde dine valgstedet officerer bliver valgt, samt delegerede til amtet møde (på amtet møde de vælger amt part embedsmænd og også statslige delegerede til konventet, osv.) og dine spørgsmål (initiativer) sendes til den næste niveau, som skal aftales eller tabes.
 3. 3
  Local stemmeoptællingen. I mange steder, kan vælgerne vente eller komme tilbage på selve valgdagen til valgstedet lige før meningsmåling lukker dette valg aften og gå til møde for at se stemmeoptællingen, tale og lære om de procedurer og muligheder for blive involveret nu eller til næste gang.
 4. 4
  Bidrager til den lokale, amt eller stat valg i mange måder, som du donerer, post-skilte, klistermærker, snak, osv.
 5. 5
  Bliv en bedre højttaler / taleskriver og praksis på mindre grupper, før du flytter til større ansvar.
 6. 6
  At få politiske poster, skal du registrere med myndigheder til kontoret, som du ønsker at køre for, og derefter arrangere med en formand og kasserer og indsende disse papirer med den rette myndighed, lære om regnskabsaflæggelse, registrerer og mødes med interesserede mennesker, der kan hjælp eller donere.
 7. 7
  Plan for kampagnen litteratur og en hjemmeside: Design og få brochurer, løbesedler, tegn og plakater. Plan for at bruge en hjemmeside, måske dit amt eller stat politisk parti har en hjemmeside, hvor du kan få en webside til dit brug.
 8. 8
  Være involveret i lokal one-on-one ved at sætte et personligt ansigt på de spørgsmål og tale med andre om at forfine ideer, til at vejlede og styrke gode værdier på din arbejdsplads, skole og sommerhusområde - banke på døre, registrering af nye vælgere, ringe eller hjælpe med forsendelser.
 9. 9
  Frivillige, støtte og stemme for de værdier der er vigtigst for dig. Med individuelt arbejde og indsats, afspejler du dine værdier i lokalpolitik.
 10. 10
  Frygt ikke, selv hvis oppositionen bliver valgt. Der vil være en anden hurtigt valg, og du kan prøve igen.
 11. 11
  Må ikke blive desillusioneret af politikere, som kan være romancing dig og andre medlemmer af nogle organisationer, og klubber til at fremme deres egen indflydelse, men ikke trykker for "reelle forbedringer". Efter en person ikke kommer til at ændre kernen i din eksistens, men hvis du begynder at mistanke om der sker med en person, du støttede, indrømmer du har sikkerhedskopieret den forkerte hest og trække din støtte med det samme. Den forkerte person i en valgt position kan gøre stor skade.
 12. 12
  Undgå at bryde løfter ved ikke at gøre løfter for "ændringer", som er næsten umuligt - Ting, som du faktisk ikke forklare meget godt. Så når valgt ikke bare sige: "Åh det er værre, end jeg vidste, og vi kan ikke gøre disse ting med det samme Vi vil gøre, hvad vi kan.".
 13. 13
  Lev efter, hvad du siger, du tror, ​​at du vil blive dømt i overensstemmelse hermed af vælgerne. Indstilling af eksempel du håber vil blive den ideelle er alt, du virkelig kan gøre. Må ikke deltage i adfærd, der, hvis det opdages, vil underminere alt det arbejde du (og andre engageret i det samme årsag) har gjort.
 14. 14
  Fortæl alle (give oplysninger til aviser), at vi har brug for de rigtige idealer. Det vil aldrig komme fra dårlige politikere, men snarere, vil det komme fra dig og de dine idealer. Når du taler om dine synspunkter, og det har indledt en anden person, så er enkelte vil ændre området omkring ham eller hende. Dette kan ændre den moralske og sociale klima i enhver lokalitet.

Et godt sted at starte er amtet register over vælgerne. Bed om et andragende til at køre for amtet udvalg af dine politiske parti. Du skal bruge tyve gyldige underskrifter, så får fyrre at være på den sikre side. Alle dine underskriverne skal være registreret for at stemme i dit forsamling distriktet. Det er derfor, du skal cirkulere dit andragende blandt medlemmerne af de politiske klubber, som du vil deltage. På en klub, indsamlet jeg treogtyve underskrifter enogtyve var gyldige. Hvis du er heldig, er syv eller færre kandidater, der kører, og du bliver valgt. Hvis otte eller flere kandidater indgivet et andragende, så dit navn vil blive vist på stemmesedlen, og vælgerne vil stemme på dig i den primære. Når du bliver valgt, så der giver dig en mulighed for at være en delegeret til den årlige State Convention. Du vil også få mulighed for at køre for direktionen af ​​amtet part. Du vil blive godt kendt af aktivisterne, og det er dem, du har brug for at starte en politisk karriere.

Tips

 • Modstanderne kan fortsætte i deres fjendtlighed til gode idealer i hjemmet, skole, arbejdsplads og gader. I stedet for at slå dem fysisk eller argumenter, og du skal vinde sind af en person i dit samfund for derefter at bevæge sig fremad - for det meste én person ad gangen. Indflydelsen fra enkeltpersoner kan forbedre dit hjem, stat, nation og selv for mange år fremover (til børn og børnebørn).
 • Du er ansvarlig for at opbygge dit område, men dine idealer er ansvarlig for dig. Det er dine idealer, som sætter dig at være i stand til at overleve fjendtlige regering, der gør de forkerte ændringer. Du kan se dette i historien med den tidlige messianske bevægelse under den brutale romerske imperium i hundreder af år.
 • I nogle steder, kan du melde sig frivilligt til en udnævnelse til et bord eller provision. Tjek dit lokalområde for åbninger på et bord, der interesserer dig: bibliotek, turisme, planlægning, museer osv. Udnævnelser regel sidste for et par år, men tjener kan forberede dig til lokale kontor!
 • Hvis du har svage indflydelse i dit samfund, kan regeringen være ganske fjendtligt indstillet over for dine værdier. Men det fjendtlige regering ikke betyde døden for god indflydelse gennem dig!
 • Hvordan om at være på den rigtige side? Ændring i din lokalitet afhænger ikke den, der bliver valgt til borgmester eller kommissær. Det afhænger af de mennesker, efter ærlighed og god moral.
 • Din politik kan få voksende: One-get-én. At man får en, mens du får en mere. Snart er det fire. Fire kan blive otte, osv. En bevægelse kan og vil holde voksende one-on-one selv med dine modstandere i dit ansigt! Vi ser det i dag i Kina, hvor kirkerne er vokset til langt over 100 millioner medlemmer i et par årtier, og det har gjort det meste uden frihed, uden fjernsyn, radio eller bøger... Du behøver ikke afhænge af regeringen eller massemedier at reformere politik enten. Reform opstår, når hver enkelt lever, hvad de mener, og viser og fortæller hinanden om deres ideer og formål.

Advarsler

 • Der kan være en eller alle ansøgere, som ikke udviser autentiske gode-principper i deres liv. Der kan være lidt håb at se de rigtige ændringer med sådanne grådige og egoistiske ledere. Hvis dette er tilfældet, du og dine venner har brug for at køre for kontor selv.
 • Den rigtige plan er ikke afhængig af politikere, aftaler eller valg, det må afhænge vedholdenhed løbet de kommende år, hvilket er op til den enkelte. Må ikke holde op som nogle mennesker, der siger "Jeg er ude. Jeg vil aldrig stemme igen." Tag mod og reorganisere og gå på at arbejde hårdt.
 • Glem aldrig: Som individer vi alle kan passere fra dette liv til enhver tid. Foretag indsats mod den ideelle og din ultimative sejr kan forekomme for det gode! Ingen er perfekt, men fortsætter med at følge dine bedste idealer...
 • Manglende versus succes: Hvis de mennesker, der pasningsrust, vil vare ved, kan alle ting ske gennem deres bestræbelser på at organisere, møde og aftale ved førstkommende lejlighed, og elske hinanden.
 • Hvis du tror, ​​din hjælp eller dit nederlag kommer fra regeringen og fra en god præsident, så vil din håb er i en bestemt mand, ikke i gradvise fremskridt. I oldtiden var der gentagne advarsler om kommende problemer, fordi folk havde sat deres lid til konger og deres øvrige ledere snarere end i betjener et stort ideal og aldrig give op.
 • Du kan kun forvente at modtage, hvad hver enkelt fortjener (god eller ikke så godt) på denne jord, som vi hver især arbejder for de muligheder, som vi arbejder på god plan. Må ikke bare afhængig af andre eller regeringen - fordi hvis de fejler, så er der kun dig til at stå, bo, arbejde og være klar til din næste valg at prøve igen.